NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 182 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sztem az angoloknak elsősorban egy olyan hc kéne aki nagyon jó pszichológus. Tottenham-Arsenal, Liverpool-ManU mindenki utál mindenkit év közben, mitől lenne ez a válogatottnál másképp?peach
ez a spanyoloknál is így volt, a barca-realosok is rühellik egymást, (tisztelet a kivételnek persze) mégis nyertek EB-t meg VB-t is. 2010-ben pl. volt a kezdőben 3 realos és 7 barcás...
Ha del Bosque akkora pszichológus lenne, tudná őket motiválni most is.

lehet hogy az is közrejátszik hogy nem bírják egymást, de leginkább az hogy egyénileg is szarok. Mondjuk egy angol-német összevetésben, hány angol férne be a német keret kezdőjébe? 2. ha nagyon jószívűek vagyunk akkor max 3...
eaglesmcnabb
És ez ami nagyon szimpolikus. Azon túl, hogy Walker vagy Clyne személyében be tudsz tenni egy valódi jobhátvédet hova fér még be Angol?
Manu jobb a védelem többi része megint csak. Kroos-Khedira kettőst nem überled, a Draxler - Müller - Özil hármas meg körbe röhögi a Lallana - Rooney - Sterling triót. Max a Kane/Sturridge/Vardy vonalon lenne még esély Götze meg Gomez ellen de itt is csak azért mert Gomez már túl van a zenitjén.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
lengyel-portugál: annak drukkolok, hogy a portugálok az elején rúgjanak egyet, lássuk mit tudnak a lengyelek hátrányban, de remélem agyon kontrázzák őket a portugálok
wales-belgium: ha meg tudja fogni a wales-is védelem a balgákat, akkor izgis, amúgy meg szerintem belgák
német-olasz: 1x2😊 rohadt jól tolják az olaszok, de remélem a germánok feltörik az olasz reteszt, szóval németek
francia-izland: franciák nem lesznek olyan hülyék mint az angolok, földön agyonverik a bálnavadászokat, amúgy is fura magyarként egy picit szurkolok nekik, mert ezen az eb-n jól tolják a franciák
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Mikey
Jan
Fogtál egy meccset, kiragadtad a pont aznap kezdő 11-et, majd abból vontál egy általános következtetést. Sok értelme volt.
Amadeus91
Ha elolvastad volna az előzményt, ("Szép és jó, hogy a Liverpool, a MU, a Chelsea nyert pár BL-t, de hány angol játékossal? Na ugye.") láttad volna hogy mire reagáltam ezzel a statisztikával.

A tény az, hogy amikor nem volt tele külföldivel a liga, akkor is hasonló eredményeket hoztak klub és válogatott szinten is. Tehát szerintem nem ezen múlik.

Ha ezzel nem értesz egyet, akkor mi a te véleményed?
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Sztem az angoloknak elsősorban egy olyan hc kéne aki nagyon jó pszichológus. Tottenham-Arsenal, Liverpool-ManU mindenki utál mindenkit év közben, mitől lenne ez a válogatottnál másképp?peach
ez a spanyoloknál is így volt, a barca-realosok is rühellik egymást, (tisztelet a kivételnek persze) mégis nyertek EB-t meg VB-t is. 2010-ben pl. volt a kezdőben 3 realos és 7 barcás...

lehet hogy az is közrejátszik hogy nem bírják egymást, de leginkább az hogy egyénileg is szarok. Mondjuk egy angol-német összevetésben, hány angol férne be a német keret kezdőjébe? 2. ha nagyon jószívűek vagyunk akkor max 3...
eaglesmcnabb
Necces, de mlehetséges, hogy ehhez a nagypofájú, féreg angol csapathoz egy lelkiismeretes, korábbi válogatott játékos kellene, aki atérzi a múltja miatt a játékosokra nehezedő nyomást, és a playák igenis felnéznek rá. Megnéznék egy szókimondó Alan Shearert, csak neki alig van szakmai tapasztalata. De a Real példájából láthattuk, hogy manapság már fontosabb a motivációs tényező.

