Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 7 éve
Az alapszakaszban nem sok Ducks meccset láttam, de a PO-ban igen. És általában sok gólt ütött, de sokat is kapott. Ezt tegnap érzésre írtam, de ma megnéztem a számokat és messze a legtöbb gólt kapta a Ducks a 4 főcsopdöntős csapat közül a PO-ban: Pens 2,28, Preds 2,18, Sens 2,63, Ducks 3,06. Ilyen csapatnak sztem semmi esélye nem lett volna a Pens ellen. Ezt lehet nagyképűségnek tartani, de szerintem pedig szimpla realizmus, hogy a világ legjobb támadóit felvonultató csapat kiütött volna egy olyan riválist, amelyet gyengébb csapatok is meg tudtak szórni.picit előbb olvasd el vagy értelmezd a mondataim, mielőtt reagálnál, mert a nagyképűséget/tudatlanságot arra írtam, hogy Fowlert és Lindholmot átlagos védőnek tartod ...
A sérülésekkel kár foglalkozni, az a Penst sem kerülte el, ezért lett kiélezett a PO menetelése. Letang, a legjobb védő egy meccset se játszott, de az őt követő TOP2, Daley és Schultz is kihagyott asszem 4-4 meccset. Hörni pl ujjtöréssel tért vissza és ütötte a Stanley-t érő gólt, Schultz bordatöréssel játszott, de Murray a PO kétharmadát kihagyta és még lehetne sorolni. A Pens-nek mindössze 8 játrékosa játszotta végig a PO-t. Tavaly ez a szám 11 volt, de további 5 játékos csupán egyetlen találkozóról hiányzott.
Soldados
azt sem felejtsük el, hogy a 2. legtöbb gólt ütötte a Ducks a PO-ban, épp ezért lehetett volna szorosabb a párharc egy 4-0-nál.
továbbra is hangsúlyozom, hogy nem azt vitatom, hogy 99%, hogy nyertetek volna, csak a 4-0-t nem látom, épp ezek miatt. épp RC miatt, stb amiket már leírtam. a 3,06 kapott gól elég csalóka, mivel mi pl 4 EN gólt kaptunk 17 meccs alatt, ti pedig egyet 25-ön, ha leveszem ezeket, akkor már 2.82-ről beszélünk, ami azért nem vészes. ja és még annyit, hogy az EDM széria volt egyedül, ahol nagyon megszórtak minket, ott 3.42 kapott gól az átlagunk, és ha azt nézem, hogy EDM támadó részlege azért nem annyival gyengébb nálatok már csak a statisztikák alapján sem, akkor meg főleg nem annyira vészes a stat.
nem kár emlegetni a sérüléseket, mert azért van különbség, hogy ki sérült, ki nem. nálatok a támadók viszonylag épen maradtak. ugye nálunk Rakell kiesett az utolsó 2 meccsre, Eaves pedig az utolsó 10-re. tehát ha nálatok kiesik mondjuk Malkin az Ottawa elleni utolsó 2 meccsre, Guentzel meg az utolsó 10 percre az gondolom ugyanazt jelenti, minthogy Hörni kihagyott 6 meccset? sztem nem. ha ők (Malkin, Guentzel) kiesnek úgy, ahogy nálunk Rakell, meg Eaves azért nem hiszem, hogy tovább mentek már az Ottawan is. mint ahogy mi is meg tudtuk oldani, hogy Vatanen sérült volt illetve Bieksa is (én személy szerint utálom, de RC top 4-es időket adott), plusz Fowler is kihagyott 4 meccset. ilyen szempontból mi jobban megéreztük a támadók hiányát, mint ti a védőkét, ami épp a játék stílusotokból ered szvsz.
Murray sérülését felhozni kár, mert MAF teljesen megfelelően helyettesítette, míg nálunk csak Gibson sérülése a stanley döntőbe került. nálunk amúgy 10 játékos játszott mind a 17 meccsen, ha elmegyünk a döntőbe, akkor ez a szám még vszeg csökkent volna nálunk.
