Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon jó látni a srácokat, hogy élvezik a játékot és bennük van az akarás még +20-nál is!! Az meg csak a hab a tortán, hogy tudjuk ez még korántsem a 100%-os forma!Powell szerintem is nagyon jó. Pont egy ilyen ember kellett szerintem. Inteligens, nem akarja egyedül megnyerni a meccset (arra ott van Bell 😀 ) és nagyon lát a pályán. Valamint Townes egy állat. Végre egy igazi, vérbeli center dolgozik a palánk alatt. Blokkol, pattanót szed és pontot is dob. Szegény pécsiek a végén kiadták inkább a palánk alól a labdát, mert úgyis csak blokk lett volna belőle 😀
Ki tudja mi lesz ha azt is elérjük?!
szerk: még annyit, hogy Powell nagy fogásnak tűnik, Bell pedig nagy vezérLTChargers
több mint 14 éve
Nagyon jó látni a srácokat, hogy élvezik a játékot és bennük van az akarás még +20-nál is!! Az meg csak a hab a tortán, hogy tudjuk ez még korántsem a 100%-os forma!Ki tudja mi lesz ha azt is elérjük?!
szerk: még annyit, hogy Powell nagy fogásnak tűnik, Bell pedig nagy vezér
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
Tegnap megint elég sima meccset játszottunk hazai pályán a Pécs ellen. Jövő héten pedig irány Egerszeg 😀 Ott is nyerni kell.visi_bLátva, hogy milyen ihletett formában játszik Isti, Bell, Townes és Powell nem kell izgulnod 😀
Mi is megszorongattuk a Szolnokot, bár Báder és Trotter villant a végén és ezzel megnyerték, pedig 3 negyeden át vezettünk. Jó lenne ha a szimpatikus vesztesből szimpatikus győztesek lennénk
3. forduló eredményei:
ASE - Falco 90-82
Debrecen - Szedeák 94-91
Albacomp - Sopron 93-61
Körmend - PVSK 95-60
Jászberény - NYKK 76-78
Kecskemét - ZTE KK 87-50

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Tegnap megint elég sima meccset játszottunk hazai pályán a Pécs ellen. Jövő héten pedig irány Egerszeg 😀 Ott is nyerni kell.
több mint 14 éve
Elkezdődött a Nuggets Európában játszó különítményének követése. 😊http://denversports.blog.hu/2011/10/10/hoditok_europaban_1_het
több mint 14 éve
Rég írtam már ebbe a topicba ami a kosárlabdával kapcsolatos:Tegnap elkezdődött a 2011/2012-es szezon
1. forduló eredményei
Albacomp - Debrecen 109-65
Kecskemét - NYKK 88-55
ASE - Szedeák 93-80
Falco - PVSK 77-64
Körmend - Kaposvár 103-68
ZTE KK - Sopron 65-76
A Szolnok-Jászberény meccs elhalasztva az Olaj EC selejtezője miatt.
Sajnos beleszaladtunk abba a bizonyos késbe az Mte ellen. Bár ott sokan bele fognak a szezon folyamán, remélem a Berény ellen hazai pályán mindenképp javítunk és az új centert Andrew Keistert is sikerül beépíteni.

több mint 14 éve
Biztosan sokat jelentenének. Meg azért nekik is, hogy válogatottak lettek valahol. Már várom a bajnokságot. Most hétvégén Göcsej kupa, ahol már a teljes körmendi keret szerepel.Nick Fazekas nagyon ügyes szerintem, a rút kiskacsa Harangody is óriási hasznunkra lenne. Hátha, hátha.MadNick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.visi_bMár a magyar állampolgárságról és válogatottságról folynak a tárgyalások és megkeresik Luke Harangodyt is.Dzsokijuing
több mint 14 éve
Nick Fazekas nagyon ügyes szerintem, a rút kiskacsa Harangody is óriási hasznunkra lenne. Hátha, hátha.Nick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.visi_bMár a magyar állampolgárságról és válogatottságról folynak a tárgyalások és megkeresik Luke Harangodyt is.Dzsokijuing
@KJuraszik
több mint 14 éve
Nick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.visi_bMár a magyar állampolgárságról és válogatottságról folynak a tárgyalások és megkeresik Luke Harangodyt is.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Nyugodj Békében Benő! 😕 Bárcsak sose kellett volna ott lenni a megemlékezésen.... 😕

több mint 14 éve
RIP Orosz Benőmás: Nick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.
több mint 14 éve
Nyugodj békében Benő... 😕

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
R.I.P.http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/elhunyt-a-majusban-eltunt-orosz-laszlo-2095080

