NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez nagyon durva.Ugye volt téma a férfi VB előtt hogy mi a ráknak a Dome. Válasz: lesz majd VB, meg rangadók, meg EB meg koncertek.
Azóta mennyi is volt?
Természetesen csilliárdokért építették..
A másik:
Ha visszalépünk, kártérítést kell fizetni, legalábbis úgy tudom. Mert most hó végén valami felügyelő bizottság fog össze ülni, miattunk.
A harmadik:
Egyet nem értek. Ez egy világverseny. Presztízs, turizmus, jegyek, rengeteg bevétel.
Szemben azzal, hogy most is valami idióta projektre ment el 1.4 milliárd és a napi szinten lefolyó milliók/milliárdokról nem is beszélünk…
Az atlétika VB mocskosul drága lesz az országnak. Már most is az.
Erre visszalépünk egy ilyentől? Nincsenek is nagy költségek, hiszen elegendő csarnok pl van…
Szánalom.
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/01/12/kocsis-mate-kiszallas-kezilabda-eb-rendezes-hatralas1) Megerte megepiteni az mvm dome-ot
empty taxi
2) Mi lenne ha olimpiat rendeznenk ahogy szerettek volna?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/01/12/kocsis-mate-kiszallas-kezilabda-eb-rendezes-hatralas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/kisebb-szerepvallalas-a-2024-es-noi-kezilabda-eb-n-onkent-de-nem-dalolva-2933841Az atlétika VBnél meg az atlétikai stadionnál ez valahogy fel sem merült... 😊
Ez mehetne a politika topikba is, úgy adja a magas labdákat az elnök úr.
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/kezilabda/kisebb-szerepvallalas-a-2024-es-noi-kezilabda-eb-n-onkent-de-nem-dalolva-2933841Ez mehetne a politika topikba is, úgy adja a magas labdákat az elnök úr.
több mint 2 éve
FTC - DVSC 30-30Én hülye meg nem mertem fogadni DVSc +4,5-et, így a Győr, nemzetközi meccs, Fradi trió végére
Micsoda meccs volt!!
Mármint Loki szempontból.. Szilágyit nem tartom egy jó motivátor edzőnek, de ha a játékosok extrát nyújtanak, az simán meccsben tartja őket
Szép volt csajok!
Töpfner😍😍
Vámos 😍😍
Miknar
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
FTC - DVSC 30-30Micsoda meccs volt!!
Mármint Loki szempontból.. Szilágyit nem tartom egy jó motivátor edzőnek, de ha a játékosok extrát nyújtanak, az simán meccsben tartja őket
Szép volt csajok!
Töpfner😍😍
Vámos 😍😍
több mint 2 éve
24.hu/sport/2023/01/09/chema-rodriguez-magyar-kezilabda-valogatott-vb-keret/

Madden hates me.
több mint 2 éve
Na Albek Annabol lehet jo jatekos. Lovoero meg keves, de a mozgasa biztato.

több mint 2 éve
Ez mi volt😍😍😍Debrecenikent imádom ezeket a meccseket
🥰
Mar a Gyor ellen is remek volt a csapat, de Szilagyitol rosszul vagyok
Vámos meg meg valahogy nem eleg erett
Pl Szabo Nina valahogy koncentraltabb tud lenni egy ilyen meccs vegen
Ahh, extazis a stadionban
több mint 2 éve
DVSC meccset nezve, Vamos nem fent tartahato a vegjatekban?

több mint 2 éve
23nyara imsgard -> Szegedtwitter.com/pickhandball/status/1605865738987638784?t=-XiedRVUYuwwh2xOPJdVRQ&s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/12/21/mksz-kezi-konyv-fontos-meccsek2000.10.01. 😞
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/12/21/mksz-kezi-konyv-fontos-meccsek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
tegnap az Elverum ellen idegenben a Szeged hozta azt amit kellelején elmentünk 4-5 góllal és bár 2re feljöttek, de sikerült stabilizálni és tartani a különbséget
ezzel a kötelező 4 győzelem megvan, aztán kéne 1-1 bravúr az aalborg meg nantes ellen és talán feljebb is mehetünk, de a lényeg hogy a továbbjutás megvan amire azért a szezon kezdet alapján nem számítottam
több mint 3 éve
Láttam a meccset, annyi történt h a 2. félidőben Blani lehúzta a rolót, a Győr kapujában meg nem volt extra sem Toft sem Solberg.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
valaki magyarázza már el, hogy a Győr alapban 4-5 góllal jobb a Fradinál, de mégis ha egymás ellen játszanak totál csőd a játékukA külföldiek tojnak a magyar első helyekre, ők BL-t jöttek nyerni.
most néztem meg 6-tal nyert a Fradi, nem értem...
NB2
több mint 3 éve
valaki magyarázza már el, hogy a Győr alapban 4-5 góllal jobb a Fradinál, de mégis ha egymás ellen játszanak totál csőd a játékukhesteg matchup
NB2
több mint 3 éve
valaki magyarázza már el, hogy a Győr alapban 4-5 góllal jobb a Fradinál, de mégis ha egymás ellen játszanak totál csőd a játékuktippmix
NB2
több mint 3 éve
valaki magyarázza már el, hogy a Győr alapban 4-5 góllal jobb a Fradinál, de mégis ha egymás ellen játszanak totál csőd a játékukmost néztem meg 6-tal nyert a Fradi, nem értem...
több mint 3 éve
24.hu/sport/2022/12/12/szymon-sicko-kielce-kezilabda-brutalis-eses-agyrazkodas/

Madden hates me.
több mint 3 éve
fasza ez a 4 gólos vezetés de a védekezéssel nem vagoyk elégedett
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-vb-chema-rodriguez-kapitany-bo-keretet-hirdetett-2926839

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
elfogytak a dánok és ezzel párhuzamosan a norvágok elkezdtek nem hülyeségeket csinálniezt hogy nyerték meg a norvégok???na most igazából elég a meccsen 59:50 körültől vezetni, csak néha ezt túlteljesítik a csapatok
NB2
slowmotion
több mint 3 éve
ezt hogy nyerték meg a norvégok???na most igazából elég a meccsen 59:50 körültől vezetni, csak néha ezt túlteljesítik a csapatok
NB2