OFF topik
31 feliratkozó
több mint 6 éve
Lényegében akkor egyetértünk.Ha már itt tartunk, a kriptovalutáról mint befektetésről mi a véleményed? 😊Piramisjáték.
empty taxi
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 511
Engem a hideg raz a mobilok fejlodesenek bizonyos reszetol.Egyszerű - Nekem az az egyszerű ha nyomok két gombot a telefonomon és használom az eurót kártyával vagy ha kp kell beteszem az ATMbe a pénzem és felveszem.Revolutot mint banki szolgáltatást használni szerintem jó dolog.Mivel jobb, mintha a brifkódban van x euró kápé?
Toca
Ennél kevés egyszerűbb és biztonságosabb opció van azért.
Sobri Jóska
Nekem a váltás kurva kényelmetlen és felesleges folyamat, ráadásul nem szeretem a kp-t mert egy felesleges dolog nálam
Biztonságos - Hogy lehet biztonságosabb az ha 100 euró van nálam mintha 0 vagy csak amennyi kell? Elmegyek Barcelonaba mondjuk ahol minden második srác zsebes és arra kell majd figyelnem, hogy akkor most megvan-e a pénzem
Kényelem - én amúgy kártyával szeretek fizetni kényelmesebb, egyszerűbb, nem hagyom el a pénzt, nem kell néznem hova teszem a visszajárót ha ellopják akkor letiltatom és csókolom. Sőt mostmár mivel lejárt az OTP 1 hónpaja az Apple Pay is lesz, mennyivel egyszerűbb 1 db telefonnal intézni mindent nem?
Toca
Az ember "legintimebb" dolgai a zsebeben. Amit kb barki meghekkelhet. GPS,ujjlenyomat leolvaso, fizetes teloval stb.. vki a berletet is melle rakja.
Revolut-ot neztem, de a kondiciok nem szimpatikusak, ha van vmi gebasz pl nem tudsz asztalt csapkodni .
több mint 6 éve
A bankokat kirabolják, az öreg Tonyt soha. 😉Biztonságosabb? Na neRevolutot mint banki szolgáltatást használni szerintem jó dolog.Mivel jobb, mintha a brifkódban van x euró kápé?
Toca
Sobri Jóska
r.baggio
Piramisjáték.Ha már itt tartunk, a kriptovalutáról mint befektetésről mi a véleményed? 😊Pedig ahogy kipukkadt a dotcom lufi, vagy a Full Tiltnél történtek után egyáltalán nem lepne meg, ha az ilyen fintech bankok is hasonló kellemetlenségeket okoznának idővel az ügyfeleknek.Az utolsó mondatodon kívül egyetértek,de az árnyoldalra jól rámutattál.Hát hogy náluk a pénzed. 😊Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
revolut.com/referral/robert6cwi
r.baggio
Toca
kristof
r.baggio
Egyrészt nem kapsz rá kamatot.
Másrészt csak kevés kápét vehetsz fel ingyen, az azt meghaladó felvétel esetén magas a hasznuk.
Harmadrészt nagyobb összegű tranzakcióknál vannak egyéb járulékos költségek.
Negyedrészt idővel szépen apránként megjelennek pici költségemelések, illetve az egyéb szolgáltatások, haszonnal, amiket egyszerűbb ott intézned (kölcsön, pénzváltás, biztosítás, stb.).
Ötödrészt se fiók, se ügyfélszolgálat, így a működési költségük eleinte alacsonyabb sokkal, mint a bankoké, begyűjtenek az elején sokmillió ügyfelet, aztán majd az induló minuszt ráérnek egyéb termékek értékesítésével visszahozni.
De szerintem az igaz bolt az lesz nekik, amikor majd becsődölnek, és nem sok lehetőséged lesz a pénzed visszaszerzésére. :/
Sobri Jóska
A revolut egyelőre egy banki szolgáltatást nyújtó intézmény.
Aki bankként kezdi használni értsd megtakarítás egyéb nagy pénzek tárolása az azért könnyen ráfázhat mert semmi biztosítás nincs MÉG a pénzre náluk.
Értsd ha valaki ellopja / feltöri / lemásolja akkor csókolom.
Viszont arra használni hogy külföldön költs/vált, főleg mióta bejött a forint feltöltés megéri és a forint feltotles miatt jobb most mint a Monzo.
Egyébként jó lépés az utazási költségek visszaszorítására, de azért a bankját még senki ne hagyja el. 😊
Toca
- ki felügyeli ezeket?
- miként lát rá a műdésükre?
- ki garantálja a betett pénz biztonságát?
- milyen összegig?
- milyen fedezettel?
- ha valami gond adódik (mondjuk nem annyi az egyenleg, mint amennyi kéne legyen) hogy lehet érdeketérvényesíteni?
- kik a valós tulajdonosok, mennyire nagyon könnyű egy nemzetközi céghálóban elbújni?
- ha változik a tulajdonosi háttér vagy ha nem jön be a számítás a profit tekintetében, akkor mi a garancia arra, hogy nem húzzák le a rolót, nem jelentenek csődöt és az ügyfél egy fillért is viszontlát a pénzéből?
- az apróbetűs részben mi mindenről mond le az ügyfél?
- ésatöbbi.
Én a Postabank elpukkanás óta nulla bizalommal vagyok a bankok felé, de egy ilyen “virtuális bank” esetében ez még annál is kevesebb.
Kb. “Buda-Cash az ifjú nemzedéknek”. :/
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 6 éve
Egyszerű - Nekem az az egyszerű ha nyomok két gombot a telefonomon és használom az eurót kártyával vagy ha kp kell beteszem az ATMbe a pénzem és felveszem.Revolutot mint banki szolgáltatást használni szerintem jó dolog.Mivel jobb, mintha a brifkódban van x euró kápé?
Toca
Sobri Jóska
Nekem a váltás kurva kényelmetlen és felesleges folyamat, ráadásul nem szeretem a kp-t mert egy felesleges dolog nálam
Biztonságos - Hogy lehet biztonságosabb az ha 100 euró van nálam mintha 0 vagy csak amennyi kell? Elmegyek Barcelonaba mondjuk ahol minden második srác zsebes és arra kell majd figyelnem, hogy akkor most megvan-e a pénzem
Kényelem - én amúgy kártyával szeretek fizetni kényelmesebb, egyszerűbb, nem hagyom el a pénzt, nem kell néznem hova teszem a visszajárót ha ellopják akkor letiltatom és csókolom. Sőt mostmár mivel lejárt az OTP 1 hónpaja az Apple Pay is lesz, mennyivel egyszerűbb 1 db telefonnal intézni mindent nem?
több mint 6 éve
Ha már itt tartunk, a kriptovalutáról mint befektetésről mi a véleményed? 😊Pedig ahogy kipukkadt a dotcom lufi, vagy a Full Tiltnél történtek után egyáltalán nem lepne meg, ha az ilyen fintech bankok is hasonló kellemetlenségeket okoznának idővel az ügyfeleknek.Az utolsó mondatodon kívül egyetértek,de az árnyoldalra jól rámutattál.Hát hogy náluk a pénzed. 😊Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof
r.baggio
Másrészt csak kevés kápét vehetsz fel ingyen, az azt meghaladó felvétel esetén magas a hasznuk.
Negyedrészt idővel szépen apránként megjelennek pici költségemelések, illetve az egyéb szolgáltatások, haszonnal, amiket egyszerűbb ott intézned (kölcsön, pénzváltás, biztosítás, stb.).
Ötödrészt se fiók, se ügyfélszolgálat, így a működési költségük eleinte alacsonyabb sokkal, mint a bankoké, begyűjtenek az elején sokmillió ügyfelet, aztán majd az induló minuszt ráérnek egyéb termékek értékesítésével visszahozni.
De szerintem az igaz bolt az lesz nekik, amikor majd becsődölnek, és nem sok lehetőséged lesz a pénzed visszaszerzésére. :/
Sobri Jóska
Aki bankként kezdi használni értsd megtakarítás egyéb nagy pénzek tárolása az azért könnyen ráfázhat mert semmi biztosítás nincs MÉG a pénzre náluk.
Viszont arra használni hogy külföldön költs/vált, főleg mióta bejött a forint feltöltés megéri és a forint feltotles miatt jobb most mint a Monzo.
Egyébként jó lépés az utazási költségek visszaszorítására, de azért a bankját még senki ne hagyja el. 😊
Toca
- ki felügyeli ezeket?
- milyen összegig?
- milyen fedezettel?
- ha valami gond adódik (mondjuk nem annyi az egyenleg, mint amennyi kéne legyen) hogy lehet érdeketérvényesíteni?
- kik a valós tulajdonosok, mennyire nagyon könnyű egy nemzetközi céghálóban elbújni?
- ha változik a tulajdonosi háttér vagy ha nem jön be a számítás a profit tekintetében, akkor mi a garancia arra, hogy nem húzzák le a rolót, nem jelentenek csődöt és az ügyfél egy fillért is viszontlát a pénzéből?
- ésatöbbi.
Én a Postabank elpukkanás óta nulla bizalommal vagyok a bankok felé, de egy ilyen “virtuális bank” esetében ez még annál is kevesebb.
Sobri Jóska