összességében elmondható, hogy védők terén a sérülések része ti oldalatokra billen Letang miatt, de ezt bőven ellensúlyozza a nálunk lévő támadó sérülések, hiányzások, és erre még rátett a kapusok közti különbségek is, míg mi nem tudtuk Gibsont pótolni, addig ti bőven Murrayt.
de igazából sztem ezen kár vitatkozni, mert nagy HA az egész. csupán az nem tetszett nagyon, hogy átlagos védőnek tartod Fowlert (akiért amúgy az egész liga sorba áll) és Lindholmot (akiért csak azért nem, mert tavaly hosszabbított azt hiszem 5-6 évre.)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Az alapszakaszban nem sok Ducks meccset láttam, de a PO-ban igen. És általában sok gólt ütött, de sokat is kapott. Ezt tegnap érzésre írtam, de ma megnéztem a számokat és messze a legtöbb gólt kapta a Ducks a 4 főcsopdöntős csapat közül a PO-ban: Pens 2,28, Preds 2,18, Sens 2,63, Ducks 3,06. Ilyen csapatnak sztem semmi esélye nem lett volna a Pens ellen. Ezt lehet nagyképűségnek tartani, de szerintem pedig szimpla realizmus, hogy a világ legjobb támadóit felvonultató csapat kiütött volna egy olyan riválist, amelyet gyengébb csapatok is meg tudtak szórni.A sérülésekkel kár foglalkozni, az a Penst sem kerülte el, ezért lett kiélezett a PO menetelése. Letang, a legjobb védő egy meccset se játszott, de az őt követő TOP2, Daley és Schultz is kihagyott asszem 4-4 meccset. Hörni pl ujjtöréssel tért vissza és ütötte a Stanley-t érő gólt, Schultz bordatöréssel játszott, de Murray a PO kétharmadát kihagyta és még lehetne sorolni. A Pens-nek mindössze 8 játrékosa játszotta végig a PO-t. Tavaly ez a szám 11 volt, de további 5 játékos csupán egyetlen találkozóról hiányzott.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
azért Fowlert, Lindholmot átlagos védőnek titulálni megint hatalmas nagyképűségről vagy tájékozatlanságról mutat bizonyosságot esetedben. amit velünk kapcsolatban az is mutat, hogy rohadtul nem voltunk nagyon erősek támadó hokiban (középmezőnyben végeztünk a lőtt gólok számában, viszont csupán 3. legkevesebb gólt kaptuk). míg ti a legtöbb gólos meccseket játszottátok, addig mi ebben is alulról a 3. helyen végeztünk. tehát azért annyira nem volt rossz ez a védelem szvsz, és a kapus párosunk sem a regularban. Gibsonra igazából nem lehetett panasz a PO-ban, volt egy rossz meccse kb, utána nagyon komolyan visszajött az EDM 7. meccsére, csak sajnos megint megsérült miután a predsnél kiadták a bountyt rá, a bírók pedig nem védték meg eléggé.Biztos elfogult vagyok, de a Ducks esélyesebb lett volna a Pens ellen. Mindenesetre jó kis szezon volt.Szerintem nem. Ahogy én látom, a Pens ellen csak olyan csapatnak van komoly esélye, amelyik baszott jó védelemmel és kapussal rendelkezik. Ez pedig a Preds és nem a Ducks. A Ducksot sztem nagyon megszórta volna a Pens, mert pont a játék azon elemeiben gyengébb, amikben a Pens erős. A Ducks szintén erős támadó hokiban (főleg az első sora), de abban nem lehet felvenni a versenyt a Pens-szel, cserébe a védelme gyengébb, amit kegyetlenül kihasznált volna a Pens. A PP-s szitukról nem is beszélve. A kihasználásban a Pens a legjobb, a kivédekezésben a Ducks a leggyengébb. Ez egy nagyon kedvező párharcnak tűnt volna a Pens-nek, a Preds sokkal több problémát tudott okozni. Bobrovsky, Holtby, Rinne szerintem mind 90% alatti mutatóval zárta a Pens elleni sorozatot, pedig ez a 3 csapat nemcsak jó kapussal, hanem - az alapszakasz alapján - kiváló védelemmel is rendelkezik. Mégis helyenként átlagossá tudta tenni a Pens. Akkor vajon mit csinált volna az átlagos Ducks védőkkel és Gibsonnal?
