Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
örülhettek zsoldosok.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 455 — nabege2@yahoo.com
a női "döntő" sem volt gyenge😊
több mint 7 éve
Ha ezt innen elbukja a Szeged meg is érdemli...
ekkora lúzereket, majdnem elszúrták
ennyire idiótán hozzá állni +4-nél...

Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Nem tudom nekem sok ez a légiósparádé Győr néven. Értem hogy máshogy nem megy, de a W után kicsit keserű a szájíz.
petey
nekem is jó magyarként kicsit levon az értékből azért hogy ilyen költségvetésű és játékosállományú klub tudtommal
jelenleg kb 2 van még a Győrön kívül (Don,Vardar) tehát final four a subminimum elvárás és utána kb 1 max 2 meccs amin eldől nincs igazi komoly verseny !és jövőre már Vardar sem lesz!
yooker
A CSM-et kihagytad, ami most is bejutott a 4-be és a fél Vardar odaigazolt...

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Nem tudom nekem sok ez a légiósparádé Győr néven. Értem hogy máshogy nem megy, de a W után kicsit keserű a szájíz.
petey
nekem is jó magyarként kicsit levon az értékből azért hogy ilyen költségvetésű és játékosállományú klub tudtommal
jelenleg kb 2 van még a Győrön kívül (Don,Vardar) tehát final four a subminimum elvárás és utána kb 1 max 2 meccs amin eldől nincs igazi komoly verseny !és jövőre már Vardar sem lesz!
több mint 7 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 519
Amorim a sok neve közé tényleg felveheti a Terminator nevet. És mosolyog bazz.
gamerkr
Igen, elképesztő örömmel és nyugalommal játszott, látszott rajta hogy élvezi a egészet, jó volt nézni nagyon. Amikor a társak hibáztak rájuk is csak mosolygott és nyugtatta őket, ebből a szempontból is fontos szerepe lehet Győrben.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
petey
De azért itt a magyarok játszanak is. Női kosárban a Sopronnak van 6 légiósa (akik közül egyik magyar, Turner, aki egy szót nem tud magyarul, de elintézték, hogy magyar legyen) és van egy Fegyverneky. Aztán a többiek a döntőben és a hazai FF-ben csak pörgetik a törölközőt.
több mint 7 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Kiss of Death! 😊
 twitter.com/ehfcl/status/995735675541565441

Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
petey
Így hogy Bódi vert kettőt a hosszabbításban, meg Kiss Éva fogott kettőt, legalább hozzátettek vmit, ennek örülök. Meg azért a győri légiósok cukik, ilyen cvijics kinézetű disznónak nem tudnék szurkolni.

De nagyon nagy volt, még mindig libabőr...
gabokocka
Radicevic azért még mindig elég badass 😊
(tudom ex-Győri ő is)

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor tévedtem, Grimsbo meg Kiss Éva nyomott egy Nick Folest Ambros meg egy DPt 😊
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 twitter.com/ehfcl/status/995730127211417606
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 366 — The only discipline that lasts, is self discipline
petey
Mondjál népszerű csapat sportágat ahol máshogy megy. Ez klub kézilabda. Kb. olyan ebben légiósozni, mint az NBA-ban légiósozni. 😀

(A magyar kézilabda ügye miatt persze én is szeretném, hogy több magyar játékos legyen élcsapatokban, de ez szvsz más történet.)

Ajánlom figyelmedbe a röplabdás lányainkat is...A szabályokat nem is ismerem,de életem meccsei.LeviPoki
Szeretem a röpit, annak idején a giminknek a kézi mellett a röpis lánycsapata is jó volt, és a csajok miatt persze sokat jártunk a meccseikre. 😊 Akkoriban még EB bronzérmes, olimpiai résztvevő női válogatottunk is volt, úgyhogy követtem is a sportágat valamennyire. De az inkább a sport iránti általános érdeklődésből fakadt. MInt az asztalteniszező csajok, öttusázók, vívók, stb. Maga a sportág nem tudott megfogni, pedig a férfi BL meccsek (egyet-egyet megnézek most is) nagyon látványosak.

