Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor leszünk nyolcban, ha a BRA/POL páros mindkét tagját megelőzzük, plusz még a német/spanyol duóból is még egyet ugye...én úgy gondolom, hogy a BRA-POL párosból egyiket meg tudjuk előzni, ha jól időzítünk formát.már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...Na igen, engem is ez a része zavar.
empty taxi
Mondjuk csebi valszeg-et írt, te meg nem lehetetlent.. az előbbi mondjuk 60%, utóbbi meg mennyi 10-20? 😛
Igor
csebi
A 8 db A/B csoportos csapatból kell az első v második helyen zárni.
en.wikipedia.org/wiki/2021_World_Men's_Handball_Championship
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
én úgy gondolom, hogy a BRA-POL párosból egyiket meg tudjuk előzni, ha jól időzítünk formát.már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...Na igen, engem is ez a része zavar.
empty taxi
Mondjuk csebi valszeg-et írt, te meg nem lehetetlent.. az előbbi mondjuk 60%, utóbbi meg mennyi 10-20? 😛
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...Na igen, engem is ez a része zavar.
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A német és a spanyolok egyérteműen előttünk vannak.mi: vszeg 8ban leszünk.BRA/SPA/POL ellen? (vazz még a tunézok se lennének könnyűek...)
csebi
Ugyanmár...
Igor
A lengyelek aranygenerációja kiöregedett, a mostani keretükben egyedül Moryto az, aki igazi klasszis, de ő meg szélső, szal relatíve kicsi az impactje (mondjuk hetest nagyon nem fog hibázni),
A braziloknál egy brutál védekezéshez megvan az alapanyag, Tunézia sötét ló, a jelenlegi keretből ugye ketten játszanak komolyabb bajnokságban (Franciaországban), Soussi a Tremblay irányítója, Harbaoui meg a Sélestat kapusa, hogy az otthon játszók mit tudnak, az mindig rejtély.
Summa summarum nem lehetetlen a 8-ba kerülés, pláne h Gulyás egész valid keretet rakott össze, már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mi: vszeg 8ban leszünk.BRA/SPA/POL ellen? (vazz még a tunézok se lennének könnyűek...)
csebi
Ugyanmár...
több mint 3 éve
Mekkorát röhögnék ha ők lennének Portugália 2.0, és megvernének minket..Merész vagy 😀No urak, tippek? 😊Fogunk meccset nyerni 😛
warr_b
Ha valóban a 8 között leszünk, már jó 😊
dande
Azért talán a zöld-foki csapat nem fog gondot okozni 😛
A nyolcban tuti csak európai csapat lesz, de a 16-ba be fog férni más kontinens? Talán egy-két afrikai... :-/
17 európai csapat van most így asszem az USA visszalépésével.
warr_b
16-ba simán fog menni Egyiptom.. és várjuk ki a 8-at velük sztem.
Ja, meg Qatar/Bahrainnek is könnyű az ága.
több mint 3 éve
meg kell néznem pontosan az ágrajzot, de sztem Egypt 8-ban lesz. ha lesz lehetőség rá betolják a szövetség segítségével őket.mi: vszeg 8ban leszünk.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Csehek helyett Észak-Macedónia, USA helyett Svájc.ki a másik beugró?Merész vagy 😀No urak, tippek? 😊Fogunk meccset nyerni 😛
warr_b
dande
A nyolcban tuti csak európai csapat lesz, de a 16-ba be fog férni más kontinens? Talán egy-két afrikai... :-/
warr_b
mer a csehek helyére jött svájc asszem
Negritis
több mint 3 éve
ki a másik beugró?Merész vagy 😀No urak, tippek? 😊Fogunk meccset nyerni 😛
warr_b
dande
warr_b
mer a csehek helyére jött svájc asszem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Merész vagy 😀No urak, tippek? 😊Fogunk meccset nyerni 😛
warr_b
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
No urak, tippek? 😊Fogunk meccset nyerni 😛
warr_b
több mint 3 éve
No urak, tippek? 😊
több mint 3 éve
Tartalékok voltak, szerintem készen álltak, hogy be kell ugrani...főleg Svájcra gondoltam, hogy egy nappal előtte szólnak nekik???Elfogyott a csapat a covid miatt.kezdés előtt egy nappal?😊Usákok is off, Svájc lesz helyettük...csak nehogy torna EB legyen belőle.www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
warr_b
csebi
warr_b
azt meg úgy hogy?😊
NB2
warr_b
NB2
több mint 3 éve
főleg Svájcra gondoltam, hogy egy nappal előtte szólnak nekik???Elfogyott a csapat a covid miatt.kezdés előtt egy nappal?😊Usákok is off, Svájc lesz helyettük...csak nehogy torna EB legyen belőle.www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
warr_b
csebi
warr_b
azt meg úgy hogy?😊
NB2
warr_b
több mint 3 éve
Elfogyott a csapat a covid miatt.kezdés előtt egy nappal?😊Usákok is off, Svájc lesz helyettük...csak nehogy torna EB legyen belőle.www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
warr_b
csebi
warr_b
azt meg úgy hogy?😊
NB2
több mint 3 éve
kezdés előtt egy nappal?😊Usákok is off, Svájc lesz helyettük...csak nehogy torna EB legyen belőle.www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
warr_b
csebi
warr_b
azt meg úgy hogy?😊
több mint 3 éve
Usákok is off, Svájc lesz helyettük...csak nehogy torna EB legyen belőle.www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Cutlert behívják a válogatottba majd 😉Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csak nehogy torna EB legyen belőle.www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
warr_b
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509Fasza... érdekes vb lesz így.
Negritis
több mint 3 éve
sztem ha az nhl-nfl összejött itt is simán meglehetSzerintem nem fog nekik összejönni. Túl sok a meccs és a csapat.tényleg, mondjuk az érdekes lesz hogy azt mennyire tudják felfuttatni és ha igen mikor veszik el 😀MLBA Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
Kemény idők elé néznek Ricsiék.
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
ami sztem sokat számít a lipcse miatt
olasz kupa - német kupa
ufc
vmi rally vagy más autó verseny is rémlik
vagy lehet csak motor verseny, a karanténcast-ban volt róla szó
de amúgy igen sztem se lesz könnyű dolguk mer tuti h a kézi eb-vb népszerű volt
Negritis
nagir
Negritis
peach
csak többet kell tolniuk az emberek arcába
nem mitnha én lennék a célközönség
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-vb-csehorszag-visszalepett-a-tornatol-2804509
több mint 3 éve
Szerintem nem fog nekik összejönni. Túl sok a meccs és a csapat.tényleg, mondjuk az érdekes lesz hogy azt mennyire tudják felfuttatni és ha igen mikor veszik el 😀MLBA Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
olasz kupa - német kupa
ufc
Negritis
nagir
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
tényleg, mondjuk az érdekes lesz hogy azt mennyire tudják felfuttatni és ha igen mikor veszik el 😀MLBA Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
olasz kupa - német kupa
ufc
Negritis
nagir
több mint 3 éve
MLBA Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
olasz kupa - német kupa
ufc
Negritis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!