Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
De, tulajdonképpen tényleg mindegy.de akkor nem mind1 hogy bejelentéshez képest 5 perc vagy 1 hét a lezárás?Hát csak nekem vannak kételyeim, mennyire akarnak betartani. 😊Amúgy ilyenkor nyugodtan címezheted nekem is ezeket. 😊a terjedés lassításánál, az érintkezések számát kell csökkenteni
Igen, pont ezért. Mert ha bejelentik, hogy teszem azt jövő hét keddtől senki se be, se ki Pestről hetekig, mindenki aki tud még gyorsan lelép előtte. Így aztán sok értelme lenne a "potenciális betegek" elkülönítésének.
roberto23
és sztem igenis lenne pozitív hatása ha bejelentik egy nappal előtte vagy kettővel
mert az emberek valamennyire tudnak készülni és jobban betartják
Negritis
roberto23
Negritis
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Ez nem pánikkeltés, ez csupán elmélkedés.444.hu/2020/03/13/senki-sem-segit-a-koronavirus-miatt-ketsegbeesett-szuloknek-egy-erintett-budapesti-gimnaziumbanLégy oly kedves ne keltsd itt a pánikot, jó?
Komolyan, mi a kormány elképzelése? Attól, hogy senkit nem tesztelnek le, kevesebb lesz a beteg? Pont emiatt a hozzáállás miatt lesz sokkal nagyobb gáz, mint ami adott esetben lenne, mert meg se próbálnak tenni semmit. Úgy látom nagyon durva orosz rulletett tolnak. Ha bejön, mindenki happy, de ha nem akkor nagyon nagy szarban leszünk.
Ja, és a legszebb rész:
"A tanárokat a diákok beszámolója szerint büntetőjogi következményekkel fenyegették meg "felülről", arra az esetre, ha bármit is lépnének, akár csak elárulják, hogy melyik család, vagy melyik osztály az érintett. A 444-nek nyilatkozó diákok szerint az iskolát fenntartó KLIK-től tarthatnak a tanáraik, bár ezt így konkrétan nem mondták nekik, csak azt, hogy minimum az állásukkal játszanak, ha erről egyáltalán beszélnek velük."
roberto23
Oh wait, te nem JC vagy, nyugodtan írhatsz 😊 😊 😊
LoveSobri
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
qubit.hu/2020/03/12/saint-louis-mar-szaz-eve-megmutatta-meg-a-vilagnak-mennyire-maskent-alakul-egy-jarvany-ha-idoben-megkezdik-az-elkulonitest?_ga=2.208933143.467372766.1583854031-1797733424.1563181253
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Hamarabb lett ő baszogatva mint te megjegyzem, de nyugodtan hagyd figyelmen kívül a realitást ahogy eddig 😉444.hu/2020/03/13/senki-sem-segit-a-koronavirus-miatt-ketsegbeesett-szuloknek-egy-erintett-budapesti-gimnaziumbanLégy oly kedves ne keltsd itt a pánikot, jó?
Komolyan, mi a kormány elképzelése? Attól, hogy senkit nem tesztelnek le, kevesebb lesz a beteg? Pont emiatt a hozzáállás miatt lesz sokkal nagyobb gáz, mint ami adott esetben lenne, mert meg se próbálnak tenni semmit. Úgy látom nagyon durva orosz rulletett tolnak. Ha bejön, mindenki happy, de ha nem akkor nagyon nagy szarban leszünk.
Ja, és a legszebb rész:
"A tanárokat a diákok beszámolója szerint büntetőjogi következményekkel fenyegették meg "felülről", arra az esetre, ha bármit is lépnének, akár csak elárulják, hogy melyik család, vagy melyik osztály az érintett. A 444-nek nyilatkozó diákok szerint az iskolát fenntartó KLIK-től tarthatnak a tanáraik, bár ezt így konkrétan nem mondták nekik, csak azt, hogy minimum az állásukkal játszanak, ha erről egyáltalán beszélnek velük."
roberto23
LoveSobri
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
És erre csak most jött rá eltésként?twitter.com/macskaszellem/status/1237852979257982978Pesti lezárás azért lenne vicces mert jelenleg sok kolis abba a limbóba esne, hogy mar kiköltözött, de még nem ment haza. Szerintem ezért hétfőig ez nem várhatóSzerintem sem lenne emiatt most reális.
