NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jó volt ez a Winter Classic, bár a pittsburghi kötődés miatt jobban örültem volna, ha a Penguins nyer. De így is élveztem. :cool:
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Én is megnéztem most az ismétlést, a körülményektől eltekintve nagyon jó, hangulatos meccs volt. A jég valóban egy pocsolyához hasonlított, de ez nem zavart senkit. 😀 Remélem a februárit is adják majd a sport tv-ben, talán Kanadában hidegebb lesz, mint ami most volt/van. 😊
több mint 13 éve
De jó kis élmény volt ez Winter Classic!! Jó hogy vannak ilyenek! A meccs is színvonalas, pörgős volt, hatalmas iram! Karácsonyi NBA meccs, Winter classic, hamarosan NFL playoff, jó hetek! 😊
több mint 13 éve
És igen, szép napra ébredtünk 😊 Vancouver - Colorado !!!
több mint 13 éve
van még esélye a pittsburgnek? nagyot kéne fordulnia a meccsnek nem? 😕davemayeresély a lefújásig van, csak 2 gólt ledolgozni 3 és fél perc alatt nem könnyű. DE nem is lehetetlen.
több mint 13 éve
van még esélye a pittsburgnek? nagyot kéne fordulnia a meccsnek nem? 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
meleg van, és esik az eső. gyakorlatilag egy pocsolyában játszanak már.
több mint 13 éve
szar a jég, szar a kamera, a meccs egynek elmegy.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
A rendező nem jön rá, hogy nem véletlenül nem használtak eddig hokimeccseken ilyen kamerát?
több mint 13 éve
http://30fps.mocksession.com/OVIEFALLDOWN.gif😂 😂 😂 eddig nagyon-nagyon jó összecsapás
tanítani való.
😀Tibi76
több mint 13 éve
http://30fps.mocksession.com/OVIEFALLDOWN.giftanítani való.
😀
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
vagy fordítva 😛A winter classicsot tudom ágyból nézni, a Fiestát nem. Itt eldőlt a verseny.SebiiAlap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊SebiiEz akkor igaz, ha a UConn hamar szív.Rajna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
go capscrosbyt remélem szájba veri valaki
több mint 13 éve
Sebii
3 526
A winter classicsot tudom ágyból nézni, a Fiestát nem. Itt eldőlt a verseny.Alap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊SebiiEz akkor igaz, ha a UConn hamar szív.Rajna
több mint 13 éve
Alap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊SebiiEz akkor igaz, ha a UConn hamar szív.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Alap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊
több mint 13 éve
tudomhát idén szerintem nem fogod mert Fiesta Bowlozik egyiőben vele az OklahomádHöriAmi hitelesebb forrás az NHL.com-nál.Cubehorén elhittem neki, eddig mind akkor kezdődött
nem vagyok nagy NHL buzi, de a winter classicot mindig minden körülmények között megtekintemkonqueror
nem tőlem függ, hogy nézem-e
több mint 13 éve
hát idén szerintem nem fogod mert Fiesta Bowlozik egyiőben vele az OklahomádAmi hitelesebb forrás az NHL.com-nál.Cubehorén elhittem neki, eddig mind akkor kezdődött
nem vagyok nagy NHL buzi, de a winter classicot mindig minden körülmények között megtekintemkonqueror
több mint 13 éve
sőt, még az se biztos, hogy ez a végső időpontvmi gecinagy eso esik eppen pittsburghben ezert atraktak estereAmi hitelesebb forrás az NHL.com-nál.Cubehorén elhittem neki, eddig mind akkor kezdődött
helyi ido szerint 8:12re tervezik a kickoffotFake
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vmi gecinagy eso esik eppen pittsburghben ezert atraktak estereAmi hitelesebb forrás az NHL.com-nál.Cubehorén elhittem neki, eddig mind akkor kezdődött
helyi ido szerint 8:12re tervezik a kickoffot
több mint 13 éve
Ami hitelesebb forrás az NHL.com-nál.Cubehorén elhittem neki, eddig mind akkor kezdődött
nem vagyok nagy NHL buzi, de a winter classicot mindig minden körülmények között megtekintem
több mint 13 éve
Cubehor
318
Ami hitelesebb forrás az NHL.com-nál.
több mint 13 éve
? 😀Winter Classicot ki néz ma majd? alap január elsejei programvagod h hajnali 2tol kezdodik ? 😀Fake
go Capitals, hajrá Ovecskin (van Capitals sapkám is 😛 )konqueror
nem este 7? 😊 port.hu azt írja
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Winter Classicot ki néz ma majd? alap január elsejei programvagod h hajnali 2tol kezdodik ? 😀
go Capitals, hajrá Ovecskin (van Capitals sapkám is 😛 )konqueror
több mint 13 éve
Winter Classicot ki néz ma majd? alap január elsejei programgo Capitals, hajrá Ovecskin (van Capitals sapkám is 😛 )