Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Nah a ffi Torna döntő helyett a Dunán már női vízilabda csoportmeccs megy, mert az aztán sokkal fontosabb meg érdekesebb 🤦♂️🤦♂️🤦♂️Ezt én sem értem, ráadásul a spanyol-kanadai nem is ígérkezik szuper szorosnak...
Ráadásul úgy, hogy egy másik online csatornán is megy ugyanaz a vízilabda meccs
Chargers LT
több mint 3 éve
Nah a ffi Torna döntő helyett a Dunán már női vízilabda csoportmeccs megy, mert az aztán sokkal fontosabb meg érdekesebb 🤦♂️🤦♂️🤦♂️Ráadásul úgy, hogy egy másik online csatornán is megy ugyanaz a vízilabda meccs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
franciákból kezd elegem lenni 😊a 3 testőrön nőttek fel, nyilván megy nekik a vívás
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Akkor ez nap ennyi volt, sajna a holnapiban sincs sokkal több max meglepetéssel. Talán szerdán lehet megint érdemben/éremért izgulni.
több mint 3 éve
Szép volt Anna!Egy jó térddel a bronz is bravúr lett volna
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Brunet nagyon támadott, mert látta, hogy Panka egyáltalán nem tud rendesen hátrálni, simán dominált is végig. Szerintem fejben is nagyon elfoglalta magát az elődöntővel, de ez a 4. hely nagyon szép így is
több mint 3 éve
franciákból kezd elegem lenni 😊Még csak most?😀
Szesze
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ráadásul mindent a franciának ítélnek...Jóval korrektebb ez a bíró, mint a román volt az elődöntőben.
warr_b
Nem ezen múlt, inkább Anna térdén, ugye tavaly évvégén volt egy ACL-sérülése is, amit a hosszú rehab miatt nem műttetett meg...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
franciákból kezd elegem lenni 😊
több mint 3 éve
Kár érte, ez van ☹️ reméljük a csapatra össtedrótozzák.Ráadásul mindent a franciának ítélnek...nincs jelentősége sajnos
warr_b
Szesze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Annának ez remek eredmény, a maxot kihozta
több mint 3 éve
most itt mi van? 1500on nem kéne ott lennie kapás boginak ? miért nincs ott? a wiki szerint 1500on indul
több mint 3 éve
Ráadásul mindent a franciának ítélnek...nincs jelentősége sajnos
warr_b
több mint 3 éve
Ráadásul mindent a franciának ítélnek...
több mint 3 éve
a 400 vegyes a fő száma..Ok, de ez a legerősebb száma, ha jó napot fog ki, nem nagyon van aki megfogjahát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
Szesze
kapitnono
több mint 3 éve
ez teljesen esélytelen sajnosTérd nélkül nehéz...
Szesze
több mint 3 éve
Ez megint miNyújtott kézzel támad és a másik kapja a pontot 🤣
több mint 3 éve
Rámennek, hogy lassú és szó szerint lerohanja a francia
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ez teljesen esélytelen sajnos
több mint 3 éve
Ok, de ez a legerősebb száma, ha jó napot fog ki, nem nagyon van aki megfogjahát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
Szesze
több mint 3 éve
Ez 4. lesz valóban de azért szép így is
több mint 3 éve
Nagy tatkikus a francia
Liverpool Fc
több mint 3 éve
én konkrétan azt tippeltem, hogy döntő is cinkes leszhát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
Szesze