Wester
Vrij6
Negritis
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
de akkor nem mind1 hogy bejelentéshez képest 5 perc vagy 1 hét a lezárás?Hát csak nekem vannak kételyeim, mennyire akarnak betartani. 😊Amúgy ilyenkor nyugodtan címezheted nekem is ezeket. 😊a terjedés lassításánál, az érintkezések számát kell csökkenteni
Igen, pont ezért. Mert ha bejelentik, hogy teszem azt jövő hét keddtől senki se be, se ki Pestről hetekig, mindenki aki tud még gyorsan lelép előtte. Így aztán sok értelme lenne a "potenciális betegek" elkülönítésének.
roberto23
és sztem igenis lenne pozitív hatása ha bejelentik egy nappal előtte vagy kettővel
Negritis
roberto23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
- JC6
6 950
444.hu/2020/03/13/senki-sem-segit-a-koronavirus-miatt-ketsegbeesett-szuloknek-egy-erintett-budapesti-gimnaziumbanLégy oly kedves ne keltsd itt a pánikot, jó?
Ja, és a legszebb rész:
roberto23
több mint 4 éve
Hát csak nekem vannak kételyeim, mennyire akarnak betartani. 😊Amúgy ilyenkor nyugodtan címezheted nekem is ezeket. 😊a terjedés lassításánál, az érintkezések számát kell csökkenteni
roberto23
Negritis
több mint 4 éve
Nekunk az ELTE-n a legjobb, van 4 napunk. Tesóm SOTE-s neki ma a határidő. A tájékoztatással szerintem pedig itt most nem igazán lehet panasz. Szerdán jött a hir, aznapra megvolt az egyetemi válasz, tegnap 10-re a kollégiumi értesítő, 11-re a koli specifikus értesítő. Sok mindenért lehet szidni az ELTE-t ( szoktam is 😀 ), de most itt nincs sok értelme.twitter.com/macskaszellem/status/1237852979257982978Pesti lezárás azért lenne vicces mert jelenleg sok kolis abba a limbóba esne, hogy mar kiköltözött, de még nem ment haza. Szerintem ezért hétfőig ez nem várhatóSzerintem sem lenne emiatt most reális.
Wester
Vrij6
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
twitter.com/macskaszellem/status/1237852979257982978Pesti lezárás azért lenne vicces mert jelenleg sok kolis abba a limbóba esne, hogy mar kiköltözött, de még nem ment haza. Szerintem ezért hétfőig ez nem várhatóSzerintem sem lenne emiatt most reális.
Wester
Vrij6
több mint 4 éve
Amúgy ilyenkor nyugodtan címezheted nekem is ezeket. 😊a terjedés lassításánál, az érintkezések számát kell csökkenteni
roberto23
több mint 4 éve
Pesti lezárás azért lenne vicces mert jelenleg sok kolis abba a limbóba esne, hogy mar kiköltözött, de még nem ment haza. Szerintem ezért hétfőig ez nem várhatóSzerintem sem lenne emiatt most reális.
Wester
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Amúgy ilyenkor nyugodtan címezheted nekem is ezeket. 😊+ miért veszne el az értelme a lezárásnakAzt kéne felfogni, hogy a pánikkeltés legnagyobb része pletyka és rémhírek és hoaxok gyártása. Én speciel ezért ugrok rájuk, mert én is kitudom találni fejből kb mik lesznek a következő lépések de amíg pletyka szinten van hülyeség bedobni véleményem szerint.Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Írtak erről bárhol, bármit?
Vrij6
De hivatalos forrás nem is nagyon lesz, max közvetlen előtte. Logikusan ha előtte napokkal bejelentik pont az értelme veszik el.
roberto23
De mindenki azt csinál amit akar ezért jó ez a fórum, de a véleményem tartom.
