Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
olyanok amiket az esport versenyeken szoktak a kelet ázsiaiak tolni, mint a pomponosok usankábandrukkolói? jah persze 😀A strandröplabda meccsek alatt egy japán női hang (műsorközlő?) valami zenei aláfestéssel olyan hangokat produkál, amit megint sokféleképpen lehetne értelmezni 😀íjászatnál is ez ment, meg súlyemelésnél, szerintem ezek előre felvett drukkolói videók
Kampman
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Nah most már melózás, belőttem a súlyemelést mellé 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nagyon jó lenne Ajnának kiesne egy jobb eredmény, hogy visszakapja a motivációját.
több mint 3 éve
Igen, Li volt az akit Szöulba nem vittek ki a kínaiak egy nyaksérülés miatt és a rehabja alatt szeretett bele egy Kínában turistáskodó svájci nőbe, mikor el akarta venni, közölték a kínaiak h ez esetben nem adnak neki versenyengedélyt. Így '89-ben Svájcba költöztek, a jogszabályoknak adta kereteken belül a lehető leghamarabb, '94-ben szerzett állampolgárságot, akkortól versenyezhetett ugye újra nemzetközi szinten, immár svájci színekben. '95-ben és '96-ban is ő lett az Év Sportolója Svájcban, előtte egy bizonyos Tony Rominger, utána meg egy bizony Michael von Grünigen kapta meg ezt a címet...Az is honosított kínai volt ha jól emlékszemOk ok, csak gondolom 1960ból meg ilyenek...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Közben meg Svájc egy egész csapattal döntőzik... Svájc
Chargers LT
empty taxi
Én legalábbis nem emlékszem Atlanta óta svájci top versenyzőre
Chargers LT
ThundersNFL
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
drukkolói? jah persze 😀A strandröplabda meccsek alatt egy japán női hang (műsorközlő?) valami zenei aláfestéssel olyan hangokat produkál, amit megint sokféleképpen lehetne értelmezni 😀íjászatnál is ez ment, meg súlyemelésnél, szerintem ezek előre felvett drukkolói videók
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 906
Ledecky milyen laza lábtempót tol, minden 3-4. karcsapás után tempózik egyet lábbal. 😄
több mint 3 éve
A strandröplabda meccsek alatt egy japán női hang (műsorközlő?) valami zenei aláfestéssel olyan hangokat produkál, amit megint sokféleképpen lehetne értelmezni 😀íjászatnál is ez ment, meg súlyemelésnél, szerintem ezek előre felvett drukkolói videók
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 751
A strandröplabda meccsek alatt egy japán női hang (műsorközlő?) valami zenei aláfestéssel olyan hangokat produkál, amit megint sokféleképpen lehetne értelmezni 😀
több mint 3 éve
nah jól van 2.ra meglett, de még javítania kell 3-5 kilót, mert szakítás OR ide vagy oda, lökésben letaszítják az összetett dobogóról
több mint 3 éve
Atlantában nyert Li Donghua lólengésben, azóta Giulia Steingrubernek van Rioból egy bronza ugrásban.Ok ok, csak gondolom 1960ból meg ilyenek...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
empty taxi
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 3 éve
a fene egye meg, nabieva első kísérletét elvették a bírók, az aranynak akkor ennyi ,de az érem is cinkes így
több mint 3 éve
Az is honosított kínai volt ha jól emlékszemOk ok, csak gondolom 1960ból meg ilyenek...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
empty taxi
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
japán?Románia így látatlanbanKemény, nem gondoltam volna...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
empty taxi
Első négy Usa, szovjet/orosz, kína, és...?
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
Ok ok, csak gondolom 1960ból meg ilyenek...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 751
Románia így látatlanbanKemény, nem gondoltam volna...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
empty taxi
warr_b
több mint 3 éve
Kemény, nem gondoltam volna...Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászSvájcnak 49 érme (közte 16 arany) van tornáról az olimpián, összehasonlításképpen, nekünk magyaroknak 40 közte 15 arany, Svájc az 5. az all-time torna éremtáblán, Magyarország a 6.
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 3 éve
Fú de nyávogós ez a csajsziNyávogós? Hát nem lehet mindenkinek mély hangja 😅
ThundersNFL
Viszont állati nagy arc a csaj 😁
"A kamerával versenyeztem, de sosem értem utol!" 🤣
több mint 3 éve
MFV-nek ebből nem lesz döntő
több mint 3 éve
fuh mit mentett az ukrán 20 éves európa bajnok, mondjuk dobogó így sem lesz elég, de talán egy 4. hely meglehet
több mint 3 éve
Fú de nyávogós ez a csajszi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
bogjosi
1 574
Ez a Viki de cuki 🤣Ugyanezt kezdtem el gépelni 😅
Chargers LT
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
csóri Velikaya megint kikapott a döntőbenNem láttam, de miután az orosz olimpiai bizottság elnökének a lánya verte, nem csodálkoznék, ha ebben lett volna utasítás is akár.
NB2
több mint 3 éve
Ez a Viki de cuki 🤣
több mint 3 éve
Jah igaz, ffi nincs nahAzért az elég gatya, hogy ez az első olimpiánk, ahol nincs magyar tornászde van és döntőzik is, csak női
Mondhatni kurva gáz
Chargers LT
Sixo