Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 6 éve
1, ez biztos azért van, mert Lidström meg Sundin pölö akkor már az NHL-ben játszottak, Foppa még nem, és igazából 2002-ben játszottak először NHL-esek az olimpiánIgaz, de a lillehammeri győztes csapatban, amivel nekem a svéd jégkorong kezdődött, Forsberg és Naslund volt ott, a többiek nem. 😊Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕Bocs, de rám jött a trollkodhatnék:
somoskovig
Lidström, Sundin és Alfredsson is idősebb Forsbergnél meg Näslundnál 😊
empty taxi
somoskovig
2, az a Naslund, akire gondolsz? Lillehammerben Mats Naslund játszott, viszont a mi generációnk Naslundja az Markus, a 'Nucksból, aki pont akkor tolta az első NHL-idényét, és nemis játszhatott olimpián egészen 2002-ig
több mint 6 éve
na még inkábbRakell, Lindholm csak hogy egy picit hazabeszéljek ...Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕én ennyire nem aggódnék.
somoskovig
védelemben ott van Karlsson (27), OEL (27), támadósorban Nylander (22), Landeskog (26), és már az AHL-ben tolja Axel Holmström (21). bár az igaz, hogy lassan kellene nekik valaki, aki Lundqvistet méltóképpen követheti kapusposzton.
slowmotion
csebi
több mint 6 éve
Igaz, de a lillehammeri győztes csapatban, amivel nekem a svéd jégkorong kezdődött, Forsberg és Naslund volt ott, a többiek nem. 😊Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕Bocs, de rám jött a trollkodhatnék:
somoskovig
empty taxi
több mint 6 éve
Rakell, Lindholm csak hogy egy picit hazabeszéljek ...Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕én ennyire nem aggódnék.
somoskovig
védelemben ott van Karlsson (27), OEL (27), támadósorban Nylander (22), Landeskog (26), és már az AHL-ben tolja Axel Holmström (21). bár az igaz, hogy lassan kellene nekik valaki, aki Lundqvistet méltóképpen követheti kapusposzton.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕én ennyire nem aggódnék.
somoskovig
több mint 6 éve
Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕Bocs, de rám jött a trollkodhatnék:
somoskovig
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕
több mint 6 éve
Kis OFF:www.youtube.com/playlist?list=PLTOFw0brVt7tVupr04IoK6y6NWDcOW1ry
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Április 17. 19 óra Sport1www.youtube.com/watch?v=IHOCdWkk6JY
www.youtube.com/watch?v=LiJFVGulLlE
Kötelező 😊
Szerkesztette: Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
szegény Staal...
több mint 6 éve
basszus tényleg nincs már jegy, azt hittem csak a bérletek fogytak elhát ezt kellően benéztem 😕
JT Daniels fan
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Valamikor 2-3 hete azt olvastam, hogy már csak a nem magyar érdekeltségű meccsekre lehet.Józanul végig gondolva, az áprilisi hazai rendezésű vb-n, nagyjából mik lehetnek az erőviszonyok? 1 meccsre ki szeretnék menni asszonykával és egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választásLehet még jegyet kapni?
Habi
Zolika
több mint 6 éve
Zolika
912
Józanul végig gondolva, az áprilisi hazai rendezésű vb-n, nagyjából mik lehetnek az erőviszonyok? 1 meccsre ki szeretnék menni asszonykával és egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választásLehet még jegyet kapni?
Habi
több mint 6 éve
Józanul végig gondolva, az áprilisi hazai rendezésű vb-n, nagyjából mik lehetnek az erőviszonyok? 1 meccsre ki szeretnék menni asszonykával és egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választásOlaszok - Szlovének - Kazahok feljutásért (2)
Habi
Mi - Lengyelek - Britek bent maradásért (1 kieső)
Hazai pályán mindegyiknél garantált a remek hangulat, telt ház. 😊
Ha mégis választanom kellene, akkor a nyitómeccsre(Kazahok) és/vagy a Lengyelek ellenire mennék ki.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Józanul végig gondolva, az áprilisi hazai rendezésű vb-n, nagyjából mik lehetnek az erőviszonyok? 1 meccsre ki szeretnék menni asszonykával és egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás
JT Daniels fan
több mint 6 éve
3THali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.Mekkora?
images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61x2p2Xq13L._SL1500_.jpg
gaben
Janek
Keresztfiam két és fél éves rá még nagy volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Hali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.Mekkora?
gaben
több mint 6 éve
Unokaöccs, keresztfiú??Hali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.Sajnos már kinőttem belőle 😊 A fiam meg nem jégkorong rajongó. Pedig hát hajrá Habs, bár amit évek óta művelünk...........................
gaben
dande
több mint 6 éve
Hali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.Sajnos már kinőttem belőle 😊 A fiam meg nem jégkorong rajongó. Pedig hát hajrá Habs, bár amit évek óta művelünk...........................
gaben
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Megy az AllStar szavazás.Gibson mindenképp megérdemelné hogy ott legyen, de szerintem Montour is.
gaben
több mint 6 éve
Megy az AllStar szavazás.