PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem, mindketto PS4-es verzio volt, de azokat is tovabbadtam mar, elotte nem frissitettem le oket.volt más amiből van 2 különböző verzió?god of warnak nincs PS5 verziója szóval annak a mentése sztem átmenthetőNekem is atment sok mindenhez, de az AC Valhallahoz viszont valamiert csak a PS4-es verzion jelenik meg a mentes, a PS5-oson nem, hiaba masolom at a felhon is. Ott lehet valami bibi, mert egyelore masnal nem tapasztaltam.
kollégámnak átment a mentése
Negritis
Stez
pl tsushima vagy nioh?
Negritis
több mint 4 éve
volt más amiből van 2 különböző verzió?god of warnak nincs PS5 verziója szóval annak a mentése sztem átmenthetőNekem is atment sok mindenhez, de az AC Valhallahoz viszont valamiert csak a PS4-es verzion jelenik meg a mentes, a PS5-oson nem, hiaba masolom at a felhon is. Ott lehet valami bibi, mert egyelore masnal nem tapasztaltam.
Negritis
Stez
pl tsushima vagy nioh?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
god of warnak nincs PS5 verziója szóval annak a mentése sztem átmenthetőNekem is atment sok mindenhez, de az AC Valhallahoz viszont valamiert csak a PS4-es verzion jelenik meg a mentes, a PS5-oson nem, hiaba masolom at a felhon is. Ott lehet valami bibi, mert egyelore masnal nem tapasztaltam.
Negritis
több mint 4 éve
god of warnak nincs PS5 verziója szóval annak a mentése sztem átmenthetőkollégámnak átment a mentése
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Ami fel volt telepitve epp a PS4-edre, azt athuzza egybe, ami libraryban van, azt majd kulon le kell tolteni ismet a store-bol (de persze ingyen). Es igen, en nem tudtam atvinni peldaul az AC Valhallanal a PS4-es mentesemet a PS5-os verziora, hiaba masolgattam at felhobol is. Ugyhogy azzal peldaul a PS4-es verzioval tolom.Tehát akkor lehet egybe áthúzni minden játékot vagy a libraryből külön-külön.Kis segítség vagy infó kéne:Elso korben, a PS5 inditasakor megkerdezi, hogy at akarod-e menteni a PS4-rol a meglevo cuccaidat, ha igen, ahhoz majd ket-harom lepesben szinkronizalnod kell a ket gepet, meg amig atmasolja, az is nemi ido. Ha ezt valasztod, akkor alapbol a fenti menusorba bekerulnek az atmentett jatekok.
Sikerült faternak akasztania egy PS5-öt Írországban, december elején jön is elvileg. Hogy működik ez az egész importálós dolog? Bejelntkezek a PS fiókba és librarybe ott lesznek az eddig telepített dolgok? Vagy külön lekell szedni a játékokat megint csak nem kell perkálni? Illetve a mentések megmaradnak vagy lehet újrakezdeni? Digital Editiön szóval az tiszta, hogy a PS4-es lemezek nem lesznek jók , de szerencsére nincs is sok 😀
Drip
Egyebkent amit nem masolsz at rogton, azoknal a meglevo jatekaid a libraryban ott lesznek, de majd le kell tolteni a jatekot magat PS5-re is. Nyilvan ha korabban megvettel egy jatekot, azert ujra fizetned nem kell. Amit letoltesz, azon automatikusan ha belepsz a jatekba, akkor mutatni fogja a PS4-en mentett allasokat.
Csak majd arra kell figyelni, hogy ugye csomo jatekra van PS4-es es PS5-os verzio is, nem mindegy, hogy melyiken van a mentesed. Peldakent nekem az AC Valhallam meg PS4-en lett meg, azon nyomtam le vele 60 jatekorat, de PS5-on csak akkor tudom ezt a mentett allast folytatni, ha magat a PS4-es verziot toltom be, a PS5-os verzional elolrol kell kezdenem az egeszet, mert ezen a verzion nem ismeri fel a mentest. Utobbi hiabba szebb mar a next gen miatt, nincs szivem elkezdeni az elejetol, rengeteg idom van benne PS4-en, igy az uj gepen is a PS4-es verzioval jatszogatok, es folytatom a korabbrol mentett allast.
Stez
Talán egyedül a God of War fájna, ha újra kéne kezdenem, de abba nem halok bele, ha a PS4es verziót kell tovább vinnem.
