Olimpia

22 feliratkozó

12 napja
NB2 New England Patriots 28 020 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 208 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem vagyok itt és meg is van az első svéd arany szép volt 😛

Jake te meg ha még egyszer buzi svédezel (nem tudom mit ártottak neked) ne csodálkozz, ha néha azt olvasod a következő idényben buzi Cam, buzi Rivera, buzi Smitthy, Kuechly csak azért nem mert őt csípem 😛 😉
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Most nézem vissza a női Super-G-t. Az osztrák edző nem tudom mit gondolhatott ezzel a tűzéssel...

több mint 12 éve
Hát B döntő lett ebből. Lehet jobb lett volna, ha takarékosabban megy az elején, de ő jobban ért hozzá minden bizonnyal. 😊

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 631 — Panthers fan
Meglepő a biatlon nálunk szerintem.Schleck
és Jamaicában hol a BOB? 😀
Műkorcsolyát meg imádják a népek, miközben az egyetlen téli sport ami nézhetetlen számomra.eaglesmcnabb
Á, csak a sok, egyébként a téli sportokat leszaró nő telefosta Plujscsenkóval a fácsét :p

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hajrá Berni! A futam tűrhetőnek tűnik.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 044 — je suis poloska
Ott van, nagyíts bele! 😀Schleck
szürkének láttam 😀

hihetetlen hogy a hétvége mennyire érdektelen, sűrűbb/érdekesebb programot is berakhattak volna

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
és Jamaicában hol a BOB? 😀eaglesmcnabb
Ott van, nagyíts bele! 😀

több mint 12 éve
és Jamaicában hol a BOB? 😀
Műkorcsolyát meg imádják a népek, miközben az egyetlen téli sport ami nézhetetlen számomra.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 234 — Vikings fan
Amúgy nem lennék meglepve ha Norvégiában fejek hullanának. Én azt hittem, hogy biatlonban és sífutásban szanaszét nyerik magukat, erre eddig tök betli.
És köszönöm a magyar tévének, hogy német karattyolással kellett néznem ezt a fantasztikus versenyt, Szabó Gabival tök szar lett volna!!!NB2
Mondjuk azért a váltóig 6 versenyből 3-at nyertek a Norvégok sífutásban, úgy hogy Northug terített betli a betegség vagy egyéb okok miatt. Cologna meg embertelent megy.
Ez a váltó az amin nagyon elszálltak, de itt biztos vagyok benne hogy valamit a wax mester nézett be, mert egyszerre ennyi norvég nem tud szarul futni...
több mint 12 éve

Meglepő a biatlon nálunk szerintem.

több mint 12 éve
Amúgy nem lennék meglepve ha Norvégiában fejek hullanának. Én azt hittem, hogy biatlonban és sífutásban szanaszét nyerik magukat, erre eddig tök betli.
És köszönöm a magyar tévének, hogy német karattyolással kellett néznem ezt a fantasztikus versenyt, Szabó Gabival tök szar lett volna!!!NB2
mondjuk biatlonban nem tudom kitől vártad a győzelmeket, 40 éves björndalentől nem lehet minden versenyen kimagaslót várni, svendsennek meg idén az arca nagyobb volt mint a teljesítménye.
Nőknél meg van berger aztán annyi

több mint 12 éve
Kanadaiak keményet betliznek.

több mint 12 éve
És köszönöm a magyar tévének, hogy német karattyolással kellett néznem ezt a fantasztikus versenyt, Szabó Gabival tök szar lett volna!!!
több mint 12 éve
Hamlin meg elesik az komoly.
több mint 12 éve
A finn kislány elbaszta, hogy beengedte az utolsó kanyarban a belső ívre, rá kellett volna húzni 😊Jakehomer
Teljesen mindegy, ha már hajrá abban egyik se veri meg. A németnek kellett volna elmennie és szerintem akkor nem fogja meg Kalla csak a finnt-t, de hát ez van
több mint 12 éve
Kalla bejött, gyorsan ráugrottak 3-an, biztos jólesett neki😊
több mint 12 éve
Hopsz, Hamelinnek annyi.

több mint 12 éve
A finn kislány elbaszta, hogy beengedte az utolsó kanyarban a belső ívre, rá kellett volna húzni 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Micsoda verseny! Milyen teljesítmény Kallától! :clap:

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 004 — Jó ötletnek tűnt!
heidum 7 emberes futamban lesz

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
norvégoknál a vaxmester valamit benézett

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 004 — Jó ötletnek tűnt!
kalla basszus

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Durva volt amit letolt még itt a végén is.
több mint 12 éve
Már megint a buzeráns svédek

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Kalla bmeg...