De ez a thriller ami az utóbbi években a női kézi BL döntőkön megy, ez valami félelmetes. Ha ez nem népszerűsíti a világban a sportágat, akkor semmi.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Csak sikerült nem elszúrni, hogy csináltuk, nem is értem 😊 Ambros meg nyomott egy Kemény Dénest 😛
dande
Van egy sanda gyanúm, hogy jövőre a Győr nélküle nem jut el eddig. De cáfoljanak rám a csajok...
iktriad
Nélküle most kezdődik egy új korszak,az majd kiderül mennyire lesz sikeres. Én győriként és mióta tudom mi az a kézilabda Eto szurkolóként sosem fogom megérteni miért engedik el.Azt sem értem miért nem Ő a szövink..Ismeri az összes játékost,de rációt már a magyar kézilabdában sem szabad keresni.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
petey
De látod, így is egy magyar biztosította be a győzelmet a végén. 😊
iktriad
Szar dobás volt. De Évike ott volt.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak sikerült nem elszúrni, hogy csináltuk, nem is értem 😊 Ambros meg nyomott egy Kemény Dénest 😛
dande
Van egy sanda gyanúm, hogy jövőre a Győr nélküle nem jut el eddig. De cáfoljanak rám a csajok...
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 527 — Keep pounding
petey
Így hogy Bódi vert kettőt a hosszabbításban, meg Kiss Éva fogott kettőt, legalább hozzátettek vmit, ennek örülök. Meg azért a győri légiósok cukik, ilyen cvijics kinézetű disznónak nem tudnék szurkolni.

De nagyon nagy volt, még mindig libabőr...

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Nekem valahogy a női sportok nem tudnak akkora flash-t adni, mint a férfi sportok (férfisovinizmus rulez), .... kivéve az úszást és a kézilabdát. De ezekhez a BL döntőkhöz képest egy SB döntő lófasz. 😀
peterk2005
Hát szívbetegnek ez a meccs szigorúan tilos műsor volt.

Ja és Méhes Gábor megint bebizonyította, miért Top 3 (Top 1?) kommentátor jelenleg idehaza.
iktriad
Zümi kurva jó.

több mint 7 éve
petey
De látod, így is egy magyar biztosította be a győzelmet a végén. 😊
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Keresem a szavakat...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nekem valahogy a női sportok nem tudnak akkora flash-t adni, mint a férfi sportok (férfisovinizmus rulez), .... kivéve az úszást és a kézilabdát. De ezekhez a BL döntőkhöz képest egy SB döntő lófasz. 😀
peterk2005
Hát szívbetegnek ez a meccs szigorúan tilos műsor volt.

Ja és Méhes Gábor megint bebizonyította, miért Top 3 (Top 1?) kommentátor jelenleg idehaza.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/28772932_10155717281528666_3117669605720457216_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=qJoL2hHkRncQ7kNvwHURnY_&_nc_oc=AdmzLAj2PLK4GJU2N3NdSIJlGcxqJ4kijdhljnXzadOpBpHYEx6wmvd96WlZtGItOwM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=XG26nYhyQJZwwFqX_oXfRw&oh=00_AfkMd-Cyr8QO1di7Uz0prjAwAOBOBkoq7jHP_Gk9gtprFg&oe=6941691E
420.806 Aufrufe · 8.383 Reaktionen | Éva Kiss shows her reflexes and the Győri Audi ETO KC defends the title in the Final of the Women's EHF FINAL4 in Budapest. 🤩 Győri Audi ETO KC HC Vardar - Women | EHF Champions League
Éva Kiss shows her reflexes and the Győri Audi ETO KC defends the title in the Final of the Women's EHF FINAL4 in Budapest. 🤩 Győri Audi ETO KC HC Vardar - Women

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
peterk2005
Ajánlom figyelmedbe a röplabdás lányainkat is...A szabályokat nem is ismerem,de életem meccsei.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 366 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nők...
Csak a hosszabbításban megnyerhette volna az ETO vagy 3x!
NB2
Na ja, ogtedal megtette sz egyetlen dolgot amit tilos volt. Így lett éva a hero a végén. 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...