Drip
Ezen kivul viszont annyira nem remlik, hogy problema lett volna mas mentessel. Sok jatekot nem szedtem elo, de peldaul anno megvettem a lemezes RDR2-t, majd eladtam, de valamikor annyira olcso volt, hogy gondoltam, megveszem online verzioban, aztan amikor letoltottem, akkor peldaul rogton ott volt rajta a mentes, amit elotte, meg ket eve a PS4-es lemezes verzional elmentettem.
több mint 4 éve
nekem is wifin van a ps5 😊magas labda nem csapom le 😊elmentem tusolni mire visszaértem lent volt a spiderman a hétvégén 😀Xbox series S in the House, kár hogy egy hónap múlva lesz beizzítva. Kíváncsi leszek az új Fifára. Gondolom nem probléma, hogy a kódot, játékot csak akkor töltöm le.én biztos kipróbálnám, már csak a hibák miatt
dande
meg aztán lehet nem is kapja meg a gyerek és az apa játszik vele 😊
főleg azért is kipróbálnám, hogy addig töltsd le a játékot, számomra ez az egyik "szívás" a konzollal, hogy ha elhatározom, hogy kell egy játék, egy csomó idő míg lejön! (ezért én ilyeneket lefekvés előtt teszem meg, instant on-ban hagyom a gépet és akkor éjjel le is jön)
NB2
amúgymost én azon agyalok hogy a dark souls-t megvegyem-e 5ödjére is 😀
a válasz valszeg igen lesz
meg a DS3on is gondolkozok mert mind2 féláron van
bár PC-n már mindkettőt toltam
DS1et ugye PS3om meg Swtichen is meg nem csak a remasteredet hanem a prepare to die-t is toltam pc-n
Negritis
wifin van amúgy a box, ha kábelre dugod valóban gyorsabb
NB2
csak ugye a router tudja rendesen az 5ghz-t meg a diginél az 1000es net is hasít 😀
több mint 4 éve
magas labda nem csapom le 😊elmentem tusolni mire visszaértem lent volt a spiderman a hétvégén 😀Xbox series S in the House, kár hogy egy hónap múlva lesz beizzítva. Kíváncsi leszek az új Fifára. Gondolom nem probléma, hogy a kódot, játékot csak akkor töltöm le.én biztos kipróbálnám, már csak a hibák miatt
dande
főleg azért is kipróbálnám, hogy addig töltsd le a játékot, számomra ez az egyik "szívás" a konzollal, hogy ha elhatározom, hogy kell egy játék, egy csomó idő míg lejön! (ezért én ilyeneket lefekvés előtt teszem meg, instant on-ban hagyom a gépet és akkor éjjel le is jön)
NB2
DS1et ugye PS3om meg Swtichen is meg nem csak a remasteredet hanem a prepare to die-t is toltam pc-n
Negritis
wifin van amúgy a box, ha kábelre dugod valóban gyorsabb
több mint 4 éve
elmentem tusolni mire visszaértem lent volt a spiderman a hétvégén 😀Xbox series S in the House, kár hogy egy hónap múlva lesz beizzítva. Kíváncsi leszek az új Fifára. Gondolom nem probléma, hogy a kódot, játékot csak akkor töltöm le.én biztos kipróbálnám, már csak a hibák miatt
dande
NB2
több mint 4 éve
Tehát akkor lehet egybe áthúzni minden játékot vagy a libraryből külön-külön.Kis segítség vagy infó kéne:Elso korben, a PS5 inditasakor megkerdezi, hogy at akarod-e menteni a PS4-rol a meglevo cuccaidat, ha igen, ahhoz majd ket-harom lepesben szinkronizalnod kell a ket gepet, meg amig atmasolja, az is nemi ido. Ha ezt valasztod, akkor alapbol a fenti menusorba bekerulnek az atmentett jatekok.
Sikerült faternak akasztania egy PS5-öt Írországban, december elején jön is elvileg. Hogy működik ez az egész importálós dolog? Bejelntkezek a PS fiókba és librarybe ott lesznek az eddig telepített dolgok? Vagy külön lekell szedni a játékokat megint csak nem kell perkálni? Illetve a mentések megmaradnak vagy lehet újrakezdeni? Digital Editiön szóval az tiszta, hogy a PS4-es lemezek nem lesznek jók , de szerencsére nincs is sok 😀
Drip
Egyebkent amit nem masolsz at rogton, azoknal a meglevo jatekaid a libraryban ott lesznek, de majd le kell tolteni a jatekot magat PS5-re is. Nyilvan ha korabban megvettel egy jatekot, azert ujra fizetned nem kell. Amit letoltesz, azon automatikusan ha belepsz a jatekba, akkor mutatni fogja a PS4-en mentett allasokat.
