Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát nézem ezt a Veszprémet... 1db magyarral a keretben! 😕Sobri szerint ez a normális, de valahogy nekem szerethetőbb egy olyan csapat ahol van hazai is.
... és még az ETOt szidják páran. Akkor ez nem túlzás a férfiaknál???
nagir
Soproni szurkolókkal vitatkozok folyton, pl idén a női kosárlabdában olyan csapat juthat FF-be, ahol van 4! csoki, 2 jugó és egy Pécsről átimportált 36 éves Fegyverneky. Persze szurkol a csapatnak, de nem lehet mögötte akkora szív, mintha 3-4 meghatározó magyar is lenne a csapatban.
Hasonlóság a veszprémi kézi és a soproni kosár között, hogy mind a kettő a hatalom által dotált, kirakat csapat.
több mint 3 éve
az FF lúzere a VeszprémRáadásul egy szavunk nem lehet a bírókra. Én a második félidőtol láttam de nem volt egy olyan döntésük amit számon kérhetünk és a kétes szitukban rendre javunkra ítéltek.
-6-ról felállnak +4-re, ahelyett, hogy nyomták volna tovább a gázt, behúzták a kéziféket, Lékai eladott 2 labdát és zutty
simán nyerhető meccs lett volna
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
az FF lúzere a Veszprém-6-ról felállnak +4-re, ahelyett, hogy nyomták volna tovább a gázt, behúzták a kéziféket, Lékai eladott 2 labdát és zutty
simán nyerhető meccs lett volna
több mint 3 éve
Veszprém mint az Újpest majd jövőre...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Nem láttam idén elég choke-ot kellett még egy.Kár érte.
több mint 3 éve
maHát nézem ezt a Veszprémet... 1db magyarral a keretben! 😕én arra vagyok kiváncsi csak h ma vagy holnap égnek be
nagir
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Félig veszpremi vagyok, de ahogy öregszek egyre komolytalanabb sportág ez a kézilabda. Most ez a kiállítás is mi volt.megkapja a hazai fújást ...
shawnka
több mint 3 éve
Alapvetően szabálytalan volt mert tényleg kitolta a lepeset és ha pl terdek ütköznek oké a piros de így nem, ez túlzó.Ezt a piros lapot nem értem+1 ha wincsek laba volt alul akkor o volt ott gyorsabban tehat belemenes nem?
csebi
beltazor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ezt a piros lapot nem értem+1 ha wincsek laba volt alul akkor o volt ott gyorsabban tehat belemenes nem?
csebi
több mint 3 éve
Félig veszpremi vagyok, de ahogy öregszek egyre komolytalanabb sportág ez a kézilabda. Most ez a kiállítás is mi volt.
több mint 3 éve
Ezt a piros lapot nem értem
több mint 3 éve
Szerencsére nem sok magyar van a csapatban, szóval nyerni fogjuk 😀
több mint 3 éve
Azért kemeny chockert toltunk a végén. Szerencsére van meg otKét labda eladás hátrányban sok volt
Toca
több mint 3 éve
Azért kemeny chockert toltunk a végén. Szerencsére van meg ot
több mint 3 éve
Itt a második félidő elejét megnyomtuk egy kis bírói segítséggel
több mint 3 éve
Hát nézem ezt a Veszprémet... 1db magyarral a keretben! 😕én arra vagyok kiváncsi csak h ma vagy holnap égnek be
nagir
több mint 3 éve
Hát nézem ezt a Veszprémet... 1db magyarral a keretben! 😕 ... és még az ETOt szidják páran. Akkor ez nem túlzás a férfiaknál???
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Igazi low-scoring döntő volt, grat a norvégoknak, végigdominálták a tornát.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azért megpróbálnám 😀 de egy Solberg ikerbuli is adná 😛Oftedal MVPŐt még megdugni sem lehet, annyira gyorsan mozog😃
petey
Willie Parker
több mint 3 éve
Azért negyed óra alatt összesen kettő gól a norvégoktól... Vagy jók a védelmek meg a kapusok 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
azt hittem azért mert másik csapatban játszik 😊Oftedal MVPŐt még megdugni sem lehet, annyira gyorsan mozog😃
petey
Willie Parker
amúgy a bírók befújtak 2 véleményes kiállítást a franciáknak, azzal elléptek a norvégok, azóta ezt tartják
pedig csak a második félidőben már simán lehetne x, ha a franciák nem bénáznának, de szerintem előbb utóbb ez el fog dőlni és a nordzsok behúzzák
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Lasszózva követnémAzért ha meztelenül rohangálna előtted, fogadjunk hogy világcsúcs időt mennél, hogy elérd... 😀Oftedal MVPŐt még megdugni sem lehet, annyira gyorsan mozog😃
petey
Willie Parker
Antonius
(ha már volt a westernes-7 Mesterlövészes reklámja)
több mint 3 éve
Antonius
1 702
Egy kézis hsz ami szerintem a nap beszólása:"Miért várjuk el, hogy egy gyenge Fradi megverjen válogatott csapatokat?"
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius
1 702
Azért ha meztelenül rohangálna előtted, fogadjunk hogy világcsúcs időt mennél, hogy elérd... 😀Oftedal MVPŐt még megdugni sem lehet, annyira gyorsan mozog😃
petey
Willie Parker
Cowboys 4ever.