Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ezt az argentin csapatot a horvatok kozeppalyan olyan szepen fogjak atjatszani h orom lesz nezni.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Hold my beer, son! simán a meccs embere.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Izlandi edző nagy forma.. Mindenki öltöny kutyafüle, ő melegitő rövidgatya.A helyi Verebes.
Pazar védés volt ez a kapustól.
tüsi91
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Izlandi edző nagy forma.. Mindenki öltöny kutyafüle, ő melegitő rövidgatya.Pazar védés volt ez a kapustól.
több mint 6 éve
Nem tudom, ők legalább próbálkoztak, én az utóbbit szerintem jobban értékelném, akár játékosként is... és ha nem is jön be, legalább vicces 😊A ruszkik jol benyomtak, hogy kb minden jegy elkelt. Azt ket meccsen kivul a stadion fele/harmada uresŐk legalább nem csinálják azt, amit a koreai rendezők 2002-ben, akik egy Paraguay-Szlovénia meccsre is beküldtek hazai önkénteseket paraguayi meg szlovén mezekkel és zászlókkal, hogy "szurkoljanak". Bizarr volt.
Stez
Kampman
A ruszkik csak beleszartak 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Az lesz a szep amikor a vegen Higany Messi passza utan bassza el ures kapura 😀De csak azért, hogy a teher ne rajta legyen, lehessen mást szidni 😊
Borbinho
több mint 6 éve
Kampman
28 326
A ruszkik jol benyomtak, hogy kb minden jegy elkelt. Azt ket meccsen kivul a stadion fele/harmada uresŐk legalább nem csinálják azt, amit a koreai rendezők 2002-ben, akik egy Paraguay-Szlovénia meccsre is beküldtek hazai önkénteseket paraguayi meg szlovén mezekkel és zászlókkal, hogy "szurkoljanak". Bizarr volt.
Stez
több mint 6 éve
Klasszikus.Caniggiat ki ne hagyjátok 😊Sajnos az ő VB-karrierjének nagy részéről lemaradtam, de az még megvan, amikor 2002-ben a svédek ellen a padról állíttatta ki magát 😀
NB2
Kampman
Eszembe jutott még egy név: Javier Saviola
több mint 6 éve
Az lesz a szep amikor a vegen Higany Messi passza utan bassza el ures kapura 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Messi lőhet csak gólt ?Csak mert beláthatnak hogy ma nem fog
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Frankon lehoznam MesszitA szöv. kapitány kb a halálos ítéletét írná alá azzal, ha lehozná a nagy messit.
Stez
több mint 6 éve
Tessek tixo, Dybala. Marmint maradt, a padon. Ennyit tud xd
több mint 6 éve
Simán rajta volt a kapus (végre egy hálóőr, aki tud normálisan vetődni is)
több mint 6 éve
A ruszkik jol benyomtak, hogy kb minden jegy elkelt. Azt ket meccsen kivul a stadion fele/harmada ures
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Caniggiat ki ne hagyjátok 😊Sajnos az ő VB-karrierjének nagy részéről lemaradtam, de az még megvan, amikor 2002-ben a svédek ellen a padról állíttatta ki magát 😀
NB2
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
a videóbíró szakszerű alkalmazása: "ha már volt korábban kamu 11-es, akkor a kétes szituációkat csakazértse nézzük vissza"korrigálni kell 😊
r.baggio
Balfaszok voltunk, akkor leszünk továbbra is azok.
több mint 6 éve
Caniggiat ki ne hagyjátok 😊Vagy Redondot.
NB2
több mint 6 éve
a videóbíró szakszerű alkalmazása: "ha már volt korábban kamu 11-es, akkor a kétes szituációkat csakazértse nézzük vissza"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Caniggiat ki ne hagyjátok 😊
több mint 6 éve
fura.. pont ezt kellett volna visszanézni
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Pedig idáig el kellett jutniSrácok, most kell megnyugodni.Martin PalermoRiquelme ftwSzerintem meg Batistutának. Vagy Claudio Lopeznek.Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
iktriad
Borbinho
Hanni
shawnka
több mint 6 éve
Frankon lehoznam MesszitDybala vonatra milanos buzikat nem engedünk fel
Stez
több mint 6 éve
Srácok, most kell megnyugodni.Martin PalermoRiquelme ftwSzerintem meg Batistutának. Vagy Claudio Lopeznek.Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
iktriad
Borbinho
Hanni
több mint 6 éve
EB ellenfeleink elég jól másolják eddig az ellenük elért eredményeket, tessék most megfogadni, hogy Belgium 4:0-ra nyer Panama ellen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal