Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=KSgq8xhiTtQ

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Sziasztok! Görkoris hokira vevő lenne valaki? Van egy kimondottan erre a célra épült,teljesen ingyenes beton pálya az Orczy-Parkban.
Igaz,a beton minősége nem csúcskategória,de a célnak tökéletesen megfelel.
Ha sikerülne néhány embert összeszedni,fasza meccseket tolhatnánk(az utóbbi évek Margitszigeti fórum foci létszáma bőven elég is lenne,8-nál többen nagyon régen voltunk.) 😀
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Lemostuk a kacsákat (8-1), már 3-0 ide a párharcban, nagyon biztató eddig a playoff, Kane hatalmas igazolás volt.
zavi27
itt jön a para, emlékszem még a Kings ellen a 3-0-ra :/

amúgy Kane odabasz, plusz van sebesség minden sorban. de segít, hogy a Ducks rettentő mód fegyelmezetlen és dirty mód játszik(Perry, Getzalf). mi meg kihasználjuk. és a sorok is faszán vannak összerakva.
petey
mi a múlt évtized/évszázad hokiját játsszuk, ti meg amit most divat. eredmény elég egyértelműen megmutatja melyik fizetődik ki. azt meg lehetett tudni rólunk, hogy nem áldozzuk be magunkat a szimpatikus vesztes szerepébe, ha a most hajnali is eldől a 3. harmad közepére (3-4 góllal mentek) akkor számíthatunk végleges kiállításra Getzlafnál, Perrynél és Keslernél esetleg ha Bieksa mezt húz, akkor ő még el kezd verekedni is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Lemostuk a kacsákat (8-1), már 3-0 ide a párharcban, nagyon biztató eddig a playoff, Kane hatalmas igazolás volt.
zavi27
itt jön a para, emlékszem még a Kings ellen a 3-0-ra :/

amúgy Kane odabasz, plusz van sebesség minden sorban. de segít, hogy a Ducks rettentő mód fegyelmezetlen és dirty mód játszik(Perry, Getzalf). mi meg kihasználjuk. és a sorok is faszán vannak összerakva.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
😊
 twitter.com/twitter/statuses/985876228325376000

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Tényleg utóbbi időkben nagyon bénák a kacsák a PO-ban!
NB2
Utolsó három évben két konfdöntő. Sok csapat szeretne ennyire nagyon béna lenni. 😀
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
zavi27
Vazze reggel megnéztem és Ana-SJS 1-0-nak láttam 😀
Tényleg utóbbi időkben nagyon bénák a kacsák a PO-ban!

MÁS: aki nem látta volna ma este 11-kor megismétlik a sport2-en a jéghokisokról szóló dokufilmet, a mi Szapporonk címmel.
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
zavi27
Megint ez a rájátszás szerencsétlenkedés bazdmeg!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
zavi27
Gyalázat, amit a Ducks művel.
több mint 6 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Megyek magyar - olasz hokimeccsre jövő héten. Arról érdeklődnék, hogy a Papp Lászlóban mennyi fok van kb. hokimeccsen a lelátón, hogyan készüljek ruhával? Gondolom ebből egyértelmű, hogy nem voltam még jégkorong meccsen.
tüsi91
14-16.

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Megyek magyar - olasz hokimeccsre jövő héten. Arról érdeklődnék, hogy a Papp Lászlóban mennyi fok van kb. hokimeccsen a lelátón, hogyan készüljek ruhával? Gondolom ebből egyértelmű, hogy nem voltam még jégkorong meccsen.
tüsi91
Nem fogsz megfagyni 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 6 éve
 www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=12507&cHash=8a3bcb121ab65ddfa27d9690ae7a6bf6

több mint 6 éve
Az megvan hogy a csajok két körrel a vége előtt vezetik a DivIA-t? Ha a nyerik a következő két meccset, feljutnak az elitbe.

szerk.: mellesleg a felcsúti csicska lapjában egy betű nincs róla, onnan tudtam meg, hogy zajlik az esemény, hogy a nemzetközi szövetség honlapján böngésztem. Biztos túlságosan lefoglalták a választások és az orbán irányába történő nyalás....

Szerkesztette: gabokocka

több mint 6 éve
anarfa Detroit Lions 477
Sziasztok!

Csináltunk - többek közt a magyar NHL kommentátorok és szakkommentátorok részvételével - egy Bracket Challenge ligát, ha van kedvetek, gyertek és csatlakozzatok ti is!
A liga neve: utosestek, jelszó: utosestek
 bracketchallenge.nhl.com/leagues/utosestek

Jó playoffot és szurkolást mindenkinek!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
gumbo = Érdi Gábor
Hatalmas Kóc fan, meg arc is. Mármint méretben 😛
kishaszi
akkor még jó, hogy kabrióval furikázott, mer' abba sok minden belefér
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
gumbo = Érdi Gábor
Hatalmas Kóc fan, meg arc is. Mármint méretben 😛
Rajta kívül TTT meg ki volt még.szakkom.