gaben
Persze ez csak utólagos okoskodás, de sztem a Ducks-nak azzal is gondja lett volna, hogy nyerjen egy meccset, mert támadó hokiban, technikai tudásban, góllövésben nem igazán lehet a Pens fölé kerekedni.
Soldados
mind ezek mellett sztem sem lettünk volna jobb matchup nektek, de attól még az érveid ebben a tekintetben, hogy miért nem lennénk, nem állnak meg, ha reálisan nézzük a számokat. az egyetlen dolog, ami miatt sztem vszeg hoztátok volna a párharcot az a gyorsaság nálatok. nálunk abban nagy hiány volt, és még ami számított volna nagyon az a kapusok közti különbség, mert mind2 kapusotok fény évekkel jobb, mint Bernier.
már az is csoda, hogy ilyen sérülésekkel eljutottunk a főcsoportdöntőig. tudom mki sérült már ilyenkor, de amikor a top4 védőből 2-nek olyan sérülése van a vállában, hogy nem, hogy lőni, ütközni alig lehetne neki, de vszeg még egy sör alátétet is lehetetlen neki felemelnie. egyik október végéig nem játszik most a műtét után, másik meg talán november végéig, azért ezek ilyen komoly sérülések voltak, ez is mutatja. kérdezem, hogy nálatok hány olyan játékost kellett utólag műteni, és úgy, hogy minimum 1-2 hónapot kihagy a következő szezon elejéből?
Keslernek is nagyon komoly csípő sérülése volt, amit azt hiszem azóta meg is műtöttek, és még sorolhatnám, kb a csapat fele súlyos sérülésekkel játszott. és az utolsó két meccsen nem játszott a két legtöbb gólt lövő játékosunk valamint az utolsó 5 harmadban a kezdő kapusunk. megnéztem volna a Predset ellenünk Sarossal mit műveltek. fentiek ellenére a 6. meccsen Rine god módba kapcsolt, és lehetetlen volt gólt lőni neki 4-3 után. pedig mindent megtettünk, de tényleg.
PK-nk is igazából az EDM elleni szériában volt szégyen, azt leszámítva messze nem volt annyira vészes, ezt mutatja, hogy a regularban 4. helyen végeztünk, pedig a 2. legtöbb hátrányt mi szenvedtük el. PP a playoffban tényleg tragédia volt, de nem is hosszabbítottunk a bajszossal épp emiatt. ha az picit jobb lett volna, akkor az EDM-t 5 meccsen búcsúztatjuk, és a Preds-et meg elverjük sztem.
szvsz sztem nem lett volna gondunk a meccs nyeréssel, a két első hazait sztem elhoztuk volna. de vszeg 4-2re nyertetek volna sztem is, de azért nem kell a ló túloldalára esni.
RC nagyon jó edző, hihetetlen jól matchel, és nagyon jól változtat mérkőzésen belül is. igazi taktikai csemege lett volna Sullivan ellen, akit amúgy jelenleg a legjobb edzőnek tartok, mert olyat talált ki, aminek az ellenszerét mki csak nyomozi most.
