Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Booooooooooncaa igen. Azt hittem, hogy az elődöntők és a döntő között is lesz 1 hét jegelés. kössz Fucu!mikor lesz amúgy a döntő? jövő hét szombat?Habiaz NCAA? mert annak az elődöntői ma éjjel a döntő pedig hétfő éjjelFucu
Butler-UConn döntőt várokHabi
több mint 13 éve
ncaa igen. Azt hittem, hogy az elődöntők és a döntő között is lesz 1 hét jegelés. kössz Fucu!mikor lesz amúgy a döntő? jövő hét szombat?Habiaz NCAA? mert annak az elődöntői ma éjjel a döntő pedig hétfő éjjelFucu
Butler-UConn döntőt várok
JT Daniels fan
több mint 13 éve
mikor lesz amúgy a döntő? jövő hét szombat?Habiaz a Frozen Four
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mikor lesz amúgy a döntő? jövő hét szombat?Habiaz NCAA? mert annak az elődöntői ma éjjel a döntő pedig hétfő éjjel
több mint 13 éve
mikor lesz amúgy a döntő? jövő hét szombat?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
NCAA zsákológála, 175 cm-es versenyző enyhe súlypontemelkedésselvégignéztem a rendezvényt, Tuckert meg ismertem youtube-ról 😀
http://www.youtube.com/watch?v=_6UzKptKPg0JJ
nagyon szinvonalas verseny volt, John Williams, Slimmy Wilks vagy Gilbert Brown is nyerhetett volna, mind remek produkciót mutatott.
A tripladobót pedig Goudelock nyert Charlestonból, majd a csajok versenyének győztesét, a UMass "Sniper"-t is lenyomta 1 ponttal 😀
Ahhoz képest mennyire leszarom az NBA all star gálát, a college minden évben kurva jó
ja és az egyik zsűri DeMeco Ryans volt 😀
több mint 13 éve
NCAA zsákológála, 175 cm-es versenyző enyhe súlypontemelkedésselhttp://www.youtube.com/watch?v=_6UzKptKPg0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hogy miért a VCU játszik a Texas helyén a Final Fourban 😛http://www.youtube.com/watch?v=-CmZJRMrvfo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
ma este lesz a CIT döntője (Santa Clara @ Iona) és a CBI fináléjának második felvonása (az elsőn a Creighton nyert az Oregon ellen) 😊
---
több mint 13 éve
62-61-re kikaptunk, drámai meccs volt, nyerhettünk volna. Mindegy, emiatt nincs okunk a szégyenkezésre, azt is megtehettük volna, hogy leszarjuk a tornát, de még volt kedvünk játszani, és bejutottunk a négybe, ami szép teljesítmény volt. A másik ágról a Wichita State játssza a döntőt.
több mint 13 éve
Engem csak a NIT érdekel. 😛Egy héttel a negyeddöntőnk után ma végre lejátszhatjuk a NIT elődöntőjét az Alabama ellen. Nem tudom miért kellett eddig elhúzni, már szeretnék túl lenni rajta, így abszolút nem tudtam hangolódni a meccsre. Amint látom, az ellenfelünket is koncepciós perbe fogták, ezért nem lehettek ott a Madness-en, nagy meccs lesz, gyakorlatilag a győztes már fél lábbal megnyerné a tornát.TheMileHighCitymert az NIT amúgy senkit nem érdekel, a Madison Square Gardenbe vitt Final Fourt erre az időpontra tudják betenni úgy, hogy valaki nézze isJJ
Billups is kint lesz a meccsünkön, de ez nem újdonság, mert Boulder-ben is feltűnt már párszor a szezonban.
több mint 13 éve
Egy héttel a negyeddöntőnk után ma végre lejátszhatjuk a NIT elődöntőjét az Alabama ellen. Nem tudom miért kellett eddig elhúzni, már szeretnék túl lenni rajta, így abszolút nem tudtam hangolódni a meccsre. Amint látom, az ellenfelünket is koncepciós perbe fogták, ezért nem lehettek ott a Madness-en, nagy meccs lesz, gyakorlatilag a győztes már fél lábbal megnyerné a tornát.TheMileHighCitymert az NIT amúgy senkit nem érdekel, a Madison Square Gardenbe vitt Final Fourt erre az időpontra tudják betenni úgy, hogy valaki nézze is
---
több mint 13 éve
Egy héttel a negyeddöntőnk után ma végre lejátszhatjuk a NIT elődöntőjét az Alabama ellen. Nem tudom miért kellett eddig elhúzni, már szeretnék túl lenni rajta, így abszolút nem tudtam hangolódni a meccsre. Amint látom, az ellenfelünket is koncepciós perbe fogták, ezért nem lehettek ott a Madness-en, nagy meccs lesz, gyakorlatilag a győztes már fél lábbal megnyerné a tornát.
több mint 13 éve
SEC-ben kosárral villogni, ez mindent elmond róluk.Mert a Kentucky lúzer.Na nem mintha Orton számított volna 😊 amúgy meg Calipari ugye még nem tudott nyerni, és azért az utsó bajnoki címük óta amit leeht elcsesznek, már most übereletek minde eddigit pedig volt már jobb csapatuk. Viszont a hagyományaik talán a legjobbak az egész NCAA-ben.Rajna
a tavalyi csapatukkal nem nyerni nagyon ciki volt (Wall, Bledsoe, Cousins, Patterson, Orton)haromt
BUTLER!!!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Mert a Kentucky lúzer.Na nem mintha Orton számított volna 😊 amúgy meg Calipari ugye még nem tudott nyerni, és azért az utsó bajnoki címük óta amit leeht elcsesznek, már most übereletek minde eddigit pedig volt már jobb csapatuk. Viszont a hagyományaik talán a legjobbak az egész NCAA-ben.
