NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Mi a fenét csinált itt a gyerek a végén? Ennyi erővel odaadhatta volna egyből a bírónak a labdát, hogy jöjjön az OT
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egész meccsen nem megy a hármas erre a végét arra játsszuk ki... ááá donovanna mindegy OTben kell hozni akkor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bazmeg megint milyen végjáték...
több mint 13 éve
ha a Gators out, akkor utána nekem már tök mind1 ki nyeriHurkagondolom az zavar, hogy túl sok a szurkolójuk
több mint 13 éve
ha a Gators out, akkor utána nekem már tök mind1 ki nyeri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
továbbra is csak a TÁÁJUSZ
több mint 13 éve
fociban mindketten szenvednek, kosárban viszont egyszer a Cats nyert, '97-ben, míg a Devils sehol nincs 😛Kit érdekel, hogy nekik több pénzük van? Ez is csak egy okkal több a U of A utálatra.Az nem gond, de vannak csapatok, amiknek max a Duke ellen drukkolunk, az Arizona ilyen. Abban az államban az ASU az egyetlen legitim egyetem 😊Jakehomeruramisten, hogy lehet ekkora hülyeséget mondani? 😛 az Arizona State-n nagyon jó nők vannak, ez tény, de minden másban az Arizona jobb 😊JJ
By the way: In addition, Arizona State and Arizona are very similar in National Championships won; ASU with 22 and Arizona with 17.
És ki a Territorial Cup holder? 😀Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kit érdekel, hogy nekik több pénzük van? Ez is csak egy okkal több a U of A utálatra.Az nem gond, de vannak csapatok, amiknek max a Duke ellen drukkolunk, az Arizona ilyen. Abban az államban az ASU az egyetlen legitim egyetem 😊Jakehomeruramisten, hogy lehet ekkora hülyeséget mondani? 😛 az Arizona State-n nagyon jó nők vannak, ez tény, de minden másban az Arizona jobb 😊JJ
By the way: In addition, Arizona State and Arizona are very similar in National Championships won; ASU with 22 and Arizona with 17.
És ki a Territorial Cup holder? 😀
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Az nem gond, de vannak csapatok, amiknek max a Duke ellen drukkolunk, az Arizona ilyen. Abban az államban az ASU az egyetlen legitim egyetem 😊Jakehomeruramisten, hogy lehet ekkora hülyeséget mondani? 😛 az Arizona State-n nagyon jó nők vannak, ez tény, de minden másban az Arizona jobb 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az nem gond, de vannak csapatok, amiknek max a Duke ellen drukkolunk, az Arizona ilyen. Abban az államban az ASU az egyetlen legitim egyetem 😊A VCU-t és a Butlert még megértem, de az a (bleep) Arizona ugyan mennyivel különb a többinél?Jakehomererősen Pac-10 (12) párti lettem tavaly ótaJJ
Mack nélkül nehéz lesz
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
4:30 PM CBS New Orleans (2) Florida vs. (8) Butler : Gus Johnson/Len Elmore/Reggie Miller//Marty Sniderfaszom beleverem, miért nem lehet az eddigi időpontban, éjjel közvetíteni? :mad:
7:05 PM CBS Anaheim (3) Connecticut vs. (5) Arizona: Verne Lundquist/Bill Raftery//Lesley Visser
2:20 PM CBS San Antonio I (1) Kansas vs. (11) VCU: Marv Albert/Steve Kerr//Craig Sager
5:05 PM CBS Newark I (4) Kentucky vs. (2) North Carolina: Jim Nantz/Clark Kellogg//Tracy WolfsonJJ
több mint 13 éve
azonkívül hogy eszméletlenkirály videó, más okokból is érdemes megnézni a VCU tegnapi győztes meccs utáni ünnepléséthttp://www.youtube.com/watch?v=9eczp8mBfWs
ez az NCAA
---
több mint 13 éve
Itt +6 órával kell számolni?Schleckholnap már igen, ma még nem
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/edt.html
---
több mint 13 éve
nekem marad majd a demandról való ismétlés, lesz mit bepótolni ha hazamegyek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
értelmes időpontban, délen, Gus Johnsonnal. Ez kell 😊
több mint 13 éve
4:30 PM CBS New Orleans (2) Florida vs. (8) Butler : Gus Johnson/Len Elmore/Reggie Miller//Marty Snider7:05 PM CBS Anaheim (3) Connecticut vs. (5) Arizona: Verne Lundquist/Bill Raftery//Lesley Visser
2:20 PM CBS San Antonio I (1) Kansas vs. (11) VCU: Marv Albert/Steve Kerr//Craig Sager
5:05 PM CBS Newark I (4) Kentucky vs. (2) North Carolina: Jim Nantz/Clark Kellogg//Tracy Wolfson
---
több mint 13 éve
A VCU-t és a Butlert még megértem, de az a (bleep) Arizona ugyan mennyivel különb a többinél?Jakehomererősen Pac-10 (12) párti lettem tavaly óta
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
VCU jihá 😊Hol a BigTen? 😛
több mint 13 éve
A VCU-t és a Butlert még megértem, de az a (bleep) Arizona ugyan mennyivel különb a többinél?
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ejj, ha Kentucky, UConn, Kansas (UNC), Florida lesz a legjobb négy között, akkor idén nem nézek Final Fourt...hajrá Arizona, VCU és Butler! Kembáék csak elfáradnak végre
---
több mint 13 éve
St Mary's>>>>>Buffs. De mindkettő übergáz, VCU-t se magyarázza meg nekem senki, msot azért mert a tourneyn verték a George Masont?Rajnaazt hiszem, többé nem szidhatjuk a committeet 😀 a selection show utáni indulat 😛
több mint 13 éve
THE DREAM IS ALIVE!