állítom, hogy más edző ezzel a kerettel, ennyi sérüléssel, ennyi maga alatt teljesítő játékossal még csak PO-ba sem jutott volna, nem hogy csoport győzelem, meg főcsoport döntő... nekünk igazából a cup window az tavaly volt, de BB elszúrta. ez már a GMBM hibája, mert ki kellett volna őt tenni 2 évvel ezelőtt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Biztos elfogult vagyok, de a Ducks esélyesebb lett volna a Pens ellen. Mindenesetre jó kis szezon volt.Szerintem nem. Ahogy én látom, a Pens ellen csak olyan csapatnak van komoly esélye, amelyik baszott jó védelemmel és kapussal rendelkezik. Ez pedig a Preds és nem a Ducks. A Ducksot sztem nagyon megszórta volna a Pens, mert pont a játék azon elemeiben gyengébb, amikben a Pens erős. A Ducks szintén erős támadó hokiban (főleg az első sora), de abban nem lehet felvenni a versenyt a Pens-szel, cserébe a védelme gyengébb, amit kegyetlenül kihasznált volna a Pens. A PP-s szitukról nem is beszélve. A kihasználásban a Pens a legjobb, a kivédekezésben a Ducks a leggyengébb. Ez egy nagyon kedvező párharcnak tűnt volna a Pens-nek, a Preds sokkal több problémát tudott okozni. Bobrovsky, Holtby, Rinne szerintem mind 90% alatti mutatóval zárta a Pens elleni sorozatot, pedig ez a 3 csapat nemcsak jó kapussal, hanem - az alapszakasz alapján - kiváló védelemmel is rendelkezik. Mégis helyenként átlagossá tudta tenni a Pens. Akkor vajon mit csinált volna az átlagos Ducks védőkkel és Gibsonnal?
gaben
Persze ez csak utólagos okoskodás, de sztem a Ducks-nak azzal is gondja lett volna, hogy nyerjen egy meccset, mert támadó hokiban, technikai tudásban, góllövésben nem igazán lehet a Pens fölé kerekedni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Biztos elfogult vagyok, de a Ducks esélyesebb lett volna a Pens ellen. Mindenesetre jó kis szezon volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
legalább a kicsi Wings megnyerte az AHL-t. az is valami...
több mint 7 éve
peches egy meccs volt sajnos de összességében megérdemelten nyert a Pens ,nem hinném hogy a hetediken lett volna komoly esélye a Predsnek!
nagy kár azért az elszalasztott első meccsért...
több mint 7 éve
Tavaly jobban felhúztam magam ezen. 😉 Meg azért szerencsére komoly gyógyírt jelent az igazságérzetemre a bajnoki cím. 😀Kurva egy világ ez Soldi...sajnálom ha ilyen igazságtalanok a döntéshozók!Ez nem döntő, hanem PO MVP-cím. És sok rossz meccse volt (önmagához képest). Erre lehet mondani, hogy agyrázkódása volt, de ez nem ilyen játék, vki vagy jó vagy nem jó, vagy domináns, vagy nem. És ő nem volt domináns a Po nagy részében. Zseniális villanásai voltak. Az első két párharcban konkrétan rettegtem, hogy kapunk-e gólt, amikor az ő sora volt bent.Én már a tavalyira nem emlékszem, főleg ilyen szinten nem...de idén pl a döntőben már jobb volt Sid a mutatók tekintetében is, de szerintem játékban is. Ráadásul két újonccal és nem Kesselel egy sorban. Az agyrázkódásból is ahogy visszajött, ami még egy kis extra mellette. De egyébként nincs jelentősége számomra, a lényeg, hogy Pens játékos kapja....igazából valóban MAF-Murray lett volna a jelöltem, de ilyen nincs ugyebár.Úgyse foglak meggyőzni, de jó ez így...majd jövőre Malkin nyeri 😊Ha nem üt öttel több gólt, akkor nem. 😉 Pont ez a baj. Most is jobb volt minden mutatóban, de szemre is dominánsabb volt. A tavalyi konkrétan felháborító volt sztem, de Kessel nem akkora név, hogy ő nyerjen egy Crosby előtt, hiába dominálta végig az egész PO-t. Hozzá képest Sid és Geno is másodhegedűs volt, mégse nyert.
