Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem még Izland is kieshet, bármi lehet. Amúgy én is szoros meccset várok, maximum 2-3 gólon belül.Remélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊biztos, hogy továbbmentek?
davemayer
ha Hollandia és mi is nyerünk +5-tel, akkor ők kiesnek, nem?
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Remélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊biztos, hogy továbbmentek?
davemayer
ha Hollandia és mi is nyerünk +5-tel, akkor ők kiesnek, nem?
több mint 3 éve
engem semmilyen eredmény nem fog ma meglepni. Simán kikaphatunk hattal, de akkor sem esik le az állam, ha 8-al nyerünk.Érdekes megközelítés, én nem hinném hogy bárki is 3nál többel nyerne, egyik csapat sem hagyná ezt. Én szoros meccset várok, remélem behúzzuk.
Én valahogy nem érzek szoros meccset, valakinek nagyon nem jön ki majd a lépés szerintem
Antonius
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
engem semmilyen eredmény nem fog ma meglepni. Simán kikaphatunk hattal, de akkor sem esik le az állam, ha 8-al nyerünk. Én valahogy nem érzek szoros meccset, valakinek nagyon nem jön ki majd a lépés szerintem
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Remélem ezt valahogy behúzzuk, ők már továbbmentek, vigyenek minket is 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nézem a SLO-MNE meccset. Helyszín: Debrecen. Tudom nem USA vagyunk, de emléxem mikor pár éve a szerbeknél volt kézi esemény, a mi meccsünket direkt Szabadkára rakták, a horvátokot a horvát határ mellé, a fekete-hegyiekét lentre. Kicsi gesztus, de mégis gesztus a szurkolók felé.6 csoport van, 6 országot választhattak a rendezők (ebből 2 rendező ország van) akiket elhelyezhetnek a csoportba város alapon
NB2
A Csoport : Szlovénia -› Debrecen
B Csoport : Magyarország -› Budapest
C Csoport : Horvátország -› Szeged
D Csoport : Németország -› Pozsony
E Csoport : Csehország -› Pozsony
F Csoport : Szlovákia -› Kassa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nézem a SLO-MNE meccset. Helyszín: Debrecen. Tudom nem USA vagyunk, de emléxem mikor pár éve a szerbeknél volt kézi esemény, a mi meccsünket direkt Szabadkára rakták, a horvátokot a horvát határ mellé, a fekete-hegyiekét lentre. Kicsi gesztus, de mégis gesztus a szurkolók felé.Szeged a legközelebbi város, oda meg a szerb-horvát csoportot rakták. Nem lehet mindenkit egy helyre bezsúfolni sajnos.
NB2
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Nézem a SLO-MNE meccset. Helyszín: Debrecen. Tudom nem USA vagyunk, de emléxem mikor pár éve a szerbeknél volt kézi esemény, a mi meccsünket direkt Szabadkára rakták, a horvátokot a horvát határ mellé, a fekete-hegyiekét lentre. Kicsi gesztus, de mégis gesztus a szurkolók felé.
több mint 3 éve
Itt le van írva a matektelex.hu/sport/2022/01/17/ferfi-kezilabda-eb-2022-korbeveres-magyar-tovabbjutas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Hogy sikerült haza világversenyen úgy intézni a sorsolást, hogy nem mi játsszuk a második meccset baszki? Ez mennyire amatőr...ugy gondoltuk, hogy itt mar tovabbjutottunk es max arrol dont az utolso meccs, hogy ki a csoportelso.
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hogy sikerült haza világversenyen úgy intézni a sorsolást, hogy nem mi játsszuk a második meccset baszki? Ez mennyire amatőr...csütörtökön sem értettem, hogy miért nem játszanak a portugálok, de ez így tényleg wtf
gabokocka
több mint 3 éve
Hogy sikerült haza világversenyen úgy intézni a sorsolást, hogy nem mi játsszuk a második meccset baszki? Ez mennyire amatőr...Nekem már az is fura, hogy nem azonos idősáv a záróforduló csoportonként.
gabokocka
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
Minden tiszteletem a válogatotté, nem emlékszem (ez bizonyára az én hibám), hogy ilyen kiélezett helyzetben az elmúlt pár évben bármilyen sportban magyar csapat oda tudta tenni magát félidős hátrány után. Klasszikus számolgatós sztori lesz a végére, ez már meg sem lep.

több mint 3 éve
Hogy sikerült haza világversenyen úgy intézni a sorsolást, hogy nem mi játsszuk a második meccset baszki? Ez mennyire amatőr...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Izland magyaron mi a legszámolósabb eredmény ami születhet azt kell megtenni
több mint 3 éve
nem számoltad bele hogy ha 2-vel nyerünk, nekik is lesz a gólkülönbség -2 az izlandiaknak. ez rá a tippemTovábbjut a magyar válogatott (a csoport első két helyezettje kvalifikál a középdöntőbe):vmiert ugy szamoltam, hogy neggyel kell nyernunk Izland ellen a biztos tovabbjutashoz, nem tudom miert. jo tudni, hogy ketto eleg.
