NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
204
38
19 órától, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
senki se bírja, ezért is hasonlítjuk sokszor a vízilabdához azt a részét, hogy mekkora hatalma van a bírónakOk, tököm se bírja ezeket megkülönböztetni 😆Az együtteseket miért mindig a francia kapja?kard, nincs együttes, mindenki talál mindig, aztán a bíró eldönti, hogy kinek adja a pontot
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
hát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
több mint 3 éve
nah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
több mint 3 éve
Ok, tököm se bírja ezeket megkülönböztetni 😆Az együtteseket miért mindig a francia kapja?kard, nincs együttes, mindenki talál mindig, aztán a bíró eldönti, hogy kinek adja a pontot
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
0-5 🙄
több mint 3 éve
Az együtteseket miért mindig a francia kapja?kard, nincs együttes, mindenki talál mindig, aztán a bíró eldönti, hogy kinek adja a pontot
warr_b
több mint 3 éve
nah azért ez jó volt Katinkától
több mint 3 éve
Az együtteseket miért mindig a francia kapja?
több mint 3 éve
Eddig nem jó...
több mint 3 éve
Kampman
28 764
biztos azóta is, csak azokra nem emlékszekAzóta nem? 😁Úszásban mikor volt utoljára, hogy valaki kiugrott? 😄Géza Elemér Q versenyén kettő is, azért maradt egyedül
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 3 éve
Azóta nem? 😁Úszásban mikor volt utoljára, hogy valaki kiugrott? 😄Géza Elemér Q versenyén kettő is, azért maradt egyedül
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
Melyiken lesz anna?Es2, most jön
peach
több mint 3 éve
miért félünk pickremtől? mi köze lesz a magyaroknak pickremhez?
több mint 3 éve
Néhány perc múlva vívás bronzmeccs elvilegSzerintem pont bele fog férni Hosszú futama és utána a vívás
Kampman
több mint 3 éve
Most akkor Milákéknak hogy lesz? Ma középdöntő és holnap döntő vagy holnap mindkettő vagy széthúzva szerdáig? Nem látom a listába, vaksi vagyok 😊Holnap magyar idő szerint hajnal fél 5-től elődöntő, szerdán magyar idő szerint 3:49-től döntő.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 764
Úszásban mikor volt utoljára, hogy valaki kiugrott? 😄Géza Elemér Q versenyén kettő is, azért maradt egyedül
warr_b
több mint 3 éve
ez a faszi is teljesen vakon van amúgy.. szégyen a közvetítés színvonala1 percig nem szólal meg a kommentátor mert azt keresi a neten, hogy mennyi most a részideje a 7. helyen, nagyon fontosNem tudom, hogy a kényszeres statisztikaolvasás a felkészületlenségüket hivatott elfedni vagy csak tévesen azt feltételezik a nézőkről, hogy ez érdekli őket.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Úszásban mikor volt utoljára, hogy valaki kiugrott? 😄
több mint 3 éve
Melyiken lesz anna?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kampman
28 764
1 percig nem szólal meg a kommentátor mert azt keresi a neten, hogy mennyi most a részideje a 7. helyen, nagyon fontosNem tudom, hogy a kényszeres statisztikaolvasás a felkészületlenségüket vagy az eredeti mondanivaló hiányát hivatott elfedni vagy csak tévesen azt feltételezik a nézőkről, hogy ez érdekli őket.
Sixo
Szerkesztette: Kampman