NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
49
6
2:20, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Gratulálok a gportal-os oldalhoz, nagyon jó. Bele olvastam.Mindenem az amerikai sportok, főleg az NHL. Mindent tudni szeretnék róla. Ezért is jók az ilyen oldalak mint ez a gportal-os.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Húú ti gondolom nagy Avalanche fanok vagytok akkor az NHL-ben. 😐Csak én. 😊
A Bertuzzi mészárlás óta igazi nagy rivális-utált ellenfél a Canucks.
Mindkét colorado-i Stanley győzelem úgy kezdődött, hogy rögtön az első playoff körben kivertétek a Vancouver-t.
Hát ennek már matematikai esélye sincs.
Ezt megúsztuk.
A tegnapi v. ma hajnali meccs igen izgalmasra sikerült a Colombus ellen.
Fel is tette a kérdést a riporter : miért nem sikerült így (ilyen jól) játszani hetekig, hónapokig?danyly
Hát, Bertuzzi-t nyilván utálom, a mostani Canucks-t már nem annyira, max azért mert jók. 😛
Iszonyatosan szétestünk az elmúlt hónapokban, most nyertünk egymás után két SO-t, december közepe óta nem volt két győzelmünk egymás után. Ez a mai meccs se volt egy nagy szám, csak az utolsó harmad, amikor kétszer kiegyenlítettünk, olyan tűzzel 2011-ben talán nem is láttam még küzdeni a csapatot. Szép volt, azért remélem lesz még pár jó meccsünk, bár a top3-5 draft pick-et nem kéne elkúrni. Ugyanakkor csupa PO-aspiráns utált csapattal játszunk, jó lenne keresztbe tenni nekik. 😀
több mint 13 éve
facepalm, pedig még vissza is olvastampénteken kezdődik a college jégkorong szezon rájátszása, MileHigh csak úgy szólok hogy 16 csapatból három denveri 😊 (Pioneers, Air Force, Colorado College)Én is csak úgy szólok, hogy két hsz-szel feljebb írtam ugyanezt. 😀
http://espn.go.com/ncaa/hockey/tournament/_/id/1/2011-ncaa-ice-hockey-frozen-fourJJ
És személyes véredényem is volt a kormányzói szobában az eseményről:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=603632
😊TheMileHighCity
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Húú ti gondolom nagy Avalanche fanok vagytok akkor az NHL-ben. 😐 A Bertuzzi mészárlás óta igazi nagy rivális-utált ellenfél a Canucks.
Mindkét colorado-i Stanley győzelem úgy kezdődött, hogy rögtön az első playoff körben kivertétek a Vancouver-t.
Hát ennek már matematikai esélye sincs.
Ezt megúsztuk.
A tegnapi v. ma hajnali meccs igen izgalmasra sikerült a Colombus ellen.
Fel is tette a kérdést a riporter : miért nem sikerült így (ilyen jól) játszani hetekig, hónapokig?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
pénteken kezdődik a college jégkorong szezon rájátszása, MileHigh csak úgy szólok hogy 16 csapatból három denveri 😊 (Pioneers, Air Force, Colorado College)Én is csak úgy szólok, hogy két hsz-szel feljebb írtam ugyanezt. 😀
http://espn.go.com/ncaa/hockey/tournament/_/id/1/2011-ncaa-ice-hockey-frozen-fourJJ
És személyes véredényem is volt a kormányzói szobában az eseményről:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=603632
😊
több mint 13 éve
pénteken kezdődik a college jégkorong szezon rájátszása, MileHigh csak úgy szólok hogy 16 csapatból három denveri 😊 (Pioneers, Air Force, Colorado College)http://espn.go.com/ncaa/hockey/tournament/_/id/1/2011-ncaa-ice-hockey-frozen-four
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sajnálom szegényt nem tudtam, hogy már nincs köztünk.Azért is volt furcsa az odaírás, hogy "kedvenc képem az idei szezonból".
Meg persze a Chicago mez is gyanús volt, hogy nem az idei gyártmány.
És már ugye nem Probert a verőember a Blackhawks-nál, hanem Jake Dowell és John Scott.
Ma lesz egy igazi kemény rangadó : Canucks vs. Red Wings.
Remélem úgy muzsikál a Detroit ezen a meccsen mint a legutóbb a Pittsburgh ellen. Mármint az első két harmadban. 😊
Kell a meccs nagyon mert akkor repülünk a Nyugati Főcsoport megnyerése felé és persze jó lenne a President's Trophy is. Már csak azért mert még sosem nyertük meg...
