NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 648
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
m4 azt írja élő 😊
több mint 1 éve
7 előtt lesz még vmi érdekes?
több mint 1 éve
Dobj be egy tátra teát.Jóvan bástya fel voltam fokozva 😀Teddy a páston!Azért a judo és a pást nem biztos, hogy passzol 😂
Hanni
szaba
Hanni
több mint 1 éve
Jóvan bástya fel voltam fokozva 😀Teddy a páston!Azért a judo és a pást nem biztos, hogy passzol 😂
Hanni
szaba
több mint 1 éve
Nagyon nem.Hát de basszus.. olimpia ezeknek is csak 4 évente 1x van, semmi máshoz nem hasonlítható még csak megközelítőleg se a tét egy ilyen versenyen. Nem azt mondom, hogy nem relevánsak a korábbi eredmények ilyenkor, de ha szarul alakulnak a dolgok az elején akkor a legnagyobb klasszisok is beszarnak és onnantól bármi lehet, akár ez is. Ez minden sportban, minden nemzettel így van, még a csapatsportokban is, semmi köze a magyarsághoz. Szóval kiemelheted, de faszság..az a helyzet, h a csapat szempontjából pont a legjobban alakult az egyéni szereplés, mert az egyértelmű harmadik emberünk kurva jó vívással jutott 4 közé és ott is hajszál híjján maradt le, ezzel megjött az önbizalma. A másik kettő ember meg tudásához képest leszerepelt, de az ilyen klasszisok, meg ilyenkor összeszedik magukat, h bizonyítsanak maguknak meg mindenkinek. Ha egyéniben nyert volna valamelyik akkor tuti nem lennének ennyire élesek most, ugye ez volt minden olimpián a kard csapattal is.Gondoltam ezt kiemelem.
Szesze
(A teátrális feltett költői kérdésedre.)
zinedine5
nem véletlen írtam elé a tudásához képest, csak azt "elfelejtetted" kiemelni.. ez ilyen origo-s szint 😊
Szesze
Megtaláltad azokat akik szerint ez szégyen, miközben a legtöbben egyszerűen csak csalódottak , elégedetlenek voltak azzal, hogy korán kipotyogtak a vívók. Miközben ők is (én is) nagyjából ugyanazt írták mint te. Leszerepeltek.
Kiemelhettem volna a "tudásukhoz mérten"-t is, de az én értelmezésemben az evidens, higy pont azért csalódás a teljesítmény, mert a "tudásukhoz mérten" vártunk, vártam tőlük többet.
több mint 1 éve
Riner mondta: Macron úr; földhözbasszam?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
jah, ehhez nem kellett szabálymagyarázat senkinek 😀bazzeg mekkora ippon volt ez 😀Judoban nála látom egyedül, h miért kap pontot, annyira egyértelmű...
Szesze
Willie Parker
több mint 1 éve
bazzeg mekkora ippon volt ez 😀Judoban nála látom egyedül, h miért kap pontot, annyira egyértelmű...
Szesze
több mint 1 éve
bazzeg mekkora ippon volt ez 😀
több mint 1 éve
Elképesztő ez a csávó, nagyon boldog vagyok, hogy nem csak a krónikákból meg archív felvételekről tudom megnézni, hanem "átéltem" a pályafutását.
több mint 1 éve
Azta kurva, ezt így kell megnyerni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
bumm 😊
több mint 1 éve
Azt nem rá írtam, hanem általánosítva: vkinél veleszületett genetikai rendellenesség, vkinél betegség okoz kromoszómarendellenességet, génszerkezet v hormonszint-változást.ha már veleszületett betegségEz nem betegség.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
húú, megúszta a koreai 😊
több mint 1 éve
ha már veleszületett betegségEz nem betegség.
Willie Parker
több mint 1 éve
Szülessen nőnek és a tesztoszteron szintje ne legyen magasabb, mint a megengedett érték (ezt ugye a dopping miatt is nézik).Ha pedig az a definíció az, hogy F van a passzportjában, attól még az viszont nem lesz korrekt a többiekkel szemben sport szempontból. Még ha nem ő tehet róla, akkor sem.Definiálva van, ezért indulhatott 3 éve és ezért indulhat most is.Ennyi. Ha meg nem egyértelmű a definíció, akkor az engedelyezés/tiltás se tud az lenni.Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Az a baromság, hogy 2024-ben egy nagypresztízsű nemzetközi szervezetnél egy ilyen triviális helyzethez nem tudnak egyértelműen viszonyulni.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Heisman nádor
Számomra döbbenet, hogy az olasz csajszi jajveszékelése miatt mi megy. Komolyan úgy gondolja valaki, hogy egy edzett férfinek ilyen szar mérlege lenne, mint neki?
Ha meg az a baj, hogy jobban izmosodik, mint a többi nő, nos akkor pl. a sprintszámoknál se fair, hogy a feketék együtt indulnak a fehérekkel.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
na jön Riner, de ez most nem lesz könnyű neki
több mint 1 éve
A box világszövetség vajon milyen indokokkal nem engedte indulni? És az az indok miért nem megfelelő a NOB-nak?Definiálva van, ezért indulhatott 3 éve és ezért indulhat most is.Ennyi. Ha meg nem egyértelmű a definíció, akkor az engedelyezés/tiltás se tud az lenni.Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Az a baromság, hogy 2024-ben egy nagypresztízsű nemzetközi szervezetnél egy ilyen triviális helyzethez nem tudnak egyértelműen viszonyulni.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Sztem az ösztrogén-tesztoszteronszintet kellene meghatározni, mint Semenyánál.
Ha pedig engedik indulni, akkor menjen feljebb min egy súlycsoporttal, ami kompenzálja az előnyt.
Vagy szélsőséges esetben legyen egy külön küzdelem a hermafroditáknak, interszexuálisaknak v transzneműeknek (akár paralimpián is, ha már veleszületett betegség, bár az nyilván durván negatìv PR lenne)...
több mint 1 éve
Mi a NOB definíciója a nőnek vagy a női versenyzőnek?Definiálva van, ezért indulhatott 3 éve és ezért indulhat most is.Ennyi. Ha meg nem egyértelmű a definíció, akkor az engedelyezés/tiltás se tud az lenni.Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
több mint 1 éve
Teddy a páston!
több mint 1 éve
Ha pedig az a definíció az, hogy F van a passzportjában, attól még az viszont nem lesz korrekt a többiekkel szemben sport szempontból. Még ha nem ő tehet róla, akkor sem.Definiálva van, ezért indulhatott 3 éve és ezért indulhat most is.Ennyi. Ha meg nem egyértelmű a definíció, akkor az engedelyezés/tiltás se tud az lenni.Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
több mint 1 éve
Definiálva van, ezért indulhatott 3 éve és ezért indulhat most is.Ennyi. Ha meg nem egyértelmű a definíció, akkor az engedelyezés/tiltás se tud az lenni.Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska