Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
deyell
11 702
Giroud nincs a kezdőben a franciáknál, Griezmann játékára kíváncsi leszek.
choose life
több mint 10 éve
az over 2,5 eddig egy meccs kivételével elég jól működött
több mint 10 éve
Ma meccsnezes helyett a horgaszatott valasztottam 😊 Mi lett az eredmeny, milyen meccs volt ?DripAz eddigi leggyengébb
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ma meccsnezes helyett a horgaszatott valasztottam 😊 Mi lett az eredmeny, milyen meccs volt ?DripJol vàlasztottàl.
Svàjc-Ecuador 2-1 0-1 utàn gyatra meccsen
több mint 10 éve
Ma meccsnezes helyett a horgaszatott valasztottam 😊 Mi lett az eredmeny, milyen meccs volt ?
több mint 10 éve
Azt meg egy milános szerezte, nem elég magyarázat ? 😀mondjuk ez is vicces, mert az 5 ominózus gólból 2 volt ugye akkor 11-esből, 1 öngól, 1 szabálytalan pontrúgás után, így már csak a japánokéra kellene valami magyarázat 😊baggioA legveszélyesebb eredmény ezen a vb-n, ha az első gólt (vezetést) 11-esből szerzed!pintér minden bizonnyal már dolgozik is otthon a "nyerő" taktikán...baggioEzen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊baggiolegveszélyesebb eredmény az 1-0Höri
Lásd spanyolok és Uruk....... 😊
Ez az új törvényszerűség! 😊csi77
több mint 10 éve
mondjuk ez is vicces, mert az 5 ominózus gólból 2 volt ugye akkor 11-esből, 1 öngól, 1 szabálytalan pontrúgás után, így már csak a japánokéra kellene valami magyarázat 😊A legveszélyesebb eredmény ezen a vb-n, ha az első gólt (vezetést) 11-esből szerzed!pintér minden bizonnyal már dolgozik is otthon a "nyerő" taktikán...baggioEzen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊baggiolegveszélyesebb eredmény az 1-0Höri
Ez az új törvényszerűség! 😊csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mivel nincs Ribéry, így semmi szimpatikust nem találok ebben a francia csapatban...Ott van Pogba !
Már nincs Zidane se. Meg Pires, meg Wiltord, meg Dugarry, meg Sagnol, meg Djorkaeff...
Jó lenne mondjuk egy 2-2. 😀
Kíváncsi vagyok mit hentel akkor Honduras. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Mivel nincs Ribéry, így semmi szimpatikust nem találok ebben a francia csapatban...Már nincs Zidane se. Meg Pires, meg Wiltord, meg Dugarry, meg Sagnol, meg Djorkaeff...
Jó lenne mondjuk egy 2-2. 😀
Kíváncsi vagyok mit hentel akkor Honduras. 😀
több mint 10 éve
A legveszélyesebb eredmény ezen a vb-n, ha az első gólt (vezetést) 11-esből szerzed!pintér minden bizonnyal már dolgozik is otthon a "nyerő" taktikán...baggioEzen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊baggiolegveszélyesebb eredmény az 1-0Höri
Ez az új törvényszerűség! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
pintér minden bizonnyal már dolgozik is otthon a "nyerő" taktikán...Ezen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊baggiolegveszélyesebb eredmény az 1-0Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊baggioremélem honduras talál egy gólt az 1. percben 😀
több mint 10 éve
Ezen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊baggiolegveszélyesebb eredmény az 1-0
több mint 10 éve
Ezen a vb-n most már statisztikailag is egyértelműen nagyobb az esélye, hogy nyersz, ha hátrányba kerülsz, mintsem ha megszereznéd a vezetést 😊
---
több mint 10 éve
háháhá, aztmondja kommentátor, "lehet ezzel a góllal meg is nyeri svájc a meccset" 😀 20 mp vel vége előtt, lehet hogy nyernek 😀ano92Nem mer már nagyot vállalni 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
9 meccsbol 5 fordítás
több mint 10 éve
Most is meg van a 3 gól.
több mint 10 éve
háháhá, aztmondja kommentátor, "lehet ezzel a góllal meg is nyeri svájc a meccset" 😀 20 mp vel vége előtt, lehet hogy nyernek 😀
több mint 10 éve
Több svájci volt az ecuadori tizenhatoson belül, mint védő, édes istenem...
---
több mint 10 éve
Lakótársam, 1-1ezt rakott a meccsre, ezzel ment el a mixe, mondtam neki, hogy a te hibád az egész 😀De széééééééééééééééééééééééééééép jinx!iktriadAsszem kijelenthető, hogy ez eddig a vb leglagymatagabb meccse.Sixo67A svájciak kiégtek a forróságban, mint Tom Brady.iktriad
több mint 10 éve
aztaaaaaaaaaa
több mint 10 éve
Mondjuk az ahogy ott Behrami az esés után felpattant és tolta a sprintet tovább az példaértékű.
több mint 10 éve
balfasz ecuadori megnyerhette volna a meccset, erre lekontrázzák őket 😀
több mint 10 éve
Van aki tud cserélni.