A konferenciát is 1994-ben nyertük meg legutóbb akkor Stanley Cup döntő lett belőle...
Ez a cél, és most erre (valljuk be) van reális esély.
több mint 13 éve
Azt a k...a! :rolleyes:Ez Probert olyan tíz évvel ezelőttről, aki a közelmúltban hunyt el...
Ez melyik meccsen volt és mikor?
Azt látom az egyik Chicago.danyly
JJ-nek ajánlom hétvégére az egyetemi bajnokság regionális döntőit. Három coloradói csapat a 16 között, meg további jó pár Avs-prospect. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a budos szutyokba 4-1 porszivo a bruins ellen a leheto legjobbkor
h az ottawa elleni duplalamersagot megse emlitsem
innet mar vmi knagy csoda kene tenyleg h bejussunk a playoffba 😕
több mint 13 éve
kedvenc képem az idei szezonbólAzt a k...a! :rolleyes:
JJ
Ez melyik meccsen volt és mikor?
Azt látom az egyik Chicago.
több mint 13 éve
kedvenc képem az idei szezonból---
több mint 13 éve
Igen. Megvan az első rájátszásos csapat az NHL-ben.Az én kedvenc csapatom : a VANCOUVER CANUCKS. Igen. Csupa-csupa nagybetűvel.
És, hogy szakkommentátorunkat idézzem : "nem mondok nagy dolgot azzal, hogy az alapszakaszt a Vancouver nyeri". Legyen igaza.
De sajnos van egy tény : általában nem az a csapat nyeri a Stanley kupát aki megnyerte az alapszakaszt.
Most ez a jóslat ne jöjjön be.
Utoljára 1994-ben játszott döntőt a Canucks és sajna ott kikapott a Rangerstől.
Na az egy legendásan jó Stanley-kupa döntő volt.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Carlyle és Peeters takaroggy.
több mint 13 éve
Írtam valamivel hivatalosabban is a tegnapi két cserénkről. 😊http://denversports.blog.hu/2011/02/19/avalanche_komoly_jatekoscserek
több mint 13 éve
EJ önmagában értékesebb mint Shatty amúgy, de ez nem azt jelenti hogy Shatty szar, dehogy, sőt tényleg az egyik legjobb újonc védő (EJ is az volt anno), de EJ-ben nagyobb a potenciál, és nagy előnyben van fizikálisan, védekezésben. De megint mondom, ez nem azt jelenti hogy Shatty rossz, csak nem feltétlen összehasonlítási alap, mindig értékesebb egy ilyen adottságú védő.Stewie meg egy nagy pf reménység, ők ketten talán többet is érnek mint EJ, főleg most, de ezért ment még tőlünk Jay + a 1st, még ha az igazából swap a második körösötökkel.
Sok helyütt írják, hogy EJ a legjobb játékos ebben a cserében, ha kijön belőle a Norris-kaliberű franchise D akkor tuti, de ez a csere így könnyen lehet win-win.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Burke meg egy idióta faszkalap marad örökre, az egy helyben topogás mestere. 😛TheMileHighCityNa ez a LOL. Hogy utálod, az magánügy, de azért a Ducksból csak kupagyőztest csinált + volt még egy konf. döntője is 2005-09 között. 😉
Továbbá egy PO első és második kör.
Szerintem a Leafsnél is jól halad, de a rebuildhez idő kell, ő meg csak 2 éve van ott.
