Olimpia

22 feliratkozó

24 napja
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 8 006 — Nega Scott
A hajrára 5.nek fordul, de nagyn kicsik a különbségek előre-hátra

több mint 4 éve
Sajna Scott vezet a futamban, de Berecz feljött a 4. helyre és nincs nagy különbség

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Valakinek van esetleg streamje Berecz futamához?
Platypus
Jelenleg 8. Helyen áll a futamban, ha lehet honni az oldalnak.
több mint 4 éve
Platypus
Sajna nem nagyon közvetítik, mert egyszerre csak egy vitorlásversenyen szokott kamera lenni, és ost éremfutam van szörfben

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
No kialakult a döntő mezőnye női 50 m-es puska összetettben:
Yulia Zykova (RUS): hasonfekvő lövészetben ezen a távon európabajnok 2019-ben
Sagen Maddalena (USA): totál outsider, meglepetés h döntőzik
Jeanette Hegg Duestad (NOR): 22 éves norvég kiscsaj, bronzérmes volt ebben a számban az idei EB-n
Yulia Karimova (RUS): a szám világbajnoka 2018-ból
Jolyn Beer (GER): 300 m-es összetettben európabajnok 2019-ben
Andrea Arsovic (SRB): 10 m-es légpuskás versenyben EB-bronzérmes 2020-ban
Nina Christen (SUI): a szám európabajnoka 2019-ben
Ziva Dvorsak (SLO): csapatban lett EB-ezüstérmes idén ebben a versenyszámban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Platypus San Francisco 49ers 369
több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Most van a női műugrás selejtező...
Szeressük 😍

Chargers LT
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Most van a női műugrás selejtező...
Szeressük 😍

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Tegnap láttam, hogy egy csomóan Djokovic buktáinak örültek. Mi az oka annak, hogy ilyen népszerűtlen itt? Nem követem a teniszt annyira, de amilyen összeállításokat látok róla, nekem kifejezetten szimpi. Vagy csak jó a PR?
Hanni
Szerintem csak mindenki Nadal és Fedex drukker, ennyi

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Tegnap láttam, hogy egy csomóan Djokovic buktáinak örültek. Mi az oka annak, hogy ilyen népszerűtlen itt? Nem követem a teniszt annyira, de amilyen összeállításokat látok róla, nekem kifejezetten szimpi. Vagy csak jó a PR?
több mint 4 éve
Nem láttam eddig fórumon az infót, de férfi egyéni íjászatban egyik koreai sem jutott be a legjobb négy közé
Platypus
Sixo már be is baszott, azért nincs itt 😅

több mint 4 éve
Fél perccel a vége előtt Pineau labdát szerez, végigrobog, de a ziccerét kirúgja Sedoykina, így egy góllal nyertek a ruszkik női kézilabdában.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Platypus San Francisco 49ers 369
Nem láttam eddig fórumon az infót, de férfi egyéni íjászatban egyik koreai sem jutott be a legjobb négy közé
több mint 4 éve
Nah nyertek az olaszok, ha ausztrálok megverik a németeket, akk biztos továbbjutók az olaszok, ha a németek győznek, körbeverés van a 3 csapat között.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
BLR/CHN/NZL dobogó a trambulinon - a második belorusz épp lecsúszott / úgy éreztem kicsit lepontozták.
De az első ketőt eltaláltam, én is őket mondtam volna 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Na Berecz 5 pontra az aranytól és az ezüsttől is, 7 pont előnye van a 4.-el szemben. Nyilván hiba nem nagyon fér bele (bár csak egy 9. hely a kieső nála, ami még nem vészes), de ha jönnek a stabil top6-7-ek az érem elég jó eséllyel meglehet.
Rajna
még hány futam van vissza? 3?
Szesze
3+éremfutam

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Na Berecz 5 pontra az aranytól és az ezüsttől is, 7 pont előnye van a 4.-el szemben. Nyilván hiba nem nagyon fér bele (bár csak egy 9. hely a kieső nála, ami még nem vészes), de ha jönnek a stabil top6-7-ek az érem elég jó eséllyel meglehet.
Rajna
még hány futam van vissza? 3?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ez az éremfutam vitorlázásban hogy működik? Plusz egy verseny ami beszámít az összesítésbe, vagy egyedül az dönt?
Wester
TOP 10 mehet csak, és duplaponttal beleszámít.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Érdekes én absz nem láttam ezt az álmosságot amit mond.. kibaszott jól védekeztünk kb végig emberhátrányban, nyilván ez nagyon sokat kivesz, ehhez képest így is dobtunk egy csomó klasszis gólt
Szesze
Az első félidőben azért én igen, elöl főleg látszott, hogy abszlút lendület nélkül és ötlettelenül támadunk. De összességében ez tényleg egy jó meccs volt.
Rajna
Ok, az eleje nem volt annyira domináns tényleg így visszagondolva, valójában a 3. negyed volt nagyon durván extra, de szerintem ez egy nagyon jó játék volt.
Nah Marcz is ezt mondja, végre valaki 😀
több mint 4 éve
Izgi ez az olasz-nigériai kosármeccs, 1-gyel mennek az olaszok 6,5 perccel a vége előtt. Nigéria ha kikap, biztosan kiesik.
empty taxi
Ezt nézem félszemmel trambi mellett, de most Dong Dong odarakott egy elég korrekt gyakorlatot. Negyedik trambulinérme lehet...

Szerkesztette: Igor

több mint 4 éve
Érdekes én absz nem láttam ezt az álmosságot amit mond.. kibaszott jól védekeztünk kb végig emberhátrányban, nyilván ez nagyon sokat kivesz, ehhez képest így is dobtunk egy csomó klasszis gólt
Szesze
Az első félidőben azért én igen, elöl főleg látszott, hogy abszlút lendület nélkül és ötlettelenül támadunk. De összességében ez tényleg egy jó meccs volt.

több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 019 — Jó ötletnek tűnt!
Ez az éremfutam vitorlázásban hogy működik? Plusz egy verseny ami beszámít az összesítésbe, vagy egyedül az dönt?

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Izgi ez az olasz-nigériai kosármeccs, 1-gyel mennek az olaszok 6,5 perccel a vége előtt. Nigéria ha kikap, biztosan kiesik.

Madden hates me.