OFF topik
31 feliratkozó
több mint 6 éve
az megint a másik véglet, főleg hogy hiába kapcsolsz ki mindent a google/apple úgyis tudja 😀Alap a "junk email"😀én néha már beleolvasgatokohh nem is ismertem leginkabb a terms and conditions ismerem.a szövegezés szerint helyadattól kezdve mindenhez hozzáférhetneklátom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMilyen bármilyen adatot a képeken kívül?
*clap clap*
és a vicc h "tech guru"k is benyelték a faceapp-t
Negritis
PEEtör
Mi az a TOS?terms of service
ZoliMP
Negritis
amugy, szinte senki nem olvas ilyet, sot ilyenkor azt mondjak h ok az hogy van nekik egy ujjlenyomatom , dnsem stb..mit tudnak kezdeni vele nem elek bunozo eletet.
Abszolut nincsenek tisztaban az emberek az online vilag veszedelmeivel sem.
En pl az okostelomat is korlatozom.ami xy szar hozzaferest ker fel sem rakom.
Belevagyunk buzulva az egeszbe.
ZoliMP
viszont az app hozzáférés esetében ha olyat kér (pl le akartam szedni egy távirányító appot ami helyadatokat kért wtf) ami kurvára nem indokolja akkor letiltom és törlöm
az elmúlt 10 évben szépen elkezdtem odafigyelni hogy mikor hol mit adok meg (ezért is tartom a freemail-t meg h legyen ami felveszi a fost 😀) de ettől még belefutok hülyeségbe 😀
Negritis
ennyi.tudatosnak kell lennie.Nekem csak a legfontosabbak vannak a telon eredmenykoveto es email kliens.meg gps terkepet sem hasznalok.Fejben tolok mindent.
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 511
Alap a "junk email"😀én néha már beleolvasgatokohh nem is ismertem leginkabb a terms and conditions ismerem.a szövegezés szerint helyadattól kezdve mindenhez hozzáférhetneklátom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMilyen bármilyen adatot a képeken kívül?
*clap clap*
Negritis
PEEtör
ZoliMP
Negritis
amugy, szinte senki nem olvas ilyet, sot ilyenkor azt mondjak h ok az hogy van nekik egy ujjlenyomatom , dnsem stb..mit tudnak kezdeni vele nem elek bunozo eletet.
ZoliMP
viszont az app hozzáférés esetében ha olyat kér (pl le akartam szedni egy távirányító appot ami helyadatokat kért wtf) ami kurvára nem indokolja akkor letiltom és törlöm
az elmúlt 10 évben szépen elkezdtem odafigyelni hogy mikor hol mit adok meg (ezért is tartom a freemail-t meg h legyen ami felveszi a fost 😀) de ettől még belefutok hülyeségbe 😀
Negritis
ennyi.tudatosnak kell lennie.Nekem csak a legfontosabbak vannak a telon eredmenykoveto es email kliens.meg gps terkepet sem hasznalok.Fejben tolok mindent.
több mint 6 éve
én néha már beleolvasgatokohh nem is ismertem leginkabb a terms and conditions ismerem.a szövegezés szerint helyadattól kezdve mindenhez hozzáférhetneklátom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMilyen bármilyen adatot a képeken kívül?
*clap clap*
Negritis
PEEtör
ZoliMP
Negritis
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 511
ohh nem is ismertem leginkabb a terms and conditions ismerem.a szövegezés szerint helyadattól kezdve mindenhez hozzáférhetneklátom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMilyen bármilyen adatot a képeken kívül?
*clap clap*
Negritis
PEEtör
ZoliMP
Negritis
több mint 6 éve
a szövegezés szerint helyadattól kezdve mindenhez hozzáférhetneklátom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMilyen bármilyen adatot a képeken kívül?
*clap clap*
Negritis
PEEtör
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 511
látom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMi az a TOS?
*clap clap*
Negritis
több mint 6 éve
látom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márNem kell ilyen szarokat használni. MEg faszbúkra kitenni önként minden adatodat.
*clap clap*
Negritis
De hát az emberek hülyék, erre jól lehet alapozni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
látom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most márMilyen bármilyen adatot a képeken kívül?
