Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Most ezeket a hozzászólásokat nem értem. Ez valami verseny? 😮meg tavaszig van ido.Nagyon sokan betegek, ez tény, de tavaly tavasszal 12000 ember volt kórházban, az brutális volt.jah csak az a gond hogy hiába kerülnek arányában kevesen gépre/korházba ha ez a szám még így is brutális mer annyian kapják elEz igaz, de a fertőzöttek (főként, hogy ez csak egy része a valóban fertőzötteknek) arányához képest még mindig alacsonyabb, mint korábban. Ha jól emlékszem, február közepét mondtak talán valószínű tetőzésnek, jó lenne.....Megint 50% körüli pozitivitás, a kórházban lévők száma 2 hete még 2500-2600 körül volt, most megint 4200, én pár napja elkezdett emelkedni a lélegeztetett esetek száma is.Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
nem akarom ugyanakkor elkiabálni, de eddig az összes akit hallottam az kb influenzaszerű megbetegedést produkált, 3-4 nap ágyfekvéssel
NB2
somoskovig
csi77
haver és bnője elkapta
a csaj elég rottyon van, haver kicsit jobban
Negritis
csi77
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
meg tavaszig van ido.Nagyon sokan betegek, ez tény, de tavaly tavasszal 12000 ember volt kórházban, az brutális volt.jah csak az a gond hogy hiába kerülnek arányában kevesen gépre/korházba ha ez a szám még így is brutális mer annyian kapják elEz igaz, de a fertőzöttek (főként, hogy ez csak egy része a valóban fertőzötteknek) arányához képest még mindig alacsonyabb, mint korábban. Ha jól emlékszem, február közepét mondtak talán valószínű tetőzésnek, jó lenne.....Megint 50% körüli pozitivitás, a kórházban lévők száma 2 hete még 2500-2600 körül volt, most megint 4200, én pár napja elkezdett emelkedni a lélegeztetett esetek száma is.Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
nem akarom ugyanakkor elkiabálni, de eddig az összes akit hallottam az kb influenzaszerű megbetegedést produkált, 3-4 nap ágyfekvéssel
NB2
somoskovig
csi77
haver és bnője elkapta
Negritis
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nagyon sokan betegek, ez tény, de tavaly tavasszal 12000 ember volt kórházban, az brutális volt.jah csak az a gond hogy hiába kerülnek arányában kevesen gépre/korházba ha ez a szám még így is brutális mer annyian kapják elEz igaz, de a fertőzöttek (főként, hogy ez csak egy része a valóban fertőzötteknek) arányához képest még mindig alacsonyabb, mint korábban. Ha jól emlékszem, február közepét mondtak talán valószínű tetőzésnek, jó lenne.....Megint 50% körüli pozitivitás, a kórházban lévők száma 2 hete még 2500-2600 körül volt, most megint 4200, én pár napja elkezdett emelkedni a lélegeztetett esetek száma is.Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
NB2
somoskovig
csi77
haver és bnője elkapta
Negritis
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Asszony beszélt este unokatestvérével, aki háziorvos itt a kerületben, ő mondta hogy az a hivatalos napi 20ezer új esetszám az inkább 60... Tegnap hat beteget tesztelt, abból hat volt pozitív. Ezeket lejelenti, mert le kell, de aki csak telefonon felhívja, hogy gyorsteszt, vagy tünet, azokat nem, mert semmi értelme, nem változik semmit a protokoll...
Amúgy az is nagyon vicces volt, most délelőtt hívtuk a gyerekorvost, mondjuk mi van: az ovis 10 nap karantén, az iskolás 5 nap után mehet. WUT? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
jah csak az a gond hogy hiába kerülnek arányában kevesen gépre/korházba ha ez a szám még így is brutális mer annyian kapják elEz igaz, de a fertőzöttek (főként, hogy ez csak egy része a valóban fertőzötteknek) arányához képest még mindig alacsonyabb, mint korábban. Ha jól emlékszem, február közepét mondtak talán valószínű tetőzésnek, jó lenne.....Megint 50% körüli pozitivitás, a kórházban lévők száma 2 hete még 2500-2600 körül volt, most megint 4200, én pár napja elkezdett emelkedni a lélegeztetett esetek száma is.Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
NB2
somoskovig
csi77
haver és bnője elkapta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez igaz, de a fertőzöttek (főként, hogy ez csak egy része a valóban fertőzötteknek) arányához képest még mindig alacsonyabb, mint korábban. Ha jól emlékszem, február közepét mondtak talán valószínű tetőzésnek, jó lenne.....Megint 50% körüli pozitivitás, a kórházban lévők száma 2 hete még 2500-2600 körül volt, most megint 4200, én pár napja elkezdett emelkedni a lélegeztetett esetek száma is.Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
NB2
somoskovig
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Megint 50% körüli pozitivitás, a kórházban lévők száma 2 hete még 2500-2600 körül volt, most megint 4200, én pár napja elkezdett emelkedni a lélegeztetett esetek száma is.Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
NB2
több mint 2 éve
Houston, we have a problem...környezetemben is sorra dőlnek ki az emberek
somoskovig
több mint 2 éve
én ezt tudom a témában:mandiner.hu/cikk/20220130_kanadai_kamionosok_kotelezo_oltas_menetOttawa-t valahogy nem nagyon láttam a hírekben...mármint?