Én nekem mondjuk egyből az öltött be, hogy a szövetség helyében fognám, harakiriznék és mindent bevetve nyalizni kezdenék Fergusonnak, az öregnak hátha baromi jó napja van, és igent mond. Okéoké, erre semmi esély sincs, de egy próbát talán megérne. Ő olyan takarítást végezne ezen a foshalmazon, amit öröm lenne nézni.
Stez
Állítólag Scolari maga kereste meg az FA-t h lenne angol szöv. kap. Az még izgi is lenne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.

eaglesmcnabb
Ez nem teljesen igaz. A spanyolokmár már nem az a gond, hogy nincs, aki összefogja őket, hanem az, hogy nehéz mivel, mivel a kulcsjátékosok, akik magukkal húzták a csapatot, mindent megnyertek.

Az angoloknál nem ez van. Nem mindegy, hogy valakit azzal kell motiválnod, hogy semmit sem nyert, vagy arra kell megoldást találnod, hogy a mindent megnyerő játékost faragd meg úgy lelkileg, hogy igenis meglegyen benne a plusz tűz. Nem csak a tűz, hanem a plusz.

Megítélésem szerint ez két különböző dolog, és ezekhez másként kell közelíteni a játékosok felé, noha persze, „pusztán” arról van szó, hogy nesze, motiváld őket. De mégis, a spanyol összetettebb az angolnál. Épp ez a szégyen az angol válogatottban, hogy egy büdös nagy semmit sem tudnak felmutatni nemzetközi szinte, sőt, mivel elég fiatal a csapat, a legtöbbjük még klubszinten sem tette le úgy igazán a névjegyét.

És akkor jön az, hogy felküldesz randomszerűen 11 őrültet, akiket még csak motiválni sem tudtál. Ez így együtt már túl sok.

De kurvára lényegtelen az egész, az FA faszkalapjai úgysem találnak megfelelő embert a posztra, és abszolút nem foglalkoznak az ilyen szakmai dolgokkal. Bedobnak egy kalapba nyolc nevet (amiből hét menedzser már bukott több helyen), akit kihúznak, kinevezik.

Jó elképzelés ez a „nemzeti csapat élére hazai kapitányt” dolog, egy olyan válogatottnál, ahol igenis van merítési lehetőség az angol menedzsereket tekintve. Angliában nincsen. Végig forognak ugyanaz a 10-15 név, egy-egy bukta után pihennek 2-3 évet, aztán ismét PL-csapat alkalmazza őket.

Necces, de mlehetséges, hogy ehhez a nagypofájú, féreg angol csapathoz egy lelkiismeretes, korábbi válogatott játékos kellene, aki atérzi a múltja miatt a játékosokra nehezedő nyomást, és a playák igenis felnéznek rá. Megnéznék egy szókimondó Alan Shearert, csak neki alig van szakmai tapasztalata. De a Real példájából láthattuk, hogy manapság már fontosabb a motivációs tényező.

Én nekem mondjuk egyből az öltött be, hogy a szövetség helyében fognám, harakiriznék és mindent bevetve nyalizni kezdenék Fergusonnak, az öregnak hátha baromi jó napja van, és igent mond. Okéoké, erre semmi esély sincs, de egy próbát talán megérne. Ő olyan takarítást végezne ezen a foshalmazon, amit öröm lenne nézni.

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Mikey
Jan
...
Szép és jó, hogy a Liverpool, a MU, a Chelsea nyert pár BL-t, de hány angol játékossal? Na ugye. Az elmúlt években nem egyszer fordult elő, hogy úgy állt ki egy PL meccsre egy csapat, hogy nem volt angol a kezdőjében. Neveket most direkt nem említek. Annál többször fordult elő, hogy 1-2 angol volt a kezdőben, de a sztenderd szám is 3-4 körüli az értelmesebb csapatoknál. Ez lófütyi.

Az is igaz, hogy kicsit túllihegik ők is most a dolgokat, de mindenki ezt tenné.

Hodgson hatalmas lókötő, anno ahogy leépítette pár hónap alatt a Liverpoolt, nem is értettem hogy lehetett angol szöv. kap. utána. Konkrétan nulla az ember, nulla. De az angol szövetség szereti tökön lőni magát, szóval köszönjék meg először saját maguknak.

