Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Player 2 has entered the game:index.hu/belfold/2020/04/10/pesti_uti_idosek_otthona_koronavirus_fertozes_karacsony_gergely_fovaros_felelosseg/
index.hu/belfold/2020/04/10/varosliget_kijarasi_korlatozas_karacsony_gergely_koronavirus/
Szerkesztette: Teabee
több mint 5 éve
444.hu/2020/04/10/a-szennyvizben-kutatjak-hogy-valojaban-mekkora-a-jarvanyhát, azért most a sok otthonmaradóval ez nem ilyen egyszerű 😀
Ha ismertek a kulazasi szokasok, akkor eleg gyorsan lehetne kb up to date kepet kapni a fertozottek szamarol (legalabb nagysagrendileg). Nem ismerem a csatornahalozatot es (szenny)vizugyben sem vagyok jartas, de gondolom nagyjabol foldrajzilag is pontos becsleseket lehetne mondani (pl varosonkent, Bpn keruletenkent), naponta frissitve.
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az, hogy az országgal mi lesz, az OV-nél csak járulékos.El kell kezdeni politikusként gondolkodnia az ellenzéknek. Mert abban biztosak lehetnek, hogy OV már most azon dolgozik, hogy kenje rájuk a gazdasági válságot.Hát lehet, hogy azon dolgozik, de ez az önkormányzatokkal való baszakodás sztem minden szempontból hatalmas öngól lesz. Ezzel csak tovább fog gyengülni a fidesz azokon a helyeken amiket elbuktak (BP-el az élen), nem is értem mit várnak ettől, az agymosottakon kívül ezt senki se fogja pozitívan nézni, azoknak meg úgyis mind1 mi történik.. Arról nem beszélve, hogy az országnak ez mennyire rossz így.
zinedine5
Szesze
Abban egyetértünk, hogy ez öngól, csak fel kellene ébredni az ellenzéki polgármestereknek is és ehhez a játékhoz igazítani a taktikát.
több mint 5 éve
444.hu/2020/04/10/a-szennyvizben-kutatjak-hogy-valojaban-mekkora-a-jarvanyHa ismertek a kulazasi szokasok, akkor eleg gyorsan lehetne kb up to date kepet kapni a fertozottek szamarol (legalabb nagysagrendileg). Nem ismerem a csatornahalozatot es (szenny)vizugyben sem vagyok jartas, de gondolom nagyjabol foldrajzilag is pontos becsleseket lehetne mondani (pl varosonkent, Bpn keruletenkent), naponta frissitve.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Elég változó a megítélése, mert valahol pangás van, máshol meg pörögnek egész nap.Srácok, én ma egész nap olvastam, el is felejtettem hogy vírus van. Nincs kedvem visszaolvasni, volt valami érdekes? Nagy bejelentés vagy bármi? Na megyek vissza a könyvemhez, később benézek. Az se baj ha nem történt semmi 😊dohányboltok max 3ig lehetnek nyitva
bcsarli
megy is a hiszti miatta
Negritis
Korábban a boltosok kérték a csökkentett nyitvatartási időt, az ODBE meg nem engedett a szerződésre hivatkozva. Nagyfőnök meg ezt felülírta, a többit meg mindenki oldja meg.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ejnye ejnye KariGeri ........De tényleg 😃
m.origo.hu/itthon/20200407-53-apoltnak-es-12-dolgozonak-lettt-pozitiv-a-teszje.html
Kutyábol nem lesz szalona 😃
Külön piros pont az Origonak a hiteles és szubjektiv riportért.
Ma Magyaro. tényleg ez a szakma csúcsa amit az Origo képvisel.
Hajrá Fidesz
Most oszinten hogy viharba lehet ebbe nem felfedezni az ironiát 😃
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Deutsch Tamás (idegnyugtatóval ajánlott):"210-zel ugrott meg a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, mert a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősek otthonában eddig már 151 igazolt koronavírus-fertőzött van.