NB2
Negritis
NB2
youtu.be/tE0LoziXN1I
és bocs,de:
„Kanadában több száz kamionos egy hete sajátos eszközzel tiltakozik az oltási kötelezettség ellen, amely nemrégiben vált kötelezővé az USA-ból való belépéskor. Szombaton a kamionosok megérkeztek a fővárosba, Ottawába, ahol több ezer ember lelkesen fogadta őket”ez kb olyan hogy miért nincs az amerikai hírekben gödényék hisztije
több mint 2 éve
mandiner.hu/cikk/20220130_kanadai_kamionosok_kotelezo_oltas_menetOttawa-t valahogy nem nagyon láttam a hírekben...mármint?
NB2
Negritis
több mint 2 éve
andree
1 737
Ezt kb telibe találtad. 😀A legjobbak azok az önjelölt pótolhatatlan dolgozók, akik a legjobban panaszkodnak mindig hogy szar a munka, a fizetés, a minden is és még a főnök is hülye, de bejönnek 39 fokos lázzal úgy hogy taknyuk-nyáluk egybefolyik, mert a munka nem állhat meg. 😊Lementem a háziorvoshoz a betegállományos papíromért. Kettővel előttem elkezdi egy nőci a nővérnek, hogy lejött a doktor úrhoz, mert beszélni akar vele. Nővér kérdezi mi a panasza, mire a nő mondja neki hogy covidos és láza is van, adjanak neki gyógyszert. Nővér pislog, a meglepődésből felocsúdva mondja neki hogy húzzon azonnal haza és telefonáljon, és majd megbeszélik.Nekem múltkor munkatársam nagy büszkén mesélte, hogy a fia full covidos, nem érez szagokat és lázas, de ő csak azért is megölelgette, hiába húzódozott a fiú. Amúgy a fia is nagy hős, mert nem ment táppénzre, hanem tovább dolgozott(Netet köt be magánszemélyeknél). Másik kollégám később jött mert fosott, de bejött hót fehéren 10 körül, mert mit is csinálna otthon. Azóta két másik is fosik, de mind igazi hősök, mert nyomják. Én loser voltam mert izomfájdalom, szédülés, stb tünetekkel csináltattam egy tesztet múlt héten, és emiatt 3 napig nem mentem. Negatív lett szerencsére, de kb csoda, hogy még nem gyűjtöttem be ezt a variánst is ennyi idióta között.
Én meg nagy nyugalomban ácsorogtam mögötte 4-5 m-rel vagy 10 percet.
Nem hiszem el hogy ilyen idióta gyökerek vannak. 😀
Mikey
andree
Mikey
Szerkesztette: andree
több mint 2 éve
Mikey
18 752
A legjobbak azok az önjelölt pótolhatatlan dolgozók, akik a legjobban panaszkodnak mindig hogy szar a munka, a fizetés, a minden is és még a főnök is hülye, de bejönnek 39 fokos lázzal úgy hogy taknyuk-nyáluk egybefolyik, mert a munka nem állhat meg. 😊Lementem a háziorvoshoz a betegállományos papíromért. Kettővel előttem elkezdi egy nőci a nővérnek, hogy lejött a doktor úrhoz, mert beszélni akar vele. Nővér kérdezi mi a panasza, mire a nő mondja neki hogy covidos és láza is van, adjanak neki gyógyszert. Nővér pislog, a meglepődésből felocsúdva mondja neki hogy húzzon azonnal haza és telefonáljon, és majd megbeszélik.Nekem múltkor munkatársam nagy büszkén mesélte, hogy a fia full covidos, nem érez szagokat és lázas, de ő csak azért is megölelgette, hiába húzódozott a fiú. Amúgy a fia is nagy hős, mert nem ment táppénzre, hanem tovább dolgozott(Netet köt be magánszemélyeknél). Másik kollégám később jött mert fosott, de bejött hót fehéren 10 körül, mert mit is csinálna otthon. Azóta két másik is fosik, de mind igazi hősök, mert nyomják. Én loser voltam mert izomfájdalom, szédülés, stb tünetekkel csináltattam egy tesztet múlt héten, és emiatt 3 napig nem mentem. Negatív lett szerencsére, de kb csoda, hogy még nem gyűjtöttem be ezt a variánst is ennyi idióta között.
