NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 655
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem igazán tetszik az amcsi vegyes 4*400 előfutamos felállása.... hol van Tusfürdős Thomas, olasz TV1 Benji és Roy-Jenner Ellis???Szomorú, remélem ki is esnek.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
fun fact, holnap a csajok is japán ellen kezdenek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Olasz /ukrán 3as ugró jány ott van a szeren
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Alcaraz - Aliassime: 6-1, 6-1 - ez is komoly
több mint 1 éve
Ott is van Grovdal és Niyomukunzi döntő !Én nem tudok mukunzi nevú fórumozóról.
Sixo
A Niyons(z)aba és Niyongabo nevek elfogadhatóak voltak, ez az új ember nem biztos hogy az.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A spanyolok is simán nyernek, így Marokkó ellen játsszák az elődöntőt.Mindjárt kezdődik a 3. negyeddöntő, Egyiptom-Paraguay
több mint 1 éve
W 5000m R1 H2round 1, első kör
Azt értem, hogy női 5000 méteres futás, 2. előfutam, de mire utal az R1?
Kampman
több mint 1 éve
W 5000m R1 H2Azt értem, hogy női 5000 méteres futás, 2. előfutam, de mire utal az R1?
több mint 1 éve
full együtt van a mezőny ötezren egy körrel a vége előtt
több mint 1 éve
Gletty ha kiesik 196on akkor azért az arany dobós, de az érem is. Harmadikra átugrotta, most meg a 199et is elsőre.
több mint 1 éve
Székely, hogy leszólta a breaktáncot. Onnan lehet tudni ,hogy nagyon adni fog nekik, hogy úgy kezdi " én nem akarom őket a breaktáncot egyáltalán leszólni, DE ..."jah, ez olyan, mint a "nem akarlak megbántani, de.." - és mindig utána jönnek a legnagyobb szemétségek 😀
Sixo
több mint 1 éve
Székely, hogy leszólta a breaktáncot. Onnan lehet tudni ,hogy nagyon adni fog nekik, hogy úgy kezdi " én nem akarom őket a breaktáncot egyáltalán leszólni, DE ..."
több mint 1 éve
Ha már esélyesség: női ping-pongban Sun Yingsha a toronymagas favorit és úgy jutott döntőbe, hogy egyetlen szettet se vesztett senki ellen.. ez meg a másik véglet, brutális, mert azért mióta 11 pontra mennek a szettek azért bármikor el lehet bukni 1-1 játszmát szinte bárki ellen.
több mint 1 éve
Első futamban Kipyegon, Hassan, Tsegay, másodikban,öö ööö ööööööööö ö ö, Grovdal? Chebet???
több mint 1 éve
Azért vannak itt tevepaták 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Megnézhetjük a három fázist... Bakker emmnégyennmaradt véletlenül a tv, kapcsolók is el

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nah gyerünk WGYV!!! + a dzsibuti meg burundi tag. Meg az ugandai is.
több mint 1 éve
FUh de durván össze-vissza keverte a japán neveket Székely, még 3.ra sem találta el Yamamoto nevét.