Jégkorong

23 feliratkozó

több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 155 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Nagyon megy az AV19.
3-0 a Val Pusteria ellen, úton a történelmi playoff széria megnyerése.
Ez a csapat tényleg nagyon magasra mehet.
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
"A teljes, vágatlan, közel egyórás beszélgetés majd a Sport TV podcast felületein lesz elérhető."
 sport-tv-podcast.simplecast.com/episodes/60-eves-lett-ancsin-janos

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 524 — Cowboys fan
Detroitban leolvadt a jég, vízilabda meccset tartottak hoki helyett, haha
slowmotion
Vicces mellette látni a Penguins-Rangers meccs 1-0-s eredményét.
Mikey
így négyen akkor hozták a ligaátlagot, biztos így volt kitalálva
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 155 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Az ICEHL utolsó fordulója valami eszméletlenül izgalmasra sikeredett (nem tudom belenyúltak-e, de nem is számít)
1. a 2. ellen, hogy a második is mehessen BLbe. 4. az 5. ellen a hazai pályáért. 6. a 7. ellen a fix playoff helyért.
És ami igazán számít, a 3. Fehérvár a fix kieső Dornbirn ellen otthon, ha minden jól alakul a BL helyért.
FEHÉRVÁR-TÜTÜTÜ-FEHÉRVÁR-TÜTÜTÜ
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 987
slowmotion
Vicces mellette látni a Penguins-Rangers meccs 1-0-s eredményét.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/sztori/106390/a-legenda-ancsin-janos-60-eves-szuletesnapi-interju-a-sport-tv-musoran/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 762 — Panthers fan
Francba 😡 kiraktuk Durchamet, rohadtul nem èrtek vele egyet, megèrdemelte volna az esèly az új csapat èpítèsèhez......😔😲😔😲 bezzeg a többieket elnèzegettük a semmire èvekig.....
dande
Ducharme-ra szegényre nagyon nagy volt a kabát, a playoffban is akkor játszott legjobban a Habs, amikor nem tudott ott lenni 😊 Borzalmas edző

Tepper takarodj!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 098 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/sport/2022/02/22/erdelyi-hokisok-az-olimpian-antal-elod-gal-sandor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Fehérvár playoff fix, és megy a harc a Villach-kal a második helyért, egyben a BL helyért.
több mint 4 éve
Ryan Johansen igazán kaphatna már egy életre szóló eltiltást. Nem elég hogy mindenkit hátulról cross-checkel, még sérülést is okoz vele, sokadjára.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 376 — NFL bracket champion '26
Hú Lecavalier is a csapatnál. Bezzeg ha a pályán lett volna egy M St Louis VL páros, lehet nem várnánk 20 ève az újabb SCre 😛
dande
Brad Richards felkészül
Wester
Andreychuk? 😁
warr_b
ő most a Bally Sports szakkomm. a Tampa meccseknél 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 098 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hú Lecavalier is a csapatnál. Bezzeg ha a pályán lett volna egy M St Louis VL páros, lehet nem várnánk 20 ève az újabb SCre 😛
dande
Brad Richards felkészül
Wester
Andreychuk? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Ha fele olyan jól dolgoznak majd együtt, mint ahogy játszottak Tampában, akkor is jó időszak elé néz a Habs.

S most hogy belegondoltam, hogy még láttam őket együtt játszani, elszomorodtam. Öregszem. 😕
Mikey
Te? Nekem ők már kb a 2 vagy 3. "generáció" akiket láthattam játszani illetve akikről tudhattam, hogy lèteznek 😉😜
több mint 4 éve
dande
Ha fele olyan jól dolgoznak majd együtt, mint ahogy játszottak Tampában, akkor is jó időszak elé néz a Habs.

S most hogy belegondoltam, hogy még láttam őket együtt játszani, elszomorodtam. Öregszem. 😕

Szerkesztette: Mikey

több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 219 — Jó ötletnek tűnt!
dande
Brad Richards felkészül

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Igazi playoff hoki volt a tegnapi Hurricanes - Panthers meccsen, nagyon-nagyon jó volt. Imádnám ha a konfdöntőben szembetalálkozna a két csapat, hihetetlen jó széria lenne.

| Sajnos valószínűleg sok-sok suttyó megmozdulással... |

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 599 — Invisible man
A legnagyobb. Még mindig:
 index.hu/sport/jegkorong/2022/02/15/jaromir-jagr-50.-szuletesnap-nhl-pittsburgh-new-york-kladno/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

empty taxi
Gyorsan söprünk ki amit lehet. Mondjuk őt sajnálom de az első kör jól jöhet, talán az új GM jobban használja fel. 😊 Sok sikert neki ès kösz ezt a SCrunt!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 376 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
meg se volt amúgy, hogy ugye nincs túl sok feka hokis, tesók sincsenek túl sokat, de NHL-ben talán most először van együtt egy rosteren ilyen páros (Wings, Gemel és Givani Smith)
több mint 4 éve
Francba 😡 kiraktuk Durchamet, rohadtul nem èrtek vele egyet, megèrdemelte volna az esèly az új csapat èpítèsèhez......😔😲😔😲 bezzeg a többieket elnèzegettük a semmire èvekig.....
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 29 694 — nabege2@yahoo.com
Sajna Serg72 youtube csatornaja is bedugult.
Aktualis nhl meccseket hol lehet megnezni ami nem torrent sem fizetos
Janek
szerintem ez még megy
 nhl66.ir/
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
Sajna Serg72 youtube csatornaja is bedugult.
Aktualis nhl meccseket hol lehet megnezni ami nem torrent sem fizetos