Na befejeztem, mert szerintem sokakat untatok.
Mikey
Megnéztem, hogy az utóbbi évtizedben a BL győztes csapatban hány a csapatnak megfelelő nemzetiségű játékos volt. (ráérek 😊 )

2006-Barcelona: 3 spanyol 2007-Milan: 6 olasz 2008-Man Utd: 6 angol 2009-Barcelona: 6 spanyol 2010-Internazionale: 0 olasz 2011-Barcelona: 7 spanyol 2012-Chelsea: 4 angol 2013-Bayern: 5 német 2014-Real Madrid: 3 spanyol 2015-Barcelona: 4 spanyol 2016-Real Madrid: 2 spanyol.

Jan
Fogtál egy meccset, kiragadtad a pont aznap kezdő 11-et, majd abból vontál egy általános következtetést. Sok értelme volt.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
Nem akarom Kiralyt felemelni az egekig, mivel mindig a foldon jart es mikor volt szerencsem beszelni vele ismeretlenkent tisztelet tudo volt meg velem is (Munchenbol hivott vissza).
Miutan meghallottam, h visszarakta az ujjat meccs alatt, eszembe jutott Liptak mit muvelt az eszak irak ellen.
Eg es fold.

Teny, mivel en is kapus voltam egeszen nb1 tarcsiig vittem, tehat van ralatasom arra, h a kapusok konkretan tenyleg leszarjak ha kimegy az ujjuk, de feltetelezem egy kezilabda vagy futsal kapusok meg durvabbak, mivel kesztyu nelkul vedenek, gyorsabb lovesek stb...

Minden tiszteletem a jatekosok meg mindig.

Ami egy picit zavar, Bar nem a legjobb szo ez, de kicsit az unneples tul sok. Emiatt , hogy egy belvaros megalljon szerintem tulzas. Mas kerdes az , h milyen melyen kell keresni annak az okat, h ez a siker ezt hozta ki az emberekbol.

Az egesz EB alatt nem ereztem zizegest itt del spanyol ezen reszen. Nem tudom minek koszonheto ez, de a vb alatt tobb ember ult es nezte a meccseket meg akkor is ha nem spanyolok jatszottak. Az olasz- spanyol meccs alatt a foutcan voltam pont..kb semmi.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
kassaié a német-olasz. jó előjel a döntővel kapcsolatban 😊
Borbinho
főleg, ha továbbjuttatja az olaszokat :p
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
kassaié a német-olasz. jó előjel a döntővel kapcsolatban 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
 index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/29/anglia_eb_kieses/

komoly, Hamman... :d

"Létrehoztak egy márkát – elismerésem érte –, a játékosok pedig rengeteg pénzt keresnek. Mindegyikőjüknek gyertyát kéne gyújtania esténként, és hálát adni az égnek, hogy angolok, mert ha izlandiak, portugálok, hollandok vagy németek lennének, azért is küzdeniük kéne, hogy a negyedét megkeressék a mostaninak."

:d
eaglesmcnabb
Telitalálat ez, főleg úgy, ha magát a labdarúgást is ugyanebbe a kontextusba helyezzük a többi sportággal szemben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
remélem nincs harag az offért, de szerintem ma még belefér, holnaptól szakmázhatunk ezerrel megint😊

www.origo.hu/teve/20160621-a-legdogosebb-sportriporter-csajok.html
 www.origo.hu/teve/20160623-a-legdogosebb-sportriporter-csajok-2-resz.html
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 www.youtube.com/watch?v=lFhy7PRknzw
több mint 8 éve
Mikey
Jan
...
Szép és jó, hogy a Liverpool, a MU, a Chelsea nyert pár BL-t, de hány angol játékossal? Na ugye. Az elmúlt években nem egyszer fordult elő, hogy úgy állt ki egy PL meccsre egy csapat, hogy nem volt angol a kezdőjében. Neveket most direkt nem említek. Annál többször fordult elő, hogy 1-2 angol volt a kezdőben, de a sztenderd szám is 3-4 körüli az értelmesebb csapatoknál. Ez lófütyi.

Az is igaz, hogy kicsit túllihegik ők is most a dolgokat, de mindenki ezt tenné.

Hodgson hatalmas lókötő, anno ahogy leépítette pár hónap alatt a Liverpoolt, nem is értettem hogy lehetett angol szöv. kap. utána. Konkrétan nulla az ember, nulla. De az angol szövetség szereti tökön lőni magát, szóval köszönjék meg először saját maguknak.

