NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
77
19
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ne hallgass rá. Kapcsolj atlétikára és nézd a férfi súlylökést.Heh, kimentem bicózni mire hazajottem Riner behúzta ezt is. Királyság van.nem is akárhogy, nézd vissza ha nem láttad, érdemes
eaglesmcnabb
Szesze
több mint 1 éve
Akkor nem 😁😁😁Ha kicsi a pöcsöd, indulhatsz nőként a NOB szerint800on mit keres a kuwaiti meg a palesztin. A bohóc kvótákat 100ra szokták kiosztani. Itt most 800on le fogják őket körözni.Csak 100 métert kaptak ....ezt a futamot simán nyertem volna 16 évesen ha nőnek vallom magam 😁😁😁😁
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Heh, kimentem bicózni mire hazajottem Riner behúzta ezt is. Királyság van.nem is akárhogy, nézd vissza ha nem láttad, érdemes
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Heh, kimentem bicózni mire hazajottem Riner behúzta ezt is. Királyság van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ha kicsi a pöcsöd, indulhatsz nőként a NOB szerint800on mit keres a kuwaiti meg a palesztin. A bohóc kvótákat 100ra szokták kiosztani. Itt most 800on le fogják őket körözni.Csak 100 métert kaptak ....ezt a futamot simán nyertem volna 16 évesen ha nőnek vallom magam 😁😁😁😁
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Már miért lenne jó látni egy palesztint? Velük is jóban vannak a narancsosok?Látja benne a jövőbeli bejárónőjét
Sixo
több mint 1 éve
Nah Skotheim elbaszta a magast, Baldwin meg simán elkente magasban.
több mint 1 éve
Mind2nek 2:00.45je van. Ilyen az megy tovább akinek szebb a haja, a másik meg kiesik.Vigaszág van nem figyelsz 😉
Sixo
Draft

több mint 1 éve
800on mit keres a kuwaiti meg a palesztin. A bohóc kvótákat 100ra szokták kiosztani. Itt most 800on le fogják őket körözni.Csak 100 métert kaptak ....ezt a futamot simán nyertem volna 16 évesen ha nőnek vallom magam 😁😁😁😁
Sixo
Draft

több mint 1 éve
Mind2nek 2:00.45je van. Ilyen az megy tovább akinek szebb a haja, a másik meg kiesik.
több mint 1 éve
Rég próbáltam, másodjára és harmadjára is sikerült.És a pocokpöckölős?Annyira easy mint Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.Moszkvicsslusszkulcs?Az egyedüli, amivel még szokott gyűlni a bajom az a mit sütsz kis szűcs.Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét, kemény lett a Csöpi csöcse, felállott az Öcsi pöcse.Ez úgy az igazi, hogy Jamaica a jamaicai jamaicaiaké.Jamaika a jamaikaiaké!Régi szép idők, amikor vegyesben futhattak egymás ellen nők és férfiak.Jamaica mióta ilyen "gyenge"?
Sixo
shagi0206
warr_b
Ki bírtam mondani pedig fogyott némi Bushmills Black Bush.
empty taxi
shagi0206
empty taxi
warr_b
empty taxi
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Székely Akrobetotól tanultaSzékely amint éppen a nigériaiak nevét kimondja xD Erről meg kéne szerezni a hangfelvételt.www.youtube.com/watch?v=c2s4TvZ7AXY
Sixo
Igor
youtu.be/86i69k6H16E?si=n98ju6LO9RDMp5bT
több mint 1 éve
800on mit keres a kuwaiti meg a palesztin. A bohóc kvótákat 100ra szokták kiosztani. Itt most 800on le fogják őket körözni.
több mint 1 éve
Jelentkezzen aki meglepődött 😂Ezt nem értem. azzal indítottam, hogy miért nem futnak egyszerre nők és férfiak, erre 8 hsz-al később pockoknál jár a hozzászólás lánc. PO van?És a pocokpöckölős?Annyira easy mint Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.Moszkvicsslusszkulcs?Az egyedüli, amivel még szokott gyűlni a bajom az a mit sütsz kis szűcs.Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét, kemény lett a Csöpi csöcse, felállott az Öcsi pöcse.Ez úgy az igazi, hogy Jamaica a jamaicai jamaicaiaké.Jamaika a jamaikaiaké!Régi szép idők, amikor vegyesben futhattak egymás ellen nők és férfiak.Jamaica mióta ilyen "gyenge"?
Sixo
shagi0206
warr_b
empty taxi
shagi0206
empty taxi
warr_b
empty taxi
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Már miért lenne jó látni egy palesztint? Velük is jóban vannak a narancsosok?
több mint 1 éve
Ezt nem értem. azzal indítottam, hogy miért nem futnak egyszerre nők és férfiak, erre 8 hsz-al később pockoknál jár a hozzászólás lánc. PO van?És a pocokpöckölős?Annyira easy mint Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.Moszkvicsslusszkulcs?Az egyedüli, amivel még szokott gyűlni a bajom az a mit sütsz kis szűcs.Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét, kemény lett a Csöpi csöcse, felállott az Öcsi pöcse.Ez úgy az igazi, hogy Jamaica a jamaicai jamaicaiaké.Jamaika a jamaikaiaké!Régi szép idők, amikor vegyesben futhattak egymás ellen nők és férfiak.Jamaica mióta ilyen "gyenge"?
Sixo
shagi0206
warr_b
empty taxi
shagi0206
empty taxi
warr_b
empty taxi
warr_b
több mint 1 éve
És a pocokpöckölős?Annyira easy mint Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.Moszkvicsslusszkulcs?Az egyedüli, amivel még szokott gyűlni a bajom az a mit sütsz kis szűcs.Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét, kemény lett a Csöpi csöcse, felállott az Öcsi pöcse.Ez úgy az igazi, hogy Jamaica a jamaicai jamaicaiaké.Jamaika a jamaikaiaké!Régi szép idők, amikor vegyesben futhattak egymás ellen nők és férfiak.Jamaica mióta ilyen "gyenge"?
Sixo
shagi0206
warr_b
empty taxi
shagi0206
empty taxi
warr_b
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A friss Európa-bajnok Erm, ha már belejött 2.05ön ugrott egy egyénit, 2.08on is átment elsőre.
több mint 1 éve
Székely egy kicsit fél a migráncsoktól Párizsban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=idtIDIvxnWkAnnyira easy mint Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.Moszkvicsslusszkulcs?Az egyedüli, amivel még szokott gyűlni a bajom az a mit sütsz kis szűcs.Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét, kemény lett a Csöpi csöcse, felállott az Öcsi pöcse.Ez úgy az igazi, hogy Jamaica a jamaicai jamaicaiaké.Jamaika a jamaikaiaké!Régi szép idők, amikor vegyesben futhattak egymás ellen nők és férfiak.Jamaica mióta ilyen "gyenge"?
Sixo
shagi0206
warr_b
empty taxi
shagi0206
empty taxi
warr_b
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Annyira easy mint Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.Moszkvicsslusszkulcs?Az egyedüli, amivel még szokott gyűlni a bajom az a mit sütsz kis szűcs.Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét, kemény lett a Csöpi csöcse, felállott az Öcsi pöcse.Ez úgy az igazi, hogy Jamaica a jamaicai jamaicaiaké.Jamaika a jamaikaiaké!Régi szép idők, amikor vegyesben futhattak egymás ellen nők és férfiak.Jamaica mióta ilyen "gyenge"?
Sixo
shagi0206
warr_b
empty taxi
shagi0206
empty taxi
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...