Karácsony Gergely főpolgármester, köszönjük"
több mint 5 éve
Szóval: a posta meddig van nyitva?Nem érint. Bár a lottót egy ilyenben szoktam feladni, és minimum 3-ig dolgozom. Erre ki kell majd találnom valamit.Srácok, én ma egész nap olvastam, el is felejtettem hogy vírus van. Nincs kedvem visszaolvasni, volt valami érdekes? Nagy bejelentés vagy bármi? Na megyek vissza a könyvemhez, később benézek. Az se baj ha nem történt semmi 😊dohányboltok max 3ig lehetnek nyitva
bcsarli
megy is a hiszti miatta
Negritis
Áááá, mehetek postára 😊
bcsarli
több mint 5 éve
Na, ezt inkább hanyagolom. Valami összecsúszott...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Nem érint. Bár a lottót egy ilyenben szoktam feladni, és minimum 3-ig dolgozom. Erre ki kell majd találnom valamit.Srácok, én ma egész nap olvastam, el is felejtettem hogy vírus van. Nincs kedvem visszaolvasni, volt valami érdekes? Nagy bejelentés vagy bármi? Na megyek vissza a könyvemhez, később benézek. Az se baj ha nem történt semmi 😊dohányboltok max 3ig lehetnek nyitva
bcsarli
megy is a hiszti miatta
Negritis
Áááá, mehetek postára 😊
több mint 5 éve
Úgy értve: a dohánytermékeket is áruló italboltok.Srácok, én ma egész nap olvastam, el is felejtettem hogy vírus van. Nincs kedvem visszaolvasni, volt valami érdekes? Nagy bejelentés vagy bármi? Na megyek vissza a könyvemhez, később benézek. Az se baj ha nem történt semmi 😊dohányboltok max 3ig lehetnek nyitva
bcsarli
megy is a hiszti miatta
Negritis
több mint 5 éve
Srácok, én ma egész nap olvastam, el is felejtettem hogy vírus van. Nincs kedvem visszaolvasni, volt valami érdekes? Nagy bejelentés vagy bármi? Na megyek vissza a könyvemhez, később benézek. Az se baj ha nem történt semmi 😊dohányboltok max 3ig lehetnek nyitva
bcsarli
megy is a hiszti miatta
több mint 5 éve
Srácok, én ma egész nap olvastam, el is felejtettem hogy vírus van. Nincs kedvem visszaolvasni, volt valami érdekes? Nagy bejelentés vagy bármi? Na megyek vissza a könyvemhez, később benézek. Az se baj ha nem történt semmi 😊
több mint 5 éve
El kell kezdeni politikusként gondolkodnia az ellenzéknek. Mert abban biztosak lehetnek, hogy OV már most azon dolgozik, hogy kenje rájuk a gazdasági válságot.Hát lehet, hogy azon dolgozik, de ez az önkormányzatokkal való baszakodás sztem minden szempontból hatalmas öngól lesz. Ezzel csak tovább fog gyengülni a fidesz azokon a helyeken amiket elbuktak (BP-el az élen), nem is értem mit várnak ettől, az agymosottakon kívül ezt senki se fogja pozitívan nézni, azoknak meg úgyis mind1 mi történik.. Arról nem beszélve, hogy az országnak ez mennyire rossz így.
zinedine5
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Amúgy örömmel olvasom, hogy a határontúliaknak is adunk 600 ezer maszkot. Én, veszélyeztetettként, idehaza, mikor kapok?Kitől kértél eddig?
Mikey
több mint 5 éve
Amúgy örömmel olvasom, hogy a határontúliaknak is adunk 600 ezer maszkot. Én, veszélyeztetettként, idehaza, mikor kapok?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Gyurcsány!!!! #elmúltnyolcévindex.hu/gazdasag/2020/04/10/magyar_kozgazdaszok_a_kormany_nem_erti_vagy_nem_vallja_be_a_valsag_sulyossagat/Soros
S ebben bizony balodalisággal nem éppen vádolható emberek is benne vannak.
dande
Gyurma Pappa
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
fogod a számsort és böngésződben beirod a mostani topik cim végére.Esküszöm most ezt nem értem, csupa faszságot dob fel ráa netmúltkor megmondták itt, hogy az origo a minőségi újságírásKi volt az? 😯
slowmotion
Mikey2075097, ugyanittmúltkor megmondták itt, hogy az origo a minőségi újságírásErről van valami képes bizonyíték, csak kiváncsi lennék ennek közlőjére?
slowmotion
VanillaSky
slowmotion
Fast Willie
bowl.hu/forum/egyeb-temak/koronavirus-2020/2076503
több mint 5 éve
Tegnap óta mennyit nőt a fertőzöttek száma?1190-re nőtt, előző nap (ha jól látom) 980 volt.
steelwolf
több mint 5 éve
Tegnap óta mennyit nőt a fertőzöttek száma?210
steelwolf
több mint 5 éve
A láthatatlan áldozatokA Magyar Orvosi Kamara elnökségének álláspontja a nem koronavírushoz köthető betegek ellátásáról a járványos időszakban
mok.hu/koronavirus/allasfoglalasok/a-lathatatlan-aldozatok?fbclid=IwAR0nhcUd9kaUQ3giU_D31_aGvMhopqPPsGh4wCIdz6hyucix7drVD09qa7g
több mint 5 éve
Tegnap óta mennyit nőt a fertőzöttek száma?
több mint 5 éve
Oké. De mi a számrejtvény megfejtése?Én írtam ilyet 🙋♂️múltkor megmondták itt, hogy az origo a minőségi újságírásKi volt az? 😯
slowmotion
Mikey2075097, ugyanittmúltkor megmondták itt, hogy az origo a minőségi újságírásErről van valami képes bizonyíték, csak kiváncsi lennék ennek közlőjére?
slowmotion
VanillaSky
slowmotion
De a mondandóm ironiát tartalmazott nyomokban
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én írtam ilyet 🙋♂️múltkor megmondták itt, hogy az origo a minőségi újságírásKi volt az? 😯
slowmotion
slowmotion
VanillaSky
slowmotion
De a mondandóm ironiát tartalmazott nyomokban
több mint 5 éve
Esküszöm most ezt nem értem, csupa faszságot dob fel ráa netmúltkor megmondták itt, hogy az origo a minőségi újságírásKi volt az? 😯
slowmotion
slowmotion
VanillaSky
slowmotion