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Szánalmasan leszerepeltek az olaszok, viszont az oroszok és a görögök is jól mennek a denveri legényükkel. 😊Bővebb összefoglaló a csoportkör eseményeiről:
http://denversports.blog.hu/2011/09/06/kosarlabda_eb_csoportkor
több mint 14 éve
Elvertük a Szerbeket is mekkora meccs volt te JóIsten!mondjuk legutóbb is jók voltunk a csoportkörben, és kitörölhettük vele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
aki előfizet espn3-on a college pass-ra, az kezdésként felvételről megnézheti a Duke vs. Egyesült Arab Emirátusok kosármérkőzést is 😀 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Megvan a Körmend 3. légiósa is a szezonra.http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/7551_kasib_powell_a_kormend_uj_legiosa
Játszott az NBAben is pár meccset és a D ligában 2008ban az év játékosa volt.
Nagyszerű keretünk lesz, ha együtt tudjuk tartani az év végéig és csapatként is működni fog akkor bármi lehet. A sérülések kerüljék el a csapatot! Szombaton őt még nem de a többieket megnézem. Végre körmendi kosárlabdát lehet nézni.
több mint 14 éve
Ma kezdődik az EB! Az olaszoknak és az oroszoknak fogok szurkolni, sokat várok Gallinari-tól és Mozgov-tól. 😊Előzetes, denveri szemszögből:
http://denversports.blog.hu/2011/08/30/kosarlabda_eb_elozetes
több mint 14 éve
Pl. ahhoz nem kell különösebben agysebésznek lenni, hogy az ember lássa, hogy az Albacomp nem Hanga miatt volt jó csapat, hanem Simon Balázs miatt, amikor neki ment a döntőben, ment a csapatnak is, aztán ahogy elfogyott a 4-5. meccsre, vége lett a csapatnak is. Pl. nem hiszem el, hogy ő ne fért volna be ebbe a válogatottba. Legalább lett volna valaki, aki meg tud csinálni egy 2-2-t...
több mint 14 éve
A Finnek ellen 15/9 volt. Nehogy már tőle várjunk még ennél is többet.Én erre annyira nem emlékszem, épp ezért megnéztem.Ez egy katasztrófa volt. Egy rosszul összerakott, betojt csapat, ahol az edzők nem képesek belenyúlni a meccsbe. Sabi és Bane alúlmúlták önmagukat. Mészárosnak meg már régen nem szabadna ott lennie. Én nagyon nem értettem Wittman mellőzését pl. Ő azért a Kecsót elég erősen a hátán vitte. Nem értem mi volt a játékosainkkal. Trotter, Báder, Hanga ennél ezerszer többet tud. Horváth Ákos 0 volt. Vojvoda 00. Egy embert lehet igazán dícsérni. Keller Ákos. Ő mindent megtett.visi_bHorváth Ákos azért a korábbi meccseken szépen szórta a pontokat. Szerintem ő nem érdemli meg a szidást.Schleck
@ Portugália 8 0/3 3pt
vs Finnország nem találtam meg és megyek haza. 😀
vs Portugália 8/6
Tőle azért többet vártam volna. Főleg hogy több triplát dobjon.visi_b
több mint 14 éve
Én erre annyira nem emlékszem, épp ezért megnéztem.Ez egy katasztrófa volt. Egy rosszul összerakott, betojt csapat, ahol az edzők nem képesek belenyúlni a meccsbe. Sabi és Bane alúlmúlták önmagukat. Mészárosnak meg már régen nem szabadna ott lennie. Én nagyon nem értettem Wittman mellőzését pl. Ő azért a Kecsót elég erősen a hátán vitte. Nem értem mi volt a játékosainkkal. Trotter, Báder, Hanga ennél ezerszer többet tud. Horváth Ákos 0 volt. Vojvoda 00. Egy embert lehet igazán dícsérni. Keller Ákos. Ő mindent megtett.visi_bHorváth Ákos azért a korábbi meccseken szépen szórta a pontokat. Szerintem ő nem érdemli meg a szidást.Schleck
@ Portugália 8 0/3 3pt
vs Finnország nem találtam meg és megyek haza. 😀
vs Portugália 8/6
Tőle azért többet vártam volna. Főleg hogy több triplát dobjon.
több mint 14 éve
Ez egy katasztrófa volt. Egy rosszul összerakott, betojt csapat, ahol az edzők nem képesek belenyúlni a meccsbe. Sabi és Bane alúlmúlták önmagukat. Mészárosnak meg már régen nem szabadna ott lennie. Én nagyon nem értettem Wittman mellőzését pl. Ő azért a Kecsót elég erősen a hátán vitte. Nem értem mi volt a játékosainkkal. Trotter, Báder, Hanga ennél ezerszer többet tud. Horváth Ákos 0 volt. Vojvoda 00. Egy embert lehet igazán dícsérni. Keller Ákos. Ő mindent megtett.visi_bHorváth Ákos azért a korábbi meccseken szépen szórta a pontokat. Szerintem ő nem érdemli meg a szidást.