NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Ne paráztass 😊 szerencsére nagyjából minden visszajött, de nem 100-as egyelőre.Kiváncsi leszek mikor áll helyre minden teljesenHugom lassan 1.5éve nem érez szagokat. Már úgy megszokta, hogy nem is érdekli. 😊
Na ettől nagyon parázom, bár napról napra javul, azért még bőven max 50%os mindkettő (ízlelés, szaglás). Nálad hogy volt, egyszer csak megállt egy szinten a javulás vagy sosem ment el teljesen csak ilyen 30%os szintre?
Joey Tribbiani
Padrinaggio
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Ja, világos.Teszt ès pozitívitási arány 😊76,5%Csak én nem értem? 😊
😀😀😀
Mikey
bcsarli
dande
Szerintem már mindenki Covid-os, csak nem mindenki tud róla 😊
több mint 2 éve
Teszt ès pozitívitási arány 😊76,5%Csak én nem értem? 😊
😀😀😀
Mikey
bcsarli
több mint 2 éve
76,5%Csak én nem értem? 😊
😀😀😀
Mikey
több mint 2 éve
Max. Schadl odacsörög, azt' leadod neki a fizud 90%-át... 😀simán lehet hogy a padra odaférsz ha van vmi ismerősArról szerintem már lemaradtam, életkor alapján lassan vissza kellene vonulnom. 😀Legyél nb1-es focista és ingyen megkapod 😊Én meg az elmúlt egy hétben kétszer is vettem tesztet saját pénzen, mert elérni sem tudom a háziorvost. Aki persze úgyse teszteltetne, mert "nem úgy működik az".76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
FLZOLI
Mikey
NB2
Mikey
Negritis
több mint 2 éve
simán lehet hogy a padra odaférsz ha van vmi ismerősArról szerintem már lemaradtam, életkor alapján lassan vissza kellene vonulnom. 😀Legyél nb1-es focista és ingyen megkapod 😊Én meg az elmúlt egy hétben kétszer is vettem tesztet saját pénzen, mert elérni sem tudom a háziorvost. Aki persze úgyse teszteltetne, mert "nem úgy működik az".76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
FLZOLI
Mikey
NB2
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jughead
5 211
A legtöbb nagy cég is ingyen adja a munkavállalóknak, nem kell ehhez focistának lenni. 😊Legyél nb1-es focista és ingyen megkapod 😊Én meg az elmúlt egy hétben kétszer is vettem tesztet saját pénzen, mert elérni sem tudom a háziorvost. Aki persze úgyse teszteltetne, mert "nem úgy működik az".76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
FLZOLI
Mikey
NB2
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Arról szerintem már lemaradtam, életkor alapján lassan vissza kellene vonulnom. 😀Legyél nb1-es focista és ingyen megkapod 😊Én meg az elmúlt egy hétben kétszer is vettem tesztet saját pénzen, mert elérni sem tudom a háziorvost. Aki persze úgyse teszteltetne, mert "nem úgy működik az".76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
FLZOLI
Mikey
NB2
több mint 2 éve
Legyél nb1-es focista és ingyen megkapod 😊Én meg az elmúlt egy hétben kétszer is vettem tesztet saját pénzen, mert elérni sem tudom a háziorvost. Aki persze úgyse teszteltetne, mert "nem úgy működik az".76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
FLZOLI
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Én meg az elmúlt egy hétben kétszer is vettem tesztet saját pénzen, mert elérni sem tudom a háziorvost. Aki persze úgyse teszteltetne, mert "nem úgy működik az".76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
FLZOLI
több mint 2 éve
76,5%És közben milliárdokat fizetnek, hogy a lejárt teszteket valaki elégesse...
😀😀😀
Mikey
Vicc ez az ország
több mint 2 éve
Padrinaggio
222
Kiváncsi leszek mikor áll helyre minden teljesenHugom lassan 1.5éve nem érez szagokat. Már úgy megszokta, hogy nem is érdekli. 😊
Na ettől nagyon parázom, bár napról napra javul, azért még bőven max 50%os mindkettő (ízlelés, szaglás). Nálad hogy volt, egyszer csak megállt egy szinten a javulás vagy sosem ment el teljesen csak ilyen 30%os szintre?
