NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 646
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ilyen simát a következőre is. Na jó az egypontos is megfelel 😛Tartok tőle kèziben visszakapjuk de nem èrdekel 😏
több mint 1 éve
Hát de basszus.. olimpia ezeknek is csak 4 évente 1x van, semmi máshoz nem hasonlítható még csak megközelítőleg se a tét egy ilyen versenyen. Nem azt mondom, hogy nem relevánsak a korábbi eredmények ilyenkor, de ha szarul alakulnak a dolgok az elején akkor a legnagyobb klasszisok is beszarnak és onnantól bármi lehet, akár ez is. Ez minden sportban, minden nemzettel így van, még a csapatsportokban is, semmi köze a magyarsághoz. Szóval kiemelheted, de faszság..az a helyzet, h a csapat szempontjából pont a legjobban alakult az egyéni szereplés, mert az egyértelmű harmadik emberünk kurva jó vívással jutott 4 közé és ott is hajszál híjján maradt le, ezzel megjött az önbizalma. A másik kettő ember meg tudásához képest leszerepelt, de az ilyen klasszisok, meg ilyenkor összeszedik magukat, h bizonyítsanak maguknak meg mindenkinek. Ha egyéniben nyert volna valamelyik akkor tuti nem lennének ennyire élesek most, ugye ez volt minden olimpián a kard csapattal is.Gondoltam ezt kiemelem.
Szesze
(A teátrális feltett költői kérdésedre.)
zinedine5
nem véletlen írtam elé a tudásához képest, csak azt "elfelejtetted" kiemelni.. ez ilyen origo-s szint 😊
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
az a helyzet, h a csapat szempontjából pont a legjobban alakult az egyéni szereplés, mert az egyértelmű harmadik emberünk kurva jó vívással jutott 4 közé és ott is hajszál híjján maradt le, ezzel megjött az önbizalma. A másik kettő ember meg tudásához képest leszerepelt, de az ilyen klasszisok, meg ilyenkor összeszedik magukat, h bizonyítsanak maguknak meg mindenkinek. Ha egyéniben nyert volna valamelyik akkor tuti nem lennének ennyire élesek most, ugye ez volt minden olimpián a kard csapattal is.Gondoltam ezt kiemelem.
Szesze
(A teátrális feltett költői kérdésedre.)
több mint 1 éve
Az ES2 kommentátora leszerbezte a szlovéneket a röplabda meccsen.Slobodan Milosevic likes this
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mikor lesz a következő magyar érdekeltségű verseny?asszem a női vizilabda lesz kína ellen 8 körül
Wester
fél 9: párbajtőr döntő
9: 100 pillangó elődöntő (Milák, Kós)
több mint 1 éve
Brazíliának vagy Izraelnek meglesz az első aranya hamarosan
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mikor lesz a következő magyar érdekeltségű verseny?
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Érdi épp az első helyen haladt a 4. futamban, amikor leállították a versenytPont ezt akartam kérdezni, hogy ezt jól láttam-e, hogy végre elkezdett jól menni, csak telón tudom a hivatalos oldalt nézni. Ilyenkor kompenzálják valahogy, mikor újra indul a futam, vagy így járt?
deyell
több mint 1 éve
De egyéni az kb full lutri, ok, volt egy szilágyi akit olimpian nem nagyon vertek meg, de azert nem ez a szokásos számonra hogy valaki a 8 kozott esik-e ki vagy a 32-es körben... hát, nekem mindegy. Ha 80% esélyed is van az osszes meccsedet megnyerni, akkor is kb marad 30% esélyed 32es körből indulva nyerni. Azért ez nem tenisz, túl rövid a meccs ahhoz hogy ne történjen sokkal tobb meglepetésmost hol vannak amúgy a károgók, hogy mekkora szégyen a férfi vívás? 😀azért nah...
Szesze
főleg ezek után pont egyéniben igenis betli volt
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
az a helyzet, h a csapat szempontjából pont a legjobban alakult az egyéni szereplés, mert az egyértelmű harmadik emberünk kurva jó vívással jutott 4 közé és ott is hajszál híjján maradt le, ezzel megjött az önbizalma. A másik kettő ember meg tudásához képest leszerepelt, de az ilyen klasszisok, meg ilyenkor összeszedik magukat, h bizonyítsanak maguknak meg mindenkinek. Ha egyéniben nyert volna valamelyik akkor tuti nem lennének ennyire élesek most, ugye ez volt minden olimpián a kard csapattal is.
több mint 1 éve
Szépen nyomják eddig a srácok, fel vannak spannolva, biztos tett valaki nekik 1-2 epée-s megjegyzést. 😊
több mint 1 éve
4-0 MarokkónakPár perc múlva pedig kezdődik a 2. negyeddöntő, Japán-Spanyolország
NB2
több mint 1 éve
4-0 Marokkónak
több mint 1 éve
Érdi épp az első helyen haladt a 4. futamban, amikor leállították a versenyt
buhloone mindstate
több mint 1 éve
de a vívás ilyen.. csapatban sokkal jobban kijön a tudáskülönbség, mert van lehetőség javítani, így nincs akkora tét és remegés ha szarul kezdesz. Az egyéni az mindig is nagy lutri. Az hogy Szilágyi 3x nyert egyéniben egymás után teljesen egyedülálló, elképesztő dolog. Az első körös kiesés sokkal reálisabb, mint ez.most hol vannak amúgy a károgók, hogy mekkora szégyen a férfi vívás? 😀azért nah...
Szesze
NB2
több mint 1 éve
most hol vannak amúgy a károgók, hogy mekkora szégyen a férfi vívás? 😀Az úszószövetség FB oldalán, Milák posztjai alatt
Szesze

több mint 1 éve
Haza lettek küldve a gallok 😀Nem kell sokat menniük hazáig 😅
Heisman nádor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
nekem úgy tűnik, régebben sokkal-sokkal több együttes találat volt. más is így látja? lehet ennek valami speciális oka?nekem is feltűnt, de nem tudom, hogy miért van ez.
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Örülök, h nem a csehek jönnek a döntőben, mert ilyen alázás után lehet nagy arccal álltak volna oda a magyar gyerekek. A japók ellen fel kell kötni rendesen.
több mint 1 éve
most hol vannak amúgy a károgók, hogy mekkora szégyen a férfi vívás? 😀Nem lett 9/9, szar volt.
Szesze
több mint 1 éve
most hol vannak amúgy a károgók, hogy mekkora szégyen a férfi vívás? 😀Egyeni kor utan mondtam hogy itt van a legnagyobb esely, csak elni kell vele.
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
most hol vannak amúgy a károgók, hogy mekkora szégyen a férfi vívás? 😀azért nah...
Szesze
több mint 1 éve
nekem úgy tűnik, régebben sokkal-sokkal több együttes találat volt. más is így látja? lehet ennek valami speciális oka?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.