NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 14 éve
Marchant mint favágó, meg alattomos, ez jó. 😊MikeyNekem is furi😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Marchant mint favágó, meg alattomos, ez jó. 😊
több mint 14 éve
Na ő még rosszabb, de Marchant sem kicsi favágó, rohadt alattomos, kevesen rosszabbak nála ilyen szempontból nálam.Nem kevered Marchmenttel?😛kishasziEzt akár én is írhattam volna. 😊Azért ahol Marchant játszik az külön kategória 😛Rajna
Idén anyázok is rendesen, mert már négy játékosunk sérült meg az ellenfél paraszt akcióitól... :rolleyes:Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Mert vele mi a baj? 😛 (Karrierjének pre-Ducks része általam nem ismert részletesen.)Szerk.: mármint Marchanttal. Csak megint sokáig tartott leírni egy fél sort.
több mint 14 éve
Nem kevered Marchmenttel?😛Azért ahol Marchant játszik az külön kategória 😛RajnaMeg az is, hogy bármekkora favágókat is tartunk el (mellesleg mi is egyre inkább softosodunk), én is szeretek siránkozni a köcsögökön, de ez már csak így van rendjén.RajnaEzt akár én is írhattam volna. 😊
Idén anyázok is rendesen, mert már négy játékosunk sérült meg az ellenfél paraszt akcióitól... :rolleyes:Mikey
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Azért ahol Marchant játszik az külön kategória 😛Meg az is, hogy bármekkora favágókat is tartunk el (mellesleg mi is egyre inkább softosodunk), én is szeretek siránkozni a köcsögökön, de ez már csak így van rendjén.RajnaEzt akár én is írhattam volna. 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Meg az is, hogy bármekkora favágókat is tartunk el (mellesleg mi is egyre inkább softosodunk), én is szeretek siránkozni a köcsögökön, de ez már csak így van rendjén.RajnaEzt akár én is írhattam volna. 😊
Idén anyázok is rendesen, mert már négy játékosunk sérült meg az ellenfél paraszt akcióitól... :rolleyes:
több mint 14 éve
quick shutout, williams gol,es 1-0as gyozelem a tampa bay ellen. ezzel nhl 1st.! bomba kezdes csak igy tovabb.
több mint 14 éve
Duchene elég ismert playa tőlük, de most mást én se tudnék kapásból mondani...Bay AreaVan azért még pár 😊
Mellesleg az igaz, hogy ott a Northwestben még egész művészi csapat ez az Avs. Meg az is, hogy bármekkora favágókat is tartunk el (mellesleg mi is egyre inkább softosodunk), én is szeretek siránkozni a köcsögökön, de ez már csak így van rendjén.
több mint 14 éve
D.D. edzett tegnap, végre nincs már IR-en, és talán ma már játszhat...
több mint 14 éve
ha akkora spilerek lennenek hidd el ismernem oket 😉Egyáltalán nem vagyok frusztrált (kivételesen 😀), és nem érdekel, hogy senki nem ismer el minket, nekem jobb így, mintha divatcsapatunk lenne, én bírom ezt a fiatal csapatot, és csak ez számít.
igy viszont h a liga nagyobb fele szamara senkihaziak es te csak egyedul vergodsz a velemenyeddel
plusz persze a szurkolotarsak
megertem h ennyire frusztralt vagy 😀Fake
Egyébként Stastny évek óta pont/meccs, valahogy senki nem veszi észre, és Stewart is a legjobb góllövők között van újfent, ő is max arról érdekes, hogy idén a tesójának is jól megy. 😀 Szóval van élet a cap floor alsó határán is. 😀
több mint 14 éve
Duchene elég ismert playa tőlük, de most mást én se tudnék kapásból mondani...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha akkora spilerek lennenek hidd el ismernem oket 😉aggodjal inkabb te h egy ertelmes emberetek sincsLátom, te is ismered a csikóinkat. 😛TheMileHighCity
ja de van bocs
hejduk
😀Fake
igy viszont h a liga nagyobb fele szamara senkihaziak es te csak egyedul vergodsz a velemenyeddel
plusz persze a szurkolotarsak
megertem h ennyire frusztralt vagy 😀
több mint 14 éve
aggodjal inkabb te h egy ertelmes emberetek sincsLátom, te is ismered a csikóinkat. 😛
ja de van bocs
hejduk
😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem szorultam ra h aggodjak mi POban leszunk parise 3 honapjaval egyutt ismondjuk amugy haszi osztom a velemenyed sztem is eleg vicces h egy denver szurkalo osztja a kingst, wildst h mekkora parasztokVissza is sírom azt a csapatot, azóta már négy éve elképesztő softok vagyunk, és csak minket bont mindenki, főleg a mocsokkingz és a buzivájd, ami tény.