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
Találkozunk a Steelers oldalon.
Go Pens!!! 😀
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Kurva egy világ ez Soldi...sajnálom ha ilyen igazságtalanok a döntéshozók!Ez nem döntő, hanem PO MVP-cím. És sok rossz meccse volt (önmagához képest). Erre lehet mondani, hogy agyrázkódása volt, de ez nem ilyen játék, vki vagy jó vagy nem jó, vagy domináns, vagy nem. És ő nem volt domináns a Po nagy részében. Zseniális villanásai voltak. Az első két párharcban konkrétan rettegtem, hogy kapunk-e gólt, amikor az ő sora volt bent.Én már a tavalyira nem emlékszem, főleg ilyen szinten nem...de idén pl a döntőben már jobb volt Sid a mutatók tekintetében is, de szerintem játékban is. Ráadásul két újonccal és nem Kesselel egy sorban. Az agyrázkódásból is ahogy visszajött, ami még egy kis extra mellette. De egyébként nincs jelentősége számomra, a lényeg, hogy Pens játékos kapja....igazából valóban MAF-Murray lett volna a jelöltem, de ilyen nincs ugyebár.Úgyse foglak meggyőzni, de jó ez így...majd jövőre Malkin nyeri 😊Ha nem üt öttel több gólt, akkor nem. 😉 Pont ez a baj. Most is jobb volt minden mutatóban, de szemre is dominánsabb volt. A tavalyi konkrétan felháborító volt sztem, de Kessel nem akkora név, hogy ő nyerjen egy Crosby előtt, hiába dominálta végig az egész PO-t. Hozzá képest Sid és Geno is másodhegedűs volt, mégse nyert.
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
Találkozunk a Steelers oldalon.
Go Pens!!! 😀
több mint 7 éve
Ez nem döntő, hanem PO MVP-cím. És sok rossz meccse volt (önmagához képest). Erre lehet mondani, hogy agyrázkódása volt, de ez nem ilyen játék, vki vagy jó vagy nem jó, vagy domináns, vagy nem. És ő nem volt domináns a Po nagy részében. Zseniális villanásai voltak. Az első két párharcban konkrétan rettegtem, hogy kapunk-e gólt, amikor az ő sora volt bent.Én már a tavalyira nem emlékszem, főleg ilyen szinten nem...de idén pl a döntőben már jobb volt Sid a mutatók tekintetében is, de szerintem játékban is. Ráadásul két újonccal és nem Kesselel egy sorban. Az agyrázkódásból is ahogy visszajött, ami még egy kis extra mellette. De egyébként nincs jelentősége számomra, a lényeg, hogy Pens játékos kapja....igazából valóban MAF-Murray lett volna a jelöltem, de ilyen nincs ugyebár.Úgyse foglak meggyőzni, de jó ez így...majd jövőre Malkin nyeri 😊Ha nem üt öttel több gólt, akkor nem. 😉 Pont ez a baj. Most is jobb volt minden mutatóban, de szemre is dominánsabb volt. A tavalyi konkrétan felháborító volt sztem, de Kessel nem akkora név, hogy ő nyerjen egy Crosby előtt, hiába dominálta végig az egész PO-t. Hozzá képest Sid és Geno is másodhegedűs volt, mégse nyert.
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Én már a tavalyira nem emlékszem, főleg ilyen szinten nem...de idén pl a döntőben már jobb volt Sid a mutatók tekintetében is, de szerintem játékban is. Ráadásul két újonccal és nem Kesselel egy sorban. Az agyrázkódásból is ahogy visszajött, ami még egy kis extra mellette. De egyébként nincs jelentősége számomra, a lényeg, hogy Pens játékos kapja....igazából valóban MAF-Murray lett volna a jelöltem, de ilyen nincs ugyebár.Úgyse foglak meggyőzni, de jó ez így...majd jövőre Malkin nyeri 😊Ha nem üt öttel több gólt, akkor nem. 😉 Pont ez a baj. Most is jobb volt minden mutatóban, de szemre is dominánsabb volt. A tavalyi konkrétan felháborító volt sztem, de Kessel nem akkora név, hogy ő nyerjen egy Crosby előtt, hiába dominálta végig az egész PO-t. Hozzá képest Sid és Geno is másodhegedűs volt, mégse nyert.
