NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
fm 21 jelenleg olcsóbb mint az fm20 a steamben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
vinlin.medium.com/to-the-twitch-community-70e8e43764a4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ok, de és? 😊 Én nem is a típusára írtam bármit. 😉A valorant meg az apex az skillbased játék, a cod nem.Jó, a mesefigurás az konkrétan a Valorant lenne... 😀Mesefigurás? 😀 Ez cuki.Egyértelműen a 2019-es CoD MW 😉mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
battlefield 1 (2016) vagy valamelyik call of duty rész?
Ventura
Greengo
Attól függ... ha neked a mesefigurás, fantasys, mittoménmilyen sci-fi cuccok jönnek be, akkor bármelyik gyerekeknek való cucc... vagy a CoD 😛
Chargers LT
Nekem az Apex pont azt a pluszt teszi bele amit a sablon COD már nem tud. (tucatjáték csilli-villiben)
Gondolkodtam , hogy telepítsem a COD-ot, de rájöttem, hogy pár óra játékom lenne benne max. mert már sok hasonlót toltam és gyorsan leunnám.
Hidd el nem véletlenül lett a tavalyi év multija az Apex. 😉 ..és folyamatos a fejlődés/fejlesztés. Amellett, hogy van egy BR játék kapsz mellé egy sztorit is , összekötve a Titanfallal egy közös univerzumot alkotva. Nekem ezekkel a +apróságokkal teszik teljessé a játékélményt és szerintem ez a + manapság nem elhanyagolható.
De kinek mi..én megértem csak felhívtam a figyelmet más alternatívára. 😊
Greengo
Amúgy idén szinte biztos a CoD Warzone lesz az év multija, na azt ajánlom akkor, mert ha csak ettől tartasz, az kb megunhatatlan... csak a pálya akkora, hogy 1-2 hónap, mire mindenhol jársz rajta úgy, hogy ki is ismered taktikailag, ha folyamat játszol azért hetente pár órát. De van nyilván sok további faja dolog benne 😊
Chargers LT
Kenny
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hát hivatalos. mehet mostantól a G2shawnkaThe only thing certain in life is change.
— FNATIC (@FNATIC) November 18, 2020
After an incredible career in the black and orange, Martin "Rekkles" Larsson has decided to move on from Fnatic.
The next time we meet, we meet as opponents. See you on the Rift, @RekklesLoL.https://t.co/jmpCZIn33O
több mint 4 éve
A valorant meg az apex az skillbased játék, a cod nem.Jó, a mesefigurás az konkrétan a Valorant lenne... 😀Mesefigurás? 😀 Ez cuki.Egyértelműen a 2019-es CoD MW 😉mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
Ventura
Greengo
Attól függ... ha neked a mesefigurás, fantasys, mittoménmilyen sci-fi cuccok jönnek be, akkor bármelyik gyerekeknek való cucc... vagy a CoD 😛
Chargers LT
Nekem az Apex pont azt a pluszt teszi bele amit a sablon COD már nem tud. (tucatjáték csilli-villiben)
Gondolkodtam , hogy telepítsem a COD-ot, de rájöttem, hogy pár óra játékom lenne benne max. mert már sok hasonlót toltam és gyorsan leunnám.
Hidd el nem véletlenül lett a tavalyi év multija az Apex. 😉 ..és folyamatos a fejlődés/fejlesztés. Amellett, hogy van egy BR játék kapsz mellé egy sztorit is , összekötve a Titanfallal egy közös univerzumot alkotva. Nekem ezekkel a +apróságokkal teszik teljessé a játékélményt és szerintem ez a + manapság nem elhanyagolható.
