Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem olyan mindegy nekik. Örülhetnek ha valaki ellen gólt ütnek 😀Nem arra gondoltam hogy nem éri meg nekik, ennyi erővel nekünk se érte meg kijutni a vb-re 😊 Az a lényeg hogy kifogták a legnehezebb csoportot a legutóbbi vb két döntősével WesterSzlovénok kijutottak az olimpiára, megelőzve a dánokat pl., kaptak is egy kellemes csoportot szegények:Szerintem mi is simán bevállalnák ah kijutnánk. Lehet, hogy bucira verik őket, de ott vannak. Tudjátok: "Az élmény megfizethetetlen. Minden másra ott a Master Card" 😀Shawn84
Oroszország, Szlovákia, Egyesült Államok, Szlovénia 😀somoskovig
több mint 13 éve
Nem arra gondoltam hogy nem éri meg nekik, ennyi erővel nekünk se érte meg kijutni a vb-re 😊 Az a lényeg hogy kifogták a legnehezebb csoportot a legutóbbi vb két döntősévelSzlovénok kijutottak az olimpiára, megelőzve a dánokat pl., kaptak is egy kellemes csoportot szegények:Szerintem mi is simán bevállalnák ah kijutnánk. Lehet, hogy bucira verik őket, de ott vannak. Tudjátok: "Az élmény megfizethetetlen. Minden másra ott a Master Card" 😀Shawn84
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Szlovénok kijutottak az olimpiára, megelőzve a dánokat pl., kaptak is egy kellemes csoportot szegények:Szerintem mi is simán bevállalnák ah kijutnánk. Lehet, hogy bucira verik őket, de ott vannak. Tudjátok: "Az élmény megfizethetetlen. Minden másra ott a Master Card" 😀
több mint 13 éve
Szlovénok kijutottak az olimpiára, megelőzve a dánokat pl., kaptak is egy kellemes csoportot szegények:LOL 😀 Jó kis olimpia lesz ez nekik
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Szlovénok kijutottak az olimpiára, megelőzve a dánokat pl., kaptak is egy kellemes csoportot szegények:Oroszország, Szlovákia, Egyesült Államok, Szlovénia 😀
több mint 13 éve
www.nytimes.com/2013/02/07/sports/in-romanias-top-hockey-team-ethnic-hungarians-find-a-strong-voice.html?pagewanted=all&_r=0
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A Habsnak meg sikerült az elmúlt három meccsen de főleg a Boston és a Toronto ellen lerombolnia amit eddig felépítettek. Remélem összekapják magukat srácok mert így húzós lesz.
több mint 13 éve
A legjobb sorozat nyugaton a Canucks-nál! 5 W sorozatban, utolsó két meccsen 9-2 gólkülönbség Schneider-el a kapuban. Wild és Flames lemosva a pályáról, bár nem a legjobb csapatok. Majd a Predators és a Red Wings ellen meglátjuk. De elnézve a Nashville siralmas játékát a mai napon, sima győzelem. De itt bármi megtörténhet, főleg a rövidített alapszakasz végett. De, hogy a Hawks nem bír pontot veszíteni?!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
hihihi 😊 😊Kellett a francnak! Olyat bazmegeltem az egyenlítéskor, hogy a város végén is hallani lehetett. Persze minden jó, ha a vége jó 😊
kellett az izgalomHabi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
A tegnapi Blues-Ducks mérkőzés minden jégkorongszerető embernek megtekintésre ajánlott....
Boudreau lassan minden létező sorösszeállítást kipróbált már, pedig még csak 11 meccs ment le a szezonból.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Hát tegnap is a szívroham kerülgetett a Flyers meccsen, de ez a mostani se volt rossz. Mondjuk itt igazából nem érdekelt a győztes. Azért ilyen tróger góllal kikapni! Csóri Kings.Gabesz92Majd lesz így a Detroit is. Ezt általában minden csapat vissza szokta kapni. De halljátok, hogy ebben a szezonban én még szar meccset nem is láttam. Rá kéne menni, hogy 82 helyett csak 50 meccses alapszakasz legyen. Még 1 hónap aztán meg kezd nagyon komolyra fordulni a dolog. Irgalmatlan jó végjáték lesz.