Klaci79
Soldados
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Úgyse foglak meggyőzni, de jó ez így...majd jövőre Malkin nyeri 😊Ha nem üt öttel több gólt, akkor nem. 😉 Pont ez a baj. Most is jobb volt minden mutatóban, de szemre is dominánsabb volt. A tavalyi konkrétan felháborító volt sztem, de Kessel nem akkora név, hogy ő nyerjen egy Crosby előtt, hiába dominálta végig az egész PO-t. Hozzá képest Sid és Geno is másodhegedűs volt, mégse nyert.
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Úgyse foglak meggyőzni, de jó ez így...majd jövőre Malkin nyeri 😊
több mint 7 éve
A szakértők úgy sz.pkodják Sidet, mintha kötelező lenne. Ugyanez van minden sportban, teniszben Federer/Nadal, fociban CR7/Messi, kosárban LeBron/Curry, akkor is dicsérik őket, ha önmagukhoz képest gyengébbek. Ezt kell a piacnak és a rajongóknak. Crosby nem volt domináns, sőt rettenetes meccsei is voltak neki és az egész sorának is. Amit én többször le is írtam. 😉 Ettől még ő a világ legjobb hokisa, de se tavaly, se idén nem ő volt a legjobb a PO-ban. (Amúgy a tavalyi sztem még durvább volt)Jó, de akkor vitázz a szakértőkkel. Szerintem nekik van igazuk és nem neked....😊Az igazi vezér Crosby volt,Na ez az amivel rohadtul nem értek egyet. A PÁLYÁN tavaly Kessel repítette a csapatot, idén a két kapus és Malkin volt domináns. Crosby nem.
Klaci79
Soldados
Amúgy az összes PO meccset láttam, talán 2 kivételével. És szerintem nem volt kérdés, hogy Sid lesz a befutó, max Guentzel-t tudtam volna elképzelni, de azért az erős lett volna, max ha az utolsó meccsen is gólt lő. (Mondjuk ő az Ottawa ellen volt gyengébb)
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Jó, de akkor vitázz a szakértőkkel. Szerintem nekik van igazuk és nem neked....😊Az igazi vezér Crosby volt,Na ez az amivel rohadtul nem értek egyet. A PÁLYÁN tavaly Kessel repítette a csapatot, idén a két kapus és Malkin volt domináns. Crosby nem.
Klaci79
Soldados
Amúgy az összes PO meccset láttam, talán 2 kivételével. És szerintem nem volt kérdés, hogy Sid lesz a befutó, max Guentzel-t tudtam volna elképzelni, de azért az erős lett volna, max ha az utolsó meccsen is gólt lő. (Mondjuk ő az Ottawa ellen volt gyengébb)
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Az igazi vezér Crosby volt,Na ez az amivel rohadtul nem értek egyet. A PÁLYÁN tavaly Kessel repítette a csapatot, idén a két kapus és Malkin volt domináns. Crosby nem.
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ha Crosbynak megy sokkal jobban teljesít az egész csapat. Elképesztő, hogy mekkora többletet ad a pályán. Nekem aztán teljesen mindegy melyik kedvencem lesz az MVP, de ezt csak a név miatt nem adják. Crosby agyrázkódásból visszatérve, messze nem 100%-os formában is mindent megtett a csapatért. Malkin is persze megtette volna, de szerencsére ő egészséges tudott maradni. Az igazi vezér Crosby volt, ettől még persze ha Malkin nem lenne itt, nem lenne kupa se, de teljesen egyetértek a döntéssel. Malkin renoméjának szerintem a sok kiállítás sem tett jót. Ettől még örülök, hogy évekig láthatom ezt a két srácot Pittsburghben. Csak remélni tudom, hogy Crosby agyrázkódásai miatt nem fog visszavonulni még.
