NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
180
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
kenje a hajára, hubi ellen esélye se lenneDe sokkal cukibb!
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Első jő poénod.Aki kimondja Chukwuebuka Cornnell Enekwechi nevét, az kap egy semmit.Egy Jets mezt. 😀
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Aki kimondja Chukwuebuka Cornnell Enekwechi nevét, az kap egy semmit.Egy Jets mezt. 😀
Sixo
több mint 1 éve
kenje a hajára, hubi ellen esélye se lenne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Aki kimondja Chukwuebuka Cornnell Enekwechi nevét, az kap egy semmit.
több mint 1 éve
McKeown behúzza, Smith és Masse mögötte, ez egy jó dobogó 😊A kanadai a benyúlással verte Bacont
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Masse legalább bronz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Easy W!
több mint 1 éve
Azért nem annyira vagyok szomorú, hogy holnap vége a vívásnak, nem bírják már az idegeim ezt ilyen intenzitással

több mint 1 éve
Ha csak én nézem akkor egyedül érzem magam.Székely te fasz ne zavard már át más csatornára az embereket.Mért ne, nekünk te itt mondod ha van atlétikán valami 😀
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Székely te fasz ne zavard már át más csatornára az embereket.Mért ne, nekünk te itt mondod ha van atlétikán valami 😀
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Hajjj, most eszembe jutott Thorpe 😀Nőknél mindent nyernek ezért írtam direkt, hogy férfiaknál.Nah csak megszületett az első auszi arany férfi úszásban is.McKeown révén vszeg jön még1 arany nekik. Csak ez nőknél
Sixo
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Székely te fasz ne zavard már át más csatornára az embereket.
több mint 1 éve
Na gyerünk Kaylee!
több mint 1 éve
győr már hárommal ég, gyorsan fejezzék be a meccset, hogy tudjak végre a vívásra koncentrálnivége van gyakorlatilag
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Van ott még fiatal (Dressel pl nem öreg). Ledecky kiöregedőben, de még 4 év múlva is nyerni fog, ha indul. Lilly King is ugyanez, bár ő kevésbé domináns. Sőt, igazából már nem is az. Meg 4 év alatt simán jöhetnek új fiatalok.Lehet Milákot ekézni, de Dresselnek még dobogó sincs. Milák mellett meg elment egyedül a TGV.az amerikaiak úszásban nyújtott teljesítménye meglepő, de ugye 4 év múlva USA, ott szerintem nagy tarolás lesz, bár nem tudom kitől, mert a sztárjaik pont kiöregednek
Heisman nádor
NB2
több mint 1 éve
győr már hárommal ég, gyorsan fejezzék be a meccset, hogy tudjak végre a vívásra koncentrálni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az új fiatal sztárjuk Kox InjectionLehet Milákot ekézni, de Dresselnek még dobogó sincs. Milák mellett meg elment egyedül a TGV.az amerikaiak úszásban nyújtott teljesítménye meglepő, de ugye 4 év múlva USA, ott szerintem nagy tarolás lesz, bár nem tudom kitől, mert a sztárjaik pont kiöregednek
Heisman nádor
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Nőknél mindent nyernek ezért írtam direkt, hogy férfiaknál.Nah csak megszületett az első auszi arany férfi úszásban is.McKeown révén vszeg jön még1 arany nekik. Csak ez nőknél
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Bowmannek nem Marchanddal meg Kóssal kéne dolgoznia 😀Lehet Milákot ekézni, de Dresselnek még dobogó sincs. Milák mellett meg elment egyedül a TGV.az amerikaiak úszásban nyújtott teljesítménye meglepő, de ugye 4 év múlva USA, ott szerintem nagy tarolás lesz, bár nem tudom kitől, mert a sztárjaik pont kiöregednek
Heisman nádor
NB2
több mint 1 éve
Uszasban van érdekeltünk ma?Hubi és Milák pillézik 100-on, majd később
Janek
több mint 1 éve
Nah csak megszületett az első auszi arany férfi úszásban is.McKeown révén vszeg jön még1 arany nekik. Csak ez nőknél
Sixo
több mint 1 éve
Közben Kína ellen 8-7re fordítottak a lányok, félidő
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Lehet Milákot ekézni, de Dresselnek még dobogó sincs. Milák mellett meg elment egyedül a TGV.az amerikaiak úszásban nyújtott teljesítménye meglepő, de ugye 4 év múlva USA, ott szerintem nagy tarolás lesz, bár nem tudom kitől, mert a sztárjaik pont kiöregednek
Heisman nádor