több mint 13 éve
Hát tegnap is a szívroham kerülgetett a Flyers meccsen, de ez a mostani se volt rossz. Mondjuk itt igazából nem érdekelt a győztes. Azért ilyen tróger góllal kikapni! Csóri Kings.
több mint 13 éve
ehhhhhh 😀😀 gyors voltAnnyira éreztem hogy nem húzza ki a Redwings Jack ZoltánEnnek a gólnak rohadtul ideje volt már. A hosszabbítást ha kihúzza a Detroit az is maga lenne a csoda.Shawn84
több mint 13 éve
Annyira éreztem hogy nem húzza ki a Redwings Jack ZoltánEnnek a gólnak rohadtul ideje volt már. A hosszabbítást ha kihúzza a Detroit az is maga lenne a csoda.
Helyesbítek. dögöjjenek meeeeg 😀
több mint 13 éve
Annyira éreztem hogy nem húzza ki a Redwings
több mint 13 éve
Megkérdeztem Galuskát ezekről az élő közvetítésekről. Lényegében annyi, hogy ha kiajánlanak meccset nézhető időpontban, és bele is fér a foci mellett, akkor lesznek majd egész szezonban. Nem feltétlenül csak vasárnap.
több mint 13 éve
Én kihasználom ha már van. Nem csak egy meccsről beszélnek hanem más témákat is megemlítenek. De kb 2 naponta én is eredeti hanggal nézem.óó én nem a sport tv-n nézem, jobban szeretem eredeti hanggal nézni, vhogy jobban átjön. Nagyon látszik a srácokon, hogy 1 napja is játszottak, gyakorlatilag a seggükön veszik a levegőt már.Habiehhez az emberi időben tudom nézni a red wings meccseket dologhoz hozzá tudnék szokni 😀HabiAz emberi idő rendben van, csak ne túl sok Red Wings meccs legyen. De szezon előtt azt mondták heti 2 meccs a terv. Mostanában meg az inkább 3. Nem panaszkodhatunk.
1 hét múlva
18:30 Pittsburgh - Buffalo
21:30 Los Angeles - Chicago
Remélem a BUffalo lesz, már ha lesz. Shawn84
több mint 13 éve
óó én nem a sport tv-n nézem, jobban szeretem eredeti hanggal nézni, vhogy jobban átjön. Nagyon látszik a srácokon, hogy 1 napja is játszottak, gyakorlatilag a seggükön veszik a levegőt már.ehhez az emberi időben tudom nézni a red wings meccseket dologhoz hozzá tudnék szokni 😀HabiAz emberi idő rendben van, csak ne túl sok Red Wings meccs legyen. De szezon előtt azt mondták heti 2 meccs a terv. Mostanában meg az inkább 3. Nem panaszkodhatunk.
1 hét múlva
Remélem a BUffalo lesz, már ha lesz. Shawn84

JT Daniels fan
több mint 13 éve
ehhez az emberi időben tudom nézni a red wings meccseket dologhoz hozzá tudnék szokni 😀HabiAz emberi idő rendben van, csak ne túl sok Red Wings meccs legyen. De szezon előtt azt mondták heti 2 meccs a terv. Mostanában meg az inkább 3. Nem panaszkodhatunk.
1 hét múlva
Remélem a BUffalo lesz, már ha lesz.
több mint 13 éve
Mit művel Howard a kapuban!? Eddig ő tartja a lelket a Red Wingsben! Védelem tényleg elég lyukasnak tűnik ott.
több mint 13 éve
ehhez az emberi időben tudom nézni a red wings meccseket dologhoz hozzá tudnék szokni 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Leighton megsérült edzésen, jön helyette Boucher. Egyébként sem értem, hogy Leighton mi a búbánatot keres egyáltalán a ligában. Mindegy, Bryz jól véd, de az elmúlt 11 meccsből 10-en ő játszott, úgyhogy sanszos, hogy a héten (valószínű, hogy a Winnipeg ellen) Bouch fog védeni.
több mint 13 éve
Hoppá:Ez majd jövőre lesz érdekes, ha játszani is fog.
The New York Islanders have acquired goaltender Tim Thomas from the Boston Bruins in exchange for a conditional second round pick in the 2014 or 2015 NHL Draft.
danyly
több mint 13 éve
Hoppá:The New York Islanders have acquired goaltender Tim Thomas from the Boston Bruins in exchange for a conditional second round pick in the 2014 or 2015 NHL Draft.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.