NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vótmá?

telex.hu/tech/2021/08/23/humankind-videojatek-teszt-strategia-civilization

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Talaltunk egy eleg fun jatekot xboxon, eleg egyszeru a grafika, de a sztori es a kepi vilag miatt a kicsik is elvezik es azert van benne par gondolkodos palya:

Max: The Curse of Brotherhood
undisputedly
köszi majd ránézek én is!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 953 — The Mathematician
Talaltunk egy eleg fun jatekot xboxon, eleg egyszeru a grafika, de a sztori es a kepi vilag miatt a kicsik is elvezik es azert van benne par gondolkodos palya:

undisputedly
kicsit akciósabb, de a Trine játékokat tudom javasolni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 709 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Jajj de kár, hogy a G2 még a döntő hétvégén sem lesz ott. Ja nem 😂

Adam egy Dariust hoz a mindent eldöntő meccsre, OMG. Az a hőst, amit minden "legtúlértékeltebb top laner" videóba beraknak. Egy éve nem is néztem LEC-t, de ez a két meccs a hétvégén megérte. Mad Lionsnak szurkolok, Csacsi most ott "edző", és hát fix az VB, de ettől még jó lenne, ha legalább így részben lenne egy győzelme 😊
Gyurma Pappa
Megmutattuk Rekklesnek. Már emiatt megérte. Sosem tudtam elképzelni a csapatot nélküle, de ennek minden pillanatát öröm volt nézni. Remélem a RGE ellen is marad energia, aztán a Mad ellen már lesz ami lesz. Úgyis a worlds a lényeg.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Jajj de kár, hogy a G2 még a döntő hétvégén sem lesz ott. Ja nem 😂

Adam egy Dariust hoz a mindent eldöntő meccsre, OMG. Az a hőst, amit minden "legtúlértékeltebb top laner" videóba beraknak. Egy éve nem is néztem LEC-t, de ez a két meccs a hétvégén megérte. Mad Lionsnak szurkolok, Csacsi most ott "edző", és hát fix az VB, de ettől még jó lenne, ha legalább így részben lenne egy győzelme 😊

több mint 4 éve
 www.youtube.com/watch?v=77tGWHyAip8

több mint 4 éve
2 eve osszeraktam egy gamer PCt kb 300K-bol (monitor nelkul).

Ugyan ez a gep ma majd 450-500K-ba fajna 😀😀

Proci:
Ryzen 5 3600:
Akkor vettem 65k-ert, most 90k
Videokartya:
Gigabyte Geforce GTX 1660TI Gaming OC 6G
90k-ert vettem, ma nem is kaphato, de az egyel gyengebb szeria 170k-ba kerul

Nem semmi, jo hogy nem vartam tovabb, utolag talan a legjobbkor vettem meg az alkatreszeket 😀
Borbinho
én a 1060as asztalim cseréltem egy 1660as laptopra tavaly januárban
öcsémnek adtam el azt a gépet 100k-ért amúgy akkor 130at ért volna
pár hónapja csak a gpu lett volna 150k 😀

a laptopom akkor 400k volt (áfa lejött), idén tervezem megint cserélni mert ha maradok itthon akkor kellene egy új combosabb asztali (főleg a proci kevés sokszor) vagy pedig egy erősebb laptopot veszek ha költözök külföldre
eleve azért vettem laptopot mert covid előtt elég sok külföldi út volt betervezve
költözés esetén viszont majd a haza utakon lesz hasznos dolog
amiket én nézek az amd 5800 + 3070 kb

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
2 eve osszeraktam egy gamer PCt kb 300K-bol (monitor nelkul).

Ugyan ez a gep ma majd 450-500K-ba fajna 😀😀

Proci:
Ryzen 5 3600:
Akkor vettem 65k-ert, most 90k
Videokartya:
Gigabyte Geforce GTX 1660TI Gaming OC 6G
90k-ert vettem, ma nem is kaphato, de az egyel gyengebb szeria 170k-ba kerul

Nem semmi, jo hogy nem vartam tovabb, utolag talan a legjobbkor vettem meg az alkatreszeket 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
a Juventusz a PES-sel szerződött, vagy miért nem találom a FIFA21-ben?
slowmotion
 hu.gameme.eu/fifa-21-juventus-miert-ragadtal-iden-is-a-piemonte-calcioval/
Negritis
kösz az infóért (a szöveg magyartalanságáért viszont nem 😛)
több mint 4 éve
slowmotion
 hu.gameme.eu/fifa-21-juventus-miert-ragadtal-iden-is-a-piemonte-calcioval/

több mint 4 éve
több mint 4 éve
na, meggyütt az X, örö van és bódottá.
illetve lesz, ha hazaérnek a purdék. kíváncsi vagyok.
slowmotion
no.
FIFA21.
a fiam most játszik harmadszor FIFÁ-t, a lányom először. a fiam még nem sajátította el az irányítást, látszik a tablet hatása, a kontrollert döntögeti a left thumb huzigálása helyett, és nem akarja észrevenni, hogy ki a kijelölt irányított játékos. a lányom meg nem hajlandó a coachingot elfogadni, viszont vérig sértődik, ha ezzel szembesítem.
amúgy szórakoztató volt nézni a PSG - Liverpool meccset, hosszabbítással együtt egy kapuralövés, és egy kapusöngól döntött.
több mint 4 éve
na, meggyütt az X, örö van és bódottá.
illetve lesz, ha hazaérnek a purdék. kíváncsi vagyok.
több mint 4 éve
Blizzard azon kívül, hogy CEO váltásra kényszerült, mással is felhívta magára a figyelmet, kijött az új HS kieg. A szokásos release előtti nagy kártya mutogató life stream elmaradt (érthetően), de mindenki nagyon várta az új kártyákat (nem).

Rövid leszek: eddig egy rakás szar volt a meta, most legalább még egy rakás szart mellé lehet tenni. 5-6 kör alatt vége, amelyik zsivány vagy vagy vadász előbb húzza fel a kombót, az nyer.

Senki ne adjon pénzt ezért, ezt tudom javasolni 😀
Gyurma Pappa
szerencsére volt kb 6500 goldom nyitogatni, dehát ennyire rossz pack luckóm évek óta nem volt. 😀 de most úgysincs még kb 2 hétig semmi időm játszani, addigra legalább beáll a meta valamennyire, hogy tudjak lustamódon netdeckelni valamit.
shawnka
Van 40k dustom, de minek? 😀

www.youtube.com/watch?v=gAjfBIKCV2M&t=538s&ab_channel=ZeddyHearthstone

Solitaire meta 😀

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Blizzard azon kívül, hogy CEO váltásra kényszerült, mással is felhívta magára a figyelmet, kijött az új HS kieg. A szokásos release előtti nagy kártya mutogató life stream elmaradt (érthetően), de mindenki nagyon várta az új kártyákat (nem).

Rövid leszek: eddig egy rakás szar volt a meta, most legalább még egy rakás szart mellé lehet tenni. 5-6 kör alatt vége, amelyik zsivány vagy vagy vadász előbb húzza fel a kombót, az nyer.

Gyurma Pappa
szerencsére volt kb 6500 goldom nyitogatni, dehát ennyire rossz pack luckóm évek óta nem volt. 😀 de most úgysincs még kb 2 hétig semmi időm játszani, addigra legalább beáll a meta valamennyire, hogy tudjak lustamódon netdeckelni valamit.
több mint 4 éve

Gyurma Pappa
hálisten évek óta ráhagytam

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 esport1.hu/news/2021/08/02/egyeb-gaming-ingyenes-battlefield-v-amazon-twitch-prime-akciofigyelo-ingyen-jatek-loemifar

A BF1rol lemaradtam, de ezt sztem beszerzem, ha mar ingyer' van 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem akarok „kulsos” cuccl nyomulni, amikor vadiuj fulese van a tarsasag felenek, es hat a cod-ban elvileg aztan foleg mukodnie kene, hogy egymassal dumalhassunk. Sot, amikor jatszottam PS4-es emberrel egy partyban, nalam a ps5-on is siman hallottam ot a kontrollerben levo cuccok miatt. Csak aztan egyik jatekrol a masikra eltunt ez, azota nem halljuk egymast. De azota meg becsatlakozott mas is a jatekba, neki is, nekem is tok uj jbl-fulesunk van, fel pillanat alatt racsatlakozott a PS-re, a jatek hangja tokeletesen megy, a fomenuben es jatek kozben is, de valamiert egymast nem halljuk viszont, igy nem tudunk kommunikalni, egyik jatekban sem. Megneztuk a beallitasokat, a voice chat be van kapcsolava mindenkinel.
Stez
Ha nem oldodott volna meg, akkor nezzetek meg nincs-e push to talk-ra allitva a voice chat (bar lehet konzolon olyan nincs is).

Amugy a zajszures es a hangminoseg miatt hasznal mindenki discordot.
Egyszeruen jobb minoseg, konkretan jobb mint a beepitett voice chat. Ha a sima voicechatben egyszerre tobben beszelnek azt eleg nehezen lehet erteni sztem.

Amugy ha van kedved tolhatnank par warzonet hetvegen. En PCn tolom de nagyon szar vagyok 😀
Borbinho
Koszike, megoldodott. A titok annyi volt, hogy benak voltunk, es valamiert a jatekban alapbol a beallitas az volt, hogy mindenki mute-olva volt egymasnak, ezert amikor unmute-oltuk egymast, rogton lett hang. De azt nem tudom, miert voltunk tiltva egymasnak, mert nem nemitottuk egymast egyebkent.

Kiprobalhatjuk amugy, persze, siman. Annyi, hogy tegnap mi kikalcsoltuk a crossplayt, hogy kiprobaljuk, a tobbi pses ellen mennyire mas a jatek. Mert iszonyatosan unfair szerintem a pc-sek elonye, a kontroller lassabban reagal, nehezebb becelozni, mig a pcsek egerrel mar akkor tropara szednek, amikor mi meg fel sem nezunk. Oke, mondjuk most kezdtuk 3 hete a jatekot, benak vagyunk, de azert ennyire talan nem, hogy allandoan mindenki ellen igy szivjunk.

Ugyhogy most epp teszteljuk, hogy valoban ennyire rosszak vagyunk e, vagy azert benne van ebben maga a plusz elony is, ami a pcs jatekosoknak van. Sok jatekunk volt, amikor mar ejtoernyozes kozben is ugy kilottek, hogy elvezhetetlen volt, meg 400 meterekrol ha csak kidugtam a fejem a fal mellett, azonnal headshot. Altalanos volt, hogy en kb fel sem nezek a kontrollerrel, az ellenfel mar harmunkat lelott. Ami azert kicsit idegesitett mar.

Attol mondjuk tartanod nem kell, hogy bena vagy, mert mi is. 😂

több mint 4 éve
Nem akarok „kulsos” cuccl nyomulni, amikor vadiuj fulese van a tarsasag felenek, es hat a cod-ban elvileg aztan foleg mukodnie kene, hogy egymassal dumalhassunk. Sot, amikor jatszottam PS4-es emberrel egy partyban, nalam a ps5-on is siman hallottam ot a kontrollerben levo cuccok miatt. Csak aztan egyik jatekrol a masikra eltunt ez, azota nem halljuk egymast. De azota meg becsatlakozott mas is a jatekba, neki is, nekem is tok uj jbl-fulesunk van, fel pillanat alatt racsatlakozott a PS-re, a jatek hangja tokeletesen megy, a fomenuben es jatek kozben is, de valamiert egymast nem halljuk viszont, igy nem tudunk kommunikalni, egyik jatekban sem. Megneztuk a beallitasokat, a voice chat be van kapcsolava mindenkinel.
Stez
Ha nem oldodott volna meg, akkor nezzetek meg nincs-e push to talk-ra allitva a voice chat (bar lehet konzolon olyan nincs is).

Amugy a zajszures es a hangminoseg miatt hasznal mindenki discordot.
Egyszeruen jobb minoseg, konkretan jobb mint a beepitett voice chat. Ha a sima voicechatben egyszerre tobben beszelnek azt eleg nehezen lehet erteni sztem.

Amugy ha van kedved tolhatnank par warzonet hetvegen. En PCn tolom de nagyon szar vagyok 😀

több mint 4 éve
új dead space bejelentve az eanél de nem várnék még jkó darabig semmit

ez viszont igazi pöcegödör ha igaz

több mint 4 éve
Stez
 support.turtlebeach.com/hc/en-us/articles/360045640513-No-Chat-Audio-in-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-Warzone-PS4-Double-Check-Settings

Hátha segít
KoporShow
Koszi szepen, kiprobalom majd.

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Stez
 support.turtlebeach.com/hc/en-us/articles/360045640513-No-Chat-Audio-in-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-Warzone-PS4-Double-Check-Settings

Hátha segít

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve