Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Eddig nagyon verjük az Edmontont! Pedig ma a szuper soruk villogott, de azt hiszem Smithen megy el Nekik...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 596 — Amerikai sportok rajongója
Meg is van a válasz, ma éjjel egykor Habs-Leafs az Arenán. Reméljük ennek örömére nem kapunk ki nagyon 😛
dande
FB oldalukon ma reggel a Florida-Tampa-t írják hajnali 2-re.
zavi27
Én a Nemzetisport oldalán láttam mást, de akkor elmennek oda ahová....... Igen a telekom tv go oldalán is az van amit te mondasz.... hát szrjanak sünt már bocsánat.... értem hogy az jó párharc meg minden de egy meccs igazán belefért vona.... 😕
dande
Lehet még simán az a párharc is náluk, főleg ha sokáig tart majd😊
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg is van a válasz, ma éjjel egykor Habs-Leafs az Arenán. Reméljük ennek örömére nem kapunk ki nagyon 😛
dande
zavi27
Én a Nemzetisport oldalán láttam mást, de akkor elmennek oda ahová....... Igen a telekom tv go oldalán is az van amit te mondasz.... hát szrjanak sünt már bocsánat.... értem hogy az jó párharc meg minden de egy meccs igazán belefért vona.... 😕

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
dande
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 258 — nabege2@yahoo.com
ÉN is nézem, hogy milyen eredmények vannak itt 😊 Azért remélem hozzánk valami ergya csapat esik le, rohadtul nem örülnék egy Kanadának...
NB2
Idén senki nem esik ki.
Kampman
akkor mindent értek...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 726
ÉN is nézem, hogy milyen eredmények vannak itt 😊 Azért remélem hozzánk valami ergya csapat esik le, rohadtul nem örülnék egy Kanadának...
NB2
Idén senki nem esik ki.

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 258 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan
Régóta - a 80-as évektől - követem a jégkorongot, de ilyen gyenge kanadai csapatot még nem láttam...
Sonics
csoportból nem mennek tovább. de mit vártunk? Henrique az első soros center ...
csebi
Nem azt mondták mindig, hogy Kanada akár 3-4 bombaerős válogatottat ki tud állítani, az is szinte ugyanolyan jó lesz?😊
zavi27
Ezekből a srácokból egy sem lenne benne abba a 3-4 csapatba...

több mint 4 éve
Régóta - a 80-as évektől - követem a jégkorongot, de ilyen gyenge kanadai csapatot még nem láttam...
Sonics
csebi
Nem azt mondták mindig, hogy Kanada akár 3-4 bombaerős válogatottat ki tud állítani, az is szinte ugyanolyan jó lesz?😊
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
Sonics

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 261
Jason Robertson USA/Dallas Stars nagyon ügyes, jó nézni! Bevallom, mivel idén nem voltunk egy csoportban nem követtem a csapatát, de tetszik a Srác nagyon...
nagir
Félelmetesen jó játékos lesz belőle 2-3 éven belül.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
Jason Robertson USA/Dallas Stars nagyon ügyes, jó nézni! Bevallom, mivel idén nem voltunk egy csoportban nem követtem a csapatát, de tetszik a Srác nagyon...
nagir
Nemrég néztem egy összeállítást ha most lenne egy olyan NHL World Cup of Hockey, mint amilyen 2016-ban volt, akkor az Észak-Amerikai U-23-as válogatott első sorba őt írták Joel Farabee-vel meg Nick Suzukival.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Őrült egy VB ez, ahol simán van esély a gyengébb csapatoknak. Persze nem most vagyunk ott 😛
több mint 4 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan

több mint 4 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Akkor ezt alaposan visszakaptuk 😛
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
3-0 avs. Jöhet a nehezebb cucc

több mint 4 éve
A németek a norvégokat is lesimázták, a dánok meg legyőzték a svédeket...
warr_b
😕 nem baj, ha véletlenül most is nyernénk a lífs ellen, akkor nem érdekel 😛
dande
Véletlenek nincsenek, mi is lenulláztuk az olajosokat...🤣🤣🤣

több mint 4 éve
warr_b
😕 nem baj, ha véletlenül most is nyernénk a lífs ellen, akkor nem érdekel 😛
több mint 4 éve
A nagycsapatok egyre inkább leszarják a vb-t.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀
dande
Hyvä Suomi 🇫🇮 😁
warr_b
Sajbu! Sajbu!! 🇷🇺
nagir
Иди к черту 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dande
Nem tudom pár évvel ezelőtt egy Rams meccsen ki sütötte el a "Hajrá Kosok"-at, de ez közel volt ahhoz 😛

több mint 4 éve
dande
Hyvä Suomi 🇫🇮 😁
warr_b
Sajbu! Sajbu!! 🇷🇺

Szerkesztette: nagir