Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
jah linkeltem is a covid topikba a cikketismerve Egyiptomot, nem lepődnék meg, ha a saját tesztjeikkel machinálnának ...Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
somoskovig
amúgy jó kis hely Egyiptom, épp a múlt héten láttam videót a kórházból, ahogy COVID-os betegek azért halnak meg, mert szó szerint elfogyott az oxigén a kórházból. sorra egyenesedtek ki a vonalak ...
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ismerve Egyiptomot, nem lepődnék meg, ha a saját tesztjeikkel machinálnának ...Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
somoskovig
amúgy jó kis hely Egyiptom, épp a múlt héten láttam videót a kórházból, ahogy COVID-os betegek azért halnak meg, mert szó szerint elfogyott az oxigén a kórházból. sorra egyenesedtek ki a vonalak ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
több mint 3 éve
Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?rendes, de végül nem követtem, hogy mennyire lesznek teljes keretek.
Nem vagyok képben.
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna? Nem vagyok képben.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
legalább ott is hálálkodhat majd Kubinak.m4-en gundi van, nem? 😀lassan 3 éve nincs 😊
Negritis
majd jön Jenő😊
NB2
több mint 3 éve
m4-en gundi van, nem? 😀lassan 3 éve nincs 😊
Negritis
majd jön Jenő😊
több mint 3 éve
m4-en gundi van, nem? 😀
több mint 3 éve
Arról nem beszélve, hogy a sporttv az esetek 90%-ban törekedett arra, hogy minden meccset adjon. Bartha sem rossz, de Méhes tényleg csúcszsuper, velük jó volt nézni. Hát a királyin nem tudom kapunk-e ennyi meccset és a kommentálás sem lesz olyan.
több mint 3 éve
Méhes Gábornál kezdődik a kézilabda kommentálása és ott is végződik. Hatalmasat veszítünk mi nézők azzal, hogy nélküle megy majd a vb 😔
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
A Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
Kemény idők elé néznek Ricsiék.
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
ami sztem sokat számít a lipcse miatt
olasz kupa - német kupa
ufc
vmi rally vagy más autó verseny is rémlik
vagy lehet csak motor verseny, a karanténcast-ban volt róla szó
de amúgy igen sztem se lesz könnyű dolguk mer tuti h a kézi eb-vb népszerű volt
több mint 3 éve
A Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts? Kemény idők elé néznek Ricsiék.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
index.hu/sport/kezilabda/2021/01/12/elkerulnek_a_sport_tv-rol_a_kezilabda_vilagesemenyek/:s
Toca
fasza
több mint 3 éve
Elek a kézilabda Mezey Györgye úgy tűnik. Csak egy 20-30 éves rombolást kell kibekkelni hozzá
több mint 3 éve
Danyi amúgy vajon kinek és mit szólhatott be a háttérben, hogy most a rendszer éppen látványosan csicskítja?valszeg közölte hogy a mostani rendszer nem túl jó és a jövőre nem bíztató
peach
több mint 3 éve
Danyi amúgy vajon kinek és mit szólhatott be a háttérben, hogy most a rendszer éppen látványosan csicskítja?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Szerszám (vagy hasméret) méregetés.....www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-marad-az-elek-danyi-paros-de-valtozik-a-hierarchia-2804305Legalja, baszki, milyen szakmai elemzés mehetett a háttérben, ami azt hozta ki, hogy Eleket kell előtérbe tolni??
mikor azt hiszed végre meglépik az értelmes lépést, rájösz hogy ez magyarszki
Negritis
somoskovig
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-marad-az-elek-danyi-paros-de-valtozik-a-hierarchia-2804305Legalja, baszki, milyen szakmai elemzés mehetett a háttérben, ami azt hozta ki, hogy Eleket kell előtérbe tolni??
mikor azt hiszed végre meglépik az értelmes lépést, rájösz hogy ez magyarszki
Negritis
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-marad-az-elek-danyi-paros-de-valtozik-a-hierarchia-2804305mikor azt hiszed végre meglépik az értelmes lépést, rájösz hogy ez magyarszki
több mint 3 éve
Ez esetben kb. le sem kell játszani a szezont, nyugodtan oda lehet adni a BL-serleget a Győrnek.www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-danyi-az-ideny-vegen-tavozik-gyorbol-siofokon-folytatja-hivatalos-2803279Ugye-ugye Ambros Martin és Anna Vyakhireva is jönni fog! 😉
Negritis
nagir
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-danyi-az-ideny-vegen-tavozik-gyorbol-siofokon-folytatja-hivatalos-2803279Ugye-ugye Ambros Martin és Anna Vyakhireva is jönni fog! 😉
Negritis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-danyi-az-ideny-vegen-tavozik-gyorbol-siofokon-folytatja-hivatalos-2803279
több mint 3 éve
Na, kezd értelmet nyerni a pletyka.Remek szereplés után ez egy jó döntés.
A következőt hallottam: onnan indult az egész, hogy Danyit akarják kinevezni a válogatott élére, Elek pedig másodedző lesz mellette az olimpia végéig. Danyinak viszont kell a klubmunka is (nem akarja kiszolgáltatni magát teljesen), így valóban a Siófok lesz a megoldás, ahol kvázi másodedző lesz Zovko mellett, de gyakorlatilag Ő irányítja majd a szakmai munkát. Martint pedig egyelőre csak szeretnék visszacsábítani Győrbe, ha Danyi elmegy, de Ő egyelőre még nem mondott konkrétumot.
Antonius
Végre valaki kitudta hozni a lányokból a potenciált.