Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Valamiért éreztem, hogy kispest lesz a megfejtés, de valamelyik olaszra gondoltam volna 😛műveletlen vagyok, ki volt az?berger90Emeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriad
olvastam egyszer egy sztorit, hogy az 1964-es tokiói olimpián nyert valami etióp futó, de az eredményhirdetés a hazaiak sovinizmusát dicsérte: mivel segédfogalmuk nem volt a zenészeknek az etióp himnuszról, eljátszották a japánt, biztos a ami biztos xD xDelejéről lemaradtam. hh nem volt himnusz?braxa88Nem volt meg a Hondurasi mp4ben, ezért a franciát se játszották le. 😀😀iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Minden meccsen kezdeni fog.Nem is fog kezdeni (vagy igen o_o ). 😛iktriadnyugi,nem fogják lecserélni a 13.-ik percben.KennyEmeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriadKövetkező meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
több mint 10 éve
Ez a Munkaügyek amúgy elég komoly sorozat 😀
több mint 10 éve
Kezdeni fog.Nem is fog kezdeni (vagy igen o_o ). 😛iktriadnyugi,nem fogják lecserélni a 13.-ik percben.KennyEmeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriadKövetkező meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
több mint 10 éve
Nem is fog kezdeni (vagy igen o_o ). 😛nyugi,nem fogják lecserélni a 13.-ik percben.KennyEmeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriadKövetkező meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
több mint 10 éve
nyugi,nem fogják lecserélni a 13.-ik percben.Emeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriadKövetkező meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
több mint 10 éve
VB első döntetlenje ? Én örülnék neki 😀DripMost toltam rá az eddig VB-n szerzett pénzem az argentinokra, úgyhogy ők fognak nyerni 😀
több mint 10 éve
Csak kazettás magnó van. Meg gramofon. (Nagyon paraszt vagyok tudom.)nincs egy CD vagy MP3 lejátszó valakinek?ulpianuselejéről lemaradtam. hh nem volt himnusz?braxa88Elvileg elromlott a rendszer ami lejátsza.Sixo67
több mint 10 éve
VB első döntetlenje ? Én örülnék neki 😀
több mint 10 éve
nincs egy CD vagy MP3 lejátszó valakinek?elejéről lemaradtam. hh nem volt himnusz?braxa88Elvileg elromlott a rendszer ami lejátsza.Sixo67
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
elejéről lemaradtam. hh nem volt himnusz?braxa88Nem volt meg a Hondurasi mp4ben, ezért a franciát se játszották le. 😀😀
több mint 10 éve
elejéről lemaradtam. hh nem volt himnusz?braxa88Elvileg elromlott a rendszer ami lejátsza.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
elejéről lemaradtam. hh nem volt himnusz?
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Budapest Honvéd FC 4 (0)Emeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriadKövetkező meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
honvédba se sokkal többet 😀
több mint 10 éve
Sorry tényleg. Késő van már, hajnalban a japán meccs kifárasztott 😀Szerintem arra gondolt hogy 20 éve ki volt. Mert mi nem voltunk 20 éve VBn 😀HanniKövetkező meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
Muhamed Besicmustaine
Aurier a legjobb!
több mint 10 éve
Emeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
több mint 10 éve
Szerintem arra gondolt hogy 20 éve ki volt. Mert mi nem voltunk 20 éve VBn 😀Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
Muhamed Besicmustaine
több mint 10 éve
Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?berger90
Muhamed Besic
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67műveletlen vagyok, ki volt az?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
remélem simán nyer Bosznia és Besicet kiállítják miután öngólt rúgott.
több mint 10 éve
Válogatott meccsen Messi nem mindig szokott parádézni.Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67Besic neve többször fog elhangzani mint Messiébraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.Sixo67Besic neve többször fog elhangzani mint Messié
több mint 10 éve
Következő meccse , 20 év után ,végre megint láthatunk egy magyar bajnokságban játszó játékost a vb-n.
több mint 10 éve
Az sosem baj ha van valaki a stúdióban aki egy játékosnál többet ismer a csapatokból 😀Nem értettem mit mondott a végén, szóvicc volt csak elbafta, vagy véletlen volt az egész?Sixo67ne menjenek messzire mert hamarason messi is megkezdi a vb-t
véletlen miodta a szóviccet
amugy a srác egy jóarc, szimpatikus, felkészült riporter. kár h jobban vágja a csapatokat mint a szakértőkbraxa88