Greengo
Amúgy idén szinte biztos a CoD Warzone lesz az év multija, na azt ajánlom akkor, mert ha csak ettől tartasz, az kb megunhatatlan... csak a pálya akkora, hogy 1-2 hónap, mire mindenhol jársz rajta úgy, hogy ki is ismered taktikailag, ha folyamat játszol azért hetente pár órát. De van nyilván sok további faja dolog benne 😊
Chargers LT
több mint 4 éve
Jó, a mesefigurás az konkrétan a Valorant lenne... 😀Mesefigurás? 😀 Ez cuki.Egyértelműen a 2019-es CoD MW 😉mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
Ventura
Greengo
Chargers LT
Greengo
több mint 4 éve
Mesefigurás? 😀 Ez cuki.Egyértelműen a 2019-es CoD MW 😉mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
Ventura
Greengo
Chargers LT
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Egyértelműen a 2019-es CoD MW 😉mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
Ventura
Greengo
több mint 4 éve
legalább megszabadulunk Nemesistől viszont, bár nem tudom Nisqyvel mennyivel leszünk beljebb.Eredetileg azt akartam megkérdezni, hogy mennyire vagy szétszakadva, de akkor már látom.Rekkles és Olof miatt lettem anno fnatic szurkoló, nem tudom mit csináljak most a testemmel.Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?Perkz NA is durva
Gyurma Pappa
Wester
shawnka
Sadtimes
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Olof most visszament a Fazékba bohóckodni.Rekkles és Olof miatt lettem anno fnatic szurkoló, nem tudom mit csináljak most a testemmel.Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?Perkz NA is durva
Gyurma Pappa
Wester
shawnka
en VP (meg f0rest,gtr) fanboi voltam nyilvan az 1.6-os idők miatt, de aztán rájöttem hogy egyetlen igazi férfi van a sceneben akit tisztelni kell és az flusha 😀
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
Eredetileg azt akartam megkérdezni, hogy mennyire vagy szétszakadva, de akkor már látom.Rekkles és Olof miatt lettem anno fnatic szurkoló, nem tudom mit csináljak most a testemmel.Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?Perkz NA is durva
Gyurma Pappa
Wester
shawnka
Sadtimes
több mint 4 éve
Rekkles és Olof miatt lettem anno fnatic szurkoló, nem tudom mit csináljak most a testemmel.Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?Perkz NA is durva
Gyurma Pappa
Wester
több mint 4 éve
Most néztem rá 5 szezonnal később, és még mindig a legjobb Battle Royal játék.mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
Ventura
Greengo
több mint 4 éve
mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?APEX 😉
Ventura
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Elég sok WTF move van NA-ben... mondjuk DRX is szétesett, Jin Air megszűnt 😕 és a T1 környékén is vicc ami zajlik, szóval inkább kivárom ezt a shitstormot....Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?Perkz NA is durva
Gyurma Pappa
Wester
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?Perkz NA is durva
Gyurma Pappa
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Nem is értem már mi folyik a profi LOL berkekben. Ez a TSM kivásárlás brutális, közben Rekkles meg a G2-nál? Mi van itt?
több mint 4 éve
Nem kell a "buziskodás"... 😀a DS3ban annak még nem álltam neki, majd 1xNE, nagyon kibasznál velem 😛A szomszédom (pajtim) ikrei szülinapjukra (17 évesek)PS 5-öt kaptak, ….és hát Demon’s Souls kérték, kosárlabda mellett.márpedig én amint lesz végre PS5-m megveszem, bocsi 😀
Szóltam Nekik, nem jó irány, korai, nem nekik való. Nem hallgattak rám. Sírásrívás sértődés kis-híján kontroller-törés lett a vége. Hekki megkért, hogy tanítsam meg a srácokat, mert nem értik.
Leültem és azt követően hogy 20 percig magyaráztam a tutorialt…. kicsit megtrollkodtam a srácokat, és alig 1.5 óra alatt vittem végig magic buildet…-és ebben benne volt egy invade- a srácok teljesen le voltak fagyva.
Cimbim szernit a srácok most még frusztráltabbak. 😊
Na ennyit az új Demon’s Soulsról. Gyönyörű, nagyon sok munka van benne…. ütemre pont ugyanúgy van minden…. NE VEGYÉTEK MEG. Kérjetek kölcsön egy PS3-ast. 😊
Helmut Zimmer
viszont addigra valszeg megveszem PS3on is és kitolom azon is
a sima dark soulsnál is tervezek egy Switch megvételt és végigjátszást
Negritis
Tőlem arra költöd a pénzed, amire akarod, de nem hiszem, hogy egy Ringed City után bármilyen kihívást jelent.