Mikey
andree
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
andree
1 737
Lementem a háziorvoshoz a betegállományos papíromért. Kettővel előttem elkezdi egy nőci a nővérnek, hogy lejött a doktor úrhoz, mert beszélni akar vele. Nővér kérdezi mi a panasza, mire a nő mondja neki hogy covidos és láza is van, adjanak neki gyógyszert. Nővér pislog, a meglepődésből felocsúdva mondja neki hogy húzzon azonnal haza és telefonáljon, és majd megbeszélik.Nekem múltkor munkatársam nagy büszkén mesélte, hogy a fia full covidos, nem érez szagokat és lázas, de ő csak azért is megölelgette, hiába húzódozott a fiú. Amúgy a fia is nagy hős, mert nem ment táppénzre, hanem tovább dolgozott(Netet köt be magánszemélyeknél). Másik kollégám később jött mert fosott, de bejött hót fehéren 10 körül, mert mit is csinálna otthon. Azóta két másik is fosik, de mind igazi hősök, mert nyomják. Én loser voltam mert izomfájdalom, szédülés, stb tünetekkel csináltattam egy tesztet múlt héten, és emiatt 3 napig nem mentem. Negatív lett szerencsére, de kb csoda, hogy még nem gyűjtöttem be ezt a variánst is ennyi idióta között.
Mikey
több mint 2 éve
Köszi, nagy gond nincs egyelőre.Jobbulást nektek!Ha elpatkolok, jössz egy sörrel 🤣utólag is bocs a smiley-értKönnyen előfordulhat 🥴Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív.akkor tegnap este te is elkaptad 😀
Marad itthon a héten, meg a két gyerek is...
warr_b
NB2
warr_b
NB2
| Semmi gond, no para |
warr_b
csi77
Reggel hattól úgyis dolgozok, a termelés nem állhat le 😄
Azért a süti-féle kávé-csoki-tea kúrát majd bevetjük, mi baj lehet. Addig meg mondjuk zsíros kenyér lilahagyma 🤪
több mint 2 éve
Jobbulást nektek!Ha elpatkolok, jössz egy sörrel 🤣utólag is bocs a smiley-értKönnyen előfordulhat 🥴Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív.akkor tegnap este te is elkaptad 😀
warr_b
NB2
warr_b
NB2
| Semmi gond, no para |
warr_b
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Ha elpatkolok, jössz egy sörrel 🤣utólag is bocs a smiley-értKönnyen előfordulhat 🥴Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív.akkor tegnap este te is elkaptad 😀
warr_b
NB2
warr_b
NB2
| Semmi gond, no para |
több mint 2 éve
Ottawa-t valahogy nem nagyon láttam a hírekben...mármint?
NB2
több mint 2 éve
utólag is bocs a smiley-értKönnyen előfordulhat 🥴Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív.akkor tegnap este te is elkaptad 😀
warr_b
NB2
warr_b
több mint 2 éve
Ottawa-t valahogy nem nagyon láttam a hírekben...
több mint 2 éve
Könnyen előfordulhat 🥴Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív.akkor tegnap este te is elkaptad 😀
warr_b
NB2
Amúgy este még semmi baja nem volt.
Szerkesztette: warr_b
több mint 2 éve
Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív.akkor tegnap este te is elkaptad 😀
warr_b
több mint 2 éve
Nah úgy néz ki asszonyt csak összefertőzték melóban... 38 körüli láz, hát, ízület, fejfájás, gyorsteszt pozitív. Marad itthon a héten, meg a két gyerek is...
több mint 2 éve
no igen, valakinek az agyi kapacitása mellett két év nem elég arra, hogy megtanulja, hogyan kell hordani azt a kurva maszkot.Dehogy volt rajta rendesen, az orra kint volt. Ezt mivel nekem háttal volt, amíg ki nem lett küldve, nyilván nem láttam, így rászólni se tudtam...Lementem a háziorvoshoz a betegállományos papíromért. Kettővel előttem elkezdi egy nőci a nővérnek, hogy lejött a doktor úrhoz, mert beszélni akar vele. Nővér kérdezi mi a panasza, mire a nő mondja neki hogy covidos és láza is van, adjanak neki gyógyszert. Nővér pislog, a meglepődésből felocsúdva mondja neki hogy húzzon azonnal haza és telefonáljon, és majd megbeszélik.Maszk legalább volt rajta rendesen hordva?
Mikey
Két hét múlva megyünk haza, már előre félek az ilyenektől.
Joey Tribbiani
Mikey
és nekik is ugyanannyit ér a szavazatuk, just sayin'.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Dehogy volt rajta rendesen, az orra kint volt. Ezt mivel nekem háttal volt, amíg ki nem lett küldve, nyilván nem láttam, így rászólni se tudtam...Lementem a háziorvoshoz a betegállományos papíromért. Kettővel előttem elkezdi egy nőci a nővérnek, hogy lejött a doktor úrhoz, mert beszélni akar vele. Nővér kérdezi mi a panasza, mire a nő mondja neki hogy covidos és láza is van, adjanak neki gyógyszert. Nővér pislog, a meglepődésből felocsúdva mondja neki hogy húzzon azonnal haza és telefonáljon, és majd megbeszélik.Maszk legalább volt rajta rendesen hordva?
Mikey
Két hét múlva megyünk haza, már előre félek az ilyenektől.
Joey Tribbiani