Csak majd arra kell figyelni, hogy ugye csomo jatekra van PS4-es es PS5-os verzio is, nem mindegy, hogy melyiken van a mentesed. Peldakent nekem az AC Valhallam meg PS4-en lett meg, azon nyomtam le vele 60 jatekorat, de PS5-on csak akkor tudom ezt a mentett allast folytatni, ha magat a PS4-es verziot toltom be, a PS5-os verzional elolrol kell kezdenem az egeszet, mert ezen a verzion nem ismeri fel a mentest. Utobbi hiabba szebb mar a next gen miatt, nincs szivem elkezdeni az elejetol, rengeteg idom van benne PS4-en, igy az uj gepen is a PS4-es verzioval jatszogatok, es folytatom a korabbrol mentett allast.
Stez
Talán egyedül a God of War fájna, ha újra kéne kezdenem, de abba nem halok bele, ha a PS4es verziót kell tovább vinnem.
több mint 4 éve
bezony. azért érdemes kipróbálni, mert:Xbox series S in the House, kár hogy egy hónap múlva lesz beizzítva. Kíváncsi leszek az új Fifára. Gondolom nem probléma, hogy a kódot, játékot csak akkor töltöm le.én biztos kipróbálnám, már csak a hibák miatt
dande
NB2
1, ellenőrzöd, hogy működik-e a konzol (nyilván fog, de az ördög sosem alszik)
2, nem kell malmozva várni, a fa mellett, amíg a program letöltődik, hanem egyből tudsz játszani vele
több mint 4 éve
Xbox series S in the House, kár hogy egy hónap múlva lesz beizzítva. Kíváncsi leszek az új Fifára. Gondolom nem probléma, hogy a kódot, játékot csak akkor töltöm le.én biztos kipróbálnám, már csak a hibák miatt
dande
több mint 4 éve
Xbox series S in the House, kár hogy egy hónap múlva lesz beizzítva. Kíváncsi leszek az új Fifára. Gondolom nem probléma, hogy a kódot, játékot csak akkor töltöm le.
több mint 4 éve
Kis segítség vagy infó kéne:Elso korben, a PS5 inditasakor megkerdezi, hogy at akarod-e menteni a PS4-rol a meglevo cuccaidat, ha igen, ahhoz majd ket-harom lepesben szinkronizalnod kell a ket gepet, meg amig atmasolja, az is nemi ido. Ha ezt valasztod, akkor alapbol a fenti menusorba bekerulnek az atmentett jatekok.
Drip
több mint 4 éve
igen, sot gamepasson lattam 360s jatekokat is (nem probaltam ki szoval nem tudom h mennyire jol mennek)360as és eredeti xboxos játékok is jönnek, ha lemezes verziód van akkor tudod majd őket játszani
csebi
de asszem ott a compatibilitási dolgokkal kicsit leállnak most
angry joe-ék beszéltek róla és jött a gladius is aminek mocskosuk örültek
én annak örülnék ha valahogy a xenosaga-xenogears-vagrant story játszható lenne ps5-n, de sajnos ott olyan jogi hercehurca van hogy hihetetlen
a xenosaga és a xenogears is ugye az ff/square/enix/ps/nintendo jogi balhék jött létre és halt is meg
és ezért "született" a xenoblade ami fixen nintendo
több mint 4 éve
igen, sot gamepasson lattam 360s jatekokat is (nem probaltam ki szoval nem tudom h mennyire jol mennek)az oké, a lényeg hogy kb teljesen ugyanaz az architektúra szal 99%a a játékoknak kell hogy menjen mind2-nde a series s és a series x esetében is asszem minden megy a one generációrólelvileg annyira megy, hogy folyamatosan felskalazzak a jatekokat a series grafikai teljesitmenyere.
Negritis
csebi
de tudtommal van pár ami nem
a ps4-ps4pro is hasonló helyzetben van
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
az oké, a lényeg hogy kb teljesen ugyanaz az architektúra szal 99%a a játékoknak kell hogy menjen mind2-nde a series s és a series x esetében is asszem minden megy a one generációrólelvileg annyira megy, hogy folyamatosan felskalazzak a jatekokat a series grafikai teljesitmenyere.
Negritis
csebi
de tudtommal van pár ami nem
a ps4-ps5 is hasonló helyzetben van
www.cnet.com/tech/gaming/ps5-and-xbox-series-x-backward-compatibility-what-you-need-to-know/
elég kevés van ahogy nézem
viszont a bloodborne-hoz még mindig basztak kiadni egy kurva patchet hogy menjen
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
de a series s és a series x esetében is asszem minden megy a one generációrólelvileg annyira megy, hogy folyamatosan felskalazzak a jatekokat a series grafikai teljesitmenyere.
