NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Sz@rházi izlandiak jobban szurkolnak a portugaloknak, mint saját csapatuknak
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 782 — Kinek mit intézett a kormánya
😀😀😀 Sipos

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
sipos továbbra sem lett okos

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 902 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jó kezdés, első perc piros...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job

Tony Adams
azon a Vardar meccsen múlt bmi is?
ha jól nézem a másik érintett meccsen meg a veszprémnek kedveztek ugye, mert ez automatikus hetes?
csebi
Valakinek biztos (gondolom nem kevés): tipszmiksz 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Tony Adams
azon a Vardar meccsen múlt bmi is?
ha jól nézem a másik érintett meccsen meg a veszprémnek kedveztek ugye, mert ez automatikus hetes?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 782 — Kinek mit intézett a kormánya
Hála a jó égnek a délelőtti ismétlést is megnyertük

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 902 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?
csebi
Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
Nomac
Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnál
csebi
Most van 8 darab 4-es csoport, amiből 3 jut tovább (ez már megtörtént a Korea vereségével). Ebből lesz 4 darab 6-os csoport, amiből az első két helyezett jut tovább a legjobb 8-ba.
Nomac
Még megverhetik Izlandot 😄

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
csebi
Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
Nomac
Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnál
csebi
Most van 8 darab 4-es csoport, amiből 3 jut tovább (ez már megtörtént a Korea vereségével). Ebből lesz 4 darab 6-os csoport, amiből az első két helyezett jut tovább a legjobb 8-ba.
több mint 2 éve
csebi
Nomac
csebi
Így van. Utána lesz négy darab hatos csoport, ahonnan az első kettők jutnak tovább a negyeddöntőkbe.

több mint 2 éve
csebi
Nomac

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
csebi

Szerkesztette: Nomac
több mint 2 éve

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
És gec pont a mai meccset nem láttam.
Mind1, holnap 10kor ismétlik
zacknorb
mediaklikk-en már az öfo fent, van szerintem hamarosan az egész meccs is

egyébként megint a fiúk játszottak egy epikus meccset
NB2
fent is van:
 mediaklikk.hu/video/ferfi-kezilabda-vilagbajnoksag-izland-magyarorszag-csoportkor-merkozes/
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Micsoda szerencse, hogy én is elmentem kaját csinálni félidőben, nem hittem, hogy meg tudjuk ismételni az EBs fordítást
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
mediaklikk-en már az öfo fent, van szerintem hamarosan az egész meccs is

egyébként megint a fiúk játszottak egy epikus meccset
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Off: Juditka tüdejének jót tett a gyermek | bocsi |
Stoki
Jót szokott 🥰
warr_b
Ismerem a Juditka anyukáját, beszéljek vele 😊?
dande2
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, csípem a kislányát! 😘
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Stoki
Fotót pls!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stoki
Jót szokott 🥰
warr_b
Ismerem a Juditka anyukáját, beszéljek vele 😊?
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
zacknorb
Hátha akkor is nyerünk!
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Te jó ég, mi hoztunk vissza?!😊
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Stoki
Jót szokott 🥰