Kérdezni meg sose bűn 😊
Toca
továbbra is nem az a lényeg hogy senki ne kapja el, mert az esélytelen
hanem az hogy lelassuljon a terjedés
Negritis
több mint 4 éve
Pesti lezárás azért lenne vicces mert jelenleg sok kolis abba a limbóba esne, hogy mar kiköltözött, de még nem ment haza. Szerintem ezért hétfőig ez nem várható
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
+ miért veszne el az értelme a lezárásnakAzt kéne felfogni, hogy a pánikkeltés legnagyobb része pletyka és rémhírek és hoaxok gyártása. Én speciel ezért ugrok rájuk, mert én is kitudom találni fejből kb mik lesznek a következő lépések de amíg pletyka szinten van hülyeség bedobni véleményem szerint.Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Vrij6
De hivatalos forrás nem is nagyon lesz, max közvetlen előtte. Logikusan ha előtte napokkal bejelentik pont az értelme veszik el.
roberto23
Kérdezni meg sose bűn 😊
Toca
továbbra is nem az a lényeg hogy senki ne kapja el, mert az esélytelen
hanem az hogy lelassuljon a terjedés
több mint 4 éve
Én ezt értem, és tök jogos, de direkt ezért írtam oda, hogy pletyka. 😀Azt kéne felfogni, hogy a pánikkeltés legnagyobb része pletyka és rémhírek és hoaxok gyártása. Én speciel ezért ugrok rájuk, mert én is kitudom találni fejből kb mik lesznek a következő lépések de amíg pletyka szinten van hülyeség bedobni véleményem szerint.Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Vrij6
roberto23
Kérdezni meg sose bűn 😊
Toca
Szerintem a pánikkeltés az lenne, ha azt írnám, hogy holnaptól 1000% karatén, senki nem mozduljon ki, mind meghalunk. 😀 szerintem ezen a fórumon mindenki van annyira értelmes, hogy érezze a kettő között a különbséget. De ezen nem veszünk össze, mindenkinek más fér bele. 😊
több mint 4 éve
Én kíváncsi lennék a forgatókönyvedre, mert nekem is van egy elképzelésem, de nem teljesen kiforrott. Hátha a tieddel kerek lenne 😊 Ha ide nem akarod, akkor megírhatnád privátban.Azt kéne felfogni, hogy a pánikkeltés legnagyobb része pletyka és rémhírek és hoaxok gyártása. Én speciel ezért ugrok rájuk, mert én is kitudom találni fejből kb mik lesznek a következő lépések de amíg pletyka szinten van hülyeség bedobni véleményem szerint.Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Vrij6
roberto23
Kérdezni meg sose bűn 😊
Toca
több mint 4 éve
Igen. csak legalább látnák egy hírt. Én ma utazom (kb. karanténban leszek otthon), aztán vasárnap jönnék vissza ugye... 😀Azt kéne felfogni, hogy a pánikkeltés legnagyobb része pletyka és rémhírek és hoaxok gyártása. Én speciel ezért ugrok rájuk, mert én is kitudom találni fejből kb mik lesznek a következő lépések de amíg pletyka szinten van hülyeség bedobni véleményem szerint.Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Vrij6
roberto23
Kérdezni meg sose bűn 😊
Toca
több mint 4 éve
Azt kéne felfogni, hogy a pánikkeltés legnagyobb része pletyka és rémhírek és hoaxok gyártása. Én speciel ezért ugrok rájuk, mert én is kitudom találni fejből kb mik lesznek a következő lépések de amíg pletyka szinten van hülyeség bedobni véleményem szerint.Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Vrij6
roberto23
Kérdezni meg sose bűn 😊
több mint 4 éve
Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Hát én tegnap írtam erről pletykákat, de le lettem ugatva, hogy mit terjesztem a rémhíreket. 😀
Vrij6
több mint 4 éve
Valaki forrást, az esetleges budapesti lezárásról?Írtak erről bárhol, bármit?
több mint 4 éve
444.hu/2020/03/13/senki-sem-segit-a-koronavirus-miatt-ketsegbeesett-szuloknek-egy-erintett-budapesti-gimnaziumbanKomolyan, mi a kormány elképzelése? Attól, hogy senkit nem tesztelnek le, kevesebb lesz a beteg? Pont emiatt a hozzáállás miatt lesz sokkal nagyobb gáz, mint ami adott esetben lenne, mert meg se próbálnak tenni semmit. Úgy látom nagyon durva orosz rulletett tolnak. Ha bejön, mindenki happy, de ha nem akkor nagyon nagy szarban leszünk.