mikor az egesz div veluk egyutt ilyen kozonsegcsalogato fifikas korongot jatszik 😀
2000es evek elejen dan hinote, steve konowalchuk, shjon podein, brad larsen, de vries,
rob blake 😀, foote, es nem veletlen meg kasparaitis is jatszott coloradoban 😊Fake
De szerintem inkább a 100 milliós healthy scratch-etek hogylétéért aggódj. 😂TheMileHighCity
csak MB30 lene hentelodjon honapokra mert most nem annyira zsiros a vedelmunk
a 100 millas kovalchukot nemtudom h birtad idekeverni igyal kevesebbet
aggodjal inkabb te h egy ertelmes emberetek sincs
ja de van bocs
hejduk
😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igazi gyökereket hagytatok ki mint Jeff Odgers, na meg a csodálatos Worrell, bár ő már sajna 2000Valóban volt pár zsírparasztunk, de tekintve hogy a Wild egész rostere csak abból állt megalakulásuk óta, mi nagyon soft csapat vagyunk 😛
több mint 14 éve
mondjuk amugy haszi osztom a velemenyed sztem is eleg vicces h egy denver szurkalo osztja a kingst, wildst h mekkora parasztokVissza is sírom azt a csapatot, azóta már négy éve elképesztő softok vagyunk, és csak minket bont mindenki, főleg a mocsokkingz és a buzivájd, ami tény.
mikor az egesz div veluk egyutt ilyen kozonsegcsalogato fifikas korongot jatszik 😀
2000es evek elejen dan hinote, steve konowalchuk, shjon podein, brad larsen, de vries,
rob blake 😀, foote, es nem veletlen meg kasparaitis is jatszott coloradoban 😊Fake
De szerintem inkább a 100 milliós healthy scratch-etek hogylétéért aggódj. 😂
több mint 14 éve
Kasper király volt, és kolorádóban csak rövid ideig játszott. Szar is volt ott😊, de tény, hogy beleillett a norvégmintába.Mondjuk nem tudom minek fikkantod az LA-t folyamatosan, a 90-es évek kolorádója minden idők egyik legtirpákabb csapata volt élen Lemieuxvel ,Royjal, Footetalkishasziclaude a mi kiralyunk volt kikerem magamnak az egesz devils nation neveben
h holmi lavinas buzikkal azonositod
mondjuk amugy haszi osztom a velemenyed sztem is eleg vicces h egy denver szurkalo osztja a kingst, wildst h mekkora parasztok
A Devilsben még hokizott is néha klód😊
Filipke: ne keverd a mészárost a vajkéz prototípusával😛PP. Mindkettő használja a kezét, csak ki-ki a feljebbvalótól kapott tálentum kifejezésére😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nem tudom minek fikkantod az LA-t folyamatosan, a 90-es évek kolorádója minden idők egyik legtirpákabb csapata volt élen Lemieuxvel ,Royjal, Footetalkishasziclaude a mi kiralyunk volt kikerem magamnak az egesz devils nation neveben
h holmi lavinas buzikkal azonositod
mondjuk amugy haszi osztom a velemenyed sztem is eleg vicces h egy denver szurkalo osztja a kingst, wildst h mekkora parasztok
rob blake 😀, foote, es nem veletlen meg kasparaitis is jatszott coloradoban 😊
több mint 14 éve
Mondjuk nem tudom minek fikkantod az LA-t folyamatosan, a 90-es évek kolorádója minden idők egyik legtirpákabb csapata volt élen Lemieuxvel ,Royjal, FootetalkishasziLemieux a ti köcsögötök volt. 😂
több mint 14 éve
Mondjuk nem tudom minek fikkantod az LA-t folyamatosan, a 90-es évek kolorádója minden idők egyik legtirpákabb csapata volt élen Lemieuxvel ,Royjal, FootetalWayne 😀 Hát ő ilyen.. Egyébként nem tartozik a kedvenceim közé, de bátor gyerek, sokat balhézik a jégen, ezt bírom benne, mondjuk az unfairséget nem. 😊Bay AreaValami pillanatnyi elmezavar lehetett (LA-ben valami van a levegőben, szóval nem csodálom 😛), mert egyébként a pályán kívül ők jóban vannak, nyáron együtt is edzettek, meg Simmonds és a mi Stewart-unk is kifejezetten jóbarátok.TheMileHighCity
több mint 14 éve
Wayne 😀 Hát ő ilyen.. Egyébként nem tartozik a kedvenceim közé, de bátor gyerek, sokat balhézik a jégen, ezt bírom benne, mondjuk az unfairséget nem. 😊Bay AreaValami pillanatnyi elmezavar lehetett (LA-ben valami van a levegőben, szóval nem csodálom 😛), mert egyébként a pályán kívül ők jóban vannak, nyáron együtt is edzettek, meg Simmonds és a mi Stewart-unk is kifejezetten jóbarátok.
több mint 14 éve
Wayne 😀 Hát ő ilyen.. Egyébként nem tartozik a kedvenceim közé, de bátor gyerek, sokat balhézik a jégen, ezt bírom benne, mondjuk az unfairséget nem. 😊
több mint 14 éve
Ez a két héttel ezelőtti hétvégére vonatkozott... 😀 Egyébként lemészároltátok újfent a fél csapatunkat, ilyen és ehhez hasonló díjnyertes húzásokkal, de már csak írom a többihez, nem akadok ki rajtuk:Hétvégén jön a paraszt kingz... 😐TheMileHighCityDD valszeg akkor még nem játszhat, de nélküle is jó formába vagyunk.. 😊 el lesztek kenve. 😊Bay Area
http://www.youtube.com/watch?v=nt2oNqYzDYo
több mint 14 éve
Hétvégén jön a paraszt kingz... 😐TheMileHighCityDD valszeg akkor még nem játszhat, de nélküle is jó formába vagyunk.. 😊 el lesztek kenve. 😊