Helmut Zimmer
amúgy a nioh 2 bejelentésnek nagyon örülök
Negritis
Ez viszont kúrva jó!
www.youtube.com/watch?v=JSs0_PBGiLs
több mint 4 éve
mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?a "cod élmény"hez javaslom kipróbálásra a warzone-t
korábban évekig játszottam a a call of duty 4: modern warfare-al. imádtam. most a battlefield 1 egyjátékos módját próbáltam ki (egyáltalán fut e laptopon: lenovo ideapad s540 - nagyszerűen működik közepes beállításokkal). megvásárolnám, azonban értelemszerűen nem fektet olyanba, ami nem éri meg (egyáltalán vannak e bőven szerveren játékosokkal, stb.).
Ventura
valamint van egy origin access nevű cucc, arra érdemes lehet befizetni esetleg hogy megnézd mi van online
több mint 4 éve
mit gondoltok, melyikkel lehet jobb élmény a multiplayer?battlefield 1 (2016) vagy valamelyik call of duty rész?
korábban évekig játszottam a a call of duty 4: modern warfare-al. imádtam. most a battlefield 1 egyjátékos módját próbáltam ki (egyáltalán fut e laptopon: lenovo ideapad s540 - nagyszerűen működik közepes beállításokkal). megvásárolnám, azonban értelemszerűen nem fektet olyanba, ami nem éri meg (egyáltalán vannak e bőven szerveren játékosokkal, stb.).
több mint 4 éve
egy kis retro:A vacsorai minigame keretein belül sikerült végignéznem az egészet! A vacsora is elfogyott! 😀
a Bad Mojo nevezetű játékkal játszott valaki? 96-os game, egy csótánnyal vagyunk benne. az egyik legegyedibb, legfurcsább játék, amihez szerencsém volt. és nem valami gagyi, korrekt játékélményt nyújt.
www.youtube.com/watch?v=N7zESahf6y4
deyell
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
deyell
11 702
egy kis retro:a Bad Mojo nevezetű játékkal játszott valaki? 96-os game, egy csótánnyal vagyunk benne. az egyik legegyedibb, legfurcsább játék, amihez szerencsém volt. és nem valami gagyi, korrekt játékélményt nyújt.
www.youtube.com/watch?v=N7zESahf6y4
choose life
több mint 4 éve
a DS3ban annak még nem álltam neki, majd 1xNE, nagyon kibasznál velem 😛A szomszédom (pajtim) ikrei szülinapjukra (17 évesek)PS 5-öt kaptak, ….és hát Demon’s Souls kérték, kosárlabda mellett.márpedig én amint lesz végre PS5-m megveszem, bocsi 😀
Szóltam Nekik, nem jó irány, korai, nem nekik való. Nem hallgattak rám. Sírásrívás sértődés kis-híján kontroller-törés lett a vége. Hekki megkért, hogy tanítsam meg a srácokat, mert nem értik.
Leültem és azt követően hogy 20 percig magyaráztam a tutorialt…. kicsit megtrollkodtam a srácokat, és alig 1.5 óra alatt vittem végig magic buildet…-és ebben benne volt egy invade- a srácok teljesen le voltak fagyva.
Na ennyit az új Demon’s Soulsról. Gyönyörű, nagyon sok munka van benne…. ütemre pont ugyanúgy van minden…. NE VEGYÉTEK MEG. Kérjetek kölcsön egy PS3-ast. 😊
Helmut Zimmer
Negritis
Tőlem arra költöd a pénzed, amire akarod, de nem hiszem, hogy egy Ringed City után bármilyen kihívást jelent.
Helmut Zimmer
amúgy a nioh 2 bejelentésnek nagyon örülök
több mint 4 éve
NE, nagyon kibasznál velem 😛A szomszédom (pajtim) ikrei szülinapjukra (17 évesek)PS 5-öt kaptak, ….és hát Demon’s Souls kérték, kosárlabda mellett.márpedig én amint lesz végre PS5-m megveszem, bocsi 😀
Helmut Zimmer
Negritis
több mint 4 éve
A szomszédom (pajtim) ikrei szülinapjukra (17 évesek)PS 5-öt kaptak, ….és hát Demon’s Souls kérték, kosárlabda mellett.márpedig én amint lesz végre PS5-m megveszem, bocsi 😀
Helmut Zimmer