NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 648
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
bazzeg, 50 kilóval nehezebb a japán az üzbégnél 😀kevés volt 😀
Szesze
több mint 1 éve
bazzeg, 50 kilóval nehezebb a japán az üzbégnél 😀
több mint 1 éve
Elvették a japán gólt.
több mint 1 éve
A tádzsik majdnem elkúrta a bronzát 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
persze, ez a legrosszabb mindenkinek, de leginkább a transz neműeknek, akiknek így is van elég bajuk..Ami marha vicces, hogy mindenki szerint baromság volt engedni, és senki sem a NOB ot ekézi, hanem a sportolót. Nagyon érett hozzáállás.pont ezt mondtam havernak hogy a retard transz/lmbtq gyűlöletnek ez jó táptalaj hogy továbbtolják (jk rowling már tolja is a faszságát)
Pedig akár lehetne ez egy lehetőség, ahol megállnánk egy pillanatra, és egy több szempontból érdekes kérdésről rendeznénk érdemi vitát.
Tony Adams
politikusok majd hesszelnek rajta
de a tényleges megoldásokhoz nem kerülünk közelebb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ami marha vicces, hogy mindenki szerint baromság volt engedni, és senki sem a NOB ot ekézi, hanem a sportolót. Nagyon érett hozzáállás.pont ezt mondtam havernak hogy a retard transz/lmbtq gyűlöletnek ez jó táptalaj hogy továbbtolják (jk rowling már tolja is a faszságát)
Pedig akár lehetne ez egy lehetőség, ahol megállnánk egy pillanatra, és egy több szempontból érdekes kérdésről rendeznénk érdemi vitát.
Tony Adams
politikusok majd hesszelnek rajta
de a tényleges megoldásokhoz nem kerülünk közelebb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ennyi. Ha meg nem egyértelmű a definíció, akkor az engedelyezés/tiltás se tud az lenni.Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Az a baromság, hogy 2024-ben egy nagypresztízsű nemzetközi szervezetnél egy ilyen triviális helyzethez nem tudnak egyértelműen viszonyulni.
több mint 1 éve
ugye Semanya esete ahol maximalizálták a tesztoszteron szintetPersze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
az OIC mikor "megvédte" a mundér becsületét elmondta hogy mi alapján döntöttek?
több mint 1 éve
egyrészt ugye nem az árnyalásért vagy a tényekért szeretjük az origot, de nahfaszom, ránéztem origoraAhogy a Telexen, és mindenhol máshol is, mert ez valóban egy kurva megosztó kérdés.
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
a másik hogy 1-2 cikk a témáról vs 20 cikk és a honlap fele erről azért nem ugyanaz
a telexre ránézve legalább ténylegesen utána járnak
de még indexen és nso-n is max 1-2 cikk van
több mint 1 éve
Persze, az van amit írtál: definiálni kéne, h ezt így nem engedélyezik és kész.Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Túlmisztifikálják erősen az olasz lány esetét azért“My face and nose were hurting,” Carini said, according to the Italian sports daily Gazzetta dello Sport. “I couldn’t breathe anymore. I thought about my family, I looked at my brother in the stands and I went to my corner to retire. … I’ve never been hit with such a powerful punch.”
Carini added that it wasn’t a pre-meditated move.
“All this controversy makes me sad,” Carini said. “I’m sorry for my opponent, too. … If the IOC said she can fight, I respect that decision.”
Carini was apologetic for not shaking Khelif’s hand after the bout.
“It wasn’t something I intended to do,” Carini said. “Actually, I want to apologize to her and everyone else. I was angry because my Olympics had gone up in smoke. I don’t have anything against Khelif. Actually, if I were to meet her again I would embrace her.”
Teljesen mindegy, le kell nyomnia Lucának és kész.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Azért minden tisztelet mellett, de ez a női szupernehézsúly elég vicces, a szumó ehhez képest dinamikus.Brazíliának vagy Izraelnek meglesz az első aranya hamarosanBrazil 😉
deyell
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Jó, hát akik az Origot olvassák, legalább 8 általánossal rendelkeznek jó esetben, ne bántsuk őket, nem értenek olyan felsőbb dolgokhoz, mint a biológia 😅🤣ez ilyen origo-s szint 😊faszom, ránéztem origora
Szesze
kár volt
Negritis, a vajda
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..De ha nem egzakt a definíció, akkor mi alapján tiltod?
Szesze
több mint 1 éve
Ami marha vicces, hogy mindenki szerint baromság volt engedni, és senki sem a NOB ot ekézi, hanem a sportolót. Nagyon érett hozzáállás.Pedig akár lehetne ez egy lehetőség, ahol megállnánk egy pillanatra, és egy több szempontból érdekes kérdésről rendeznénk érdemi vitát.
több mint 1 éve
Nyilván, de ez olyan kérdés, amihez a legtöbb ember nem csak racionálisan, logikai érvekkel közelít, hanem erősen érzelemvezérelt módon.Őszentsége Sobri JóskaAzért nem teljesen mindegy, hogy a jogos kételyeket, kérdéseket fogalmazza meg egy oldal, vagy simán csak férfiként kezeli és pl mémeket gyűjt róla.
somoskovig
Pedig elég egyszerű lenne a megoldás; egzaktul definiálni kellene mi számít nőnek, mi férfinak a NOB szempontjából, és onnantól nem lenne muníció se hangulatkeltéshez, se gyűlölködéshez, de még vitához se.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..Ugyanez a véleményem. Nem a sportolóra haragszom az ügyben, mert csóri csak mgpróbál versenyezni ahol tud. Ez a bizottságok hibája, hogy megtörténhet.
Szesze
több mint 1 éve
német kapus behúzta a meccset a spanyolok ellen
több mint 1 éve
Egyébként szerintem ez nem olyan megosztó.. én pl még senkivel sem találkoztam aki egyetértene ezzel.. pl én aztán absz elfogadó vagyok a transz-szexualitással kapcsolatban (is), de ezt akkor is egy baromság engedélyezni..
több mint 1 éve
Egyébként elég egyértelmű hogy nem a southparkos Strong Woman Competition történik meg itt, ahol az iszlám férfi így akar aranyat nyerni, szerintem még sem fair női kategóriában elindulnia.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Brazíliának vagy Izraelnek meglesz az első aranya hamarosanBrazil 😉
deyell
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri JóskaAzért nem teljesen mindegy, hogy a jogos kételyeket, kérdéseket fogalmazza meg egy oldal, vagy simán csak férfiként kezeli és pl mémeket gyűjt róla.
több mint 1 éve
Ahogy a Telexen, és mindenhol máshol is, mert ez valóban egy kurva megosztó kérdés.ez ilyen origo-s szint 😊faszom, ránéztem origora
Szesze
kár volt
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
ez ilyen origo-s szint 😊faszom, ránéztem origora
Szesze
kár volt