Mikey
Megnéztem, hogy az utóbbi évtizedben a BL győztes csapatban hány a csapatnak megfelelő nemzetiségű játékos volt. (ráérek 😊 )

2006-Barcelona: 3 spanyol 2007-Milan: 6 olasz 2008-Man Utd: 6 angol 2009-Barcelona: 6 spanyol 2010-Internazionale: 0 olasz 2011-Barcelona: 7 spanyol 2012-Chelsea: 4 angol 2013-Bayern: 5 német 2014-Real Madrid: 3 spanyol 2015-Barcelona: 4 spanyol 2016-Real Madrid: 2 spanyol.

Ez alapján mondhatjuk hogy az angol top csapatok kb a nemzetközi trendnek megfelelően alkalmaznak saját/külföldi játékost. De a Bosman-szabály előtti időkben, amikor még nem volt tele külföldivel a liga, akkor sem hoztak drámaian jobb teljesítényt mint utána, szvsz ez nem magyarázat semmire.

Hodgson hogy lehetett kapitány: "angol padra angol hülyét!" 😊
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 www.espnfc.com/video/copa-90-kick/445/video/2904387/hungarys-new-era

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Olvasgatva a nyilatkozatokat, úgy tűnik, hogy az angliai Bognár Györgyök, Egervárik, Várhídik nagyon hangosak. Kedvencem Redknapp, aki kifakadt az eddig csak ifikkel dolgozó Gareth Southgate potenciális kinevezése ellen, mondván hogy nem ért el semmit, bezzeg az olyan nagyságok, mint Steve Bruce és Sam Allardyce, akikhez olyan fantasztikus sikerek fűződnek, mint pl a feljutás kiharcolása angol és ír másodosztályú csapatokkal......

Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 751
Hamann szinte mindig nagyon jókat mond.

Amúgy Waddle-től az idézet tán még jobb. Ezek is mindig építkeznek, csak nem látod végeznek-e vele valaha.
Mikey
Oké, nem alaptalan, de azért az angolok építkezését ne emlegessük egy lapon a miénkkel. Mert ők a világversenyeken azért ott voltak, csoportjukból általában továbbmentek, németek, olaszok, brazilok ejtették ki őket néha drámai meccseken... mi meg alapból ott se voltunk, nekünk Máltával, Lettországgal, Finnországgal meg hasonlókkal voltak drámai meccseink.

(Ez most kb olyan, mint amikor a brazilok elvesztik a vb döntőt, sírás, gyászban az ország, botlábú balf@szok... mi kizúgunk 0-4-el az eb nyolcaddöntőben: utcabál, népünnepély, hősök.)

És a PL nem elit bajnokság, hát jó, de Hamann pont egy olyan csapatban játszott, amelyik 0-3-ról megfordította a BL döntőt. Meg azon kívül is összekapirgáltak pár BL-t a többiek, Chelsea, Man U, akkor meg mire a nagy fikázás?

Hogy a Bundesliga annyival magasabb színvonalú bajnokság mint a PL? Hát hümm... Szóval értem én hogy most nagy a csalódottság, de egy kicsit túl is dramatizálják a dolgot.
Jan
Isten őrizz, hogy összehasonlítsam a magyar helyzettel, nem is tettem. 😊

Az angoloknak nyilván a maguk szintjén csalódást keltő a szereplésük, meg a helyzetük, és a jövőképük. Mi szerintem összetennénk a két kezünket, ha ott tartanánk bármiben, ahol ők.

A színvonal szidása sem alaptalan, ebben a szezonban rengeteg alkalommal előfordult, hogy alig volt kapura lövés a meccseket, sok csapat a 60-70. percben lőtt először kapura, mert nem volt képes eljutni addig sem. Nyilván ennek egyik oka, hogy jó védelmek vannak, és egy átlag angol csapatnak első a stabil védekezés, de egy jó edző/taktika/játékos egy jó védelem ellen is feltalálja magát. S persze nem a kapura lövések mutatják meg egy meccs vagy bajnokság színvonalát, de azért valamit csak mutatnak.