– ha az utolsó mérkőzésen több pontot szerez Izland ellen, mint Hollandia Portugália ellen. Ebben az esetben Magyarország és Izland jut tovább, a mieink egy vagy két pontot vinnének a középdöntőbe.
– amennyiben a mieink legyőzik Izlandot, és Hollandia is nyer Portugália ellen, akkor hármas körbeverés alakul ki. Ebben az esetben a három csapat – Magyarország, Izland, Hollandia – egymás elleni gólkülönbsége dönt. Ha a mieink kettővel megverik Izlandot, akkor biztosan továbbjutnak. Ebben az esetben Magyarország és Hollandia jutna tovább.
– ha a mieink döntetlent játszanak Izland ellen, akkor Izland biztosan a csoport élén zár. Amennyiben Hollandia szintén egy pontot szerez az utolsó körben, akkor jobb egymás elleni eredménye miatt megelőzi a magyar válogatottat – ha kikap, akkor a magyar csapat jut tovább, s egy pontot visz tovább a középdöntőbe.
– búcsúzik a magyar válogatott, ha kikap Izlandtól.
NB2
csebi
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Továbbjut a magyar válogatott (a csoport első két helyezettje kvalifikál a középdöntőbe):vmiert ugy szamoltam, hogy neggyel kell nyernunk Izland ellen a biztos tovabbjutashoz, nem tudom miert. jo tudni, hogy ketto eleg.
– ha az utolsó mérkőzésen több pontot szerez Izland ellen, mint Hollandia Portugália ellen. Ebben az esetben Magyarország és Izland jut tovább, a mieink egy vagy két pontot vinnének a középdöntőbe.
– amennyiben a mieink legyőzik Izlandot, és Hollandia is nyer Portugália ellen, akkor hármas körbeverés alakul ki. Ebben az esetben a három csapat – Magyarország, Izland, Hollandia – egymás elleni gólkülönbsége dönt. Ha a mieink kettővel megverik Izlandot, akkor biztosan továbbjutnak. Ebben az esetben Magyarország és Hollandia jutna tovább.
– ha a mieink döntetlent játszanak Izland ellen, akkor Izland biztosan a csoport élén zár. Amennyiben Hollandia szintén egy pontot szerez az utolsó körben, akkor jobb egymás elleni eredménye miatt megelőzi a magyar válogatottat – ha kikap, akkor a magyar csapat jut tovább, s egy pontot visz tovább a középdöntőbe.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Továbbjut a magyar válogatott (a csoport első két helyezettje kvalifikál a középdöntőbe):– ha az utolsó mérkőzésen több pontot szerez Izland ellen, mint Hollandia Portugália ellen. Ebben az esetben Magyarország és Izland jut tovább, a mieink egy vagy két pontot vinnének a középdöntőbe.
több mint 3 éve
5-3=2, -2+3= 1 vagy nem?A hármas holtversenyben a portugál meccsek nem lesznek számítva. Én így tudom. De ha tévedek, akkor 4 kell közte.
tûzoltó
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
5-3=2, -2+3= 1 vagy nem?
több mint 3 éve
Nopenem 3 megy tovább?Hármas holtversenynél jobbak lennénk náluk, 2 megy tovább. Ha a hollandok nem ütik Portugáliát, akkor még egyszerűbb. De nekünk nyerni kell.Jó magyar szokás szerint kézilabda világversenyen:Az hogy jön ki?
Ha hárommal ütjük Izlandot, továbbmegyünk...
gyurczi
tûzoltó
gyurczi
Negritis
több mint 3 éve
nem 3 megy tovább?Hármas holtversenynél jobbak lennénk náluk, 2 megy tovább. Ha a hollandok nem ütik Portugáliát, akkor még egyszerűbb. De nekünk nyerni kell.Jó magyar szokás szerint kézilabda világversenyen:Az hogy jön ki?
gyurczi
tûzoltó
gyurczi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hármas holtversenynél jobbak lennénk náluk, 2 megy tovább. Ha a hollandok nem ütik Portugáliát, akkor még egyszerűbb. De nekünk nyerni kell.Jó magyar szokás szerint kézilabda világversenyen:Az hogy jön ki?
gyurczi
tûzoltó
több mint 3 éve
Jó magyar szokás szerint kézilabda világversenyen:Az hogy jön ki?
gyurczi
több mint 3 éve
Jó magyar szokás szerint kézilabda világversenyen:Ha hárommal ütjük Izlandot, továbbmegyünk...