PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 7 éve
PerkZ ADC-ként még akár be is válhat... Miden előszeretettel játszott lövészeket, pl Lucian és Corki (tudom, h mostanában Corki inkább mides, de akkor se klasszik pick) és a gold funnel "érában" lubickolt leginkább a G2 és PerkZ is (mind Kai'sa, mind Xayah jól szuperált a kezei alatt), sztem ők játszották a legjobban.Caps bazmeg... nem is értem, minden a segge alá lett tolva a FNC-nél, rá lett volna építve a következő pár év, erre random G2?Én nem is ezen égtem ki, hanem, ha lehet hinni a pletyka további részének, akkor Perkz lesz az ADC, Hjarnan meg csak csere lesz. Van rá esély, hogy nem csak pletyka, mert PerkZ utóbbi időben nagyon ráállt az ADC gyakorlásra (múltkor Vizicsacsi streamjében pont bedobta őt neki csapattársnak). Sajnálom Hjarnant, nem rossz játékos, de a G2 túl sokat akar most, ha igaz lesz a pletyka. Capset is megszerezni meg PerkZt is megtartani mindenáron. Várom, hogyha igaz lesz mi fog kisülni ebből.
shawnka
Szerencsétlen Csacsiék meg kereshetnek egy újabb mid lanert, Nukeduck elég nagy erősítés volt nekik pedig.
Tejesember
Ám Csacsinak is lejárt a szerződése a Schalke-nál (egyedül Upset írt alá 2019ig), szóval egyáltalán nem biztos, h ő marad ott (még semmit sem olvastam csacsi jövőjével kapcsolatban, még egy árva pletykát se 😛 ).
Nagyon kevés játékos képes Uzi vagy Faker szinten évekig játszani. Ott van pl Crown... 2016-17-ben kb Top 3 mides volt, idén meg árnyéka volt önmagának. Worlds egyik leggyengébben teljesítő játékosa volt... Ezzel ellentétben Jensen (Fnatic elleni stompot leszámítva) nagyot játszott és most beférne nálam a Top 10-15be. Hogy tavasszal is így lesz, az már jó kérdés 😀Elhozták most Jensen-t, aki Bjergsen után/mellett legjobb NA LCS midesnek tartanakErgo nincs benne a TOP 15-ben úgy az egész világot tekintve? 😊
Tito05
Igor
több mint 7 éve
Elhozták most Jensen-t, aki Bjergsen után/mellett legjobb NA LCS midesnek tartanakErgo nincs benne a TOP 15-ben úgy az egész világot tekintve? 😊
Tito05
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
TL (és 2014 végéig a jogelődje Team Curse) volt NA-ban az örök vesztes, az "örök negyedik" (híres meme is lett belőle). Ami pont semmire se volt jó, se bajnoki cím, se vb szereplés. Pedig szinte mindig ígéretes csapatot raktak össze a nevek alapján, mégis vagy megragadtak az erős középmezőny szintjén vagy a kiesés elleni küzdelem ment, tavaly tavaszi szezonban csak az mentette meg őket, h nem volt versenyképes másodvonalas csapat, aki a megszorongathatta volna őket a Summer Promotion-ön. Nyáron meg már mindegy volt, mert jött a franchise rendszer.anno SC2-ben is állandóan "beégtek"TL meg... nagy égés lesz ezzel a rosterrel is kiesni a csoportban 😀a liquid ezek szerint nem csak CS:GO-ban choking hazard?
Tito05
JSanyo
TLO volt a kedvencem ilyen szempontból
elődöntőig map-t se droppolt, ott meg 0-4re szívott attól akit csoportkörbe simán vert
Negritis
Tavaly offseason-ben viszont bekezdtek, rengeteg nagy nevet leigazoltak (a Disney ill Golden State egyes tulajai pumpálják beléjük a pénzt) és a TSM váratlan összeomlása ill C9 inkonzisztenciája miatt behúzták a tavaszi és nyári elsőséget is. Csak hát NA =/= nemzetközi poronddal. Mind a MSI-on ("mini vb" a szezon közepén), mind a Worlds-ön elég gyengén muzsikáltak. Mondhatni hozták a szokásos NA formát (egyiken se jutottak be az egyenes kiesése szakaszba és a mutatott játék is elkeserítő volt). Erre a reakció, h oké, akkor még nagyobb neveket igazolnak. Elhozták most Jensen-t, aki Bjergsen után/mellett legjobb NA LCS midesnek tartanak és a tavalyi világbajnok supportot CoreJJ. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből....