több mint 13 éve
láttam. Abszolút nem akkora szám hogy odaadjuk érte a liga egyik legjobb újonc védőjét és az egyik legjobb fiatal power forwardot.haromtAzért ne túlozz, mindkettő kurva jó fiatal hátvéd, bár kicsit más beállítottságúak, majd az idő eldönti, hogy melyik fog jobban beválni az új csapatánál. Engem csak az zavar, hogy Stewart és McClement kurvára nem egy kaliber, és ez tuti, hogy Sacco ötlete volt, tavaly Wolski-val sem tudott mit kezdeni, pakolászta össze-vissza, aztán meg elcseréltük, most meglépi ugyanezt. A kurva anyját, őt kéne már kibaszni, a klubrekord losing streak-ről nem Stewie tehet, sokkal inkább ő az óvodás módszereivel és a nulla motiválási képességeivel. Úgy látszik, beszopta magát a csapathoz, és előbb adjuk fel a tehetségeinket, mint őt, pazar. :rolleyes:
De EJ szerintem jó lesz, rá fel lehet építeni végre egy épkézláb védelmet, csak hát Shatty elvesztését nagyon sajnálom, az egyetemtől követtem, végre itt van, és hatalmas dolgokat művel, erre pár hónap után trade. 😕
LOL, a Leafs olyan, mint egy kártyavár, minden évben újra felépítik, aztán elfújja a szél. Burke meg egy idióta faszkalap marad örökre, az egy helyben topogás mestere. 😛
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Burke remélem még valamit varázsol, és hoz egy első soros center(Richards??), meg van hozzá az alapanyag, hogy idehozza, és akkor már sínen lennénk valamennyire, és végre egyről a kettőre lépnénk. 😊s.gergoTuti, hogy nem véletlenül gyűjtött be két (late) 1st round picket, amelyre egyébként nincs szükség, mert tele a Leafs jó prospectekkel.
Ha jövőre PO-t akar - márpedig úgy olvastam - akkor mindenképpen kelleni fog egy 1st line C már idén deadline-kor.
Burke meg van akkora zseni/köcsög - kinek hogy 😀 - hogy valaki jót behúzzon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
láttam. Abszolút nem akkora szám hogy odaadjuk érte a liga egyik legjobb újonc védőjét és az egyik legjobb fiatal power forwardot.Stewart+Shattenkirk egy tucat védőért? Ok hogy 1/1 volt, de akkor is...haromtKérdeznék valami, de most komolyan:
Láttad te már valaha játszani EJ-t? NHL-ben, olimpián, vb-n, junior vb-n, egyetemen, akárhol?Rammer
több mint 13 éve
Stewart+Shattenkirk egy tucat védőért? Ok hogy 1/1 volt, de akkor is...haromtKérdeznék valami, de most komolyan:
Láttad te már valaha játszani EJ-t? NHL-ben, olimpián, vb-n, junior vb-n, egyetemen, akárhol?
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Tomas Kaberle to Boston for Joe Colborne + Boston's 1st round pick in 2011 + conditional pickRebuild 9.0... Kaberle nem akart menni, de Burkenek muszáj volt meghúznia. Remélem nyáron visszajön és akkor megszívattuk a Bostont. 😀
Itt van az elmúlt idő leafs roster mozgása:
OUT:
Tomas Kaberle
Kris Versteeg
Francois Beauchemin
Conditional pick (7th)
IN:
Joffrey Lupul (1st 2002)
Joe Colborne (1st in 2008)
Jake Gardiner (1st in 2008)
Boston's 1st rounder in 2011
Philly's 1st rounder in 2011
Philly's 3rd rounder in 2011
Conditional pick in 2012 (2nd) maybe
Aaron Voros
Burke remélem még valamit varázsol, és hoz egy első soros center(Richards??), meg van hozzá az alapanyag, hogy idehozza, és akkor már sínen lennénk valamennyire, és végre egyről a kettőre lépnénk. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivan bazmeg?Stewart+Shattenkirk egy tucat védőért? Ok hogy 1/1 volt, de akkor is...
Szánalmas csapat. Sacco takaroggy
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Hm, azt hittem sokkal jobban fogsz anyázni. 😊 Mondjuk EJ-vel nagyon jól járt az Avs szvsz.
több mint 13 éve
Filip, mit szólsz a Stewart + Shattenkirk + cond. 2nd pick for Erik Johnson + McClement + cond. 1st pick cseréhez?Itt írtam róla bővebben:
Írd le lécci a Gyűlölködjünkbe, azért mégse ide. 😀
Nem értem én ezt a cserét, nagyon nem.Mikey
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=582221
EJ-t bírtam régen, de Backes kellett volna mellé. 😀
Közben a Lake Erie az AHL-ben már vezeti a divízióját, egy hónapon belül másodszor állítottuk be a W5 klubrekordot, 17 meccsen belül 13 győzelem, mindezt úgy, hogy most is öt kulcsjátékos az Avs-ben vegetál. Cleveland legjobb csapata bakker. 😂
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Filip, mit szólsz a Stewart + Shattenkirk + cond. 2nd pick for Erik Johnson + McClement + cond. 1st pick cseréhez?Írd le lécci a Gyűlölködjünkbe, azért mégse ide. 😀
Nem értem én ezt a cserét, nagyon nem.