Madden hates me.
több mint 6 éve
Biztonságosabb? Na neRevolutot mint banki szolgáltatást használni szerintem jó dolog.Mivel jobb, mintha a brifkódban van x euró kápé?
Toca
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Revolutot mint banki szolgáltatást használni szerintem jó dolog.Mivel jobb, mintha a brifkódban van x euró kápé?
Toca
több mint 6 éve
Értem én ezért is mondtam hogy jól rávilágítottál az árnyoldalára és ezért írtam, hogy Revolutot mint banki szolgáltatást használni szerintem jó dolog. Olcsóbban váltom a pénzt, ingyen feltudok venni pénzt kint, fizetni is könyebb, letilthatod engedélyezheted bármikor a kártyád ingyen.Pedig ahogy kipukkadt a dotcom lufi, vagy a Full Tiltnél történtek után egyáltalán nem lepne meg, ha az ilyen fintech bankok is hasonló kellemetlenségeket okoznának idővel az ügyfeleknek.Az utolsó mondatodon kívül egyetértek,de az árnyoldalra jól rámutattál.Hát hogy náluk a pénzed. 😊Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof
r.baggio
Sobri Jóska
Toca
- ki felügyeli ezeket?
- milyen összegig?
- milyen fedezettel?
- ésatöbbi.
Sobri Jóska
Viszont mint bank azért már korántsem tennék rá 1 millió forintot mert ha bukom nem tudni visszajut-e hozzám a pénz.
több mint 6 éve
Pedig ahogy kipukkadt a dotcom lufi, vagy a Full Tiltnél történtek után egyáltalán nem lepne meg, ha az ilyen fintech bankok is hasonló kellemetlenségeket okoznának idővel az ügyfeleknek.Az utolsó mondatodon kívül egyetértek,de az árnyoldalra jól rámutattál.Hát hogy náluk a pénzed. 😊Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof
r.baggio
Sobri Jóska
Toca
- ki felügyeli ezeket?
- milyen összegig?
- milyen fedezettel?
- ésatöbbi.
több mint 6 éve
2.2 és ugyanitt eladó egy jóállapotú Renault 3 millióért 😀1.6 M 💪Ha vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htmegy millió ötért vinném azonnal!
empty taxi
shawnka
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
1.6 M 💪Ha vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htmegy millió ötért vinném azonnal!
empty taxi
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ha valakit meggyőzött, ezen a linken keresztül regisztráljon és kérjen kártyát, köszönömwww.revolut.com/en-HU/referral/robert6cwi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az utolsó mondatodon kívül egyetértek,de az árnyoldalra jól rámutattál.Hát hogy náluk a pénzed. 😊Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 6 éve
A Monzo vagy ez a jobb? Nekem kulfoldi melo/elet miatt lehet h aktualis lesz, azt az egyik Londonban elo haverom ajanlja.Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologhát tényleg jó kérdés, laikus szemmel nézve sehogy 😀
r.baggio
egyedül külföldi utaknál figyelj, ha az ő biztosításukat használnád, elvileg gps alapon nézik, hogy meddig vagy az adott országban, de ez néha elég hektikusan működött/működik, így több napra is levonhatja, miközben már itthon voltál.
kristof
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Hát hogy náluk a pénzed. 😊Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof
r.baggio
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologhát tényleg jó kérdés, laikus szemmel nézve sehogy 😀
r.baggio
egyedül külföldi utaknál figyelj, ha az ő biztosításukat használnád, elvileg gps alapon nézik, hogy meddig vagy az adott országban, de ez néha elég hektikusan működött/működik, így több napra is levonhatja, miközben már itthon voltál.
több mint 6 éve
Nagyon hamar megjött a kézzel fogható kártya is egy igen szép tartóban, nem tudom ez hol éri meg a Revolutnak, de egyelőre ez így tényleg remek dologpedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof

---
több mint 6 éve
audi a3 s line quattro tesaHa vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htmegy millió ötért vinném azonnal!
empty taxi
shawnka
több mint 6 éve
Összekevered a jófogást a hotels.commal:Ha vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htmA "Keenan Allen elit" nevu kuponommal jar vmi kedvezmeny?
empty taxi
Borbinho

Madden hates me.
több mint 6 éve
Ha vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htmegy millió ötért vinném azonnal!
empty taxi
több mint 6 éve
Ha vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htmA "Keenan Allen elit" nevu kuponommal jar vmi kedvezmeny?
empty taxi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Az ember azt gondolná a Notre Dame után nem jöhet rosszabb...edition.cnn.com/2019/07/03/us/jim-beam-warehouse-fire-kentucky-trnd/index.html
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Ha vki autóvásárlási projektben lenne, hadd ajánljam figyelmébe fater kocsiját: auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Renault_Fluence_1_6_Limited__ujszeru__garancias_elado_93546170.htm

Madden hates me.
több mint 6 éve
igen, csak a linken keresztül tegyétek ezt meg mindössze négyen 😊pedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca
kristof

---
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
pedig ha frissítitek az appot lehet szivárványosat is rendelni ingyen 😊A Revolutot ismeritek? Tesóm most beszélt rá, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzváltás és illetékmentes vásárlás, csak négy embernek kellene beregisztrálnia is kártyát igényelnie ezen a linken, hogy nekem is jó legyen 😊Mindenki Metal kártyára gyúr 😀
r.baggio
Toca