Ja, és a legszebb rész:
több mint 4 éve
Vélemény - ellen vélemény, így működik ez...Bazdki, azért gazdasági recesszió rohadtul nem vicces. Azt ne mondjuk már, hogy az kevésbé ártalmas dolog, ha bármi miatt a munkanélküliség, értéktelenedés, hajléktalanság stb. érkezik meg. Imádom, hogy ha az értelmes életszínvonal megőrzésére törekednek akkor is a kurva anyjukat, ha máshogy, akkor is. Dobd be ezt a politika topicba, mert ott szidnak mindent és mindenkit igen komolytalanul.Azért nem zárnak le és be mindent egyszerre és elsőnek vagy másodiknak, kb. csak utolsónak, mert az Mo-ra nézve a biztos gazdasági recessziót jelentené! Az pedig a "jól teljesít" kampányt buktatná meg a Fidesszel együtt ...De nem érted. Mi a francnak húzzuk az időt? Azonnal be kellene tiltani minden beutazást, kiutazási, bezárni mindent ami létezik, de nem..van sokkal több de valószínűleg nem azért mert visszatartják hanem mert ennyi szűrésből és lappangób még többet nem tudtak megtalálni.Nekem csak mentősök vannak, nekik annyira nincs megkötve a kezük...Kurvára nincs több száz legalábbis igazoltan. Vagy hazudnak az orvos barátaim.Ha 16 beteg van, akkor miert kell lezarni Pestet?Mert nem 16 beteg van, hanem több száz, csak kussol a kormány.
Amadeus
LoveSobri
Hanni
Az elkövetkezendő 2-3 nap úgyis sok mindenre választ ad.
Én lennék a legboldogabb ha csak 16 lenne, de sajnos nem úgy áll, nagyon nem.
És igen, a Fidesz kormány ha akar, tud infót visszatartani, eltussolni.
LoveSobri
De nem rohadt mindegy mennyi van már most is okosan kene viselkedni , nem csak mikor már 100 lesz mert akkor már kurvamindegy.
Toca
LoveSobri
Eddig azt hitte kb. mindenki, hogy Vikót és a Brancsot nem lehet majd évtizedekig leváltani, de rádöbbentek, hogy a Világjárvány Őket is elsodorhatja, ha nem jól kezelik. Ezt is olyan Orbánosan próbálják megoldani, na ez lesz a vesztünk!!!
nagir
kristóf17
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
idokép szerint 10 fok lesz 😀mfor.hu/cikkek/makro/koronavirus-ezt-rontotta-el-a-vilag-es-ezt-tehetjuk-hogy-mentsuk-a-helyzetet.html?fbclid=IwAR1Rf_bVqrg2KH7ulGe7HSTuQ3AJphHmyIyawytp4ZxoENjTp-CwlrDfSSsHétvégén 20 fok lesz ésmindenkielindulabalatonra, persze nem ismétlődik meg az olasz eset a karantén akciós sielőkkel. Én személy szerint szeretném megköszönni majd mindenkinek, aki elindul, hogy elhozza.....
amit diverdoc is írt...
NB2
sutianap
több mint 4 éve
tisztelettel ajánlanám a hideg szaúdi és bahreini, katari adatsorok kapirgálásátJó de melegben elpusztul értsd már meeeeg!!!mfor.hu/cikkek/makro/koronavirus-ezt-rontotta-el-a-vilag-es-ezt-tehetjuk-hogy-mentsuk-a-helyzetet.html?fbclid=IwAR1Rf_bVqrg2KH7ulGe7HSTuQ3AJphHmyIyawytp4ZxoENjTp-CwlrDfSSsHétvégén 20 fok lesz ésmindenkielindulabalatonra, persze nem ismétlődik meg az olasz eset a karantén akciós sielőkkel. Én személy szerint szeretném megköszönni majd mindenkinek, aki elindul, hogy elhozza.....
amit diverdoc is írt...
NB2
sutianap
Toca
Aki nem hiszi, annak utánajárnak