*clap clap*
Negritis
több mint 6 éve
látom a sok kretén nem olvas TOS-t és nem zavarja őket hogy az oroszok bármilyen adatukat megkapják most már*clap clap*
több mint 6 éve
LOL.Annak az autónak küldetése van.qubit.hu/2019/07/17/elon-musk-bemutatta-hogyan-csatlakoztatna-az-emberek-agyat-szamitogepekre/Elon Musk egy zseni, aki felkúrja az űrbe a kocsiját, mondván mit számít az a plusz egy űrszemét, hogy megmutassa neki van a legnagyobb (elektromos) farka... /
youtu.be/r-vbh3t7WVI
Elsonek kirazott a hideg amikor olvastam, de jobban belegondolva lehet tenyleg ebben van az emberiseg jovoje. Nagyon erdekes tema, de termeszetesen nekem nehol egy picit magas (ahogy sztem az emberek 99 9%anak).
Borbinho
kishaszi
Ezen mit sem változtat az, ha téged erről nem informálnak. 😉
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Musk egy pöcs
több mint 6 éve
Méghozzá beszélőt!A Tesla már vibrátort is gyárt? 😀qubit.hu/2019/07/17/elon-musk-bemutatta-hogyan-csatlakoztatna-az-emberek-agyat-szamitogepekre/Elon Musk egy zseni, aki felkúrja az űrbe a kocsiját, mondván mit számít az a plusz egy űrszemét, hogy megmutassa neki van a legnagyobb (elektromos) farka... /
youtu.be/r-vbh3t7WVI
Elsonek kirazott a hideg amikor olvastam, de jobban belegondolva lehet tenyleg ebben van az emberiseg jovoje. Nagyon erdekes tema, de termeszetesen nekem nehol egy picit magas (ahogy sztem az emberek 99 9%anak).
Borbinho
kishaszi
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=BaaqXIs3bMQ
több mint 6 éve
A Tesla már vibrátort is gyárt? 😀qubit.hu/2019/07/17/elon-musk-bemutatta-hogyan-csatlakoztatna-az-emberek-agyat-szamitogepekre/Elon Musk egy zseni, aki felkúrja az űrbe a kocsiját, mondván mit számít az a plusz egy űrszemét, hogy megmutassa neki van a legnagyobb (elektromos) farka... /
youtu.be/r-vbh3t7WVI
Borbinho
kishaszi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Annak az autónak küldetése van.qubit.hu/2019/07/17/elon-musk-bemutatta-hogyan-csatlakoztatna-az-emberek-agyat-szamitogepekre/Elon Musk egy zseni, aki felkúrja az űrbe a kocsiját, mondván mit számít az a plusz egy űrszemét, hogy megmutassa neki van a legnagyobb (elektromos) farka... /
youtu.be/r-vbh3t7WVI
Borbinho
kishaszi
Ezen mit sem változtat az, ha téged erről nem informálnak. 😉
több mint 6 éve
qubit.hu/2019/07/17/elon-musk-bemutatta-hogyan-csatlakoztatna-az-emberek-agyat-szamitogepekre/Elon Musk egy zseni, aki felkúrja az űrbe a kocsiját, mondván mit számít az a plusz egy űrszemét, hogy megmutassa neki van a legnagyobb (elektromos) farka... /
youtu.be/r-vbh3t7WVI
Borbinho
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
qubit.hu/2019/07/17/elon-musk-bemutatta-hogyan-csatlakoztatna-az-emberek-agyat-szamitogepekreyoutu.be/r-vbh3t7WVI
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ezt kéne itthon népszerüsíteni, aztán kocsmákba lehetne versenyeket szerveznipár hete linkeltem a viccekbe asszem 😀
www.youtube.com/watch?v=wifQPD5eok4
Hendrix
több mint 6 éve
Ezt kéne itthon népszerüsíteni, aztán kocsmákba lehetne versenyeket szervezniI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 511
"zavaró az a buborék, ami a sportoknál is van, több tízmillió embert érdeklő, négy évente megrendezett esemény ez is, és nem hallani róla sehol a mainstreamben és hány ilyen van még"Ott a pont, senki nem vette meg.A baseball is elbukott anno a sport tv-n.De a rugby is total kiesik a latokorunkbol.