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Ez volt az amire emlékeztem.Ezt már régebben megtaláltam, lehet hogy bele is kezdek: www.fulorrgegekozpont.hu/hirek/szaglasvesztes-covid-miatt-igy-segit-a-szaglas-treningIlletve valamikor régebben olvastam, hogy lehet tornáztatni az orrot is. Ezzel pedig vissza lehet hozni a szaglást. De ne kérjetek linket 😊Erre ráállhatna már valami gyógyszergyár, lenne piaca...terápiákról olvastam régebben ezzel kapcsolatban, emellett marad az ima h visszatérjenEngem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Kiváncsi leszek mikor áll helyre minden teljesen, remélem a konf. döntők alatt már egy kis whisky is lecsúszhat, nem akarom pazarolni addig, amíg nincs teljes zamata 😛
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Beki
bcsarli
Matthew99
bcsarli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Ezt már régebben megtaláltam, lehet hogy bele is kezdek: www.fulorrgegekozpont.hu/hirek/szaglasvesztes-covid-miatt-igy-segit-a-szaglas-treningIlletve valamikor régebben olvastam, hogy lehet tornáztatni az orrot is. Ezzel pedig vissza lehet hozni a szaglást. De ne kérjetek linket 😊Erre ráállhatna már valami gyógyszergyár, lenne piaca...terápiákról olvastam régebben ezzel kapcsolatban, emellett marad az ima h visszatérjenEngem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Kiváncsi leszek mikor áll helyre minden teljesen, remélem a konf. döntők alatt már egy kis whisky is lecsúszhat, nem akarom pazarolni addig, amíg nincs teljes zamata 😛
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Beki
bcsarli
Matthew99
több mint 2 éve
Nekem kb 1 napra ment el teljesen, de csak a szaglás. Szinte csak véletlenül vettem észre, de aznap még a parfüm illatát sem éreztem. Másnap már kezdett visszajönni, de tippre ilyen 30-40 százaléknál megállt. Azóta bizonytalan, néha mintha javulna, aztán inkább úgy tippelem romlott, fasz se tudja. De 3 hónap eltelt, én is kezdek parázni hogy állandósul 😕Na ettől nagyon parázom, bár napról napra javul, azért még bőven max 50%os mindkettő (ízlelés, szaglás). Nálad hogy volt, egyszer csak megállt egy szinten a javulás vagy sosem ment el teljesen csak ilyen 30%os szintre?Engem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Bár nem engem kérdeztél, nekem 3-4 napra ment el teljesen, aztán a hagymát és az ecetet már éreztem, fokozatosan visszatért, azt gondolom, teljesen.Na ettől nagyon parázom, bár napról napra javul, azért még bőven max 50%os mindkettő (ízlelés, szaglás). Nálad hogy volt, egyszer csak megállt egy szinten a javulás vagy sosem ment el teljesen csak ilyen 30%os szintre?Engem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Joey Tribbiani
Egyénenként változó.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
A szaglás elment teljesen, az ízlelésnél a sós és az édeset éreztem kb egy hétig. Visszajött mindkettő egyszerre és ahogy én érzetem az ízlelés teljesen, viszont a szaglás ilyen 60%-osra. Amit eddig erősen éreztem azt gyengén vagy alig. Én ezt nem bánom ezért nem is teszek ellene.Na ettől nagyon parázom, bár napról napra javul, azért még bőven max 50%os mindkettő (ízlelés, szaglás). Nálad hogy volt, egyszer csak megállt egy szinten a javulás vagy sosem ment el teljesen csak ilyen 30%os szintre?Engem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Joey Tribbiani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Kicsit para azért, egyelőre semmilyen rossz szagot nem érzünk, égettet vagy füstöt sem pl. Azt sem ha egy hús romlott, etc.Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
több mint 2 éve
Na ettől nagyon parázom, bár napról napra javul, azért még bőven max 50%os mindkettő (ízlelés, szaglás). Nálad hogy volt, egyszer csak megállt egy szinten a javulás vagy sosem ment el teljesen csak ilyen 30%os szintre?Engem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
több mint 2 éve
Illetve valamikor régebben olvastam, hogy lehet tornáztatni az orrot is. Ezzel pedig vissza lehet hozni a szaglást. De ne kérjetek linket 😊Erre ráállhatna már valami gyógyszergyár, lenne piaca...terápiákról olvastam régebben ezzel kapcsolatban, emellett marad az ima h visszatérjenEngem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Beki
bcsarli
több mint 2 éve
Erre ráállhatna már valami gyógyszergyár, lenne piaca...terápiákról olvastam régebben ezzel kapcsolatban, emellett marad az ima h visszatérjenEngem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
terápiákról olvastam régebben ezzel kapcsolatban, emellett marad az ima h visszatérjenEngem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
bcsarli
több mint 2 éve
Engem nagyon idegesít, kb 3 hónapja saccra 30-40 százalékos lehet a szaglásom a régihez képest. Szerintem tévesztek is, nem minden olyan amilyen volt. Nincs erre gyógymód, hatóanyag, orrspray vagy bármi?!Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer
Matthew99
több mint 2 éve
Én úgy örülök a mai napig hogy nem jött vissza teljesen a szaglásom. Utálom az erős szagokat, parfümöket, öblítőket, füstölőket, illóolajokat. Drogéria közelében is elkezdett fájni a fejem. Bezzeg ha az ízleléssel lenne baj felgyújtanék mindent... 😊Omikron (vagy delta) legyőzve. Jönnek vissza a szagok is, a sör még kicsit ízetlen, de azért iható 😊 Érdekes egybk. h pl a fahéj meg kv illatát fullra érezzük, de a kislányom sz@ros pelenkáját totál nem 😀 no joke.Akkor gondolom imádkozol hogy állandósuljon az omikron hatása 😁
Joey Tribbiani
davemayer