Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyébként vagy január 15.-én vagy (ami valószínűbb) január 19.-én kezdődnek a meccsek. 48 (inkább)vagy 50 meccses lesz így az alapszakasz és áprilisban kezdődik ugyanúgy a playoff. Sorsolás elméletileg hamarosan meglesz. 😊
több mint 13 éve
A tentative agreement has been reached between NHL and NHLPA - sourceEZAZZZZZZZZZZZZ
véééééééégre bmeg!!!!!!!!!Habi
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
A tentative agreement has been reached between NHL and NHLPA - sourcevéééééééégre bmeg!!!!!!!!!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem vagyok nagy jégkorong rajongó, de ezt a meccset kivételesen láttam. Több érdekes ítélete volt a bíróknak ellenünk, ez csak a jéghegy csúcsa volt. Nem is értem egy gólt hogy vonhatnak vissza azzal indokkal, hogy párás volt a gólkamera, nem látszott rajta semmi.
több mint 13 éve
vicc, méghogy nem csalnak ellenünk...nem is tudom mit várt csicsó. nem is óvtam volna.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cNg9LIEKJ8k
Csicsó bá óvását elutasította az EBEL. erről ennyit. sógorok, pfejpetey

"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 13 éve
vicc, méghogy nem csalnak ellenünk...www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cNg9LIEKJ8k
Csicsó bá óvását elutasította az EBEL. erről ennyit. sógorok, pfej
több mint 13 éve
Jagr csapata is kezd visszatalálni a helyes útra 😊, KHL-ben kemény lenne egy Magnyitogorszk vs Dinamo Moszkva döntő
több mint 13 éve
Nah ha csak büntetőkkel is de az Atlant lenyomva idegenben. Dübörög a Traktooooooooooooor!!!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
imádom hogy a Klagenfurt 5 éve csak szopni jön ide, Gagner, Tyler Myersmeg NHL ide vagy oda 😀
több mint 13 éve
a tavalyi szezonja nagyon sült, ez tény. ha ezt tudja tartani akkor helye van a top 3-ban. szerintem. 😊steroJa OK, akkor tulképp egyetértünk 😊
több mint 13 éve
a tavalyi szezonja nagyon sült, ez tény. ha ezt tudja tartani akkor helye van a top 3-ban. szerintem. 😊

több mint 13 éve
Nemtom, ha csak tisztán a számokat nézzük, tavaly csak Malkin és Stammer előzte meg őt a pontlistán, de mindketten elég fos védők. Ha pontátlagot nézünk, akkor meg Malkin és Crosby. De mindegy, nem fogunk ezen összeveszni, azért nem gondolom, hogy véletlenül lett volna 3. a mezőnyjátékosok közül a tavalyi Hart szavazáson. Én nehezen tudnék mást választani most egy saját franchise indításához, de elfogult vagyok 😊
több mint 13 éve
pedig bőven van...Én nem tudok nála három jobbat jelenleg. Védekezést beszámítva persze.Rajnagiroux mint top 3. ez erős volt 😊steroValaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna

több mint 13 éve
Én nem tudok nála három jobbat jelenleg. Védekezést beszámítva persze.giroux mint top 3. ez erős volt 😊steroValaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna
több mint 13 éve
giroux mint top 3. ez erős volt 😊Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna

több mint 13 éve
köszönöm a felvilágosítást 😊Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna
több mint 13 éve
Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.
több mint 13 éve
Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?
több mint 13 éve
A RedWings egyik prospectje Riley Sheahan totál részegen, egy Tinky Winkys jelmezben vezetett kocsit a forgalommal szemben. 😀 agyökérGyönyörű. Agyára ment a lockout.
detroit.cbslocal.com/2012/11/27/red-wings-prospect-caught-drunk-in-teletubbies-costume/?utm_medium=referral&utm_source=t.coHabi
több mint 13 éve
A RedWings egyik prospectje Riley Sheahan totál részegen, egy Tinky Winkys jelmezben vezetett kocsit a forgalommal szemben. 😀 agyökérdetroit.cbslocal.com/2012/11/27/red-wings-prospect-caught-drunk-in-teletubbies-costume/?utm_medium=referral&utm_source=t.co

JT Daniels fan
több mint 13 éve
baszki a tökutolsó Innsbruck oktatja a Volánt itthon :/végülis ezért imádjuk az EBEL-t. mi is elkentük az elsők száját párszor 😊
több mint 13 éve
Az NHL-ben megy továbbra is a huzavona. Most az elosztani való pénzeken, játékosok kifizetésén megy a vita.Ha egyáltalán lesz idény, akkor max. 1. verzió szerint mint tavaly az NBA-ben (olyan dec. vége felé), v. 2. verzió jan. elején. Vagy a legrosszabb: egyáltalán nem lesz. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Szokásos pénz beszél, kutyaszar táncol.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
?kishasziItt egy cikk róla: www.jegkorongblog.hu/2012/11/21/felhaborito-gittegylet/
Rettenetesen undorító ügy.