Bálna méreteiből adódóan nem járt a Pólus hokira, innen Macphisto-t tudtuk rávenni a hockejra, de indexesekből elég.sokukat lecsábítottuk tesómmal. Meglepő módon. Azóta van, aki megragadt, de én teljesen felhagytam a gör és.jeges változattal is.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Emlékeim szerint Juneau, Tippett, Schlegel, Wooley, Hannan, Burke, Kidd NHL-esek voltak, de lehet Burke utána lett mint Lindros és Archibald
kishaszi
egész jó a memóriád 😊
megnéztem, mert érdekelt (jobban, mint a munka 😛). Juneau és Kidd az olimpia után debütált az NHL-ben, Burke contract holdouton volt, Schlegel és Woolley AHL-ből ment olimpiára, de már az NHL-be tértek vissza, Tippett keveset játszott a Caps-ben, úgyhogy elengedték, olimpia után visszatért, és megint játszatták. Hannan jó kérdés, mert ránézésre ugyanaz a szitu, mint Tippett, csak ő előtte a Leafsben volt, utána viszont a Sabres-höz került.

(aztán persze beugrott, hogy talán a kilencvenes évek végén mintha már láttam volna a nickedet a zindex nhl fórumán)
slowmotion
Jah. Vmiért az rémlett, hogy bevágták h ki hol, de lehet rosszul. Szóval ott a pont 😊

---
Igen 99 fele regeltem 😊 akkor neked jó a memód 😉 te is indexeltél ? Mi név?😊
kishaszi
nekem ugyanez, de az nhl-es topicban nem voltam aktív, csak olvastam. Mac-re emlékszem már onnan is, meg volt talán valami Bálna nicknevű tag, hatalmas Canucks-fan, talán a Pólusba jártak fórumhokira vagy mi

én inkább az nfl topicban forogtam, volt kis fórumfoci a Hajógyárin, kb akkor hagytam fel vele, amikor elkezdték a kontaktos focit nyomatni.
de ugye ott forgott Kovács Zsolti (tyler durden, aztán JAX), Kismihály... Gábor? (talán fighting volt a nickje, Wolves up-ban csinált valamit talán), oda jött az a csávó, aki utána a szakkommentátor volt az indulásnál (a nevére nem emlékszem, gumbo nick alat futott, aki egy középsuliba járt Chad Penningtonnal), meg még páran... abból nőtt ki a Boxutcás meccsnézegetés, mert az meg ugye Dámosy Zsolt étterme volt, aki meg óriási Niners fan volt.

de régen volt...
több mint 6 éve
Szegény. Ott sajnáltam, pedig nem kedvencem a Sverige.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak ennyit mondok: Tommy Salo 😉 😛
több mint 6 éve
Emlékeim szerint Juneau, Tippett, Schlegel, Wooley, Hannan, Burke, Kidd NHL-esek voltak, de lehet Burke utána lett mint Lindros és Archibald
kishaszi
egész jó a memóriád 😊
megnéztem, mert érdekelt (jobban, mint a munka 😛). Juneau és Kidd az olimpia után debütált az NHL-ben, Burke contract holdouton volt, Schlegel és Woolley AHL-ből ment olimpiára, de már az NHL-be tértek vissza, Tippett keveset játszott a Caps-ben, úgyhogy elengedték, olimpia után visszatért, és megint játszatták. Hannan jó kérdés, mert ránézésre ugyanaz a szitu, mint Tippett, csak ő előtte a Leafsben volt, utána viszont a Sabres-höz került.

(aztán persze beugrott, hogy talán a kilencvenes évek végén mintha már láttam volna a nickedet a zindex nhl fórumán)
slowmotion
Jah. Vmiért az rémlett, hogy bevágták h ki hol, de lehet rosszul. Szóval ott a pont 😊

---
Igen 99 fele regeltem 😊 akkor neked jó a memód 😉 te is indexeltél ? Mi név?😊

több mint 6 éve
kishaszi
egész jó a memóriád 😊

több mint 6 éve

----

szerk.: mondjuk így belegondolva kicsi a minta szóval lehet kakukkok voltak Juneau-ék 😀

Szerkesztette: kishaszi

több mint 6 éve
Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕
somoskovig
Bocs, de rám jött a trollkodhatnék:
Lidström, Sundin és Alfredsson is idősebb Forsbergnél meg Näslundnál 😊
empty taxi
Igaz, de a lillehammeri győztes csapatban, amivel nekem a svéd jégkorong kezdődött, Forsberg és Naslund volt ott, a többiek nem. 😊
somoskovig
1, ez biztos azért van, mert Lidström meg Sundin pölö akkor már az NHL-ben játszottak, Foppa még nem, és igazából 2002-ben játszottak először NHL-esek az olimpián
2, az a Naslund, akire gondolsz? Lillehammerben Mats Naslund játszott, viszont a mi generációnk Naslundja az Markus, a 'Nucksból, aki pont akkor tolta az első NHL-idényét, és nemis játszhatott olimpián egészen 2002-ig
slowmotion
Kis kiigazítás: előtte is játszottak NHL-esek, csak akkor még a rájátszósról lemaradók tolták a válogatottat. 98 Nagano az első olimpia amikor a.liga és az NHLPA megállapodott az IIHF-fel, hogy az olimpia idejére szüneteltessen az NHL alapszakasz, hogy a legjobbak is ott lehessenek. Erre több ok volt, Fasel már egy ideje kardoskodott, hogy összehozhassák ezt.
kishaszi
kis kiigazítás kis kiigazítása: a rájátszásról lemaradók általában a vb-re tudnak menni, mert áprilisig dübörög az alapszakasz, és a vébé van áprilisban, az olimpia az februári heppening.
de valóban, ott voltak az nhl-esek Naganóban. (nekem '98 kiesett, mert annyira elcseszett időben voltak a meccsek, hogy nem is nagyon láttam őket)