a tavalyi csapatukkal nem nyerni nagyon ciki volt (Wall, Bledsoe, Cousins, Patterson, Orton)haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mert a Kentucky lúzer.a tavalyi csapatukkal nem nyerni nagyon ciki volt (Wall, Bledsoe, Cousins, Patterson, Orton)
több mint 13 éve
Olvasgatom SNT-t, pár érdekesség:Konferenciák közti verseny March Madness-en:1.:Horizon(1csapat)4-0; 2.: Colonial(3csapat)6-2; 3.: Atlantic Coast(4cs)8-4; 4.:Southeastern(5cs)7-4; 5.:Mouintan West(3cs)4-3; 6.😛ac-10(4cs)5-4; 7.:Big East(11cs)11-10; 8.:Big Ten(7cs)7-7; 9.:Big XII(5cs)5-5; 10.:Atlantic 10(3cs)3-3; 11.:Big South, Ohio Valley, Southland, West Coast, (1-1csapat)1-1; 12.:midenki más(1-1csapat)0-1; 13.:Conference USA(2csapat)0-2
Final Four, ki miért nyerhet, miért nem?:
Butler: Miért? Első két NCAA tournament meccsüket buzzerrel nyerték, a negyediket hosszabbításban, azaz nagyon érzik a szoros meccsek megnyerését. Miért nem? Fejlődniük kell még mindig támadásban. Nem voltak a legjobb 100 csapatban dobásban és passzolásban.
VCU: Miért? 43.8%-kal dobálják triplákat, míg ellenfeleiknek 23%-kal engedik csak. Miért nem? Ha nem jönnek a triplák...
UConn: Miért? Kemba Walker a final four legnagyobbja lehet, a csapatból pedig Jeremy Lamb kellő támogatást nyújt neki. Miért nem? Az 5 legjobb pontszerzőjükből 3 freshamn, 1 sophomore --> rutin hiányozhat.
Kentucky: Miért? Ők a Kentucky Miért nem? ugyanaz (ezt valaki magyarázza el nekem)
több mint 13 éve
viszont Liggins hogy kicentizte azt a clutch triplát a végén 😀még ígyis nagyon tetszik a Final 4 mezőnye, hogy nincs bent kedvencem. Akármelyik csapat nyeri, én örülni fogok
Shakad the world 😀
több mint 13 éve
Mellesleg a Princeton mennyire jó volt már, kb. ők tolták a legjobb meccset a Kentuckyval, pedig nekik nem volt könnyű utuk a Final Fourba.
több mint 13 éve
a tippjátékot Rodoc nyeri.ha a Kentucky tovább menetel, akkor Jakehomer lesz a 2. ha nem, akkor pedig én.
több mint 13 éve
A Kentucky engem azért meglepett arról az ágról, tényleg durvára sikeredett, a UConn már kevésbé, a VCU nyilván idióta, a Butler meg azért jókora szerencsével is jutott ide, minden meccsük a végletekig szoros volt a Badgers ellenit leszámítva (ebből látszik, milyen jó volt az ODU). Mondjuk a VCU-nak ez volt az első igazán nagy győzelme szvsz, a USC-t nem kell magyarázni, a Georgetown Wright nélkül nagyon nem az igazi, a Purdue az év végén azért már botladozott rendesen, Barlow hiánya is látszott (ez persze nem magyarázat a különbségre), a Noles meg azért nem akkora szám csak az ND ellen sokminden összejött az ellenfélnek meg borzalmas napja volt (persze nem a védekezést degradálom, de azért voltak üres dobásai az Irish-nak amik rendszeresen kimaradtak). A Jayhawks viszont jó formában volt, erős a csapat, nem volt hiányzó, szóval ez tényleg statement. Smart jövőre szerintem már máshol lesz edző 😊 bár ki tudja, Stevens is marad még.
több mint 13 éve
Nah, akkor a top 11 csapat kiesett 😊 A rangsorban 12., a 16., a 30. és a 42. játssza a Final Fourt, nem tudom volt-e ennél alacsonyabb össz-seed valaha.RajnaA Kentucky és a UConn nem igazi meglepetés, bár mindkettőnek elég hullámzó szezonja volt, attól még mindenki tudta, hogy az abszolút top csapatok között vannak.
A Butler nyilván váratlan, de arról a fos ágról jutott be, ahol nem volt igazi contender, a VCU viszont tényleg megmagyarázhatatlan.
A Wildcats az egyetlen sima vereségét épp a Huskies ellen szenvedte el, de annyira egyben van és clutch a UK, hogy ez nem fog számítani szerintem. És a matchupok sem olyan vészesek, Liggins Walkeren a kulcs párharc.
A VCU-Butlerre nem mernék tippelni. A Rams sokkal nehezebb ágon jutott be, meggyőzőbben játszanak, nagyon megy a támadójátékuk, szinte minden mellettük szól, de a Butler egy rutinos, kaparós csapat, amit nehéz megverni, és a Final Four nyomása lehet, sok lesz a VCU-nak.
Röviden: fasz tudja, mi lesz 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
bye bye UNC, fú de nem fog hiányozni a nagyképű csőcselék banda 😀hajrá VCU, a másik ágon meg Harrellsonék
több mint 13 éve
Na, akkor ki mit tippel a final fourra és mit szeretne?