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
xboxon a mentések a felhőbe menneka one s és a one x az ugyanaz a konzol csak refresh
illetve amit digitálisan megvettem a one s-re, az ugyanúgy elérhető volt x-en is
NB2
ps4 - ps4 pro
de a series s és a series x esetében is asszem minden megy a one generációról
a felhő mentés viszont tudtommal fejlesztői kérdés, de az esetek nagy részében támogatva van
a nintendo az aki a felhő mentést előfizuhoz köti asszem, és ott nem is megy minden játéknál
több mint 4 éve
Nem tudom ki követi a lol bajnokságokat. Én már egy ideje leálltam vele, néha 1-1 meccset megnézek, vagy egy összefoglalót, de azon kívül már nem tud érdekelni. Viszont valamiért az átigazolási szezon mindig érdekes, azt próbálom követni, most is voltak számomra meglepetések. Pl Bwipo, Inspired elmentek Amerikába, ahova valószínűleg Hans Sama is megy. Perkz a hírek alapján jön vissza Európába( mekkora lenne ha visszatérne a G2-ba, bár Caps miatt nem hiszem, hogy visszakapná a midet, s adcként nem akar játszani) De a legérdekesebb számomra, hogy Rekkles a francia ligába igazolt, furcsa, hogy egyetlen csapat számára se volt kelendő se lec se lcs vonalon. Bár így meg játszhat Csacsi ellen szóval megértem a döntését.Túl sok pénzt kért rekklesért a G2, ezért nem kelt el, és mire észbe kaptak akkorra már minden csapatnak megvolt az adc-je( Még a mostani csapata is megegyezett szóban már egy másik játékossal, csak szépen visszatáncoltak ). A RGE játékosok nem akartak a csapatban maradni viszont a RGE nem volt hajlandó őket európai csapatnak eladni így maradt amerika.
Brotesz
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
xboxon a mentések a felhőbe mennekilletve amit digitálisan megvettem a one s-re, az ugyanúgy elérhető volt x-en is
több mint 4 éve
Kis segítség vagy infó kéne:ha van digitálisan megvett játékod ami az accounthoz kötött akkor ha belépsz a PS5be akkor ott elvileg látszódni fog
Drip
(nemtom biztosra mondani mert nem volt PS4em a PS3 játékok meg nem látszódnak)
ezek között vannak olyanok amiket tudsz majd telepíteni PS5re és vannak olyanok amiket nem
hogy melyik milyen azt érdemes megkeresni valami fix listán
a mentéseket nem tudom
a lemezek pedig biztos hogy nem lesznek jók
több mint 4 éve
Kis segítség vagy infó kéne:Sikerült faternak akasztania egy PS5-öt Írországban, december elején jön is elvileg. Hogy működik ez az egész importálós dolog? Bejelntkezek a PS fiókba és librarybe ott lesznek az eddig telepített dolgok? Vagy külön lekell szedni a játékokat megint csak nem kell perkálni? Illetve a mentések megmaradnak vagy lehet újrakezdeni? Digital Editiön szóval az tiszta, hogy a PS4-es lemezek nem lesznek jók , de szerencsére nincs is sok 😀
több mint 4 éve
Nem tudom ki követi a lol bajnokságokat. Én már egy ideje leálltam vele, néha 1-1 meccset megnézek, vagy egy összefoglalót, de azon kívül már nem tud érdekelni. Viszont valamiért az átigazolási szezon mindig érdekes, azt próbálom követni, most is voltak számomra meglepetések. Pl Bwipo, Inspired elmentek Amerikába, ahova valószínűleg Hans Sama is megy. Perkz a hírek alapján jön vissza Európába( mekkora lenne ha visszatérne a G2-ba, bár Caps miatt nem hiszem, hogy visszakapná a midet, s adcként nem akar játszani) De a legérdekesebb számomra, hogy Rekkles a francia ligába igazolt, furcsa, hogy egyetlen csapat számára se volt kelendő se lec se lcs vonalon. Bár így meg játszhat Csacsi ellen szóval megértem a döntését.
több mint 4 éve
Igen, ezeket tapasztaltam en is. Marmint hogy teljesen hulye az AI a csapatomban, sosem oda mennek, ahova kene, sosem a jo ember mozdul ki a tamadora, a kozeppalyasok nem huzodnak vissza 16-ra, amikor az ellenfel ott van a kapum elott, etc. Teljesen katyvasz.mondjuk a hatalmas pluszt az jelentené a 22 mellett, hogy ebben már benne lenne a Venezia is (tavaly az olaszkettőből csak az eladható csapatok voltak - a Monza Balotelli miatt, a Brescia meg ilyenek)
Ezt a reszt egyelore nem tudtam kitapasztalni, hogy az ujban milyen. Mondjuk par kritikat olvasna a 22-ben is akadnak erdekes megoldasok az AI-tol, es most is bibi, hogy csomoszor nem ugy mozognak, ahogy kellene, nem is reagalnak arra, hogy az ellenfel tamad.
Stez