Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
olaszok megint nem nyertek aranyat egyéni vívásban ezúttal tőrben.remélem legközelebb nem a franciával kell vívnunk éremért hanem valami olasszal 😀
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
és megcsinálta a kínai, diazon most a teher, ha kilöki megnyerte
több mint 3 éve
japán kiscsaj komoly nyerőket üt. (már amikor tudom követni hogy hol a labda 😀)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
3. ember aki OR-t döntött hirtelen, ez most azért van mert nemrég volt súlycsoport váltás és eddig ebben kb 1 olimpia eredménye van?Nem is volt eddig ez a súlycsoport olimpián, "olimpiai standard" volt olimpiai csúcs helyett
Sixo
több mint 3 éve
deyell
11 737
olaszok megint nem nyertek aranyat egyéni vívásban ezúttal tőrben.
choose life
több mint 3 éve
3. ember aki OR-t döntött hirtelen, ez most azért van mert nemrég volt súlycsoport váltás és eddig ebben kb 1 olimpia eredménye van?
több mint 3 éve
Diaznak is megvan
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nesztek, ott van
több mint 3 éve
nah a kínai 2. kísérlete már sokkal simább volt, de diaz tudja követni
több mint 3 éve
Azt tudom, csak én nem láttam beletolásta könyököd nem mozdulhat meg, nem lökhetsz bele, az angol kommentátor szerint nagyon kicsi ,de elvehető volta kazah meg egy gyenge szakítás után OR-t tolt első kísérletére lökésben, bár ahogy nézem még vizsgálják a könyökétMit néznek ezen? Tisztán jó volt sztem...
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
a könyököd nem mozdulhat meg, nem lökhetsz bele, az angol kommentátor szerint nagyon kicsi ,de elvehető volta kazah meg egy gyenge szakítás után OR-t tolt első kísérletére lökésben, bár ahogy nézem még vizsgálják a könyökétMit néznek ezen? Tisztán jó volt sztem...
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
a kazah meg egy gyenge szakítás után OR-t tolt első kísérletére lökésben, bár ahogy nézem még vizsgálják a könyökétMit néznek ezen? Tisztán jó volt sztem...
Sixo
több mint 3 éve
a kazah meg egy gyenge szakítás után OR-t tolt első kísérletére lökésben, bár ahogy nézem még vizsgálják a könyökét
több mint 3 éve
Nah pár éve ezek az úszóeredmények jöttek. Több döntözőt szeretnék.
több mint 3 éve
Jól van, a kazah is ügyeske 😊
több mint 3 éve
és diaznak is meglett az első, akkor az ő érme is fix, 1 kiloval előnyben van és ő jön a kínai után, tudja mi kell löknie, nagy előny, így 4. olimpiáján a rio ezüst után örülnék ha aranyat nyerne ,de nagyon nehéz lesz a kínaival
több mint 3 éve
Jah és ha már svájci torna, Steingrubernek magyar edzője volt Jordanov Zoltán személyében.nem válaszoltál ki az első 4 pedig körbe tippelgettük
empty taxi
több mint 3 éve
Filippínó csajszi kemény
több mint 3 éve
amennyire laza volt a kínai szakításban, az első lökése cinkes volt ,de így, hogy sikerült az ezüst már fix
több mint 3 éve
Kampman
28 751
A svájci strandröplabda kettős 16-20-ról 22-20-ra nyerte az első szettet
több mint 3 éve
Jah és ha már svájci torna, Steingrubernek magyar edzője volt Jordanov Zoltán személyében.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...