Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
passes completed in the attacking third: France 32, Honduras 2 😀
több mint 10 éve
na, ha HOnduras talál egy gólt bármi csoda folytán, akkor gipszbe megy haza a gall csapat
több mint 10 éve
Honduras tàmadójàtéka 0, előbb-utòbb jön a francia gól.
több mint 10 éve
az gyönyörű volt....
több mint 10 éve
2 kapufa már volt...Érik lassan a francia gól.
több mint 10 éve
Ez valami koporsó amiben levitték volna?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
picit darabos eddig ez a meccs.
több mint 10 éve
Direkt szarul játszanak a franciák, tudják, hogy nem szabad az első gólt nekik szerezniük, de azért túlságosan is rájátszanak.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha a hondurasiak így folytatják, akkor a sporinak újra kell töltenie a borotvahabos flakont.
több mint 10 éve
gratulálok evra, el is kaszálod az ellenfelet és még bele is sérülsz 😀 és még sárgát is kapott 😀
több mint 10 éve
Benzema mit harcolt , csak hát Hondurasi bedobás lett belőle.
több mint 10 éve
neolive.net/251267/1/Watch-France-vs-Honduras---FIFA-WC-2014/telesport.hu -s stream csak nekem nem megy?mustaineNekem sem...
Épp akartam kérni egy másik linket, mert ez nem megy...Vrijbloed
amíg nem megy az M1HD 😐
több mint 10 éve
telesport.hu -s stream csak nekem nem megy?mustaineNekem sem...
Épp akartam kérni egy másik linket, mert ez nem megy...
több mint 10 éve
Az a jò, hogy nincs Ribery nem lesz önzőzés.No himnusz?😊 ez milyen màr
több mint 10 éve
himnuszok nem lesznek vagy lemaradtam valamiről?Dexxter Tailornem volt
több mint 10 éve
himnuszok nem lesznek vagy lemaradtam valamiről?
több mint 10 éve
Svájc meccs...ez is 1 gólon múlott....
több mint 10 éve
www.fifa.com/worldcup/players/player=336435/index.html az a séró 😀Giroud nincs a kezdőben a franciáknál, Griezmann játékára kíváncsi leszek.deyellJó lesz, jön a Realbaeaglesmcnabb
több mint 10 éve
Giroud nincs a kezdőben a franciáknál, Griezmann játékára kíváncsi leszek.deyellJó lesz, jön a Realba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Szegény műsorvezetőt fejvakaráson kapta a kamera, kicsit hamar kapcsoltak vissza 😀