Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
nem játszunk jól, de a kommentálás sztem rosszabbStream-en nézem hang nélkül 😊
Negritis
Nagyon sok a hiba... ennél csak erősebb ellenfelek lesznek.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nem játszunk jól, de a kommentálás sztem rosszabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tipikus nyögvenyelős szar első meccs, de legalább nem az argentínok ellen... 😀
több mint 3 éve
Ez egy annyira elbaszott VB, hogy én mondom dobogósok leszünk 😀
több mint 3 éve
Na a kamikaze lendület kitart a meccs végéig? 😀Szalonremi 😊
Hanni
Spanyol-brazil is, az is meglepő.
Németország-Uruguay 43-14 😛
több mint 3 éve
Azért ez a kongói beállós elég kemény 😀El Gigante 🤩🤩#handball #Egypt2021 pic.twitter.com/5fHqfywCyD
— Rasmus Boysen (@RasmusBoysen92) January 15, 2021
több mint 3 éve
Na a kamikaze lendület kitart a meccs végéig? 😀
több mint 3 éve
Most kell megindulni, nem számítanak rá!Egy a lényeg, még a tél előtt el kell foglalni. És még ezért pár hónapot kéne várni a támadássalJah, pont most volt az évforduló...Don folyót már úgyis annyira jól ismerjük ...Francba. Akkor nincs mese, a muszkát is le kell nyomni. Előre Moszkvának, honvédek!kizárt. van egy nagyon fontos bizniszünk Egyiptomban (közösen az oroszokkal, ráadásul úgy, hogy a ruszkiknak rohadtul megéri, nekünk meg kiderül majd pár év-évtized múlva, ha kifizetnek minket az egyiptomiaik).Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
ha megfertőznek, akkor Viktor hadat üzen Egyiptomnak😊
NB2
warr_b
Heisman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Bosszút állunk, turulmadár lesz a Kreml tetején!
warr_b
Heisman
Ukrán testvéreink csatlakoznak, meg a kínai barátaink is a túloldalról!
több mint 3 éve
Egy a lényeg, még a tél előtt el kell foglalni. És még ezért pár hónapot kéne várni a támadássalJah, pont most volt az évforduló...Don folyót már úgyis annyira jól ismerjük ...Francba. Akkor nincs mese, a muszkát is le kell nyomni. Előre Moszkvának, honvédek!kizárt. van egy nagyon fontos bizniszünk Egyiptomban (közösen az oroszokkal, ráadásul úgy, hogy a ruszkiknak rohadtul megéri, nekünk meg kiderül majd pár év-évtized múlva, ha kifizetnek minket az egyiptomiaik).Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
Heisman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jah, pont most volt az évforduló...Don folyót már úgyis annyira jól ismerjük ...Francba. Akkor nincs mese, a muszkát is le kell nyomni. Előre Moszkvának, honvédek!kizárt. van egy nagyon fontos bizniszünk Egyiptomban (közösen az oroszokkal, ráadásul úgy, hogy a ruszkiknak rohadtul megéri, nekünk meg kiderül majd pár év-évtized múlva, ha kifizetnek minket az egyiptomiaik).Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
Heisman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Don folyót már úgyis annyira jól ismerjük ...Francba. Akkor nincs mese, a muszkát is le kell nyomni. Előre Moszkvának, honvédek!kizárt. van egy nagyon fontos bizniszünk Egyiptomban (közösen az oroszokkal, ráadásul úgy, hogy a ruszkiknak rohadtul megéri, nekünk meg kiderül majd pár év-évtized múlva, ha kifizetnek minket az egyiptomiaik).Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
Heisman
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Francba. Akkor nincs mese, a muszkát is le kell nyomni. Előre Moszkvának, honvédek!kizárt. van egy nagyon fontos bizniszünk Egyiptomban (közösen az oroszokkal, ráadásul úgy, hogy a ruszkiknak rohadtul megéri, nekünk meg kiderül majd pár év-évtized múlva, ha kifizetnek minket az egyiptomiaik).Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
Heisman
warr_b
csebi
több mint 3 éve
kizárt. van egy nagyon fontos bizniszünk Egyiptomban (közösen az oroszokkal, ráadásul úgy, hogy a ruszkiknak rohadtul megéri, nekünk meg kiderül majd pár év-évtized múlva, ha kifizetnek minket az egyiptomiaik).Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
Heisman
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Magyar zászlót a piramis tetejére, magyar hadihajókat a Nílusra!Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
Heisman
több mint 3 éve
Egyiptomban állítjuk vissza Trianont 😉Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lerohanjuk őket a g*cibe az új tankjainkkal 😀ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
NB2
több mint 3 éve
ezt akartam délben én is írni, csak megzavartak a csajok...Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.most lefogadom, hogy a többi meccsre nem fognak tudni kiállni, és nálunk meg elkezdődnek a pozitív tesztek ...
warr_b
több mint 3 éve
Úgy néz ki, lesz meccs, 11 zöld-fokinak negatív lett a délelőtti tesztje.
több mint 3 éve
Sehogy nem fog végignenni, szvsz bojkott lesz. Az ihf meg agyalhat rajta, hogy jó ötlet e pandémia idején Afrikában vb-t rendezni...az ihf elnöke véletlenül egyiptomi. sosem fognak ezen agyalni, ha kell Egyiptom saját maga végigtolja az egészet ...
peach
több mint 3 éve
Sehogy nem fog végignenni, szvsz bojkott lesz. Az ihf meg agyalhat rajta, hogy jó ötlet e pandémia idején Afrikában vb-t rendezni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Simán 😂akkor nyerünk, nem? 😀Nem tudom, hogy fog ez az egész torna végigmenni... egyre inkább úgy tűnik, sehogy.m.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-vb-ujabb-pozitiv-esetek-a-csoportellenfelunknel-2804917ami igazán röhej, hogy a hotel személyzetnél is van már pozitív eset ...
Röhej az egész...
warr_b
csebi
Ha más nem, a skandinávok meg a németek fogják magukat és hazamennek.
warr_b
Negritis
Amúgy már a dán csapatban is van pozitív eset...
több mint 3 éve
akkor nyerünk, nem? 😀Nem tudom, hogy fog ez az egész torna végigmenni... egyre inkább úgy tűnik, sehogy.m.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-vb-ujabb-pozitiv-esetek-a-csoportellenfelunknel-2804917ami igazán röhej, hogy a hotel személyzetnél is van már pozitív eset ...
Röhej az egész...
warr_b
csebi
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy fog ez az egész torna végigmenni... egyre inkább úgy tűnik, sehogy.m.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-vb-ujabb-pozitiv-esetek-a-csoportellenfelunknel-2804917ami igazán röhej, hogy a hotel személyzetnél is van már pozitív eset ...
Röhej az egész...
warr_b
csebi
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-vb-ujabb-pozitiv-esetek-a-csoportellenfelunknel-2804917ami igazán röhej, hogy a hotel személyzetnél is van már pozitív eset ...
Röhej az egész...
warr_b