több mint 7 éve
Nem, pont nem csak a pontokat nézem. Abban idén minimális volt a különbség. Egyszerűen Malkin dominánssá tette a sorát, Sidnek sokszor voltak problémái a sorával együtt. Malkin sztem idén sokkal jobb és meghatározóbb volt, mint Sid - pontoktól függetlenül. Tavaly ugyanez igaz volt Kesselre, a HBK-sor olyan szinten tolta végig a PO-t, hogy gyalázat volt, hogy nem Kessel kapta a díjat. És ott sem a pontokról beszélek, hanem dominanciáról. És az nem Sid és a sora volt, hanem Kessel és a HBK-line.Mert csak a pontokat nézed, de majd mondom leírom más szemszögből és nem csak a pontokat nézve.Ez azért nagyon messze van a valóságtól. A Caps elleni párharcra igaz legfeljebb. Malkin pedig a Hurricanes ellenit hozta le hasonló szinten. A többiből azért mindketten ugyanúgy kivették a részüket. Malkin akkor 5 ponttal gyűjtött többet, az már túl markáns különbség volt ahhoz, hogy átjátsszák Sidnek.Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVPŐ kapta 2009-ben, 3 köröb keresztül Crosby vitte a hátán a csapatot.
eaglesmcnabb
kishaszi
Soldados
kishaszi
több mint 7 éve
Mert csak a pontokat nézed, de majd mondom leírom más szemszögből és nem csak a pontokat nézve.Ez azért nagyon messze van a valóságtól. A Caps elleni párharcra igaz legfeljebb. Malkin pedig a Hurricanes ellenit hozta le hasonló szinten. A többiből azért mindketten ugyanúgy kivették a részüket. Malkin akkor 5 ponttal gyűjtött többet, az már túl markáns különbség volt ahhoz, hogy átjátsszák Sidnek.Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVPŐ kapta 2009-ben, 3 köröb keresztül Crosby vitte a hátán a csapatot.
eaglesmcnabb
kishaszi
Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Ez azért nagyon messze van a valóságtól. A Caps elleni párharcra igaz legfeljebb. Malkin pedig a Hurricanes ellenit hozta le hasonló szinten. A többiből azért mindketten ugyanúgy kivették a részüket. Malkin akkor 5 ponttal gyűjtött többet, az már túl markáns különbség volt ahhoz, hogy átjátsszák Sidnek.Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVPŐ kapta 2009-ben, 3 köröb keresztül Crosby vitte a hátán a csapatot.
eaglesmcnabb
kishaszi
több mint 7 éve
A válogatottban Ovecskint szopkodják állandóan, klubszinten meg Crosbyt, kezd kicsit unalmas lennide ez legyen az én bajom :d Lényeg hogy nyert a Pens!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVPŐ kapta 2009-ben, 3 köröb keresztül Crosby vitte a hátán a csapatot.
eaglesmcnabb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVPpl állampolgárságot cserélhetne
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVPÉn egyetértek. Crosby fenomenális játékos, kora legnagyobbja. De ez nem jelenti azt, hogy például ebben a 25 meccses periódusban ő lett volna a legjobb. Ahogy én látom Crosbynak voltak kiemelkedő meccsei (pl a döntő 5. meccse), de többnyire inkább zseniális villanásai voltak. Malkin viszont az egész sorát dominánssá tette. És miatta volt domináns a sor a PO nagy részében. Nem véletlen, hogy ő +9-cel zárt. Tavaly ugyanezt éreztem Kesselnél. akkor ő az egész PO-t dominálta a sorával együtt.
eaglesmcnabb
De Crosby mivel pontokban nem sokkal maradt el tavaly Philtől, idén Genótól, így neki adták. A név miatt.
több mint 7 éve
Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVP
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!