NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
196
35
19 órától, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Dalma ötödik lett a futamában ..
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Most akkor Milákéknak hogy lesz? Ma középdöntő és holnap döntő vagy holnap mindkettő vagy széthúzva szerdáig?Holnap hajnalban elődöntő, holnapután döntő.
dande
több mint 3 éve
1 percig nem szólal meg a kommentátor mert azt keresi a neten, hogy mennyi most a részideje a 7. helyen, nagyon fontos
több mint 3 éve
kíváncsi leszek Katinkára, őszintén szólva még azt is simán el tudom képzelni, h a döntő se lesz meg neki..
több mint 3 éve
Milák a világrekorddal küzd, nem a többiekkel. Tényleg csak valami sérülés vagy kizárás esetén van esélye bárki másnak.kb.. nyilván arányosan a 200-hoz, de olyan leszSzerintem ilyen Riói Hosszú féle 400 vegyes szintű alázás lesz 😀asszem ez az az arany amit tényleg előre be lehet húzni 😊Én félek kicsit nehogy legyen valami nagy pofáraesés, de csak elővigyázatosság. 😊 Remélem sima liba lesz.
Szesze
alatriste
kapitnono
Szesze
több mint 3 éve
Lehet, azért én simán döntőbe vártam, de nem úgy néz ki...Le Clos utolsóként csusszant be...Le Clos már régóta nem az azért aki régen volt, kb mint Cseh Laci
warr_b
kapitnono
több mint 3 éve
kb.. nyilván arányosan a 200-hoz, de olyan leszSzerintem ilyen Riói Hosszú féle 400 vegyes szintű alázás lesz 😀asszem ez az az arany amit tényleg előre be lehet húzni 😊Én félek kicsit nehogy legyen valami nagy pofáraesés, de csak elővigyázatosság. 😊 Remélem sima liba lesz.
Szesze
alatriste
kapitnono
több mint 3 éve
Szerintem ilyen Riói Hosszú féle 400 vegyes szintű alázás lesz 😀asszem ez az az arany amit tényleg előre be lehet húzni 😊Én félek kicsit nehogy legyen valami nagy pofáraesés, de csak elővigyázatosság. 😊 Remélem sima liba lesz.
Szesze
alatriste
több mint 3 éve
Hát ha nem történik valami sérülés vagy hasonló extraszopó, akkor itt nem tud pofára esés jönni.asszem ez az az arany amit tényleg előre be lehet húzni 😊Én félek kicsit nehogy legyen valami nagy pofáraesés, de csak elővigyázatosság. 😊 Remélem sima liba lesz.
Szesze
alatriste
több mint 3 éve
Le Clos utolsóként csusszant be...Le Clos már régóta nem az azért aki régen volt, kb mint Cseh Laci
warr_b
több mint 3 éve
asszem ez az az arany amit tényleg előre be lehet húzni 😊Én félek kicsit nehogy legyen valami nagy pofáraesés, de csak elővigyázatosság. 😊 Remélem sima liba lesz.
Szesze
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kenderesi 8., jó az
több mint 3 éve
Le Clos utolsóként csusszant be...
több mint 3 éve
Ez is olyan uncsi lesz, mint Szilágyi döntője.
több mint 3 éve
asszem ez az az arany amit tényleg előre be lehet húzni 😊
több mint 3 éve
Sima ügy.
több mint 3 éve
Kampman
28 763
nyolcasról, szerintem is túl van értékelve a pályabeosztás, bár olvastam már olyat, hogy a hullámok miatt nem teljesen mindegymiért ne lenne? a tunéz is 7esről vagy 8asról nyertok, csak nem mind1 lesz ott se, h melyik pályára kerülmajdnem túl lett taktikázva..Dehogy, a középdöntőhöz ez tökéletesnek tűnt.
mondjuk a középdöntőhöz bőven elég nyilván
Szesze
Szokol
Szesze
Sixo
több mint 3 éve
Javították a kiírást is élőre 😄
több mint 3 éve
Versenyzik egy Honda is...Ha VVT-i, akkor jó lesz 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nah Milák Le Clos ellen
több mint 3 éve
miért ne lenne? a tunéz is 7esről vagy 8asról nyertok, csak nem mind1 lesz ott se, h melyik pályára kerülmajdnem túl lett taktikázva..Dehogy, a középdöntőhöz ez tökéletesnek tűnt.
Szesze
Szokol
Szesze
több mint 3 éve
ok, csak nem mind1 lesz ott se, h melyik pályára kerülmajdnem túl lett taktikázva..Dehogy, a középdöntőhöz ez tökéletesnek tűnt.
Szesze
Szokol
több mint 3 éve
majdnem túl lett taktikázva..Dehogy, a középdöntőhöz ez tökéletesnek tűnt.
Szesze