NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
jézusom miket tudnak néha csinálni 😀
több mint 13 éve
egyedül Perry játszik jól az Arizonában, nagyon látszik mondjuk, hogy mennyivel jobbak, ha Williams fent van 😊
több mint 13 éve
azóta összeszedték magukat 😊 Williams 3 foult, nem is nagyon tud mit csinálni a Zona, bár mindkét csapat tudása alatt játszik..lófasz értelme nincs, ahogy játszik a UConn...HurkaMiért? Nyerni fognak 😛
Rajna
több mint 13 éve
Faszomat játszik mindig ilyen krva korán a Butler. Bár eddig bejött, hogy lemaradtam róluk. De már felidegesít, hogy ilyen szarul töltöttem a szombatestémet jó kis kosárnézés helyett...
több mint 13 éve
lófasz értelme nincs, ahogy játszik a UConn...HurkaMiért? Nyerni fognak 😛
Mellesleg nagy poén lenne, ha a Final Four Pac-10, Horizon, CAA és ACC csapatokból állna 😀
több mint 13 éve
lófasz értelme nincs, ahogy játszik a UConn...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyszerűbb ha úgy mondod hogy a butler, arizona vagy vcu nyerjen 😀Orknem tudom. Nyerjen a VCU 😊
A Butlernek nem tudok drukkolni mert bár kiscsapat, de nem déliek.
Az Arizona duplán kiesett
mondjuk azt hogy nyerjen a VCU, de az arizona-butler páros esetén sem utálkoznék, míg a másik 4nél igen 😊
több mint 13 éve
egyszerűbb ha úgy mondod hogy a butler, arizona vagy vcu nyerjen 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
teljesen lényegtelen hogy kire lett kijátszva, amikor maga az elgondolás is tökéletesen felesleges hülyeség volt. minek 3as amikor a dupla is jó? sőt a regular végén még a fault is tökéletes lett volna...és ez az ember 2 bajnoki címet nyert. szánalom...haromtel nem hiszem hogy mindkét esetben walkerre lett volna kijátszva a figuraJJ
de nemm..
na mindegy. most már a lényeg hogy ne a kentucky vagy a kansas vagy a UNC vagy a UConn nyerjen
több mint 13 éve
és ez az ember 2 bajnoki címet nyert. szánalom...haromtel nem hiszem hogy mindkét esetben walkerre lett volna kijátszva a figura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és ez az ember 2 bajnoki címet nyert. szánalom...
több mint 13 éve
3 annyira buta tripla volt 5:02 alatt a Gators-től (max ezt a legutolsót leszámítva is 2), illetve annyi bírói tévedés a részükre, hogy megérdemelték a kiesést. Butler meg nagyot küzdött, pedig -11-nél nem hittem, hogy visszajönnek.
több mint 13 éve
A Florida nulla volt Macklin nélkül támadásban, ha a Butler okosabb és elkezdik ütni, sokkal simábban nyernek. De így legalább ritka izgalmasra sikeredett.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megérdemelték. Donovan botrány volt amit művelt a végén.sima dupla helyett tripla kell. áááá
több mint 13 éve
köszi Walker 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valaki megmagyarázza, hogy miért isten háta mögötti triplával kell próbálkozni -1-nél, amikor még idő is volt?Denyfloridában sok a füves 😛
tényleg érthetetlen,ritka nagy baromság volt onnan eldobni...
több mint 13 éve
.brk
1 890
és megvertük a körmendet 😊
több mint 13 éve
Valaki megmagyarázza, hogy miért isten háta mögötti triplával kell próbálkozni -1-nél, amikor még idő is volt?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
infarktus vazze...
több mint 13 éve
Mack is akkor dob triplát, amikor nagyon kell. 😊Bírók amúgy teljesen jól fújnak, következetesen egy oldalra.
több mint 13 éve
Biedrins is megirigyelné ezeket az ív nélküli büntetőket
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Nagy király akart lenni jó triplával. Nagy lúzer lesz, ha OT-ben kikapnak majd...
több mint 13 éve
de elbaszta a Gators itt a végét, nem értem miért nem vitték be a palánk alá..