Egyébként meg kinek mi a mainstream?😊 Te magyar vagy, itt nőttél fel, téged a vízilabda olimpiai döntő ami 100x jobban érdekel(het). Egy angolnak meg a foci/rögbi/krikett vonal ami baromi erős. Ha West Indies-India lett volna tegnap, azt is tuti baromi sokan nézték volna az angoloknál. Nem mondom, hogy nem lehet felépíteni módszeresen Mo-n is egy tömegbázist, de a krikettet szinte lehetetlen. Még egy T20-as döntő amit megnéznek az emberek, de hogy egy 5 napos tesztmeccset napi 5 órán át, azt tuti nem😊
Persze ha csak azt nézem, hogy basszus VB döntő, a világ top 10 csapat sportágában benne van és mégis egyik tv szolgáltató sem vette meg. Mert nem érné meg...
NB2
Amugy, igen egy-egy cikk talan elferne.Amiket hianyolok meg azok a sportos magazinmusorok.Anno volt a gillete world sport vagy mi illetve vmi eurofoci osszefoglalo.Ezekbe a musorokba elfertek es emeszthetoek voltak a kulonleges sportok/ligak esemenyei.
De ha mar aftak frizbit eloben akkor lassan barmi lehet
több mint 6 éve
nem kifejezetten a krikettre akarom ezt felhúzni (max. az NCAA-vel kapcsolatban tenném), hiszen én sem ismerem a sportágat, és őszintén szólva nem is nézném még a vb-t se, egyszerűen az a körénk húzott buborék zavar, hogy egy ilyen horderejű eseményről* sincs egyetlen cikk sem az nso-n, se az indexen, seholhát igen, hihetetlen hogy India ilyen simán kikapott új-zélandtól az elődöntőben 😕
és én ezt már továbbgondolom, hogy mennyi érdekes dologról marad le így az ember
* pláne ennyire hihetetlen módon végződő
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nem kifejezetten a krikettre akarom ezt felhúzni (max. az NCAA-vel kapcsolatban tenném), hiszen én sem ismerem a sportágat, és őszintén szólva nem is nézném még a vb-t se, egyszerűen az a körénk húzott buborék zavar, hogy egy ilyen horderejű eseményről* sincs egyetlen cikk sem az nso-n, se az indexen, seholés én ezt már továbbgondolom, hogy mennyi érdekes dologról marad le így az ember
* pláne ennyire hihetetlen módon végződő
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
"zavaró az a buborék, ami a sportoknál is van, több tízmillió embert érdeklő, négy évente megrendezett esemény ez is, és nem hallani róla sehol a mainstreamben és hány ilyen van még"Egyébként meg kinek mi a mainstream?😊 Te magyar vagy, itt nőttél fel, téged a vízilabda olimpiai döntő ami 100x jobban érdekel(het). Egy angolnak meg a foci/rögbi/krikett vonal ami baromi erős. Ha West Indies-India lett volna tegnap, azt is tuti baromi sokan nézték volna az angoloknál. Nem mondom, hogy nem lehet felépíteni módszeresen Mo-n is egy tömegbázist, de a krikettet szinte lehetetlen. Még egy T20-as döntő amit megnéznek az emberek, de hogy egy 5 napos tesztmeccset napi 5 órán át, azt tuti nem😊
Persze ha csak azt nézem, hogy basszus VB döntő, a világ top 10 csapat sportágában benne van és mégis egyik tv szolgáltató sem vette meg. Mert nem érné meg...
több mint 6 éve
Egyrészt Mo-n nincs hagyománya. Nyilván a brit nemzetközösségek jelenlegi és ex tagjainál hatalmas népszerűsége van. Indiát senkinek nem kell bemutatni😊Mo-n megszűnt évek óta a normális sporthír szolgáltatás a kommersz tv csatornáknál. Lehet, hogy egy digi/eurosport reggeli hírében szerepelt, de nem érek rá reggel tv-zni illetve sporthíreket sem nézek tv-n.
több mint 6 éve
tegnap volt a krikett vb döntője, amelyet még úgy is drámai visszanézni, hogy ha szinte semmit nem tudsz a szabályokról (mint pl. én) 😊www.youtube.com/watch?v=Kwu1yIC-ssg
zavaró az a buborék, ami a sportoknál is van, több tízmillió embert érdeklő, négy évente megrendezett esemény ez is, és nem hallani róla sehol a mainstreamben és hány ilyen van még

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A szerző nem úgy tűnik, hogy tisztában van a hurrikán és a tornádó közötti különbséggel. Bár tény és való, a lényeg mindkettő esetén ugyan az 😊index.hu/kulfold/2019/07/13/barry_tornado_egyesult_allamok/