Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Én most ehhez a csapathoz akkor se nyúlnék, ha valamelyik sérült visszatérne. Ez most egy tökéletes meccs volt, nehéz lesz még egyszer ennyire jól játszani, főleg Kanadában. Ott biztos aprítják majd a Pens játékosokat rendesen, úgyhogy a sérültek csak legyenek tökéletes állapotban. Nagyon durva volt a Pens főlény és különösen az a 3. gól volt demoralizáló. Az ilyen meccsek után rendre botlás szokott jönni bármelyik csapatot is nézzük, úgyhogy most nagyon össze kell kapni a 6. meccs elejét, mert nekünk fognak ugrani.
Egyébként most, hogy az Ottawánál is vannak sérültek látszik igazán, hogy mennyire jó ez a Pens. 3-4 meghatározó ember hiányát is el tudta/tudja viselni 1-1 meccs során, erre a másik fél nem volt képes.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Caps elleni széria eleje óta nem láttuk ezt az igazi Pens-t. De még önmaguk árnyéka is elég volt a 2-2-höz. Persze ehhez nagyban hozzájárult a sok sérült. De várható volt, hogy egyszer megint kiszakad a gólzsák, mivel alapvetően ezt tudja ez a csapat ezzel a világ legjobb és legtelítettebb támadóarzenáljával.

Az sokat mondó, hogy Rust visszatérésével nem Archibald került ki, hanem Sheary. Örülök, hogy Sullivan is úgy látta, ahogy én. 😊 Konkrétan Sheary sora kuka volt, annyira gyengén játszott az elmúlt hetekben. Rusttal rögtön lett 3 sorunk. A lehetőséget apó perememberek (Archi, Rowney) pedig jól és lendületesen hokiznak, így jó döntés volt Shearyt kikapni egy kis pihenőre, bár én lehet vissza se tenném.

Amúgy Malkin sora eszméletlen domináns, még ha ez gólokban mostanság nem is mutatkozik meg, de szinte állandó nyomás alatt tartja az ellenfelet. Hihetetlen elánnal játszik az orosz. Látszik, hogy élvezi a hokit, eszméletlen cseleket csinál. Nála is érik egy gólgazdagabb meccs már. Meg Maatta tetszik nagyon. Nemcsak most az utóbbi két meccsen, hogy betalált, hanem az egész PO-ban. Most kezdem azt érezni, hogy kezd igazán beérni a srác. Kezd egyre jobb lenni támadásban, passzokban és lövésben is. Nagy érdemei vannak abban, hogy Letang, Daley, Schultz kiesésénél sem omlott össze a védekezésünk.

Hörni és Schultz visszajön, akkor lesz aztán ne mulass! 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Hát ezt becumiztam rendesen. Mivel kosár EL döntő is volt, mondom majd 22.00-tól szépen megnézem a jéghoki döntőt. Hát arra nem számítottam, hogy a drága sporttv a harmadok között szépen megtartja a 15 perces szünetet (felvételnél sok értelme nincs), kénytelen voltam megnézni a végeredményt neten. Még csak most kezdik a 20 perces hosszabbítást. Persze mikor Engyel és Kangyalt meghallottam lehetett sejteni😊 Ha ők este vannak mindig hosszabbítás volt😊
Meglepi eredmény lett, a kanadaiak a tegnapi mákos továbbjutásukat most szívták meg! Majd holnap megnézem a büntiket😊
(tényleg fura, hogy NHL és VB döntő egyidőben...)
több mint 7 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Mindkét csapat megérdemelte volna, de az nagy kár, hogy végül büntetők döntöttek. Jó kis vb volt, annak méltó lezárása ez a döntő. Hajrá Kanada!

Music City Miracle
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
iszonyatosan jól járt azzal a svéd csapat, hogy kiesett a Rangers meg a Caps is, de leginkább azzal, hogy Lundquist és Backström is vállalta a játékot
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Pittsburgh - Ottawa durva.
A svédek meg harapósabbak voltak.
gaben
1-5 után egy 7-0 nem semmi.
A Pitts 9 harmad alatt lőtt 3 gólt, most meg már az első harmadban osztott 4-et (és 7 lett a vége). Érdekes.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
na most volt végre időm, és jó időpontban volt a pingvin meccs, remélem nagy lökést ad a 6. meccsre, és pár sérült azért visszatérhet, elképesztően jó volt az ellenfél harmadában a korongjáratás egyenlő létszámban, a védekezés kitűnő, támadásban volt egy két szerencsés momentum, de már a legelejétől nem volt ez kérdés, szóval így tovább 😀
több mint 7 éve
Erre nem számítottam. Grat a svédeknek.
Lundqvist kapott egy szép tackle-t a végén. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igeeeeeeeen, nekem már szép a nyár 😊
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Pittsburgh - Ottawa durva.
A svédek meg harapósabbak voltak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
OT sem hozott döntést. Pedig ez már frankó pörgős harmad volt. Mindkét csapatnál voltak hatalmas helyzetek.

több mint 7 éve
Hosszabbítás. Ennél jobb nem is lehetne.
Kicsit többet vártam az utolsó harmadtól, de csak brusztolás + tanácstalanságot láttam mindkét csapatnál.

Ez így már teljesen kiegyenlített lett. Bárki nyerhet.

több mint 7 éve
Jól van, ott van a Kanada gól. Bár kicsit mákos volt.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyamcadék zebráj......
több mint 7 éve
Mondjuk NHL főcsoport döntő s VB döntő egy időben az is szép baleset.

A svédeknek meg hajrá régen nyertek már kedvenceim.

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Nem jobbak a svédek, de találtak egy gólt. Pattogott a korong, de azért szépen benyelte Pickard.
Érdekes lesz a 3. harmad.

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
game-time decision néhány sérült helyzete, de az biztos, hogy Kuhnhackl és Ruhwedel nem játszanak

Én egyébként pont úgy tudom, hogy Murray kezd....nem is hiszem, hogy jót tenne váltogatni a kapusokat egy-egy meccs után
Klaci79
Ide-oda nem is, nem arra gondoltam.
Ákoska mondogatja a butaságokat de legalább nem basz szét a kiejtése mint 7SI-é...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
Mi az a C8 😊
clbass
a UPC-n például a Minimax esti fele
több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Mi az a C8 😊
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
én a  livetv.sx/enx - en szoktam nézni minden sportot amit nem adnak a tv-ben, most a penguins meccshez van hd aceplayeres stream is
több mint 7 éve
Most már a C8-is az megy...
több mint 7 éve
Én itt szoktam nézni:
 live2all.me/ice-hockey/

Biztos műkszik valamelyik. 😊
danyly
A 2. működik 😉 Köszi!
több mint 7 éve
Én itt szoktam nézni:
 live2all.me/ice-hockey/

Biztos műkszik valamelyik. 😊

több mint 7 éve
Én most jelenleg Barca szenvedést nézek majd mwgnézem tíztől az ismétlést. A firstrow-n szerintem találsz.
több mint 7 éve
Üdv Urak! Eze egy kibaxott vicc 😕 Van működő streametek?

Szerkesztette: clbass