Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
2,5 alatt még mindig csak 1 meccs volt 10-ből!mustainena akkor fogadok gyorsan az argentin bosnyák meccsre, tuti 1-0 lesz... 😀
több mint 10 éve
Egyértelműen nem volt bent!Twitteren olvasgattam most a véleményeket, és nem egy ember míg így is azt írja, hogy nem volt bent, vagy higy nagyon necces volt xD
Habi
A sky sports szagértőjét sem győzte meg a technológia...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na a gólàtlag miatt kellett ez.
több mint 10 éve
végre bazmeg, helló szerkesztőség!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Lassan elkezdhetnek a franciák gátfutást gyakorolni ha épségben haza akarnak érni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
végülis a kapusról pattant be, Benő lövése kapufa lett.na, öngól lett, nem Benzemáé.Joey Tribbianide hogy az istenbe adták ezt meg öngólnak ?? Drip
itt is ugyanaz az 5 mm van, ha jól tudom 😊Megnézném Gundit teniszt közvetíteni, ahogy egy challange után elkezd vitatkozni a géppel 😀SchleckOtt van elismert hibaszázalék 😊Jakehomer
szerk: www.cnet.com/news/brazil-2014-the-world-cup-with-the-most-accurate-goals/
the camera's sensors detect a ball's movement to within at least 5 millimeters.
több mint 10 éve
Megnézném Gundit teniszt közvetíteni, ahogy egy challange után elkezd vitatkozni a géppel 😀SchleckOtt van elismert hibaszázalék 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na, öngól lett, nem Benzemáé.Joey Tribbianide hogy az istenbe adták ezt meg öngólnak ?? 😀 😀 Én bírom Gundit de amúgy már engem is kurvára idegesít, hogy nem gól-gól-nem gól ... és akkor megy a fikázás, hogy ááá szar a goal line technology minek ez , vonalbíró stb... atyaég
több mint 10 éve
Origo: "Nagyon fura volt a szituáció: a gólvonal-technológiával visszanézték Benzema lövését, és kihozták, hogy nem volt gól"ebből is látszik hogy nem kell ilyen technológia az nb1-be sem, az mlsz ezután simán megbüntetné szegényt 2 millióra
A soccer tényleg a hülyék sportja, szerintem a vb után leszavazzák a gólbírót is, mert összezavarja szegény embereket...baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Megeshet, hogy a malária elleni vakcina homályosítja el az elméjét. Ez lehet magyarázat arra, hogy a társaival együtt síkhülye a közvetítések alatt.
több mint 10 éve
Origo: "Nagyon fura volt a szituáció: a gólvonal-technológiával visszanézték Benzema lövését, és kihozták, hogy nem volt gól"A soccer tényleg a hülyék sportja, szerintem a vb után leszavazzák a gólbírót is, mert összezavarja szegény embereket...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ez a meccs olyan harmatos hogy talán már a franciák is elkapcsoltak és inkább az ottani barátok közt maratont nézik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Jaja, nem soroltam fel mindenkit aki jó kommentár.Soccert F-Rich is kitűnően kommentálmustaineZümit akarunk meg Hajdú B-t , legalábbis én , gundi lehet h talk show-ba jó, de nem sport kommentárnak való. Az , hogy ki vannak helyett, mellett, mögötte az meg megint más kérdés.Sixo67két éve volt szerencsém játszani a maradj talpon-ban, azt kell mondanom, ijesztően profi. az égre könyörgöm, több mezeit akarunk, vagy ezt a fasz fülöpöt? játékot meg vezessen valamelyik másik idióta a köztévén? gundival még istenesen jártunk, néha hülye, hát istenem.berger90Ezt a Gundel-Takácsot egy életre eltiltanám nemcsak a sportközvetítéstől, az egész tévézéstőlmustaineÉs ő iktriad nagy kedvence.Sixo67
több mint 10 éve
Soccert F-Rich is kitűnően kommentálZümit akarunk meg Hajdú B-t , legalábbis én , gundi lehet h talk show-ba jó, de nem sport kommentárnak való. Az , hogy ki vannak helyett, mellett, mögötte az meg megint más kérdés.Sixo67két éve volt szerencsém játszani a maradj talpon-ban, azt kell mondanom, ijesztően profi. az égre könyörgöm, több mezeit akarunk, vagy ezt a fasz fülöpöt? játékot meg vezessen valamelyik másik idióta a köztévén? gundival még istenesen jártunk, néha hülye, hát istenem.berger90Ezt a Gundel-Takácsot egy életre eltiltanám nemcsak a sportközvetítéstől, az egész tévézéstőlmustaineÉs ő iktriad nagy kedvence.Sixo67
több mint 10 éve
na, öngól lett, nem Benzemáé.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
meg a hentes is nyomja a mérleget!Megnézném Gundit teniszt közvetíteni, ahogy egy challange után elkezd vitatkozni a géppel 😀SchleckA taxiora is hazudik!Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Zümit akarunk meg Hajdú B-t , legalábbis én , gundi lehet h talk show-ba jó, de nem sport kommentárnak való. Az , hogy ki vannak helyett, mellett, mögötte az meg megint más kérdés.két éve volt szerencsém játszani a maradj talpon-ban, azt kell mondanom, ijesztően profi. az égre könyörgöm, több mezeit akarunk, vagy ezt a fasz fülöpöt? játékot meg vezessen valamelyik másik idióta a köztévén? gundival még istenesen jártunk, néha hülye, hát istenem.berger90Ezt a Gundel-Takácsot egy életre eltiltanám nemcsak a sportközvetítéstől, az egész tévézéstőlmustaineÉs ő iktriad nagy kedvence.Sixo67
több mint 10 éve
Hát ez tényleg hülye. Ott mutatják az olyan gyengéknek mint ő és mégis kételkedik.Matthew99"... mint Scully, már dugták az UFO-k de ő még tamáskodott" 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
szemüveget a gólvonali kamerának!!4!Még MINDIG arról beszél, hogy nem tudjuk megállapítani, bent volt-e a labda vagy sem...baggioEzt a Gundel-Takácsot egy életre eltiltanám nemcsak a sportközvetítéstől, az egész tévézéstőlmustainemé, mit csinált? (hála az égnek espn-t / abc-t nézem(Dexxter Tailor