NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 627
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem nézésre Siklósi a legjobb vívónk az összes fegyvernemet figyelembe véve, ezért is reméltem hogy hozza magát csapatban, de ma EDDIG mindenki nagyon jó volt, nem volt gyengepont ilyenre nem is emlékszem. Nyomatni kéne az együtteseket, Koch ilyen téren nagyon hasznos volt mert sok pontos asszókat hozott, es vezetésnél csapatban egy 7-5-ös asszó jobb mint egy 2-0-ás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ne hitessuk mar el veluk, hogy nyerhetnek.Erre még mi se lehetunk kepesek 😊
Kenny
több mint 1 éve
nagyon vigyázni!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Márcsak 11 közte...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
teljesen egyértelmű, h Andrásfi a leggyengébb láncszem ebben a csapatban, de épp azért vagyunk ilyen kurva jók, mert ő veszített egyetlen asszót eddig az összes közül. MIndenki kurva jó, amíg így teljesítünk lehetetlen megverni ezt a csapatotjobban is értesz hozzá mint én😊 hát, én finoman szólva teljesen másképp látom (és ebben az esetben asszem egyértelmű, h nekem van igazam).. a hetedik asszóját nyeri meg zsinórban, ne vicceljaz a bajom amúgy hogy teljesen kamikaze asszókat vív😀Siklósi nem kérdés hogy jobbfranciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
Szesze
és sztem Andrásfy is még mindig 😊
de itt már bíztató
Negritis, a vajda
Szesze
iszonyat sok ponttal, és "éppen" nyeri meg őket
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Oké, de nem releváns a Magyar-Japo dontobenBorel-t simán verteDonto tussal verte a magyar eppenhogy azert simanak nem mindanam.Másik ágon ki várható döntőbe és ők mennyire jók?Japan cseh, messze jobb a japan papíron a cseheknek 4be se kellett volna juzniuk, kano raadasul megnyerte siman az egyenit, 26-23-ra vezetnek a japok sajna
szaba
eaglesmcnabb
Toca
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Borel-t simán verteDonto tussal verte a magyar eppenhogy azert simanak nem mindanam.Másik ágon ki várható döntőbe és ők mennyire jók?Japan cseh, messze jobb a japan papíron a cseheknek 4be se kellett volna juzniuk, kano raadasul megnyerte siman az egyenit, 26-23-ra vezetnek a japok sajna
szaba
eaglesmcnabb
Toca

több mint 1 éve
Donto tussal verte a magyar eppenhogy azert simanak nem mindanam.Másik ágon ki várható döntőbe és ők mennyire jók?Japan cseh, messze jobb a japan papíron a cseheknek 4be se kellett volna juzniuk, kano raadasul megnyerte siman az egyenit, 26-23-ra vezetnek a japok sajna
szaba
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
jobban is értesz hozzá mint én😊 hát, én finoman szólva teljesen másképp látom (és ebben az esetben asszem egyértelmű, h nekem van igazam).. a hetedik asszóját nyeri meg zsinórban, ne vicceljaz a bajom amúgy hogy teljesen kamikaze asszókat vív😀Siklósi nem kérdés hogy jobbfranciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
Szesze
de itt már bíztató
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ezt egyelőre nehezen fogom fel, de nem bánom 😊 erre azért nem számítottam

több mint 1 éve
😊 hát, én finoman szólva teljesen másképp látom (és ebben az esetben asszem egyértelmű, h nekem van igazam).. a hetedik asszóját nyeri meg zsinórban, ne vicceljaz a bajom amúgy hogy teljesen kamikaze asszókat vív😀Siklósi nem kérdés hogy jobbfranciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
Szesze
de itt már bíztató
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Másik ágon ki várható döntőbe és ők mennyire jók?Japan cseh, messze jobb a japan papíron a cseheknek 4be se kellett volna juzniuk, kano raadasul megnyerte siman az egyenit, 26-23-ra vezetnek a japok sajna
szaba
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
az a bajom amúgy hogy teljesen kamikaze asszókat vív😀Siklósi nem kérdés hogy jobbfranciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
Szesze
de itt már bíztató
Negritis, a vajda
Szesze
több mint 1 éve
Ez olyan, mintha a francia találatokat nem jelezné! 😀ami nincs azt nehéz jelezni 😊
Szokol
több mint 1 éve
Másik ágon ki várható döntőbe és ők mennyire jók?csehek mennek 23-22re a címvédő japán ellen
szaba
több mint 1 éve
😀Siklósi nem kérdés hogy jobbfranciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
Szesze
de itt már bíztató
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Siklósi nem kérdés hogy jobbfranciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
Szesze
de itt már bíztató
több mint 1 éve
Másik ágon ki várható döntőbe és ők mennyire jók?
több mint 1 éve
Ez olyan, mintha a francia találatokat nem jelezné! 😀
több mint 1 éve
franciák toltak egy DEI cserét 😊Még mindig gyengének látod Kochot? 😛
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
franciák toltak egy DEI cserét 😊