NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Sz@rházi izlandiak jobban szurkolnak a portugaloknak, mint saját csapatuknak
több mint 2 éve
sipos továbbra sem lett okos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Jó kezdés, első perc piros...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Valakinek biztos (gondolom nem kevés): tipszmiksz 😉azon a Vardar meccsen múlt bmi is?A dán tv2 szerint : 8(!) vb bírópáros is érintett lehet az utóbbi évek több kézilabda bundameccsében,
— A.Doki (@ADoki74) January 15, 2023
Itt vannak a mérkőzések amin a magyar csapatok is érintettek
⬇️⬇️⬇️https://t.co/252mbIt6wB
Tony Adams
ha jól nézem a másik érintett meccsen meg a veszprémnek kedveztek ugye, mert ez automatikus hetes?
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
azon a Vardar meccsen múlt bmi is?A dán tv2 szerint : 8(!) vb bírópáros is érintett lehet az utóbbi évek több kézilabda bundameccsében,
Tony Adams
ha jól nézem a másik érintett meccsen meg a veszprémnek kedveztek ugye, mert ez automatikus hetes?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
A dán tv2 szerint : 8(!) vb bírópáros is érintett lehet az utóbbi évek több kézilabda bundameccsében,
több mint 2 éve
Hála a jó égnek a délelőtti ismétlést is megnyertük
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Még megverhetik Izlandot 😄Most van 8 darab 4-es csoport, amiből 3 jut tovább (ez már megtörtént a Korea vereségével). Ebből lesz 4 darab 6-os csoport, amiből az első két helyezett jut tovább a legjobb 8-ba.Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnálHa Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
csebi
Nomac
csebi
Nomac

több mint 2 éve
Most van 8 darab 4-es csoport, amiből 3 jut tovább (ez már megtörtént a Korea vereségével). Ebből lesz 4 darab 6-os csoport, amiből az első két helyezett jut tovább a legjobb 8-ba.Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnálHa Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
csebi
Nomac
csebi
több mint 2 éve
Így van. Utána lesz négy darab hatos csoport, ahonnan az első kettők jutnak tovább a negyeddöntőkbe.Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnálHa Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
csebi
Nomac
csebi

több mint 2 éve
Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnálHa Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
csebi
Nomac
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ha Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
csebi
Szerkesztette: Nomac
több mint 2 éve
Ha Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?
több mint 2 éve
fent is van:És gec pont a mai meccset nem láttam.mediaklikk-en már az öfo fent, van szerintem hamarosan az egész meccs is
Mind1, holnap 10kor ismétlik
zacknorb
egyébként megint a fiúk játszottak egy epikus meccset
NB2
mediaklikk.hu/video/ferfi-kezilabda-vilagbajnoksag-izland-magyarorszag-csoportkor-merkozes/
több mint 2 éve
Micsoda szerencse, hogy én is elmentem kaját csinálni félidőben, nem hittem, hogy meg tudjuk ismételni az EBs fordítást
több mint 2 éve
És gec pont a mai meccset nem láttam.mediaklikk-en már az öfo fent, van szerintem hamarosan az egész meccs is
zacknorb
egyébként megint a fiúk játszottak egy epikus meccset
több mint 2 éve
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, csípem a kislányát! 😘Ismerem a Juditka anyukáját, beszéljek vele 😊?Off: Juditka tüdejének jót tett a gyermek | bocsi |Jót szokott 🥰
Stoki
warr_b
dande2
több mint 2 éve
Off: Juditka tüdejének jót tett a gyermek | bocsi |Fotót pls!
Stoki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ismerem a Juditka anyukáját, beszéljek vele 😊?Off: Juditka tüdejének jót tett a gyermek | bocsi |Jót szokott 🥰
Stoki
warr_b
több mint 2 éve
És gec pont a mai meccset nem láttam.Hátha akkor is nyerünk!
zacknorb
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Te jó ég, mi hoztunk vissza?!😊
több mint 2 éve
És gec pont a mai meccset nem láttam. Mind1, holnap 10kor ismétlik
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Off: Juditka tüdejének jót tett a gyermek | bocsi |Jót szokott 🥰
Stoki