Fun fact (én is most olvastam): Liquid várható kezdőjének életkora a kövi szezonban:
Impact 24
Xmithie 28
Jensen 24
Double 26
CoreJJ 25
Átlag: 25+
Míg a világbajnok IG-nek 19 jelenleg 😀
Dotában már sikeresebbek, ott játszik a jelenkor legjobb játékosa Miracle. Utóbbi években nyertek jó pár Majort és bár az idei vb nem jött ki nekik úgy ahogy szerették volna (4dikek lettek, LUL az átok úgy látszik nem csak a lol-os csapatnál áll 😀 ), de a tavalyit behúzták.
Érdekesség, h Dotában EU csapatként szerepelnek.
több mint 7 éve
anno SC2-ben is állandóan "beégtek"TL meg... nagy égés lesz ezzel a rosterrel is kiesni a csoportban 😀a liquid ezek szerint nem csak CS:GO-ban choking hazard?
Tito05
JSanyo
TLO volt a kedvencem ilyen szempontból
elődöntőig map-t se droppolt, ott meg 0-4re szívott attól akit csoportkörbe simán vert
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Tejesember
256
Caps bazmeg... nem is értem, minden a segge alá lett tolva a FNC-nél, rá lett volna építve a következő pár év, erre random G2?
shawnka
Caps bazmeg... nem is értem, minden a segge alá lett tolva a FNC-nél, rá lett volna építve a következő pár év, erre random G2?Én nem is ezen égtem ki, hanem, ha lehet hinni a pletyka további részének, akkor Perkz lesz az ADC, Hjarnan meg csak csere lesz. Van rá esély, hogy nem csak pletyka, mert PerkZ utóbbi időben nagyon ráállt az ADC gyakorlásra (múltkor Vizicsacsi streamjében pont bedobta őt neki csapattársnak). Sajnálom Hjarnant, nem rossz játékos, de a G2 túl sokat akar most, ha igaz lesz a pletyka. Capset is megszerezni meg PerkZt is megtartani mindenáron. Várom, hogyha igaz lesz mi fog kisülni ebből.
shawnka
Szerencsétlen Csacsiék meg kereshetnek egy újabb mid lanert, Nukeduck elég nagy erősítés volt nekik pedig.
több mint 7 éve
TL meg... nagy égés lesz ezzel a rosterrel is kiesni a csoportban 😀a liquid ezek szerint nem csak CS:GO-ban choking hazard?
Tito05
több mint 7 éve
ezt láttátok már? volt a hétvégén WWE LOL showmatch Tyler1 vs qtpie 😀 😀 www.youtube.com/watch?v=Z2y2wtHjtJY
több mint 7 éve
Caps bazmeg... nem is értem, minden a segge alá lett tolva a FNC-nél, rá lett volna építve a következő pár év, erre random G2?
több mint 7 éve
Faker már aláírt az SKT-nál és elvileg Uzi is hosszabbított az RNG-vel, de még nem hivatalos. Origennél már bejelentettek 4 ember: Top-Alpari, Mid-Nukeduck, Adc-Sheriff és az edző Deficio.Fúú, de rühellem a Team Liquid-et, ők az e-sport Manchester City-je... C9 meg vicc kategória... imádni való csapat/szervezet, de minden szezon után elengedik a legjobbjaikat (tavaly Impact, most meg Jensen) 😕Először trollkodott egyet Riot (Neeko) - ezt már megszoktuk/vártuk...
Tito05
Erre jött válasznak TL (Jensen) - hmmm.... (szereztek közben supportot is, azt láttad?)
Riot azt mondta, na jó, ezt megkontrázzuk (LEC) - whatever, Riot as usual....
És mindezek után (kb 24-36 óra leforgása alatt jött a fenti három) sikerült a G2-nak egy olyat trollkodnia.... ami mérföldekkel veri ezt (Caps és Perkz, wtf!!!??!)
Jöhet Bjergsen top lane-re.... ezt nem tudom hova tenni...
Kíváncsi vagyok Origen mivel jön ki holnap... leigazolják Fakert meg Uzit együtt?
Igor
TL meg... nagy égés lesz ezzel a rosterrel is kiesni a csoportban 😀
Szerkesztette: Tito05
több mint 7 éve
Fúú, de rühellem a Team Liquid-et, ők az e-sport Manchester City-je... C9 meg vicc kategória... imádni való csapat/szervezet, de minden szezon után elengedik a legjobbjaikat (tavaly Impact, most meg Jensen) 😕Először trollkodott egyet Riot (Neeko) - ezt már megszoktuk/vártuk...