Nem fekete, és nem fehér Angliában sem semmi, és ott sincs egyenes arányosság a válogatott szereplése és a bajnokság erőssége között, de véletlenek nincsenek.

több mint 8 éve
Sztem az angoloknak elsősorban egy olyan hc kéne aki nagyon jó pszichológus. Tottenham-Arsenal, Liverpool-ManU mindenki utál mindenkit év közben, mitől lenne ez a válogatottnál másképp? És akkor a maradékról még szó sem volt, ki hova húz...egységbe kéne őket elsősorban terelni ami nagyon nehéz melónak tűnik...
peach
A problémáknak ezen része -- klubcsapatok miatt egymás utálása -- szerintem túl van misztifikálva, bár nyilvánvalóan létező probléma.

Sokkal nagyobb gond, hogy eszemet nem tudom, mikor volt olyan szövetségi kapitányuk, aki ki is tud dolgozni egy potens taktikát, és nem csak felküld 11 játékost random a pályára, na meg hogy mikor volt valóban top játékosuk.

Mert most pl. Harry Kane is jól beárazta magát európai szinten. Az pedig hogy pl. egy Eric Dier alap kezdő lehet a válogatottban, mindennél többet mond, vagy egy Dele Alli, akinek bár kiváló szezonja volt, egy éve még a harmadosztályban nyomta.

És akkor azt még nem is említettem, hogy nem igazán látok olyan játékos(oka)t, aki(k) a leadershipet adná(k) a közösbe... mert az fontos volna.

Azért az nem véletlen, hogy a PL játékosainak valami kétharmada, vagy még nagyobb része külföldi. Az angol játékosok egyszerűen kevesek, és az utánpótlásképzésük is nevetséges hosszú ideje, részben ennek is itták meg most a levét.

A PL reklámgépezet fenomenális, ahogy Hamann mondja. De a jövőben részben a brexit miatt is kénytelenek lesznek változtatni a dolgok működésén.
több mint 8 éve

Amúgy Waddle-től az idézet tán még jobb. Ezek is mindig építkeznek, csak nem látod végeznek-e vele valaha.
Mikey
Oké, nem alaptalan, de azért az angolok építkezését ne emlegessük egy lapon a miénkkel. Mert ők a világversenyeken azért ott voltak, csoportjukból általában továbbmentek, németek, olaszok, brazilok ejtették ki őket néha drámai meccseken... mi meg alapból ott se voltunk, nekünk Máltával, Lettországgal, Finnországgal meg hasonlókkal voltak drámai meccseink.

(Ez most kb olyan, mint amikor a brazilok elvesztik a vb döntőt, sírás, gyászban az ország, botlábú balf@szok... mi kizúgunk 0-4-el az eb nyolcaddöntőben: utcabál, népünnepély, hősök.)

És a PL nem elit bajnokság, hát jó, de Hamann pont egy olyan csapatban játszott, amelyik 0-3-ról megfordította a BL döntőt. Meg azon kívül is összekapirgáltak pár BL-t a többiek, Chelsea, Man U, akkor meg mire a nagy fikázás?

Hogy a Bundesliga annyival magasabb színvonalú bajnokság mint a PL? Hát hümm... Szóval értem én hogy most nagy a csalódottság, de egy kicsit túl is dramatizálják a dolgot.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
lengyel-portugál
wales-belgium
német-olasz
francia-izland

portugál-belgium
német-francia

belgium-francia

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Sztem az angoloknak elsősorban egy olyan hc kéne aki nagyon jó pszichológus. Tottenham-Arsenal, Liverpool-ManU mindenki utál mindenkit év közben, mitől lenne ez a válogatottnál másképp? És akkor a maradékról még szó sem volt, ki hova húz...egységbe kéne őket elsősorban terelni ami nagyon nehéz melónak tűnik...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/29/anglia_eb_kieses/

komoly, Hamman... :d

"Létrehoztak egy márkát – elismerésem érte –, a játékosok pedig rengeteg pénzt keresnek. Mindegyikőjüknek gyertyát kéne gyújtania esténként, és hálát adni az égnek, hogy angolok, mert ha izlandiak, portugálok, hollandok vagy németek lennének, azért is küzdeniük kéne, hogy a negyedét megkeressék a mostaninak."

:d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
lengyel-portugál
wales-belgium
német-olasz
francia-izland

lengyel-wales
olasz-izland

lengyel-izland
Kampman
Ha Izland tényleg bent lesz a döntőbe akkor fizetem neked a piát. 😀