Tito05
Erre jött válasznak TL (Jensen) - hmmm.... (szereztek közben supportot is, azt láttad?)
Riot azt mondta, na jó, ezt megkontrázzuk (LEC) - whatever, Riot as usual....
És mindezek után (kb 24-36 óra leforgása alatt jött a fenti három) sikerült a G2-nak egy olyat trollkodnia.... ami mérföldekkel veri ezt (Caps és Perkz, wtf!!!??!)
Jöhet Bjergsen top lane-re.... ezt nem tudom hova tenni...
Kíváncsi vagyok Origen mivel jön ki holnap... leigazolják Fakert meg Uzit együtt?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
hát nem tudom, az említett Shirin egyik videóját sem bírtam végig hallgatni, pedig pár kedvenc játékomról csinált anno videót. szakmailag lehet, hogy hozzáértőbb, de a videókból ez nem jött át.na és Shirinék szerinted miért hagyták ott? 😀Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammelnem mindig, de jah Shirinék kiválása óta nagyot esett a szinvonal
shawnka
Zoli túl erősen van jelen
a legjobb rovat a gorefest
Negritis
shawnka
több mint 7 éve
Fúú, de rühellem a Team Liquid-et, ők az e-sport Manchester City-je... C9 meg vicc kategória... imádni való csapat/szervezet, de minden szezon után elengedik a legjobbjaikat (tavaly Impact, most meg Jensen) 😕
több mint 7 éve
na és Shirinék szerinted miért hagyták ott? 😀Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammelnem mindig, de jah Shirinék kiválása óta nagyot esett a szinvonal
shawnka
Negritis
több mint 7 éve
Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammelnem mindig, de jah Shirinék kiválása óta nagyot esett a szinvonal
shawnka
több mint 7 éve
Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammel
több mint 7 éve
közben megvettem a Red Dead 2-t. A tesztek és a kritikák alapján azt láttam, hogy van akit nagyon beszippant, van aki eladja, mert unalmas neki. én inkább az első csapatba tartozom. (biztos van ennek ahhoz is köze, hogy kiskoromban a szüleimmel valószínüleg az összes western filmet láttam többször, hehe). nekem bejön, hogy "lassú", bár rengeteg a random dolog benne, sok az akció, ha úgy akarod, de engem nem zavar, ha lovagolni kell percekig, mert közben gyönyörű a táj és király a zene. mivel amúgy nem vagyok egy nagy gamer, nekem ez az az élmény, ami miatt szabadidőmben leülök a tv elé.btw végre kijött az otherworld-ös teszt, amiben meg szoktam bízni:
www.youtube.com/watch?v=HP9c6jQ3HxM
több mint 7 éve
playitre jöttök amúgy?Ha kapok meghívót valamelyik partnertől. 😀
shawnka
több mint 7 éve
playitre jöttök amúgy?Én társasoztatok mindkét nap elvileg
shawnka
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
playitre jöttök amúgy?
több mint 7 éve
halott nem lesz, de kevesebben fogják tolniSwitchen toltam vmenyi fortnite br-t, engem nem győzött mega pubg halott játék lesz 6 hónapon belül.
bár én az egész bonts-építs dolgot nem szeretem pont ezért teszett jobban a pubg
Negritis
már most is alig játszanak vele, a Blackout nagyon szépen rántja el a játékosokat.
shawnka
de a fortnite népszerűsége is le fog esni
a cod br meg majd a bf br után eshet vissza
sokan "ugrálnak"
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 7 éve
Switchen toltam vmenyi fortnite br-t, engem nem győzött mega pubg halott játék lesz 6 hónapon belül.
bár én az egész bonts-építs dolgot nem szeretem pont ezért teszett jobban a pubg
Negritis
már most is alig játszanak vele, a Blackout nagyon szépen rántja el a játékosokat.
több mint 7 éve
Switchen toltam vmenyi fortnite br-t, engem nem győzött megbár én az egész bonts-építs dolgot nem szeretem pont ezért teszett jobban a pubg
több mint 7 éve
Én a plebg-vel voltam így. Sokáig kb sebzést sem tudtam leadni. Most is qrva béna vagyok benne, de néha azért már esik kill is 😀

több mint 7 éve
Na annyit irtok itt a fortnite-ről hogy belenéztem.Hát nem sok mindent értem el kb egy usert tudtam talán megsebezni 10-20 játék alatt (gondolom nm volt nete 😊 )